צפייה בגרסה מלאה : יצאת צדיק .....
עונה 3 פרק 3 של יצאת צדיק על הפנצ'ריות איזה ביזיון של קומבינטורים !!! (2 מהם)
לא להאמין שזה היה אמיתי!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Ms1z3If4SwE&feature=player_embedded
את זה צריך להכניס לכל העיתונים בהרחבה
כולל תלונה על ---טוב אינני עורך דין
נוכלות שאין כמותה
יוסי
GodsFather
31-07-12, 06:42
גדול מהחיים, איזה שואו!
חברים לא להתרגש יותר מידי זה קורה לנו עם המון נותני וספקי שרותים, שאנחנו לא מבינים בתחום מסויים וכך הם משחילים אותנו בחיוך.
טל
meir alony
31-07-12, 08:42
זה מחלחל מלמעלה ראש ממשלה מקבל מעטפות כסף ויוצא זכאי, שר אוצר כנ"ל יושב בכלא, נשיא אנס, ראש הממשלה הנוכחי מבטיח להוריד מיסים ועושה הפוך, חברות הסלולר והכבלים שעובדות עלינו בעיניים ויש עוד הרבה דוגמאות.
כל המערכת מושחתת ואף אחד לא מוכן לצאת פרייר אז הוא מתחמן ומקמבן.
לא יאומן!
צריך לענות את הזבל הזה!
לתשתמש בו כרמפה בכל מדרגה בעקרבוט!
איזה נוכל
וכמו שטל אמר זה נעון לרב נותני השירותים לצערי
ואני עדיין מתרגש ומתעצבן ולא יכול להישאר רגוע
קישור לכל המעוניין http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/yetzata_tzadik-s3/VOD-674983145b2b831006.htm
ומעיניין לעיניין באותו העיניין
הייתי היום ב"פנצ'ריה"של האיש שהכין את הרכב לכתבה המצולמת
השרות יוצא מהכלל
המחירים סבירים
מבינים גדולים ב ארבע על ארבע
קריסטו--צמיגי השדרה-שד' 'ירושלים 127 יפו
יוסי
חדש לי כול הנושא, אז אישתי מצאה לי את העונות הקודמות.
משהו מטריד אותי (חוץ מכול המילים באנגלית שנפלטות בלי סיבה ברורה)
הם מדברים על מקצוענות "זה מקצוען, זה לא...וכולו) אבל הבעיות שהם יצרו, כול דביל חסר השכלה יכול לגלות ולפתור בקלות, אין פה שום אתגר ל"בעל מקצוע" ומה שנשאר...זה רק לגלות אם האדם נוכל או לא, ולכן כול הדיבור על "מקצוענות" מיותר לחלוטין ומוריד את רמת הציפיה מהלקוח כלפי הטכנאי.
כלומר, "אולי אין לו מושג מה הוא עושה אבל לפחות הוא לא עושק אותי....אז הוא בעל מקצוע"
שנית,
ניקח את התקלה שהם יצרו בטלויזיה כשהחליפו פיוז תקין לשרוף, כול טכנאי(עם 2-3 נקודות אינטלגנציה) יודע שפיוזים לא נשרפים סתם, זה רק סימפטום לבעיה, להגיד ללקוח,"זה רק פיוז שרוף" ולגבות 150 שקל זה גנבה כי: לא תיקנת שום דבר ולא בדקת מה גרם לפיוז להשרף וגם אין, ואי אפשר לתת כול אחריות שהפיוז לא ישרף שנית מחר.
מדובר על העולם האמיתי ולא על תקלה מבויימת,
אותה בעיה בפרק עם המזגנים, הם הוציאו זג אך לא היה טכנאי אחד שבדק לאן הגז נעלם, אף אחד לא עשה בדיקה פיזית עם זרחן ואולטרה סגול, הצדיקים הוסיפו גז ועוף מפה, איך זה שרות ללקוח?, הרי אם חסר גז יש נזילה, אם יש נזילה הגז יברח והלקוח יחזור (ולא תבדוק-לא תדע)
אבל התוכנית לא מתייחסת לעובדות הבסיסיות האלה, כול עוד הטכנאי-מוסך ווטאבר לא ניסה להכניס צינור-הוא צדיק
חמוד, אפילו מאד, אבל עבודה חובבנית
לסיים,
המהנדס רכב נמרי, יתכן שהוא חכם וגאון אבל אני אישית לא מסוגל לקחת אותו ברצינות מסיבה מאד פשוטה, אדם שמחזיק ומשקיע (ורואים) בסאאב סונט זה לא אדם שאוהב כלי רכב, כן זה נראה חמוד, נראה כמו רכב ספורט אבל במציאות זה נבלה סרוחה מפיבר מונעת ע'י המנוע הגרוע ביותר שהאנגלים יצרו אי פעם (וזה אומר הרבה) למעשה, בין סאאב סונט ורום כרמל, אני לוקח את החיפאי, וזה לא כזה מחמאה לחיפאים אלא הרע במיעוטו.
