שלום אילן.
אני לא מזמן היתי במצב שלך, בדיוק לפני שבועיים קניתי אאוטלנדר 650 מקס שנת 2008.
לא פשוט למצוא כלים כאלו במצב טוב, המחירים לא קשורים לאף מחירון אלה למצב הכלי ומצב הרוח של המוכר.
לי היה מאוד חשוב דו מושבי, ולקאן אם יש לא מעט כלים כאלו משנתונים די נמוכים.
בשלב של יאוש מהחיפושים הלכתי גם לראות פולריסים וארקטיקטים אבל תמיד הרגיש לי שהאאוטלנדרים זה ההיילקס/פראדו של הטרקטורונים.
ואני אחרי 8 שנים עם היילקס ו4 שנים עם פראדו.
אלו קלים לא זולים, אבל מבקשים מאוד ושומרים על ערכם במידה והם שמורים.
התקופה הזאת היא שי הלחץ, למצוא עכשיו טרקטורונים זה בערך כמו לחפש מתקין מזגנים באמצע אוגוסט.
להבנתי אלו כלים מאוד אמינים, בשבועיים האלו יצא לי לגלות שמחירי החלפים אצל היבואן מאוד יקרים, אבל בטיפול עצמי ניתן לרכוש לא מעט חלפים באיביי.
שוק החלפים בארץ לטרקטורונים לא מפותח כלל, ומאוד קשה למצוא חלקים בארץ שלא דרך היבואן.
מוזר אבל נראה כי רוב האנשים מטפלים במוסכים ולא עצמאית, דווקה בכלים כאלו קטנים, נגישים, נטולי טכנולוגיה (יחסית) ניתן לעבוד באופן עצמאי ללא שום בעיה.
סביב ה 30 אתה יכול לקנות אאוטלנדר 650 מקס 2007-2008, נפח המנוע 800 של אותם שנים לא שונה בהרבה מישום מה, אני חיפשתי מקס מעל 400 , לא שינה לי אם זה 650 או 800, יותר חשוב היה לי מצב הכלי
ראיתי כלים כאלו גם ב 22, לרוב מי שיש לו את הכלים האלו יודע מה הם שווים ולא סתם זה המחיר.
מהניסיון שלי, שנת 2007-2008 הוא סביב ה 600 שעות מנוע.
אני במקרה רכשתי כלי עם 350 שעות, אבל....
חשוב יותר שהיה כלי מטופל, יש לי חבר עם אאוטלנדר 400 עם 370 שעות שבדיוק ברגעים אלו פתחנו את המנוע בגלל שחיקה בטבעות הבוכנה.
זה לא דבר שצריך להיות בכלי מטופל כמו שצריך, אנחנו במקרה עושים את העבודה לבד, אבל כניסה למוסך עם בעיה כזאת היא מאוד לא זולה.
לבדוק שהכלי מניע כמו שצריך, בעיקר שהמנוע קר, עובד עגול, לא מעשן וכו׳.
מעבר לזה לבדוק גם שילדה, ראיתי כבר כלי שמרותך בקורה המרכזית עם ריתוך שנראה כמו בתקופה שלמדתי לרתך אי שם בגיל 14.
וצבוע בספרי שחור של כמה שקלים.
אם יש לך שאלות, תרגיש חופשי.
מעבר לזה, לטרקטורון לדעתי יש היתרון מאוד גדול בייחס ל rzr וכו׳.
בטרקטורון משקל הגוף מאוד משמעותי, שימוש נכון במשקל הגוף ברכיבה הוא קריטי, וזה חלק בלתי נפרד מהרכיבה, דבר שלא מורגש בנהיגה ב כלי ה sbs.
שמרו על קשר