צפייה בגרסה מלאה : ציליית לייקרה - למי יש נסיון?
אחרי שעפו שני טבעות בשבת האחרונה כנראה שהגיע הזמן לעבור לצילייה איכותית יותר. חיפוש ברשת מעלה הרבה ציליות לייקרה, המחיר הבד בלבד יחסית סביר.
99333
אני זוכר שבזמנו הייתה רכישה קבוצתית פה, מי שרכש - מרוצה? החומר עמיד?
האם זה מה שאז נרכש?
https://www.otentik.co.il/
האם שווה לרכוש רק את הבד? - המחיר זול משמעותית וכבר יש לי מוטות ויתדות.
אני זקוק לצלייה ל5-6 אנשים משהו בכיוון של 4X5 מטר.
danny_aaron
21-06-15, 21:00
היי . הייתי אחד מהרוכשים של המוצר הזה בדיוק . הציליה פצצה . מחזיקה יופי ברוח . אצלי היא משהו כמו 3×3 אנחנו אז קנינו ולא היו מידות . היה גודל אחד . "גנבנו" אותה בסביבות ה190 שח . התארגנו משהו כמו 12 או 14 יחידות . אני לא בטוח איזה גדלים יש היום אבל בטוח לא בסדר גודל המחיר הזה .
לגבי לייצר -תבדוק עלויות וקבל החלטה .
אני אהבתי את זה כי קומפקטי והמוטות מתקפלים והעסק נכנס לתיק ממש קטן .
השימוש אכן הרבה יותר נוח.
אישית אני גיליתי שמתחת לבד הזה, לפעמים האוויר מרגיש יותר כלוא, ויש יותר הקרנה של חום (לפחות לפי תחושה) מאשר ציליה.
קניתי לא מזמן מ CHILL במושב ישרש.
http://www.chill-shop.co.il/category-c-25/%D7%A8%D7%A9%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%9C%D7%94.html
איכותי, אבל בא בלי הכיסים והאביזרים של אותנטיק. רק יריעה וחבלים.
אסף.
איזה גודל קנית ולכמה אנשים לדעתך זה מתאים?
קניתי 3 מ על 3 מ
נראה ככה:
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=97711&d=1429464005
(בצד ימין של התמונה)
כמובן, זה כשיש איפה לשים 4 רגליים. בים למשל זה צד אחד לקרקע וצד שני עם שתי רגליים - ואז מדובר בשטח קטן יותר.
הרגליים אצלי הם מוטות אלומיניום מתקפלים.
אסף.
בתנאי הרוח של אתמול בים אצלנו היא לא שרדה, כול הזמן הספירלות נעקרו מהחול.
כנראה שהפתרון להבא להביא משהו כבד ולהניח על הספירלות, אגב opl ראיתי אותך אתמול בחוף 😉
אני זקוק לצלייה ל5-6 אנשים משהו בכיוון של 4X5 מטר.
קטן מידי בשביל 5-6 אנשים.
תזכור שיש צד אחד נמוך יותר שמוריד מהשטח היעיל. או שיש 4 קצוות באויר, ואז נכנסת שמש מהצד.
אני משתמש ב-6x4, 90% הצללה, עם שוליים תפורים, וזה גבולי לכמות הזו כדי שכולם יהיו בצל.
וכן, פעם בכמה שנים מחליפים..
הייתם שני גיפים עם כיסויי גלגל של גיפולוג?
אני משתמש בפטיש 2 קילו ובזנטים ארוכים של דייג.
boaz avrahami
21-06-15, 21:58
בד לייקרה ניתן לרכוש במישקל בקיבוץ אפק, מפעל אסיב.
רוחב הבד 1.70 מטר רץ.
קילו שווה כ 3 מטר רץ ועולה 20 שח בערך.
צריך לתפור יחד כמה יריעות אבל בגלל שהבד אלסטי התפר חייב להיות אוברלוק אחרת יפרם במתיחה.
הייתם שני גיפים עם כיסויי גלגל של גיפולוג?
אני משתמש בפטיש 2 קילו ובזנטים ארוכים של דייג.
