צפייה בגרסה מלאה : איך נפתרים מחתול שפלש לי הביתה
חברים שלום, מעשה שהיה כך היה, יום רביעי בלילה, אני בדיוק סיימתי לצבוע את הרכב, על כך בפורום הבונים, בדרך הביתה אישתי מתקשרת; ״יש לנו חתול בבית, איפה אתה?״ עוד עשר דקות בבית עניתי. הגעתי הביתה, כמובן שלא מצאנו את החתול, הפכנו את כל הבית, אין כלום, לא מתאים לגישתי הפנטזיות האלו, אבל מילא.יום חמישי, אני בחניה, אישתי מתקשרת; ״אני שומעת את החתול ״. עליתי למעלה ולא שמעתי כלום. טוב נו, דמיון מפותח פיתחה אישתי. הערב המשיך וישבנו מול הטלוויזיה פתאום גם אני שומע יללה בבית. רצתי למעלה והספקתי לראות את הבן זונה נכנס לפתח בעליית גג שבין התקרה לרעפים. אין שום דרך להגיע לבן זונה.ככה, אני ירוק בנשמה, מחבק עצים וכל החרא הזה, היו לי כמה וכמה וויכוחים בנושא עם אנשים כאן באתר. יש משהו טבעי שאני נגדו: חתולים!!! חיה בת מוות, מזלי שגם העלב שלי כזה והמזל הגדול יותר שהוא גם מצליח, חתול שנמצא ליד הכלב שלי ללא עץ בסביבה, גמור. ניסינו לטפל בזה ללא הצלחה. אינסטיקנט הצייד שלו חזק מדי, חברים ומאלפים לא הצליחו, אלו החיים. ועכשיו לנימוק הירוק: חתול הבית הוא ליה פולשת שמחסלת בעלי חיים החיים באזור המחיה שלהם, מחקרים מצביעים על כך שביחס לכמות החתולים לעומת כמות האנשים: חתולים אחראים ליותר הכחדת מינים מבני אדם, שמעתם?!אז הגענו הביתה עם הרכב לאחר הצביעה היום בצהרים הביתה וגילנו שבן המוות השתין על הספה בסלון, רצתי לקנות חומר ניקוי לריפוד, חזרתי ואשתי ניקתה בזמן שאילתרתי מלכודת, קופסות עץ עם מכסה רשת מאולתר עם ציר מוחזק על שיפוד שקשור לנקניקיה על הרשת רעף כדי שלא יוכל להרים אותה לאחר שתיפול. סגרתי את עליית הגג ונסענו לסבא וסבתא שלי לארוחת ערב.חזרנו הביתה: הבן זונה השתין וחירבן לנו המיטה, הנראה עוד בצהרים, אבל זה לא מנחם את אישתי.קיצור בקרוב תגיע הנקמה, מי שיכול לייעץ על אמצעים ללכידת חתולים מוזמן.
קודם כל תרגע!
אל תפגע בחייה תמימה!
אני יודע שאתה חושב שהיא לא תמימה , אבל תחשוב שהחתול נמצא במקום שמלחיץ אותו מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!
ועכשיו לפתרון...
תפתח קופסאות טונה מחוץ לבית ... לא בתוך הבית!!!!!!!!!!!!
החתול ילך בעקבות הריח , תשפריץ עליו מים (לא אבנים , לא בעיטות ... אל תפגע בבעל חיים ! )
ואחרי המים הוא לא יחזור יותר! אם כן תמשיך רק אם המים! בסוף הוא יקלוט לא להתקרב לשם!
ורק שתדע ,
חתולים הורגים מכרסמים (עכברים , חולדות ) אם מלא מחלות! אז תאמין לי שחתול בבית זה טוב לך! אל תפגע בו!
חתול גם הורג נחשים , מיותר לציין מה הם מסוגלים לעשות...
תמצא את הדרך בלי לפגוע בחתול ..!
כן, הורג נחשים, ציפורים, מכרסמים, חרקים, דו חיים, הורג כל יצור חי שבגודל מספיק קטן בשביל שיוכל לצוד אותו. זהו אחד משני מיניי בעלי החיים שאחראים להכי הרבה הכחדה בטבע: הם ובני האדם.
רק מלכודת חתולים, גדולה ומקצועית.
מעבר לכך אין דרך להבריח חתולים.
