, , '. 94 ' .
, , .
.
,
, 94 11 " ( 63 " 93 ).
(' ) .
?
" " 11 "... " ?
,
כן אני אומר את זה ברצינות , הזרקה פחות רגישה לסתימות דלק , ואבק כיוון שהיא דיי אטומה .
בנוגע למים הכוונה אכן למערכת החשמל של ההזרקה + חיישנים בעלי רגישות למים .
וקרבורטור מאוד רגיש לאבק ולסתימות דלק , מה שכן דיי קל לנקות אותן .
לגבי בעיית השיפועים , אולי בסמוראי פחות מורגשת אבל בסיקסים היא מאוד מוחשית .
+ שכחתי לציין , אין בעיות התנעה בהזרקה לעולם אין , מניע כמו שעון ללא קשר לטמפרטורה בחוץ.
אין שום ספק שאתה צודק בקטע שהזרקה יותר טובה, העובדה היא שכל העולם ממה שאני מכיר עבר למערכות הזרקה
יתרונותיה הברורים הם תערובת מדוייקת יותר מה שגורם למנוע לעבוד עגול יותר וחסכון בדלק, יתכן שאני שוכח עוד
אבל אתה טועה בחלק מהדברים.
המקום היחיד בו מערכת ההזרקה אטומה יותר הוא הניצוץ שמגיע לפלאג וגם זאת כי המערכת פשוט חדשה יותר. גם מערכת קרבורטוק יכולה להיות אטומה באותה מידה
את האוויר מקבלת המערכת באותו אופן ועוברת את אותו סינון בדיוק ובקשר לדלק למשאבת הזרקה יש בדרך כלל פילטר כי היא יותר רגישה לאבק וחלקיקים וכך גם המזרקים.
בקשר לחיישנים, אני לא מכיר חברת רכב כיום שמייצרת חיישנים רגישים למים.
חיישנים בתא המנוע מקבלים מים כל החורף ובטח ובטח ברכב שטח ולכן אינם רגישים למים חד משמעית.
הבעיה במערכות ישנות קרבורטור שבד"כ המפלג שלהם אינו אטום למים כמו שצריך וברגע שמים חודרים אליו המנוע מתחיל לגמגם
בנוסף מערכת הזרקה רגישה יותר לדלק לא איכותי (או דלק שהוסיפו לו מים מה שקורה לא מעט)
לגבי מניע בכל מצב, יש קרבורטורים עם צ'וק אוטומט, כשהוא פועל אין שום סיבה שהרכב לא יניע בכל מצב.
נא להיות מדוייק ולא לכתוב דברים שאינך בטוח לגביהם ב-100% אתה מטעה אנשים
תודה . אסף
, 5 , ' 3 , , " . 1/10 ... , .
, ' ("" ), , .
' 150 . ? ?
? ' (!) .
- , , . , = = 1600 ' ...
. , ' , .
!
, ...
' '
70 " ' 150 "
'
'
'
הי,
מורי - שמחתי לקבל ממך התיחסות.
היום למשל ראיתי סמוראי מצוין, הבעיה שהטורים שלו לא יציבים עד שהוא מגיע לטמפ' עבודה (כך לטענת הבעלים). הוא טוען שצריך להחליף חיישן MAP (?). לטענתו במידה ומנתקים את החיישן - נדלקת מנורת "בדוק מנוע" והנסיעה חלקה...אבל המנורה דולקת (לא נראה לי הכי בריא בעולם...)
כמובן שמדובר בהזרקה...ולא בקרבורטור.
מה סיפור עלות של דבר כזה?
בתור בעלים של C5 הידרופניאומטית (בעבר הרחוק), אני קצת חושש מכל בעיות ההחיישנים האלו מצד אחד...מצד שני, חיפוש בפורום על המילה "חיישן" לא העלה יותר מדי תוצאות כמו המילה "קרבורטור"....
יש כאן מישהו שנתקל בבעיות קריטיות עם הזרקה?