נכון, גאלופר קצר חתיך 😉 וטרופר.
השימוש אכן הרבה יותר נוח.
אישית אני גיליתי שמתחת לבד הזה, לפעמים האוויר מרגיש יותר כלוא, ויש יותר הקרנה של חום (לפחות לפי תחושה) מאשר ציליה.
+1 - זאת גם התחושה שלי
זו לא תחושה, לכן חשוב לתלות לייקרה גבוה ככל האפשר, ולהשאיר בצד הנמוך מקום לזרימת אוויר .
המחמירים יקחו ציליית לייקרה ענקית, וישימו במרכז עמוד שיצור שפיץ חד ב"גג". האוויר החם אמור לעלות לשם.
זו לא תחושה, לכן חשוב לתלות לייקרה גבוה ככל האפשר, ולהשאיר בצד הנמוך מקום לזרימת אוויר .
המחמירים יקחו ציליית לייקרה ענקית, וישימו במרכז עמוד שיצור שפיץ חד ב"גג". האוויר החם אמור לעלות לשם.
+1
כך זה עובד אצלי כמעט כל יום
9936299363
בדיוק קיבלתי במייל (אין לי קשר למפרסם..)
http://www.buy2.co.il/o/f3688b9b-db02-4118-b2f8-7c6e2078478d?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_CAMPING_22_05_2015
Sent from my Ass
איפה משיגים עמודים טלסקופיים כאלו?
GodsFather
22-06-15, 23:59
איפה משיגים עמודים טלסקופיים כאלו?
מה שהוא אמר
אני משתמש במוטות טלסקופיים מהום סנטר... אלה של הרולר של הצבע.
עולים בערך 20 שקל, שמים אותם הפוך ואז בחור של המתלה תוקעים יתד כזאת מעפנה של אוהל.
הם ללא משקל, מחוברים קבוע לגגון עם שני אזיקונים.
לפעמים הזול והפשוט זה הטוב.
בלי להמציא את הגלגל מחדש.
ואני קניתי בעבר את הצלייה כמו שבלינק רק מגרופון 4 על 4.
לא זוכר כמה עלתה בהשוואה למבצע אבל שווה כל שקל.
ברזל על העגלה
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
קניתי לפני כ 4שנים. לפני מתיחה בערך 6*4, נמתח ב 40%.
בים לכל קירה לוקחים דלי, חופרים בור והחול לדלי וקושרים. 10 דקות להקמה ושום רוח לא יכולה.
עמודים שמים איך שבא לך. בחזית,במרכז, מסביב או קומבינציה של כולם
בניתי עמודים לבד מאלומניום, ועם הזמן אספתי סנדות ובניתי ממוטות של בריכה שנקרעה.
בהקמה קודם מותחים על הקרקע ורק אחכ שמים את העמודים.
על כל עמוד תשים בקבוק פלסטיק שלא יקרע את הבד.
אני מחפש עמודים טלסקופים בשביל שאני אוכל לקחת את זה עליי ברגל שהולכים לים וכו'. לא תמיד בג'יפ. לכן עדיף מתקפל כמה שיותר
שני צינורות 1/2 צול מאלומיניום באורך 1.2 מטר (עובי דופן לפחות 1 מ"מ).
מוט אלומיניום (10 או12 מ"מ לא זוכר...) באורך 20 ס"מ.
משחילים 10 ס"מ בתוך אחד הצינורות, ומקבעים בעזרת בורג.
והרי לך מוט מתקפל בגובה 2.4 מטר במשקל אפסי וללא כוונה להחליד מהחול (אם כי רצוי לשתוף מעת לעת)
בתל אביב רח סלמה יש מחסן אלומיניום גדול לא זוכר את שמו בהרצל תפנה ימינה לסלמה מיד בפינה יש כמה חנויות שמוכרות רשתות צל וברזנטים לפי מטר תעבור אותם בהמשך נמצא המחסן אלומיניום תראה אותו ואת השלט מהכביש יש לו עמודים טלסקופים מאלומיניום כאלה שנכנסים אחד בשני
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.