אני דווקא מכיר את "המהנדס נמרי" ולדעתי אתה טועה במה שכתבת אליו בגלל שהוא מחזיק סאאב (גם אני לא אוהב סאאב), יש לו אוסף של רכבי אספנות ובינהם הסאאב. עד כמה שזכור לי יש לו גם אלפא רומאו דגם נדיר ועוד. מיזה שיש לו גם סאאב אתה מחליט שהוא לא רציני זה לא לעניין.
דווקא אני דיברתי איתו מספר פעמים, וראיתי את התוכנית שבא הוא הופיע ואין שום בעיה במה שהוא עשה שם.
טל
טל יקירי,
הבנת הנקרא
נתתי לו קרדיט ואמרתי ש א נ י אישית ואך ורק בגלל הסונט, לא יכול לקחת אותו ברצינות
אם היה מופיע עם אלפא....הדיון לא היה קיים, אבל אני אישית, יכול ללכת אך ורק על פי העובדות שמוצגות בפני, צהוב כנגד מסך.
מתי תהיה תכנית יצאת צדיק הפוכה שתראה את התנהגות הלקוחות לנותני השרותים למינהם?
וטכנאי שמגיע ללקוח מצוייד ומדופלם יתקן תיקון פשוט ידרוש 200 ש"ח ....והלקוח יגיד שהוא גנב....
לקוחות שלא מוכנים לשלם.
לקוחות שאחרי שאתה משקיעה זמן באבחון התקלה (כולל הנסיעה לבית הלקוח) ופתאם רוצים לחשוב ....וסקר טלפוני ע"פ דאגנוזה שלך
מוצאים מישהוא יותר זול ולך לא מוכנים לשלם אפילו מחיר ביקור
שלא לדבר על טכנאי שעובד שעה על הגג ואפילו כוס מים לא מקבל....
ג'ו, נמרי לא מחזיק סאאב אחת. הוא אספן סאאב, מקים ויו"ר וכל תפקיד אחר שתרצה במועדון סאאב בישראל.. בקיצור, חולה סאאב ידוע ;)
----------------
לעניין -ג'ו רק הוסיף נקודת מבט נכונה נוספת שבכלל לא נלקחת בחשבון בתכנית.
התוכנית היא בעיני, מעונתה הראשונה, מהדברים המגעילים והנוראים ביותר שנראו בטלוויזיה. המצאה ישראלית מחרידה. עכשיו מי שקורא את הפוסטים שלי יודע שאני לא משתמש במילים כאלו כמעט בכלל, אבל לחיים הכט, זה מגיע.
כי זו תוכנית הריאליטי הגרועה ביותר. המסכנים שנכנסים אליה לא ביקשו להיכנס, הם לא נרשמו כדי להשפיל את עצמם ולא חתמו על שום הסכם "15 שניות של תהילה" - פשוט נפלו עליהם. אלו אנשים קטנים, קשי יום, טכנאי מכונת כביסה ושיפוצניקים שמרוויחים שקל לשקל בשביל לקנות קופסאת סיגריות (כי משכורת הבסיס שלהם נבלעת כולה במשכנתא ובהוצאות המשפחה) ומפילים אותם. לא משאירים להם שום סיכוי ברוב המקרים, כי שולחים להם שחקנים ושחקניות מיומנים, עם תקלות מבוימות, פונים לייצרים הבסיסיים ביותר שקיימים בכל אחד ומנצלים אותם.