טוב, חתול זה לא מפלצת :)
הרעיון של foty (http://www.jeepolog.com/forums/member.php?u=7349) מעולה נסה לפתות אותו דרך אוכל( טונה)
כנראה מהבהלה או מהרצון להשליט טירטוריה השתין על הספה.
דבר נוסף יש את "תנו לחיות לחיות "תוכל להוועץ בהם,הם לבטח יתנו לך עזרה מועילה.
בהצלחה.
אם תניח לו טונה בחצר הוא רק ירצה להשאר שם. זה שאתה תפחיד אותו, תשפריץ עליו קצת מים או תשמיע לו רוק כבד לא ממש יזיז לו, מבחינתו אתה והצינור שלך בסה"כ עוד מטרד קל, מסורבל ולא ממש מסוכן.
לא יודע איזו מלכודת אילתרת, אבל הכי קל לבנות מלכודת חתולים מעגלת סופר ישנה ועוד קצת ג'אנק. רק דמיין לעצמך מלכודת עכברים, ותגדיל אותה פי 100. לוקחים עגלה דפוקה, יוצרים מכסה מחתיכת דיקט, במכסה משתילים מוט ברזל מכופף לצורת S, הופכים לעגלה את הדופן המסתובבת כך שתפתח כלפי חוץ, מחברים לדופן הזו קרש דק וארוך, ומותחים קפיץ (ממנגנון הרמה של מיטה, למשל) כך שימשוך את ה"דלת" כלפי מטה.
נשאר רק לשפד על הקצה התחתון של ה-S פתיון, להרים את ה"דלת", לתפוס את קצה הקרש בקצה העליון של ה-S, ולהמתין בסבלנות.
בזמנו, אצלי זה עבד ועם יותר מחתול אחד.
אחרי שהפולש נלכד, אתה יכול להעמיס את המלכודת לג'יפ, ולהובילה לאחת משכונות העוני הכי קרובות למרכז העיר. חשוב לא לשחרר אותו בקצה העיר או בקרבת שטחים פתוחים, מהסיבות שאתה כבר מבין לבד - הוא יתרום עוד קצת לחיסול האוכלוסיות המקומיות שעוד איכשהו שרדו שם.
בהצלחה בציד
חתולים לא סובלים את החומרים הבאים:
1. קפה גרוס (אחרי שימוש גם טוב)
2.שמן אקליפטוס
3.שמן מנטולי
4.הדרים: שמן לימון או תפוז, קליפות הדר, שמן סיטרון וכדומה
אם אתה ממש שונא חתולים תמשיך לקרוא
5. פלפל אדום חריף גרוס, כמו קיין, גרגרים של פילפל ירוק חריף,(אני יכול לנקוב שמות, אבל בטח לא תמצא בישראל)
6. נפטלין גרוס
אזהרה: פלפל חריך נכנס להם ברגליים ואז הם מנקים את הפנים....כמו שמובן זה נכנס בעיינים ומגרד...תשתמש בהדמיון מה קורה.
נפטלין נכנס לגוף מניקוי וליקוק והורס את הכליות, לכן אני לא ממליץ על אופציות 5 ו6
shay_love_off_road
14-01-12, 02:16
פעם הברחתי חתול עם כמה מנות של טבאסקו - אח"כ לא שמעתי ממנו,
היה חתול פעם בבסיס שלי שהמפגרים הורידו אותו עם חתיכת בשר ברוטב זרחן (מסטיק-לייט)
לכו תפריעו ללוחם קווקזי לישון, אני ממליץ לך על גרגרי צ'ילי חריף, תפזר קצת בכל הכניסות לבית,
(חלונות, ארובות, דלתות,) ולא תשמע יותר מהחתול הסורר, - קח בחשבון, שאם זה לא חתולים זה מזיקים אחרים,
בתור בעלים של חתולה. גש לסופר. קנה בקבוק טבסקו מהזן החריף ביותר. פזר אותו במקום שבו החתול מבלה. בכמויות רציניות, לא טפטוף. אמור לעשות את העבודה
תן לכלב לצום יום יומיים,בתוך הגג הוא עוד לא היה? נכון ?
גם אין שם עצים גבוהים
בהצלחה
ברצינות?
