Close
  • צרכנות: מנשא אופנוע של נגררי סולו

נגררי סולו מציעים להפתר מהנגרר. כל עוד מדובר על אופנוע שטח אחד, מתקן נשיאה מתפרק חוסך את הצורך בתמרוני עגלה. או בעגלה עצמה. (Photographs: )

שקט חברים, לג' יפאית יש קטע רציני. וידוי.

תראו, ג'יפים עושים לי את זה. ג'יפאים - לא ממש. מצטערת חבר'ה, אני אוהבת אתכם צעירים, טפשים, עם זרועות גדולות - רוכבי שטח בקיצור, לפני שאתם מתברגנים, משמינים ועוברים לארבע גלגלים. שמחתי על כן ללמוד על מוצר חדש שיעזור לי לעזור לנערי העמק לסחוב את הצעצועים שלהם לטיולי שטח רומנטיים במדבר, תלויים מאחור על וו הגרירה של הCJ הוורוד.

מדובר על מנשא לאופנוע שטח שמתחבר במקום וו-גרירה נשלף, תוצרת נגררי סולו. הוא מתאים לשינוע אופנועי שטח במשקל עד 150 ק"ג. המנשא מתחבר כתותב במקום וו הגרירה הנשלף  ברסיבר סטנדרטי. המנשא כולל את המסילה הראשית הנושאת את משקל האופנוע, ומסילה משנית המשמשת כרמפה להעלאת האופנוע. המסילה המשנית במצב סגור משמשת כפגוש אחורי, פאנל לאורות ולחיבור לוחית הרישוי.  משקלו העצמי של המנשא הוא 15 ק"ג. השימוש במנשא חוקי כל עוד מקפידים שהאופנוע לא יחרוג יותר מ20 ס"מ מכל צד של הרכב, בשימוש ברכב שטח המוגדר כמסחרי. קיימת גם גרסא קצרה יותר המתאימה לשינוע קטנועים, ואפילו כזאת לקורקינטים האלו, נו, איך קוראים לזה... סגווי.

את המתקן ניתן לקנות במחיר 2,600 שקלים ועוד מע"מ. פרטים נוספים באתר נגררי סולו.

Untitled Document