וככה, בלי לבקש את רשותם, דווקא אלו שמספקים את ה"שואו" הכי טוב לתוכנית, את שיא הרייטינג, שהם באופן טבעי גם אלו קשי היום יותר, כי הם לא חכמים ולא מוכשרים, מקבלים בניגוד לכל תוכנית ריאליטי אחרת, עונש, לעיתים קטלני - הורסים להם את הפרנסה. פשוט מחרבים אותה.
אני, כשראיתי כמה פרקים בעונות הקודמות, זו תוכנית טלוויזיה היחידה אי פעם שגרמה לי צמרמורת וחוסר יכולת לראות אותה.
נדפקתי בחיים שלי - לפחות פעם אחת גם על ידי מוסכניק בכמה מאות שקלים (אלטרנטור צבוע בשחור...). אבל בהרבה יותר כסף ותחכום על ידי - אורנג', הוט, חברת הביטוח מנורה ואתם מתארים לעצמכם מי עוד.
הייתי שמח אם היה הכט בוחר בעיסוק האפור של התעסקות עם הגופים הגדולים - אבל זה עבודה שחורה ורגילה שיש הרבה תוכניות רדיו שכבר עושות אותה לא רע, זה לא בשבילו. הוא פה בשביל להשפיל ולהרוס את האנשים שנמצאים בתחתית הפירמידה של החברה הישראלית.
BackDoorMan
01-08-12, 08:28
פלוס אחד גדול על כל מה שנמרוד כתב.
שיהיה ברור, גם אני הייתי מזוכיסט והיה לי יותר מסאאב אחת, במקרה שלי, היתה לי חולשה לא מובנת בעבר ל900 טורבו 16 שסטומים, כול כך לא מובנת שהיה צריך 2 מהם כדי להגמל.
בניגוד לנמרוד, אין לי בעיה עם הקונספט של התוכנית, הרמאי הנוכל והגנב מקבלים בדיוק מה מגיע להם
ורק להזכיר, זה יחסית תוכנית תפורה לארץ ישראל ובמדינות אחרות יתכן או לא תוכנית כזאת היתה עובדת, או מצליחה.
חייב להגיד, בפעם הראשונה יש משהו בטלויזיה הישראלית שהוא מקורי. שאפו. (לידיעתי- אם היו אחרים- לא ראיתי ולא מפליא)
בכול מקרה,
אם אני הייתי מנהל את התוכנית
הייתי מביים בעיות יותר ראליסטיות ובלי מקום ל"חלוקת דעות" כמו כן, הייתי מחשיב את ה"מקצועיות" של הטכנאים בלי כול קשר ל... איך נקרא לזה...צדיקות?
ג'ו אבל אז זה היה אשכרה מועיל.
זו סתם תוכנית טלוויזיה, וכמו כל תוכנית אחרת, זה בידור. ובסופו של דבר לכם אין מושג עד כמה זה באמת אמיתי. יש מצב שהכול, כולל ה"רמאים" מבויים.
שיהיה ברור, גם אני הייתי מזוכיסט והיה לי יותר מסאאב אחת, במקרה שלי, היתה לי חולשה לא מובנת בעבר ל900 טורבו 16 שסטומים, כול כך לא מובנת שהיה צריך 2 מהם כדי להגמל.
אמר לי פעם סוחר רכב בארה"ב "Behind every SAAB owner there is a SOB story ..."