תתחבר איתו, כלומר תן לו לאכול, תוריד אותו, תלטף. אל תמהר, אבל כשיצרת איתו קשר, אולי כמה ימים, והוא כבר לא במלחמת השרדות מולך - בהנחה שאתה לא מגלה שהוא בסך הכל יצור חביב ומחליט להשאיר אותו - תפוס אותו, תכניס לתוך ארגז, ותרחיק אותו פיזית כמה קילומטרים מהבית שלך - למגרש חנייה מאחורי מרכז קניות או ריכוז של מסעדות, שחרר אותו וסע לשלום.
הי
מבחינת החתול, אתה פולש לבית שלו.
(זה ההבדל בין חתול לכלב, ד"א, הכלב הוא חיה נאמנה לאדם, מבחינת החתול, האדם נאמן לחתול :) )
אני לא בעד הרג והרעיון של נמרוד כנראה מוצלח יותר מרעיונות החיסול שהופיעו כאן.
מלבד זה, הם אכן לא אוהבים, הדרים,בנגיי (המשחה לשחרור שרירים) פלפל חריף וכד'...)
סער
כן, הורג נחשים, ציפורים, מכרסמים, חרקים, דו חיים, הורג כל יצור חי שבגודל מספיק קטן בשביל שיוכל לצוד אותו. זהו אחד משני מיניי בעלי החיים שאחראים להכי הרבה הכחדה בטבע: הם ובני האדם.
רגע, לא האדם ביית את החתול?
בני האדם הם האחראים אם ככה לתפוצת חתולי הבית בשטחים הפתוחים ובכל מקום.
"יש משהו טבעי שאני נגדו: חתולים!!! חיה בת מוות, מזלי שגם העלב שלי כזה והמזל הגדול יותר שהוא גם מצליח, חתול שנמצא ליד הכלב שלי ללא עץ בסביבה, גמור. ניסינו לטפל בזה ללא הצלחה. אינסטיקנט הצייד שלו חזק מדי, חברים ומאלפים לא הצליחו, אלו החיים. ועכשיו לנימוק הירוק: חתול הבית הוא ליה פולשת שמחסלת בעלי חיים החיים באזור המחיה שלהם, מחקרים מצביעים על כך שביחס לכמות החתולים לעומת כמות האנשים: חתולים אחראים ליותר הכחדת מינים מבני אדם, שמעתם?"
...ועוד תגובה שהיתה כאן וטוב שנעלמה...
טוב שלא נסחפתם...זה כבר התחיל כמו עוד שרשור "הוצאת קיטור".
על דארווין שמעת ? תזכור מי נמצא בראש הפרמידה. אולי גם אותו צריך קצת לדלל ?
במקרה הזה אני לא בטוחה מי רוצה להפטר יותר ממי-לדעתי הוא פשוט לא יודע איך לצאת.
יש לי את המלכודת הזאת : (כמובן לשימוש אחר לגמרי...)
5493054931
לי לפחות היתה איתה 100% הצלחה !
אם יש לך לדרך לבוא לקחת אשמח להשאיל. (עולה 600-700 שקל בחנויות לציוד חקלאי וחבל לשלם כ"כ הרבה...)
תוכל להשאיר ה"פ. מירי
אם אתה רוצה בדרך הקלה להיפתר ממנו, גש למחסן גינון יש להם חומר שמרסיסים אותו בתוך שפריצר של מנקה חלונות הוא מגיע ככה, אתה מרסס פעמיים שלוש כל יום ואחר כך החתול מריח את הריח ונעלם. דרך אגב החומר עולה 40 שקל. ועושה את העבודה כמו שצריך.
לי בחצר יש מלא חתולים משוטטים, הם בעיקר אוהבים לשבת על הספות בחוץ. מרסס כמה פעמים והם נעלמים.
ואין לו ריח מסריח.
עם יד על הלב בואו נודה שהחיות אילפו אותנו ולא אנו אותם
אנו קונים להם מנקים אותם מפנקים אותם וברגע שיש להן הזדמנות הן רצות לאחו
ובאופן פרקטי
טונה או דג אפילו סתם עוף מהגריל ימשכו את החתול הסורר למלכודת-מפני שברגע שהסורר הנ"ל מתחיל להשתמש במרחב הבית כבית שימוש
זה הזמן לומר לו תודה רבה והחוצה
תגיד תודה שזה לא גריזלי
יוסי
כן זה שרשור הוצאת קיטור, וכן זה דרך לקבל רעיונות לשליפת הבן מוות הזה מהבית, לא, כדי שיהיה ברור אני לא הולך להרוג אותו, מצד שני, אם הכלב שלי יעשה משהו, אני ממש לא אזיל דמעה.
