PDA

צפייה בגרסה מלאה : מצלמת פגוש קדמית WK

הדסופה
16-06-15, 11:03
שלום לכולם,
מגבלת שדה הראייה מאחרוי מכסה המנוע הענק היא הדבר הכי מפריע מבחינתי כרגע, לאחר מספר טיולים, לכן אני מחפש התקנת מצלמה נוספת קדמית במחיר סביר.
הכוונה להשתמש במסך המדיה הקיים ולא להוסיף מסך, ורצוי לא התקנה עצמית כיוון שזה יסתיים במערכת מדיה שרופה.

ביקרתי אצל בן חמו בחיפה, וקיבלתי 2 אופציות:

1) "פריצה" של המערכת הקיימת המקורית, הוספת מתאם, הוספת מתג למיתוג מול מצלמת הרברס, והוספת מצלמה של 120 מעלות - 2200 ש"ח כולל
2) החלפה למכשיר אנדרואיד והוספת מצלמה - 4500 ש"ח כולל (בגלל המחיר לא שאלתי אפילו איזה מכשיר)

מיותר לציין ששני המחירים למעלה הפילו אותי מרצפה לכיסא. לא דמיינתי יותר מכמה מאות שקלים

ברורים לי יתרונות האנדרואיד אבל המערכת האורגינלית מספקת מבחינתי.

האם אני שוגה באשליות לגבי מחירים של רכיבים והתקנות ?
מישהו מכיר במחיר הגיוני יותר ?

תודה

הד

shachar
16-06-15, 11:29
אם אתה מפחד לגעת בנוכחי, תוכל להזמין מסך + מצלמה עם עודף מ 150 ש"ח
http://www.ebay.com/itm/4-3-Car-LCD-Media-Monitor-display-Screen-Front-Back-CCD-170-Rear-View-Camera-/131276240363?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e90ac75eb

לא השקעתי בחיפוש יותר מכמה שניות
בטוח שיש משהו יותר מתאים/זול/פשוט/יקר/ וכו וכו

על פניו 2002 ש"ח בשביל לשים סוויץ שיעביר בין מצלמות ועוד אחד שיעפעיל את המצלמה קבוע (כאילו רוורס) קצת יקר

Saar
16-06-15, 13:16
למה צריך "לפרוץ" את המערכת?
זה נשמע כמו התקנת מצלמה קדמית + מתג A-B (כזה שבוחר אילו מהמצלמות פעילה)
גם לי 2000 שח נשמע קצת יקר בשביל זה.

לגבי אנדרואיד, 400$ והאנדרואיד מגיע אליך הביתה כולל מצלמה אחת (אליאקספרס, מיטב תוצרת סין :) )

shachar
16-06-15, 14:17
השקעתי עוד קצת זמן חיפוש

http://www.ebay.com/itm/Car-Front-Rear-Parking-View-Camera-Video-Switch-2-Channel-Control-Box-Converter-/251965275014?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aaa4cfb86

135 ש"ח ויש לך סוויץ
לא צריך עוד מסך.

ezraiz
16-06-15, 16:20
יש גם סלקטורים ליותר ערוצים, פאסיביים, פשוטים וזולים מאד.

(רעיון נחמד יש בקישור לסלקטור האלקטרוני - לשים מצלמה קטנטונת קדמית בקצה כל מראה)

ומי שרוצה ללכת יותר רחוק:
http://www.ebay.com/itm/5in1-CCD-360-front-rear-left-right-view-camera-Switch-4-Channel-Control-Box-/261809174237?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cf50af6dd

IlanHadar
16-06-15, 16:26
http://www.coastaletech.com/MYGIG.htm

liorl
17-06-15, 09:45
נדמה לי שמצלמת הרוורס מציגה בצורה אוטומטית כאשר ההילוכים משולבים לרוורס. לשים סוויטש בורר בין המצלמות לא יעזור במקרה הזה. צריך לגרום למסך המדיה להציג את המצלמה באופן יזום, לא?

רכס חיים
17-06-15, 11:11
כבר לפני שנים פירקתי את המצלמה הקדמית מחוסר יעילות. כל עוד הצילום הינו דו-מימדי ולא תלת-מימדי עם שתי מצלמות משני צידי הרכב,אינך יכול להיעזר בצילום כי לא ניתן לזהות את מימד העומק.

אני התקנתי מצלמה כי אני נוסע לבד ואף פעם אין לי מכוון,ןחשבתי להיעזר במצלמה. אך שגיתי וסתם התרגזתי מהתוצאה.

רד מזה וחבל על כל שקל. מספיק להיעזר בנסיונם של אחרים ולא לנסות כל רעיון אפילו שהוא הגיוני.

Saar
17-06-15, 11:26
ליאור,
חלק מהחיווט זה הפעלת המצלמה "כאילו" האוטו ברוורס (יש חוט פיקוד שמודיע למסך מתי לעבוד, המפסק יודע למתג גם אותו עבור המלצמה הקדמית)
רכס, מצלמת הרוורס התגלתה כיעילה מאוד, אני לא רואה סיבה שמצלמה קדמית לא תהיה יעילה באותה המידה (יש סימון למרחק ולקירבה)

MOSHIKO.L
17-06-15, 12:19
יש מצלמה שמשדרת וידיאו לטלפון. השידור מתחיל כשהמצלמה מקבלת סיגנל (בד"כ מחובר לאור רוורס/מתג). ברגע שהיא מתחילה תשדר האפליקציה שבטלפון נפתחת אוטומט ואתה מקבל תמונה...

https://m.facebook.com/profile.php?id=789516981146618

רכס חיים
17-06-15, 12:31
מה שטוב במצלמת רוורס זה שאתה מסתמך על שמיעת האזהרה ,וראיה כללית לאחור שאינה חשובה להיכן תניח את הצמיג. במצלמה קדמית אתה רוצה להבחין בסלעים,בגובהם,ובמיקומם לגבי הגלגל/הביצה ואת השיפוע שאליו אתה נכנס. והיא לא שווה כלום בנושאים האלה אם היא לא תלת מימדית. שיפוע של 45 מעלות או עליה של 30 מעלות ניראית זהה במצלמה כאילו מדובר בדרך שטוחה.