בואו נעמיד פני דברים על דיוקם-------------------
נכון זו תוכנית ריאליטי-אך היא גם תוכנית צרכנית ממדרגה ראשונה
אני מכיר הן את נמרי(הסאאב מונטה קרלו הכתומה באוסף שלו נקנתה לפני הרבה שנים ממני)
וגם את חיים הכט------------לא היתה להם אף פעם תוכנית מבויימת--------כן הם חטאו לאמת -כפי שג'ו כותב-אם פיוז נשרף הרי שצריך לבדוק למה--בדיקה שווה כסף-או לחילופין-להסביר ללקוח שיש בעיה -לאתר את הבעיה עולה כסף------------
זה כבר עיניין של חינוך בעלי מקצוע----------------
הטענה שהטכנאי או המכונאי או נותן השרות-יש לו קשיים כלכליים או משכנתא או פילגש לא נותנת לו את הגושפנקא לרמות ולעשות מעשי נוכלים--------------------
הלקוח הישראלי------כן הוא לקוח קשהו, חסר סבלנות וחשדן--לצערי הרבה בעלי מקצוע בארץ הרוויחו זאת ביושר-----------------------
ביום חם טכנאי שיקח מים איתו--אתה נותן הצעת מחיר-פרט את כל המשתנים-----אתה נענה לקריאת טלפון-תבהיר שיש מחיר קבוע לביקור בית בין אם תוקנה תקלה ובין שלא תוקנה---------------בהיותי אדם טכני רב תחומי היו לי מספר עסקים בזמנים שונים-כולם היו בשרות כזה או אחר--------לאחר שנכוויתי למדתי את הלקח עם הלקוח הממוצא---לציין כל דבר בברור ולא באופן ארטילאי---ולתת ללקוח את האפשרות לבחור בעל מקצוע אחר--נקודה
לעבודה שלי נתתי אחריות כמתבקש בחוק-ואם זה היה בנושא אינסטלציה שהחוק קובע 10 שנות אחריות לדברים מסוימים-גם לאחר שמכרתי את העסק לאינסטלציה עמדתי באחריות כשהיה נדרש---למה?ככה-מפני שהלקוח תמיד לקוח וממנו נותן השרות מתפרנס-הברירה היחידה לנותן השרות הינו לא לקבל את הלקוח כלקוח ולא לספק לו שרות--
לקוח מרוצה אולי יביא עוד לקוח--לקוח לא מרוצה ירחיק 100 לקוחות בפוטנציה--
רבותי לבנות שם טוב לעסק זה לא דבר של מה בכך--ולפעמים לוקח שנים רבות
להרוס שם טוב של העסק שלך זה יכול להיות בשעות ספורות
זה בסדר תכינו את עצמכם--בעוד כמה חודשים גם אני אתחיל לתת שרות במקצוע מסויים-ונראה באם הנחתום חתום על עיסתו או לא
יוסי
זה ש"הלקוח תמיד צודק" אני יודע.
היה לי עסק (לפני שני עשורים)נהגתי ביושר תמיד (שייך לעדה שיושרה ידוע ונחשב על גבול הטמטום).
הלקוחות החכמים, הפקחים,שבטוחים שרק באתה לרמות אותם גרמו לי לסגור
מבחינתי הלקוחות הרויחו ביושר את רמת השרות הנהוגה היום.
וכוס המים זה רק משל ליחס הלקוחות.
נכון יש לקוחות מצויינים שמבינים את איכות השרות שהם מקבלים.
שמעתי על חברות מהגדולות המכובדות והחזקות בשוק מבקשות פרטי כרטיס אשראי לפי שהם שולחות טכנאי.
ותחשבו על זה...
.
וזה לפני שדיברנו על תשלום שותף+ שיתחשק לי ....אחרי ששלחתה "נעמן למקור".
כי החשבונית נעלמה להם...
מיכה,
זה לא תוכנית בידור, אם היו מקררים עפים באויר ומכוניות מתפוצצות- זה תוכנית בידור
הקונספט מאחורי התוכנית זה ללמד ולחנך את הלקוח הישראלי נכון?
אז ללמד אותם שטויות יהיה בלתי אחראי....
אני משוכנע שזאת לא היתה המטרה, כמו כול דבר אחר בארה'ק הם לא עשו שעורי בית, לא קיבלו מידע טכני כראוי ונהגו בקלילות ראש.
לדעתי כל תוכנית שקיימת בטלוויזיה היא בראש והראשונה בידור. גם החדשות, בסופו של דבר רוצים להן רייטינג. כל דבר שמצריך רייטינג אז מבחינתי זה בידור ולא ידע. אני לא אומר שלא יכול להיות בידור+ידע אבל אני לוקח הכול בערבון מאוד מאוד מוגבל.
אתה לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אם זו הייתה תוכנית מידע אמיתית אז המנחים לא היו כזה בשוק כל פעם. יותר מידי תאטראלי בשביל להיות תוכנית מידע.
כמובן שזה מה שאני חושב, זה לא אומר שזה נכון :-)
ג'ו, זה תכנית בידור נטו. לא חינוך ולא נעליים.