לכל אוהבי החתולים, אני שמח בשמחתכם, אבל חתול תקוע בעליית הגג במקום שאין לי שום גישה אליו, שחודר כל פעם לבית ומרסס את השתן שלו ואת הצואה שלו על המיטות והספות זה גם לכם היה מוגזם.
כן זה נכון שאנחנו בני האדם הבאנו את החתולים המבויתים לכל פינה שכוחת אל בעולם, בדיוק כמו שהבאנו את העכברושים, הקרפדות והכלבים, אלא שחתולים למרות התמימות שאנשים אוהבים לייחס להם, אינם חיה תמימה, ישנם מחקרים די יפים בנושא, חתולים הורגים בע"ח מתוך שעשוע, זה נכון שאנחנו אוהבים לרתום את זה לעזרתינו, אבל הם אחראים (באשמתנו כמובן, כי הבאנו אותם לשם) להכחדה של מינים שלמים, אחת הבעיות עם עיר הבהד"ים היא אוכלסיית החתולים שתבוא בעקבותיה ותחסל מינים של בע"ח שמצליחים לחיות באזור.
בקיצור אני נגד חתולים, ואם היה ספק הוא התחדד.
לגבי הבן XXXX הנוכחי, הוצבה מלכודת, בבוא היום או הלילה בו הוא ילכד, יאס, החולרע וילקח למקום שממנו לא יגיע אלי הביתה, ושינסה להתקרב שוב. ועכשיו הבהרה חשובה: אני לא אילפתי את הכלב שלי לטרוף חתולים, זה אינסטיקנט שלו שלא הצלחנו להיפטר ממנו למרות ניסיונות רבים, ביום יום זה טוב לי, כי הוא באמת מבריח את כל החתולים מאזור הבית, ואלו שלא בורחים זוכים לקבל ממנו את נחת שיניו, אני לא מעודד את זה, אישתי נוזפת בו, אבל זה המצב. ואין לי שום בעיה עם זה, כמו שאין לי בעיה עם זה שאריה אוכל צבי, או שנמר אוכל יעל, אלו החיים וצריך לדעת להתמודד עם זה.
ושהבן XXXX יגיע פעם הבאה אני מאחל לו את כל הטוב שבפי הכלב, זה הכל.
whisky
לגבי הבן XXXX הנוכחי, הוצבה מלכודת, בבוא היום או הלילה בו הוא ילכד, יאס, החולרע וילקח למקום שממנו לא יגיע אלי הביתה, ושינסה להתקרב שוב.
whisky
וויסקי,
יש לי רק בקשה אחת. כשאתה משחרר אותו, בבקשה, לא ליד השווארמה של הטורקי בתל-אביב, בסדר?
תודה בשם כולנו,
יואב
קודם כל תרגע!
אל תפגע בחייה תמימה!
החתול ילך בעקבות הריח , תשפריץ עליו מים (לא אבנים , לא בעיטות ... אל תפגע בבעל חיים ! )
תמצא את הדרך בלי לפגוע בחתול ..!
ויסקי, אני בעד התגובה הזאת.
ואם יש לך בעיה עם צינור המיים, אתה יכול עם ברז כיבוי האש
ואם גם זה לא מגיע לאיפה שהחתול המתוק נמצא, אני יכול להשאיל לך ג'רניק (כמובן רק עם מיים קרים שחס וחלילה לא יקבל כויה המסכן הקטן והחמוד)
wow,
לא כתבתי שאני אפגע בו, רק שאי אפשר להגיע למקום בו החתול תקוע עם מים, כי הוא נמצא בין הרעפים לחיפוי עץ, מטייל לו בין שטיחים של צמר סלעים לבידוד, הדרך היחידה להגיע היא לפרק את כל הגג, מה שלא נראה לי שאני מתכוון לעשות.
בניתי לו מלכודת שמתי לו בה טונה, הוא לא מתקרב לזה.
כרגע אין לו אפשרות לטייל בבית, לפחות מזה נפתרנו.
וזה שאני אומר שזה בעל חיים בן מוות, לא אומר שאני זה שהולך להרוג אותו, אני חושב שבפעם השלישית שאני כותב את זה, זה כבר צריך להיות ברור.
whisky
whisky בוקר טוב,
הנה טל' שרוב הסיכויים שתקבל מענה ענייני יותר...03-6241776
(מקווה שסגאת החתול הזה ימצא פתרון)
ויסקי, (יריב?)
