צפייה בגרסה מלאה : מכון בדיקה באשקלון
אהלן חבר'ה,
יש ג'יפ באשקלון שאני מעוניין לקנות הבעיה היא שהרכב כרגע בלי ביטוח ולכן לא יכול להביא אותו לראשון (עיר מגוריי ומקום מושבו של מוסך שאני סומך עליו).
המליצו לי על מכון בועז בעיר אבל המחיר שלו גבוה וגם נתקלתי בביקורות לא טובות על המקום (למרות שהן משנת 2006).
צריך את עזרתכם בהמלצה על מכוני בדיקה באשקלון או חוות דעת על "מכון בועז" בעיר.
תודה, עומרי
קודם תראה את הג'יפ, תפגש עם המוכר, תנהג בו קצת. אם אחרי זה אתה מעוניין, שהמוכר יתאמץ קצת ויביא את הג'יפ לבדיקה במוסך שלך, שאתה סומך עליו. ביטוח יש או אין, לא אמור לעניין אותך.
קודם תראה את הג'יפ, תפגש עם המוכר, תנהג בו קצת.
היי עומרי,
מצטרף להמלצה של נמרוד. בהנחה שעברת כבר את השלב הזה, לאיזה ג'יפ אתה רוצה לבצע בדיקה?
אני גם מאשקלון, את בועז אני לא מכיר. במידה ואתה לא רוצה לערוך בדיקה ממוחשבת אלא פשוט שמוסכניק שאפשר לסמוך עליו יציץ על האוטו, אני יכול להפנות אותך לאחד המוסכים הכי מקצועיים וישרים שפגשתי בימי חיי, למוסך ויקטור באזור התעשייה הצפוני, ליד בית הכלא. מאוד מאוד מומלץ.
אם זה לנד רובר (וגם אם לא), רונן אביסרור 0544-588544, הוא מקצוען אמיתי ואמין בצורה מוחלטת. מכיר את הבריטים על כל בורג
אני מחר נוסע לראות את הרכב ואז נהיה יותר חכמים.
מדובר על ג'ימני שנמצא בסוכנות רכב.
נמרוד, המוכר לא יעשה את הנסיעה הזאת למרכז, הוא מריץ סוכנות ולא מעניין אותו-אם לא אני יבוא מישהו אחר. ואני, אני כבר חצי שנה בחיפושים ..
ניר, מפתיע אותי שעל בועז לא שמעת הם נמצאים באותו אזור ליד בית הכלא.
בכל מקרה אעדכן מחר אחרי הבדיקה הויזואלית, מקווה שבינתיים יתווספו עוד דעות.
ויקטור מכיר מצוין ג׳ימני, אתה מוזמן לקפוץ אליו. את בועז לא מכיר, אגב, יש הרבה מאוד מוסכים באזור הזה.
בהצלחה בכל אופן! תבדוק היטב בעלויות, טיפולים, מצב כללי, שילוב של ההילוכים, של ה- 4x4, תציץ למטה שמוטות רדיוס לא עקומים, שהבולמים לא מזיעים ושהמיגונים לא דפוקים, מנוע יבש וכו׳.
בכל אופן, אם אתה לוקח לבדיקה אז לא הייתי משקיע יותר מדי בבדיקה הראשונית.
שוב, בהצלחה.
בוקר,
הלכתי לראות אתמול את הרכב.
2008, יד שניה, 98,000 ק"מ
מבחינת נסיעה הוא מרגיש טוב אבל מבדיקה ויזואלית הוא לא חדש, בלשון המעטה. יש הרבה סימני חלודה שמצד אחד יכולים להופיע ברכב שטח ומצד שני אולי זה יותר מדי.
מהשיטוטים כאן בפורום אני מבין שחלודה היא הסרטן של הרכבים ועדיף להתרחק, השאלה אם גם כאן נכון הדבר.