זה לא יותר ממחזור של תוכניות המתיחות והפספוסים. זה זבל. רק שלפני עשרים שנה לפחות היה מראית עין של הומור, והמתיחה נגמרה בחיוך ולחיצת יד עם יהודה ברקן. פה המתיחה נגמרת בתלייה בכיכר, ללא משפט, של נוכלים זעירים.
חיים הכט מתמחה בלייצר זבל.
לא סתם זבל, אלא מיץ של זבל.
תנסו להיזכר בסדרת הכתבות המעריצות שלו על מדינת קסרקטין הטירונים סינגפור.
ובסדרה שלו "להוריד אותם מהכביש" על בטיחות בדרכים - ובעיקר על התובנות שלו לגבי שני אלה.
נפנופי הידיים, הפאתוס שלו. העיניים מזרות האימה. סנשיין הזה דוחה בעיני. זולל נבלות. והכי גרוע - אחרי סדרת התוכניות "להוריד אותם מהכביש", חששתי שמא פוליטיקאים פתאים עוד עלולים להקשיב לו ולנסות ליישם את הפתרונות הטוטליטריים הנוראיים שלו, והקדשתי לו טור "ברלי עצבני" בוטה במיוחד אותו גנזתי ברגע האחרון פשוט כי באמת יצא לי בוטה מדי.
ג'ו, נמרי לא מחזיק סאאב אחת. הוא אספן סאאב, מקים ויו"ר וכל תפקיד אחר שתרצה במועדון סאאב בישראל.. בקיצור, חולה סאאב ידוע ;)
----------------
לעניין -ג'ו רק הוסיף נקודת מבט נכונה נוספת שבכלל לא נלקחת בחשבון בתכנית.
התוכנית היא בעיני, מעונתה הראשונה, מהדברים המגעילים והנוראים ביותר שנראו בטלוויזיה. המצאה ישראלית מחרידה. עכשיו מי שקורא את הפוסטים שלי יודע שאני לא משתמש במילים כאלו כמעט בכלל, אבל לחיים הכט, זה מגיע.
כי זו תוכנית הריאליטי הגרועה ביותר. המסכנים שנכנסים אליה לא ביקשו להיכנס, הם לא נרשמו כדי להשפיל את עצמם ולא חתמו על שום הסכם "15 שניות של תהילה" - פשוט נפלו עליהם. אלו אנשים קטנים, קשי יום, טכנאי מכונת כביסה ושיפוצניקים שמרוויחים שקל לשקל בשביל לקנות קופסאת סיגריות (כי משכורת הבסיס שלהם נבלעת כולה במשכנתא ובהוצאות המשפחה) ומפילים אותם. לא משאירים להם שום סיכוי ברוב המקרים, כי שולחים להם שחקנים ושחקניות מיומנים, עם תקלות מבוימות, פונים לייצרים הבסיסיים ביותר שקיימים בכל אחד ומנצלים אותם.
וככה, בלי לבקש את רשותם, דווקא אלו שמספקים את ה"שואו" הכי טוב לתוכנית, את שיא הרייטינג, שהם באופן טבעי גם אלו קשי היום יותר, כי הם לא חכמים ולא מוכשרים, מקבלים בניגוד לכל תוכנית ריאליטי אחרת, עונש, לעיתים קטלני - הורסים להם את הפרנסה. פשוט מחרבים אותה.
אני, כשראיתי כמה פרקים בעונות הקודמות, זו תוכנית טלוויזיה היחידה אי פעם שגרמה לי צמרמורת וחוסר יכולת לראות אותה.
נדפקתי בחיים שלי - לפחות פעם אחת גם על ידי מוסכניק בכמה מאות שקלים (אלטרנטור צבוע בשחור...). אבל בהרבה יותר כסף ותחכום על ידי - אורנג', הוט, חברת הביטוח מנורה ואתם מתארים לעצמכם מי עוד.
הייתי שמח אם היה הכט בוחר בעיסוק האפור של התעסקות עם הגופים הגדולים - אבל זה עבודה שחורה ורגילה שיש הרבה תוכניות רדיו שכבר עושות אותה לא רע, זה לא בשבילו. הוא פה בשביל להשפיל ולהרוס את האנשים שנמצאים בתחתית הפירמידה של החברה הישראלית.