זה הנסיון שלי בשטח לאחר שישבה שנתיים על הפגוש,אבל כל אחד רשאי לנסות בכספו מה שהוא רוצה.

הדסופה
18-06-15, 10:05
הערה קטנה: לא לערבב ציוד למצלמת רברס עם מצלמה קדמית. מי שינסה צפויה לו הפתעה ...
אני נוטה להסכים עם חיים, המצלמה הקדמית לא תהיה אפקטיבית כמו שחושבים אבל לדעתי יותר טובה מכלום, לכן אני הולך לנסות קודם בזול עם הגופרו (מכוונת לרזולוציה נמוכה וזווית ראייה בינונית) בשידור לסלולרי ואח"כ אחליט.

בנוסף, הנה התגובה שקיבלתי לגבי הלוקפיק:

Thank you for your inquiry. Unfortunately at this time we do not process international orders, ship internationally, or take international credit cards/Credit cards without a USA billing address.
Furthermore, we do not test any of our devices on non North American Vehicles or North American vehicles used internationally (outside US/Canada) and have no empirical data regarding compatibility or feature use in non-US spec vehicles. We do not guarantee compatibility with Non-North American vehicles or North American vehicles used internationally (outside US/Canada).
Again thank you for your interest and have a great day.

--
Alan *
Coastal Electronics
[email protected]
www.CoastalEtech.com (http://www.coastaletech.com/)
1-800-507-2234

אמנם זו תשובה של פקידון בשכר מינימום ששופך מה שכתוב לו בעלון של התשובות ואולי תשובה של מנהל תהיה יותר הגיונית, אבל צריך שתהיה לך משפחה בארה"ב בשביל משלוח ותשלום, והם כנראה לא יקחו אחריות על כלום.
עם רכבים אירופאיים/ישראליים WH עשוי להיות סיכון טכני אמיתי. עם רכבים מייבוא אישי כמו שלי אין אבל עדיין עולות תהיות לגבי אחריות.

eysham
18-06-15, 10:17
הערה קטנה: לא לערבב ציוד למצלמת רברס עם מצלמה קדמית. מי שינסה צפויה לו הפתעה ...

מראה מראה שעל הקיר...
לי היתה מותקנת מצלמת גחון בגראנד ולא הייתה לי אפשרות להפוך. זה די מבלבל השמאל-ימין הזה... :) אבל מתרגלים

ויש מסכים/מצלמות שאפשר לקנפג אותם להפוך

איל

amit6009
18-06-15, 11:28
יש רעיון נחמד וראיתי כמה אנשים מבצעים את זה..
אם יש לך גופרו, תמתקן אותה רק לפני טיולים על הפגוש, מכסה מנוע, ביצה קדמית, אחורית, כל מקום שתרצה
המצלמה משדרת לאפליקציה בפלאפון בבלוטוס אם אני לא טועה..
אין לי ניסיון עם זה פשוט נשמע אחלה רעיון + הרווחת אחלה מוצר

עמית

הדסופה
18-06-15, 12:11
זה בדיוק מה שרשמתי...יש גופרו אבל המגבלה זה הבטריה. במקרה הטוב לשעתיים כך שלא מתאים כפיתרון כולל.

amit6009
18-06-15, 12:15
כנראה לא ראיתי, בכל מקרה אין איזה פתרון? להדליק אותה מרחוק דרך האפליקציה רק מתי שנחוץ ואז אולי נטו זה שעתיים אבל ברוטו צילמת יום שלם..
או אם ממש דחוף לך אני מאמין שתצליח לסדר מהמצבר כבל מתח שיגיע לגופרו ויטעין אותה, לא נראה לי מסובך בכלל

עמית

eysham
18-06-15, 13:05
א. אי אפשר להדליק אותה מרחוק. צריך להדליק ידנית ולהיכנס למוד "שליטה מרחוק" ורק אז היא מזוהה ע"י הפלאפון.

ב. אי אפשר להטעין אותה כשהיא במארז האטום, ולשים אותה במארז הפתוח על הפגוש/סרן/גריל זה לא ממש כדאי...

בקיצור, טוב כפתרון משחק מקומי/זמני. לא כפתרון ממשי קבוע.

הדסופה
18-06-15, 15:23
גלשנו לנושא גופרו אבל רק בשביל לתקן, אין בעיה להדליק גופרו מרחוק בעזרת האפליקציה אבל מכיוון שהווייפיי שלה דלוק לטובת העניין כל הזמן הוא עדיין מעסיק את הבטריה.

יורם-דרומי
19-06-15, 09:32
התקנתי מצלמה קדמית בגיפ הקודם שלי עם מוניטור ייעודי.
לא שמיש בנסיעה קדמית.
לדעתי ומניסיון מאוד מיותר.

Sent from my SM-A500F using Tapatalk

ezraiz
21-06-15, 16:39
מה עם להתקין בקצוות המראות-צד מצלמות שמכוונות כלפי מטה לכיוון הגלגל?

הדסופה
21-06-15, 18:59
כבר יש מערכת ניטור לחץ אוויר בצמיגים[emoji2]
ראיתי את האופציה הזו באחד הלינקים למעלה . נחמד לחניה אבל משאיר שטח מת מקדימה.
נתחיל מהפשוט....

-->