התגובה הייתה צינית משהו, לא באמת חשבתי שתהרוג אותו, וגם אני עם כל ה"אהבה" שלי לחתולים (שלא קיימת בכלל), לא הייתי הורג.
רק, תחשוב על זה, שאם אין לו איך לצאת משם הוא כנראה ימות שם מרעב, אם זה יקרה, אתה תאלץ לדעתי לפרק את הבידוד כדי להוצא משם את הנבלה שגם תסריח וגם תמשוך כל מיני אוכלי נבלות.
בעייתי משהו, איך שהוא אתה חייב להצליח להוציא אותו משם.
תגיד, יש מצב להרים רעף או שניים ולאפשר לו לצאת מהגג?
יש מצב שמדובר בחתולה שמחפשת מקום חמים ויבש ונוח כדי להמליט... קח בחשבון.
1. מצטער על התגובה המתוסכלת.
2. דרור - יכול להיות.
3. אני מאכיל אותה במלכודת, רק שהיא לא מגיעה לאכול...
4. הטלפון הוא של תנו לחיות לחיות, יש לי אותו, דיברתי איתם, הפתרון שלהם הוא לשכור לוכד פרטי, דיברתי גם איתם, בסכומים שהם מדברים עליהם, לא תודה, ניתן למלכודת לעבוד, בסוף הבן XXXX יכנס ויאכל ואז נוציא אותו.
5. אם למישהו יש מלכודת חתולים באזור מבשרת, אשמח להודעה, אפילו הודעה פרטית.
עדכונים בהמשך,
החתול יצא, כל מה שהיה צריך זה לבנות מלכודת, עוד אחת ועוד אחת ו.... לשים לחתול נתיב של נקניקיות עד לחלון :) והוא יצא למרפסת. העונש שלו היה הניסיון לקפוץ מהמרפסת ארבע מטר כשהכלב מחכה למטה, רבע שעה של יללות, פחד, ריצה מהירה לגינה הסמוכה ונגמר הסיפור שלקח חמישה ימים של סבל מבחינתנו.
polar bear
17-01-12, 21:16
אה...אז הוא חי בסופו של דבר?
כבר פתחתי צפיות...אבל אתם..כמו חוק טל אתם....
כן, עודד... חיכינו לך...
אסף.
מאברוק.!
עכשיו תאטום את הגג שלא יבוא לו שוב להתחמם...זיכרון של חתול...
אני רק מקווה. בשבילך, שהיא לא הספיקה להמליט בנתים....
אחרת בקרוב תריח ואז כבר אין ברירה אלה להרים רעפים...
פתרון לכל בעיות החתולים בחניה/באוטו/בחצר/בגג....
http://www.youtube.com/watch?v=uIbkLjjlMV8
:)
אני לא יכול להפסיק לצחוק כבר 10 דקות
סער, סרט מעולה, אבל שים לב שהבחור הגיע למסכנה שהחתולים לא לומדים לא להגיע, הם ממשיכים להיות מופתעים פעם אחר פעם ...
אדיר.. אי אפשר לא לאהוב את האוסטרלים האלה..
אדיר, אבל לדיפנדר אין נעילה חשמלית, אני צריך לחשוב על מנגנון אחר, אה... כלב!?
אדיר, אבל לדיפנדר אין נעילה חשמלית, אני צריך לחשוב על מנגנון אחר, אה... כלב!?
עם כל הכבוד לכלב, איזה כלב ישב כל הלילה עם שפריצר מים ביד?! :confused:
עם כל הכבוד לכלב, איזה כלב ישב כל הלילה עם שפריצר מים ביד?! :confused:
ענק, לא חשבתי על זה
שפריץ אחד כזה עלי באמצע הלילה או אפילו בצהרי היום- מסלק לי את החשש לתמיד !!! שהסופה תיגנב
TuzikTheking
01-11-19, 15:15
כן באיחור של שנים.
אבל wiski יריב שמרון או איך שלא תקרא לעצמך.
אתה פח זבל גדול.
טיפוס מסריח שלא הייתי נותן לו להדריך טיול של קייטנת דאעש.
למה?