צודק מאוד. מה שבטוח הכט הוא לא צדיק
אני לא שופט את חיים הכט אין לי את הכלים לכך
אותי מעניין שאם יש נוכלים שיצלמו אותם וישפטו אותם בכיכר העיר--לו זה היה לא נכון חיים הכט והערוץ המשדר היה נתבע במאות אלפי שקלים----
כל תוכנית טלויזיה שמציגה רשע,שחיתות,עוולות--לא מעניין אותי דבר אלא מבחן התוצאה
ובאותו עיניין --אני הפעם אספר לכם על שרות לא טוב ולא מיקצועי שכמעט עלה לי במנוע של ביואיק
עובדות----לפני זמן מה ברכב של זוגתי מסוג ביואיק רדיאטור חדש-כהרגלי אני נוטה להאמין לבעל מיקצוע--אלא מאי--היתה נזילה של שמן גיר בחיבורהצינור של הקולר שבתוך הרדיאטור--חזרנו למוסך-תוקן--המשיך לטפטף תוקן(לדברי בעל המוסך וכן כבר לא רואים נזילה---אבל ופה האבל הגדול לא חוזק כמו שצריך ועדיין מסתבר היה טפטוף קטן שלאט לאט עיכל את צינור המים התחתון בכניסה לרדיאטור--אתמול זוגתי שמעה רעש מוזר מכיוון המנוע-מאחר וכבר היתה ליד הבית נכנסה לחניה וכבתה מיד את המנוע--שעון החום לא מראה שאין מים הוא מראה שהמים רותחים או בשלב סופני שכל הרדיאטור כל כך חם שגם שעון החום קצת מגיב
כאשר הגעתי הביתהכחצי שעה אחריה ראיתי שאין מים -מלאתי-התנעתי(כשהמנוע כבר היה קר)וראיתי נזילה מהחלק התחתון של הרדיאטור-דוממתי את המנוע-הזמנתי הבוקר שרות דרך-הרכב נשלח למוסך של אודי מזרחי ששיחרר אותו רק בערב לאחר שהחליף כמובן את המינור המעוכל משמן גיר-בדק לחצים בדק כל מה שצריך ורק אז שחרר את האוטו--------------------------------------------
----------------גם אם היו מצמידים לרקתי אקדח לא הייתי חוזר לאותו מוסך-מוותר על האחריות שלו מפני שלדעתי היא לא שווה שום דבר-אבל כמובן שלו כן הייתי מגיע לשם הייתי שומע ערימה של תירוצים-------
אז כל עוד לדעתי בלבד כמובן שיש בעלי מיקצוע שאינם מה שהם מתיימרים להיות ועבודתם גובלת ---ממש אין לי מילים במקלדת---צריך שיהיו תוכניות כמו של הכט שאולי לא צדיק גדול אך אפילו אם מידי פעם הוא מביא מידע כה חשוב לידיעת ציבור הנהגים אז דיינו
היום למזלי הצלחנו להציל גיר ומנוע של ביואיק--שבוע שעבר משאבות בלם אחורי בג'מוס--עוד שבועיים אכניס לשם את המאליבו לבדיקה מקיפה של כל המערכות---
חיי בני משפחתי וחיי שווים יותר מכל דבר-וכן גם הכסף שזוגתי ואני עבדנו עשרות שנים כדי שנוכל להנות ממנו כאוות נפשנו------------------
אך לצערי אנחנו ועוד רבים וטובים עדיין משלמים שכר לימוד עד שמוצאים בעלי מיקצוע הגונים בתחומים שונים-----------------------------
וזה לא פשוט ותוכניות של ההכט הזה ואחרים כולל בעיתונות קצת עוזרות לנו להמנע להיכנס לבורות שלא פשוט לצאת מהם
ונשאלתי בהודעה פרטית איך קורה שפעם המלצתי על בעל מקצוע כזה או אחר ולפעמים די בהתלהבות ולפתע אני נסוג מהמלצתי אפילו אם זה מציג אותי כאידיוט מושלם שמאמין לפעמים בעניים עצומות---
אז כן יושרה היא עיניין עקרוני אצלי בחיים ולהסיר המלצה ועוד להפוך אותה לגמרי זה לא קל ולא פשוט מפני שבסוף מישהו נפגע מכך אך אם הנפגע "הרוויח" זאת ביושר שיבוא בטענות רק לעצמו, וזו חובתנו לדעתי כחברים בפורום לדעת להתריע כמו שאנו יודעים להמליץ------
תוספת בעריכה--אני רותח כמו שלא רתחתי על מישהו מזה שנים רבות אבל בעיקר על עצמי ועל זוגתי שנהגנו כזוג כסילים
וזו הזדמנות להודות ליואב, שמיל, שניר ודרור על ההמלצות על הכיוון ועל העזרה וכמובן הסבלנות שלהם אלי בחודש האחרון(ולאודי שלא חסך בזמן וסבלנות ועבודה קשה)
יוסי
אני לא שופט את חיים הכט אין לי את הכלים לכך
אותי מעניין שאם יש נוכלים שיצלמו אותם וישפטו אותם בכיכר העיר--לו זה היה לא נכון חיים הכט והערוץ המשדר היה נתבע במאות אלפי שקלים----
מי יתבע אותו??? העובד הטמבל מהפאנצ'ריה שכמובן פוטר באותו היום? טכנאי מכונות הכביסה בן ה45, הגרוש שגר עם אמא שלו וכל מה שהוא מרוויח הולך למזונות? האינסטלטור הקטן עם הסובארו DL סטיישן?
