יש פה כמה עם הצמיג הזה, מרוצים עד הגג מהיכולות שלו.
צמיג יותר עמיד ויותר חזק, המחיר הוא במשקל שלו. קח את הלאסי האלה שלך למסלעה ותחזור עם פנצ'רים שהמקסיס לא ירגישו כלל, שלא לדבר על אחיזה טובה יותר.
כנס עם הלאסי לבוץ ולא תזוז מטר (ואולי תחטוף פנצ'ר מאיזה ברזלון קטן שהסתתר) ועם המקסיס תסע כמו בכביש בשכונה.
זה המחיר.
לגבי נזקים - זו פשוט הפרזה, לא אומר שזה לא מגדיל בלאי אבל ברמה זניחה ביותר. מילא היית אומר שגם עלית במידה לצמיג יותר גדול אבל בסה"כ אתה באותה מידה, הבלאי מינורי. אני לא יודע לומר לגבי התאמה לרכבים מסחריים...מעולם לא נתקלתי בהבדלי דגמים לאותו דגם ומידת צמיג, יתקנו אותי יודעי דבר, אבל יותר מפתיע אותי שהפנצ'רמעכר לא ידע לדבר עם הספק שלו ולשאול את זה...
תחשוב על כך שאם אתה אמור להתאמץ במעבר מכשול עם צמיגי 50/50, לפעמים גם לבוא במהירות גבוהה יותר ועוד מרעין בישין, האחיזה המשופרת של המקסיס תאפשר לך לשמור על המכלולים ולמעשה הרווחת חזרה את אותו בלאי שאתה כביכול מפסיד בגלל המשקל.
כל מי שעבר מצמיגי כביש/שביל לצמיגי שטח מלא מברך על כך ולרוב גם לא מבין למה לא עשה זאת קודם. גם בדגם טרפדטור וגם בדגם 753.
אין בארץ צמיג שטח מלא במידה המקורית למעט מקסיס, כך שגם אין הרבה ברירה, אם רוצים לטייל בשטח.
והעיקר, תהנה.
щоше тм чщш