המוכר מוכן להוריד מתחת למחירון בין 10 ל20 אחוז.
אשמח לחוות בעלי הניסיון והידע.
70845
70846
70847
70848
אחי תשמע טוב, כי מה שאני הולך לומר לך נכתב בדם:
תבדוק טוב טוב את המקוריות של הרכב. תבקש לראות שאילתא ממשרד הרישוי, על שם מי היה הרכב כל הזמן. הם יערימו קשיים כי צריך את הבעלים המקורי, אם הוא לא מוכן לעשות את זה (זו פעולה של 10 דקות במשרד הרישוי) הרי לך סיבה מצוינת להמשיך הלאה ולמצוא ג'ימני יותר טוב.
אל תסתפק בלראות ראיות כאלו או אחרות לגבי מי היו שתי הידיים הקודמות, סוחרים ומגרשי מכוניות - לרבות מגרשי פירוקים ושיקומים - לא נרשמים כיד ברישיון ויכולים להסתיר ממך את העובדה שהרכב הזה עוד עבר פעם פירוק, עם זאת באותה השאילתא יש רישום של מגרש כאמור.
תשווה מספר שלדה שברשיון למספר מתחת למכסה המנוע ובייחוד במספר המוטבע על גבי שלדת הרכב!!! זה נמצא מאחורי הגלגלים האחוריים, ממש על הבודי.
לא מבין איך יכול להיות שעל ג'ימני עם מיגונים מגרש מוכן לרדת 20% ממחירון. אין מתנות חינם בשוק המכוניות יד שנייה במגרשים בכלל ובמקרה של ג'יפים בפרט!
כמו כן, 2008 עם 98,000 ש"מ זה לא מעט (זה גם לא הרבה אני יודע).
אכן חלודה זו קטסטרופה ברכבים בכלל.
בקיצור לא מציאה מדהימה, יש הרבה סימנים מחשידים, תצעד בזהירות רבה פה, אל תוותר לפני שאתה עומד על מקוריות הרכב בצורה מלאה!
שיהיה בהצלחה ובאמת שיש המון דגים בים. סבלנות אחי, גם אני מחפש כבר שלושה שבועות ואני מתכוון להמשיך לחפש.
ניר.
לא כתבת שזה ממגרש רכב.
ג'ימני במגרש רכב?? כנראה יש סיבה. ולא משנה מהי, היא מספיק טובה בשביל שאתה לא תיגע ברכב הזה בשום מחיר. תמשיך הלאה ואל תסתכל אחורה.
מוני אורבך
06-03-13, 10:59
לי יש גימיני 2007 עם 85K
אין על הרכב טיפת חלודה.
כל הגינגים מעידים על חלודה במצב מתקדם.
וכל זה תוך 4 שנים? נראה לי תמוהה מאוד.
יתכן שהיה הרבה ליד היום.
בכל מקרה לא נראה מציאה מדהימה
ג'ימני VVT ידני זה דבר נדיר בארץ, ואלו שכן מוכרים מוכרים רכבים שעושים 40000 קמ בשנה ובמחיר מעל המחירון
או שתתפשר על אוטומט או שתמשיך לחפש.
רכב ממגרש, ועוד כזה שאתה לא בטוח לגבי האמינות שלו - רב הנסתר על הגלוי. אני לא הייתי ממליץ.
נגעתם בכל הנקודות הרגישות: חלודה, מחיר נמוך, מגרש, רכב נדיר וכו'. אני כבר חצי שנה מחפש ג'ימני ידני vvt אבל נחוש (או עקשן). שמח שיש עם להתייעץ.. אני יורד מהרכב הזה, תודה וניפגש בג'מני הבא.
עומרי
עמרי לא יודע אם אתה עדיין מחפש, אבל נתקלתי בזה:
http://www.yad2.co.il/Cars/4X4_info.php?CarID=349528
נראה אחלה בשבילך.
בהצלחה!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.