אין לחיים הכט מה לפחד שיתבעו אותו. ואני גם מאמין שמה שהוא משדר נכון, כי זה כל כך קל להפיל אנשים חלשים.
מצטער, אבל חיים הכט דמות בזויה לדעתי. אני יודע שהדעה שלי חריגה, אבל חשוב לי להביע אותה.
השואו של הכט פשוט לא הוגן עד בכדי זלזול באינטליגנציה של הצופה הסביר. נופלים על מישהו באמצע היום ללא יכולת להתגונן, להציג את הצד שלו. תגובה מאוחרת שלו היא כבר עקרה.
זה לא אומר שלא חסרים נוכלים והם צריכים להענש. משום מה- יש לי הרגשה שהם עושים שעורי בית לפני התכנית,או ניזונים ממלשינים קטנים שלא היו מרוצים משרות כזה או אחר במקום המסויים .
זה מזכיר לי את הקוליפורמים של רפי גינת וההקאות מהחומוס שהיה בראש רשימת המומלצים שלו.
תיקנתי יותר מפעם אחת נקר בפנצ'ריה המדוברת , לא ניסו לעבוד עלי.
הלקוח תמיד צודק רק במדע הכלכלה או בסרטים.
נמרוד אני לא מתווכח עם דעתך ודעתו של דרור נהפוך הוא
אך אני בעד כל דבר במסגרת חוקית שישוף כל נושא שהוא לרעת האזרח-מראש ממשלה לשעבר עבור לנשיא לשעבר
שופטת-או האינסטלטור הקטן--וזו עבודה עיתונאית שמביחנת האזרח הקטן היא מבורכת
אז הכט מתעסק בקטנות ואמנון לוי בגדולות ויש עוד כמה
ועוד רבים בעיתונות הכתובה
יושר וניקיון כפיים צריך בכל רובד של החברה--
לפני שבוע סגרתי על 0 את כל עינייני במס הכנסה-לאחר שבע שנות התמודדות-דהיינו הם לא חייבים(לצערי) לי ואני לא חייב להם(לשמחתי)-וזאת משנת 1999
הבוקר בדואר מחכה לי מכתב ממישהו אחר במס הכנסה ובו דרישה לתשלום על שנים 1999 2001 2002 אף כי בידי מסמך מאושר שאין לי יותר חובות אצלם
כמובן שצריך לרוץ לשם שוב -אך את ראשו של אותו פקיד שלא טרח לקרוא נכונה את המידע בתיק אני אנסה להצר-------------
זה מה שנקרא התעמרות באזרח וזה על אותו משקל מבחינתי כמו כל השאר--
וכן זה יפורסם בירחון הקרוב של לשכת רואי חשבון-מה זה יעשה?אינני יודע-אבל צריך להתריע
יוסי
יש לי רעיון לפרק הבא
הכט ונמרי לוקחים ערמה של סאאבים רקובים למוסך של איציק לבדיקה
זה יהיה בידור אמיתי, אולטרה ראליטי, אם יהיה PAY PER VIEW, אני משלם.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.