PDA

צפייה בגרסה מלאה : כסא נהג מוגבה בסמוראי

yoav
22-02-05, 14:21
אז מי שפעם ישב אצלי בסמוראי (עידן?..) זוכר שהרכב הגיע עם כיסא נהג מוגבה ע"י בעליו הקודמים. ההגבהה לא היתה עם בולם זעזועים או משהו המכוון לנוחות, אךא 4 זרועות מתכת בודדות - אחת בכל פינה של הכיסא שפשוט הרימו אותו כ 10 ס"מ גבוה יותר (הבעלים הקודם סבל מבעיה בפרק הירך והיה צריך להכנס ולצאת לרכב עם מינ' כיפוף של הרגל). היום החלטתי לעשות נסיון ולהחזיר את הכיסא למצבו המקורי. קודם כל- ההנאה למכאנופוב שכמותי בלפרק ולהרכיב מחדש :lol: :lol: :lol: (ואפילו למצוא פתרון יצירתי להברגה סוררת... :idea: - טובנו "יצירתי" במושגים שלי כמובן... :oops:
מס' דברים על השינוי:
ראשית- פשוט יותר נוח. החברה בסוזוקי למדו כנראה ארגונומיה ולא סתם הכיסא יושב בגובה המקורי- עכשיו הכל נגיש נוח יותר.
שנית: המראות פתאום מראות את כל התמונה בלי להתכופף ולחפש זויות מעניינות לתצפית אחרוה.
שלישית: ברמזור- גם אם אני עומד ראשון אני סוף סוף רואה את הצבע...
בשטח: ממממ. קצת מוקדם להגיד- אבל הראות הנפלאה שהיתה לי קודם לכל ס"מ לפני האוטו נעלמה לה... צריך להתרגל.

מי שרוצה לנסות כסא מוגבה מוזמן לשאול את 4 התושבות המוכנו ולהתרשם (30 דק' עבודה להרכיב). הרושם שלי שגם הנסיעה בכביש יותר נוחה ופחות קופצניץ . כנראה ש 4 זרועות מכת קשיחות ניצבות למרכב ועליהן כיסא בלי קפיץ/בולם שיתןןך באנצע לא תרמו ממש לנוחות הנסיעה בכביש... אני מניח שכיסא מוגבה היושב על מער' הידראולית (אספיר נגיד) נותןגם את שדה הראיה הטוב יותר שבהגבהה ולא פוגם בנוחות הישיבה והנסיעה.

זהו- התקדמנו עוד מ"מ במסלול היציאה מהמכאנופוביה..

-->