צפייה בגרסה מלאה : פתרון הצללה למרפסת גג ?
כמו בכותרת מחפש פיתרון הצללה למרפסת גג הכוללת חדר יציאה לגג וגג מרוצף.
לא מעוניין לקדוח ברצפת המרפסת - פתח לצרות ולחדירת מים מהגג.
פרגולה - יקר ודורש רישוי
סוכך נגלל יקר מדיי
התקציב כ- 1,000₪ ושיהיה עמיד לרוחות. זה פתרון זמני רק לתקופת הקיץ ובחורף יקופל ויאוחסן.
חשבתי על רעיון ג׳יפאי - ברגי ווי ג׳מבו אל הקיר החיצוני של חדר היציאה לגג + ברגי ג׳מבו אל מעקה הבנוי של המרפסת+ רשת צל עם שמרלינגים (גומיות) + מוט טלסקופי באמצע
חנן-ג'יפולוג
03-04-14, 08:57
http://www.shade-pro.co.il/gallery.asp?ProjectID=28&subject=%E2%E6%E9%E1%E5%20-%20%E2%E6%E9%E1%E5%20%EE%FA%F7%F4%EC
אצלי שמתי רשת צל שאני פורס בקיץ על כמה מוטות מתכת שמחוברים לקירות,
ומקפל אותה בחורף , עובד יופי בנתיים...
מניסיון - גזיבו שאינו מעוגן לרצפה אינו עמיד אפילו במשב רוח קליל. לכן גזיבו גם ירד מהפרק.
פרגולה כבר לא דורשת רישוי ותשלום ארנונה , החל מלפני שנה בערך ...
GodsFather
03-04-14, 16:58
רשת צל עם חיבורי חבלים לווי ג'מבו.
העלויות זולות עד מגוכחות ואפשר לקחת את הרשת איתך גם לטיולים :)
כבלי מתכת פרוסים קבוע, ועליהם רשת, מחוברת דרך ווים הנגללים על כבלי המתכת. בקיץ - רשת פתוחה והצללה. בחורף הרשת נגללת הצידה על הכבלים.
הכי פשוט, הכי נוח.
אצלי על הגג יש כבלי מתכת שמחוברים קבוע לארבעה עמודים.
בחורים של הרשת צל שמתי קרבינות קטנות.
אפשר לגלול בחורף, אפשר בשתי דקות עבודה לפרק את הקרבינות מהכבלי מתכת ולקחת את הרשת לטיול.
מנסיון זה שהקרבינות מחוברות קבוע לרשת מונע את התפרקות הטבעות מהרשת ויצירת חורים.
זול ופשוט.
כבל קניתי בל.כ. כ50 מ'.
קרבינות לא זוכר איפה, אבל לדעתי מדובר בשקל וקצת ליחידה.
עובד כבר ארבע שנים ככה.
פרגולה כבר לא דורשת רישוי ותשלום ארנונה , החל מלפני שנה בערך ...
נכון חלקית.
רק לאחרונה החקיקה הרלוונטית עברה בקריאה שניה ושלישית.
החוק יכנס לתוקף ב-1 לאוגוסט 2014.
חנן-ג'יפולוג
05-04-14, 13:48
מניסיון - גזיבו שאינו מעוגן לרצפה אינו עמיד אפילו במשב רוח קליל. לכן גזיבו גם ירד מהפרק.
ישב אצלי חורף ללא בעיה( אבל לא על גג סחוף רוחות).
אני תכננתי במידת הצורך לקחת ארבעה דליים מלאים באבנים או באקרשטיין ולקשור מהם חוטים אל הרגליים.זה בגלל שהיה מדובר במיקום ארעי ולא רציתי קיבוע קבוע). בסוף לא היתה בעיה אז לא קיבעתי.
אני רציתי את הפתרון של השיידפרו כי הוא נייד וטוב גם להתנחלויות בכינרת וכדומה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.