צפייה בגרסה מלאה : מכירת רכב למגרש גרוטאות
שלום
יש לי רכב ישן שעומד עם רדיאטור לא תקין ומצבר גמור .
התקשר אליי איזה ערבי מהשטחים שאומר שהוא כל יום מגיע לעבודה בארץ והוא אומר שהוא רוצה אותו לחלקי חילוף לרכב שלו שנמצא בשטחים .
הוא מבקש שאני לא אוריד אותו מהכביש עד שהוא יגיע למחסום ואז הוא יחליף לוחיות רישוי .
מישהו יודע מה הפרוצדורה והאם העניין הזה בכלל בטוח ? ( שאני לא אפול על איזה חמסניק ).
תודה
meir alony
12-11-14, 12:59
להורדת הרכב מהכביש אתה צריך להפקיד את הרשיון במשרד הרישוי ולהצהיר שהרכב לא ישמש לנסיעה או משהו כזה.
את לוחיות הזיהוי שלך אתה מתחייב להשמיד.
למה שלא תמכור ליהודי ? יש מלא שקונים רכבים לפירוק
רוני - הרכב שלך כניראה יסע עם לוחיות מזויפות בשטחים,
ויש מצב שיבואו יום אחד לברר אצלך למה לא הורדת אותו בצורה מסודרת מהכביש.
הייתי הולך במקומך על מגרש רגיל לפירוק.
אל תשחרר מהידיים רכב שלא הורדת מהכביש או העברת בעלות.
מישהו יכול להמליץ על שומר מצוות שקונה לפירוק?
057-7436301 ב 2010 הגיע מת"א לחיפה ולקח גרוטאה אמריקאית למיחזור. שילם 500 ש"ח.
057-7436301 ב 2010 הגיע מת"א לחיפה ולקח גרוטאה אמריקאית למיחזור. שילם 500 ש"ח.
תודה !
ניסיתי למכור את הרכב למישהו שייסע בו כי המנוע שלו במצב מעולה ( דייהו לנוס 98 ) , רק שהרדיאטור שלו נוזל וצריך להחליף אותו ואת המצבר העברתי לרכב השני שלי .
החלטתי שלא שווה לי להחזיק שתי מכוניות והעמדתי אותו למכירה .
הטסט נגמר לו בעוד יומיים והוא לא נראה טוב במיוחד הפלסטיקה בפנים ועוד שני חלונות אחוריים תקועים .
פנו אליי כמה אנשים אבל לא היו ממש מוכנים לשלם - ככה שנראה שבלי טסט נשאר לי למכור אותו רק לחלקים או לברזל .
כל כמה ימים פונה אליי איזה פלסטיני ומציע בין 800-1500 שקל .
השאלה באמת מה הפרוצדורה הכשרה לעשות ?
לא הזדרזתי להוריד אותו מהכביש כי אם יהיה דחוף למישהו , בהשקעה של 800-1000 שקל, הוא שם מצבר, רדיאטור + טסט והאוטו נוסע ואם אני מוריד את הרכב מהכביש אז זה מכירה רק לחלקי חילוף .
יש לך שלוש אפשרויות:
1. להשאיר את הרכב אצלך, להשמיש אותו או לפרק אותו ולמכור לחלקים בעצמך.
2. אתה יכול להוריד אותו מהכביש (להפקיד רשיונות במשרד הרישוי ולהשמיד מספרי זיהוי) ולמכור אותו לסוחר חלקים או סוחר ברזל.
3. אתה יכול לנסות למכור אותו.
כל אלטרנטיבה אחרת שכוללת הבטחה של מישהו להוריד אותו מהכביש אחרי שיגיע הביתה - לא מחזיקה מים והאחריות המלאה עליך.
תמכור לפלסטיני
קח את הכסף
סע מיד למשרד הרישוי ותוריד מהכביש
אם הפלסטיני הספיק למחסום לפני שעודכן אז הוא הצליח
ואם לא... ממש ממש סליחה
meir alony
13-11-14, 07:13
תמכור לפלסטיני
קח את הכסף
סע מיד למשרד הרישוי ותוריד מהכביש
אם הפלסטיני הספיק למחסום לפני שעודכן אז הוא הצליח
ואם לא... ממש ממש סליחה
חחחח גדול (אתה באמת טוריסט)
יש הליך מסודר שאני לא בקיא בו אבל מידי יום עוברים רכבים ומשאיות בצורה מסודרת לרשות הפלסטינית, הוא כנראה מנסה להתחמק מזה כי יש להם מיסים , אני יודע שבמעברים הגדולים זה קורה
יש להם חוק דומה לשלנו שלא מאפשר רישום של כלי רכב מתחת לשנתון מסויים, דיי גבוה.
שלא תעיז לעשות את זה אתה חייב להוריד את הרכב מהכביש !!1מה יקרה אם הוא יעשה תעונה או פיגוע???
שלום
יש לי רכב ישן שעומד עם רדיאטור לא תקין ומצבר גמור .
התקשר אליי איזה ערבי מהשטחים שאומר שהוא כל יום מגיע לעבודה בארץ והוא אומר שהוא רוצה אותו לחלקי חילוף לרכב שלו שנמצא בשטחים .
הוא מבקש שאני לא אוריד אותו מהכביש עד שהוא יגיע למחסום ואז הוא יחליף לוחיות רישוי .
מישהו יודע מה הפרוצדורה והאם העניין הזה בכלל בטוח ? ( שאני לא אפול על איזה חמסניק ).
תודה
שלא תעיז לעשות את זה אתה חייב להוריד את הרכב מהכביש !!1מה יקרה אם הוא יעשה תעונה או פיגוע???
אם תעונה אז ביגוע
אני מבין שכדאי להוריד את הרכב מהכביש רק כשתהיה הצעה קונקרטית ומשתלמת עבורי כי פונים אליי מדי פעם קונים פוטנציאליים שרוצים לקנות את הרכב לצורך נסיעה .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.