משקפי מגן.
בלי פשרות.
טוב,
אז אחרי שנה של קורונה עלתה דרישה מצד אלו שמבלים בבית כל היום לעוד קצת שעשושעים...
לאור העובדה שהניסיון שלי בתחום מסתכם בלפתוח מתנות שהם קיבלו לימי הולדת במרוצת השנים, ולנגב את הדמעות שלהם כשזה נשבר,
אשמח לקבל המלצות מה לעשות / לא לעשות
איפה לקנות
דגמים מומלצים
חשמלי / ידני
(וכל שאר הנושאים שאני אפילו לא יודע שצריך לשאול....)
הצורך הוא 3 בנדיטים שרצים כל היום ברחבי הבית והחצר וצריכים לשרוף אנרגיה. (ואם זה יוכל להתאים גם למלחומות במשרד מה טוב)
תודה,
עירא
Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps
משקפי מגן.
בלי פשרות.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
לא חשמלי אלא אם אתה רוצה להתעסק עם שיפורי הספקים. ההספק המקורי מאכזב לעומת הקפיץ הרגיל. וגם כל הקטע של פעילות שקטה... המנוע החשמלי פשוט רועש...מאד...
עלי אקספרס מלא באפשרויות. Keep it simple.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
אני כידוע מגדל רק בנות ("כל כך רציתי בן! או ג'יפ." י.בנאי) אבל יש להן בני דודים שפיתחו ארסנל מרשים של הדבר הזה. עשרות רבות - שלושים, או יותר - כלי משחית שונים, ושקים של תחמושת. מאקדחי התנקשות זעירים, רובי ציד, רובי סער מוזני מחסנית ומקלעונים חשמליים מסוגים שונים. בעוונותי אני נהנה מהמשחקים האלו כשיוצא להתארח, הן בשטח פתוח והן בשטח סגור. התפקיד העיקרי שלי הוא מטרה. לצערי רוב מה שלמדתי בבה"ד 1 לא רלוונטי לסוג הלוחמה הזה - אני לא זוכר שיעור על כללי "פוס משחק!" בינלאומיים, בטח הייתי בשמירה.
בקיצור, תן להם כרטיס אשראי ותתכופף.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
בניגוד לדעה שעלתה קודם, אני ממליץ על חשמלי.. הטווח פחות רלוונטי כשיש לך דמוי טומיגן שיורה צרורות של חמישים קליעים.
אצלנו זה היה אימת המשרד... והבחור שאחז בו היה השריף. אנשים הכינו לו קפה בבוקר...
מזל שהאופנה הזאת חלפה).
אני ממליץ לא להתייחס לטווח, קצב ירי, הזמנה אוטומטית וכו'. זה לא מעניין.
לא מדובר בנצחון בקרב עצמו אלא ברמת ה- SWAG שכל אחד מביא.
לצורך העניין - שוטגאן בעיצוב WALKING DEAD שיורה חץ בדקה עדיף בהרבה על רוס"ר NERF.
ההמלצה החד משמעית היא לתקצב את הסיפור ולתת להם לבחור.
הג'וניור הקטן שלי בן ה-13 חמוש כבר כמה שנים בכמה כאלה. עוד נסיון כושל להסיח את דעתו ממסכים.
אי שם במחסן הצעצועים המבולגן שעונה לשם "החדר של יונתן", זרוקים רובה סער אוטומטי עתידני למראה, שוטגאן, עוד אחד בסגנון וינצ'סטר של מערבונים, אקדח גדול עם לוק שמזכיר קצת את "נשר המדבר" ועוד אחד קטנטן שנטען מהקנה (מהסוג והגודל שמסליקים בארנק, כזה שמתאים יותר לבנות אלגנטיות).
הנשקים הלא-חשמליים אמינים ותמיד פועלים.
רובה הסער חשמלי, ורוב הזמן מקולקל. נואשתי מלנסות לתקן את זה שוב ושוב ושוב.
את פנטזיות הנשק שלו הוא העביר לבניית רובים וקשתות מכניות מלגו טכני, עם מנגנונים מסובכים שפועלים באמצעות גומיות. כאלה שיורים על אמת (עם עוצמת פגיעה הרבה יותר רצינית מה-NERF. זהירות! זה כואב ויכול להיות גם מסוכן!).
למזלנו, מהרגע שפתחתי לו תחביב חדש - זחלן סלעים 1:10 טרקסס TRX4 - הוא מתעסק בו ומשחק הרבה פחות ברובים.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
יש בבית ארסנל של למעלה מ-15 כלים.
מאקדחים פשוטים ועד מקלע עם כדורים גדולים ושורקים.
כמובן גם ים של אקססוריז..
פתחתי קו ייבוא של כדורים וחלקים שונים מאיבי...
מומלץ מאוד.
אצלנו זה הפך לקרבות שטח בנוי (בתוך הבית) שכולנו (כן, גם אשתי והבכורה שהיתה כבר בסוף התיכון) לוקחים חלק.
הקטן פיתח מיומנויות ירי עם קצב אש מטורף בירי של בודדת
אושר גדול, מאוד.
יועץ וממונה בטיחות וכיבוי אש, מדריך עבודה בגובה.
0544830630, [email protected]
תן להם לבחור כי מה שאתה תחליט לא ימצא חן בעיניהם.
חשמלי תמיד עושה עניינים, תקנה להם ווסטים עם מחסניות
וחצים נוספים. תקנה הרבה חצים גם תחליפיים לוקח.
לך על גודל אחד בהתחלה (יש גם יותר גדולים וגם כאלה בגודל של ררנ"ט).
בארה"ב זה עולה שליש, אבל עם עליית מחירי המשלוחים לא בטוח
שזה משתלם.
חשמלי טוב עולה הרבה וגם אז... הרעש...
יש גם את הרובוט חבלנים שעולה 200 דולר לפני משלוח - זה באמת משובח. זחל, מצלמה לסלולרי, מגוון מחסניות.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
הרעש בחצר, לא בבית.
RAM 3500 on "35
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
שמרו על קשר