PDA

צפייה בגרסה מלאה : קירוי פרגולה במבוק או ערבה והעליהם סנטף ...

sherifon
23-09-12, 21:48
שלום וחתימה טובה.
מעוניין לקרות פרגולה קיימת פרופיל 18 ס"מ גושני , הפרגולה נימצאת בין שלוש קירות , הקירות מחופים באבן טיבעית עם פנים בולטות מאוד .
עד כאן הקדמה .
ברצוני לפרוס "שטיחי "במבוק .
איזה סוג מומלץ-במבוק,אם כן אז שזור או מושחל , היכן באיזור חיפה -חדרה הכי משתלם כ 50 מ"ר .?
נניח שמעל הבמבוק אני מעוניין לפרוס סנטף.
מכיוון שפני השטח לא חלקים (אבן טבעית עם בליטות משמעותיות ) כיצד ניתן לחבר את הסנטף לפני האבן שמחפה את הקיר בצורה כזו שתאטום מגשם ?
היכן הכי משתלם לרכוש כ 50מ"ר?
הוצע לחרוץ את הקיר לאורך הפרגולה ולדחוף את הסנטף בתוכו ולאטום ,האם אתם מכירים משהוא שיהיה מוכן לחרוץ את האבן (לאורך כ 26 מטר )?
פתרון נוסף שהוצא, לחבר רשת לקיר ולעשות מין רולקה.

האם קיימת שיטת חיבור נוספת ?
אם לא מה מבין שני הפתרונות לבחור?

תודה ושנה טובה

shachar
23-09-12, 22:19
שים זוית פח ובינה לבין הקיר קצף איטום

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2

sherifon
23-09-12, 23:40
שלום וחתימה טובה.
מעוניין לקרות פרגולה קיימת פרופיל 18 ס"מ גושני , הפרגולה נימצאת בין שלוש קירות , הקירות מחופים באבן טיבעית עם פנים בולטות מאוד .
עד כאן הקדמה .
איזה סוג מומלץ-במבוק,אם כן אז שזור או מושחל , היכן באיזור חיפה -חדרה הכי משתלם כ 50 מ"ר .?
מכיוון שפני השטח לא חלקים (אבן טבעית עם בליטות משמעותיות ) כיצד ניתן לחבר את הסנטף לפני האבן שמחפה את הקיר בצורה כזו שתאטום מגשם ?
היכן הכי משתלם לרכוש כ 50מ"ר?
הוצע לחרוץ את הקיר לאורך הפרגולה ולדחוף את הסנטף בתוכו ולאטום ,האם אתם מכירים משהוא שיהיה מוכן לחרוץ את האבן (לאורך כ 26 מטר )?
פתרון נוסף שהוצא, לחבר רשת לקיר ולעשות מין רולקה.

האם קיימת שיטת חיבור נוספת ?
אם לא מה מבין שני הפתרונות לבחור?

תודה ושנה טובה

ראשית ,תיקון טעות בכותרת:
העליהם =עליהם
שחר תודה.
העיניין עם קצף איטום הוא העמידות שלו ,לכמה שנים פתרון יעיל ?

חשבתי בינתיים על עוד רעיון :
סרגל עץ מוברג צמוד כמה שניתן לקיר , את המרווח למלא במלט לבן (כביכול לצורך סגירת המרווח) ובמרווחים קבועים לשתול דיבלים עם ברגים מוברגים.
כאשר זה מתייבש, למרוח מלמעלה בזפת קר .
כאשר כל זה מתייבש ,להבריג החוצה את הברגים ,ואז ניתן לחבר את הסנטף ישירות על המדף בעזרת הברגים .

איך הרעיון ?

טל חסיד
24-09-12, 07:51
כל מה שחשבת זה יכול להיות פיתרון כולל הקצף (קצף הוא חומר בעייתי) השאלה מה הכי עמיד לאורך זמן וקל לישום. במקרה שלך בגלל האבנים הבולטות ההייתי ממליץ לך לעשות לפני ההרכבה של הכל יישור לקיר האבנים ע"י טיח באיזור החיבור לקיר רצועה של כ10 ס"מ כלפי מעלה מגובהה חיבור הסנטף העתידי. חיבור הסנטף בצורה הזאת יהיה לך הכי קל ויעיל ע"י פח מכופף או חוסם מים מקורי של סנטף.

בהצלחה טל

zagi
24-09-12, 10:31
שלום וחתימה טובה.
עד כאן הקדמה .
איזה סוג מומלץ-במבוק,אם כן אז שזור או מושחל , היכן באיזור חיפה -חדרה הכי משתלם כ 50 מ"ר .? --- מושחל , באיזור חיפה תשאל במחסני העץ הגדולים ,מחיר טוב יהיה בין 35-45 ש"ח לפני מע"מ למ"ר .
מכיוון שפני השטח לא חלקים (אבן טבעית עם בליטות משמעותיות ) כיצד ניתן לחבר את הסנטף לפני האבן שמחפה את הקיר בצורה כזו שתאטום מגשם ? --- ישור סביר רצועה של 10 ס"מ לכל האורך , יישום סיקה , קביעת פח זווית עם דיבלים מעל הסנטף , צמוד לאבן .

הוצע לחרוץ את הקיר לאורך הפרגולה ולדחוף את הסנטף בתוכו ולאטום ,האם אתם מכירים משהוא שיהיה מוכן לחרוץ את האבן (לאורך כ 26 מטר )?לא .
פתרון נוסף שהוצא, לחבר רשת לקיר ולעשות מין רולקה. --- לא הבנתי

האם קיימת שיטת חיבור נוספת ? --- ישנה זווית יעודית של סנטף לחיבור קיר , אמנם יותר יפה מהפח אך לא יותר יעיל ועולה לא מעט כסף .
אם לא מה מבין שני הפתרונות לבחור? --- לשיקולך : )

תודה ושנה טובה

אני מצרף סרטון של הקמת פרגולה שעשיתי אולי יעזור לך במשהו ...

http://www.youtube.com/watch?v=Ot-FR84ae58&feature=youtu.be

sherifon
24-09-12, 19:41
אני מצרף סרטון של הקמת פרגולה שעשיתי אולי יעזור לך במשהו ...

http://www.youtube.com/watch?v=Ot-FR84ae58&feature=youtu.be

תודה חברים .
עדיין לא החלטתי איך לעשות את החיבור , אך את הרעיון הכללי קיבלתי .

שוב,שנה טובה

-->