הכל במה שרשמת, ואין צורך להוסיף:
"...לי כמה וכמה וויכוחים בנושא עם אנשים כאן באתר. יש משהו טבעי שאני נגדו: חתולים!!! חיה בת מוות, מזלי שגם העלב שלי כזה והמזל הגדול יותר שהוא גם מצליח, חתול שנמצא ליד הכלב שלי ללא עץ בסביבה, גמור"
אתה גיבור גדול בתוך הג'יפ שלך.. אבל מרגיש לי כמו אפס קטן ומתוסכל.
מקווה שאת הילדים שלך חינכו אחרת.
שבע שנים החזקת את זה בפנים?
תודה רבה שטרות להירשם לאתר בשביל לנבל את הפה ולהקפיץ שרשור ישן מתרדמתו.
נשלח מהנייד
לפחות גרם לי להיזכר ולצםות שוב בוידאו המשעשע...
אסף.
אתה עדיין בונה את ציידנית החלומות? זה אותו בחור
https://www.youtube.com/watch?v=NZDYx31nDsI
הרבה שעות על תכנת after effect. שאפו.
החתול בנתיים מת מזקנה..
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
שבע שנים החזקת את זה בפנים?
אני מת לדעת מה מילות החיפוש שהוא השתמש בהן שהקפיצו דווקא את השרשור הזה באתר רכבי שטח.
TuzikTheking
02-11-19, 17:47
כמה חכמים ומצחיקים יש פה.
והמובן מאליו נעלם מעיני כולם.
תגובה מרושעת ואלימה של אדם שמתגאה בכך שהוא נהנה לראות בעלי חיים, כן חתולים הם בעלי חיים, סובלים או נטרפים. זה הכל. לא יותר ולא פחות.
ולגבי הסקרנים, חיפשתי הכנת מלכודת חתולים אבל למטרה אחרת... הצלה של גור חתולים מכביש מהיר. יחי ההבדל הקטן.
אז לכל המתייפיפים שפה, יש כאלה שמנסים להציל, יש כאלה שעסוקים בלהרוס. תבחרו את הצד שלכם בחכמה.
boaz avrahami
02-11-19, 18:15
בשביל חלקנו חתול הוא מטרד. בערך כמו חולדה...
אף אחד מהם לא מחפש להציק לחתול אלא רק להרחיק את החתולים שמסתובבים חופשי במקומות הפרטיים שלנו ועל רכושנו כאילו זה היה הטריטוריה הפרטית שלהם.
חובבי החתולים עצמם גורמים למטרד חתולים גדול לרוב האוכלוסיה ומגלגלים עיניים לשמיים.
רוצה להציל חתול?
אז שמור עליו ביתך או בכלוב
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
TuzikTheking
02-11-19, 18:34
זה מה שאתה רושם.
תקרא מה שהוא רשם.
אפרופו מטרד,
אם אתה רוצה לראות בעלי חיים רק בגן חיות, זה עניין שלך.
אם חתול הוא מטרד בעינייך, דאג שלא יכנס לביתך. זה לא נותן לך לגיטימציה להשמיד כל מה ש"לא בא לך טוב" בסביבתך ומעבר.
בינינו בני האדם עושים את זה טוב מדי.
יש סיפור על אי ביפן שהחליטו להרחיק ממנו את כל החתולים. תוך זמן לא רב האי הפך למקום שלא ניתן לחיות בו. עשרות מכרסמים השתלטו על כל פינה. החתולים הוחזרו לאחר כבוד.
מוזמן לחפש בגוגל ולאמת.
לא רואה הרבה הבדל בין החתול שנכנס להוא לבית, לבין המטרד הזה שנכנס לנו לאתר
איך אני מגרש גולש שפלש לי לבית ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
צביקה,
כנקודת פתיחה, מי שמתאכזר לבעלי חיים הוא פושע ואדיוט. סגרנו את הנקודה הזו?
עכשיו,
הסיפור על יפן אם בכלל אמיתי לא רלוונטי לישראל.
חתולים הם אחד מגורמי האיום הכי גדולים על אוכלוסיית חיות בר קטנות.
הם לא חלק מהאקוסיסטמה הטבעית המקומית.
הם לא באמת מבויתים והם גם לא לגמרי חיית בר, והם הורגים, כן הורגים, גם לשם שעשוע ולא כתזונה.
חתול משוטט הוא נזק סביבתי, ומטרד בריאותי, זו עובדה, לא דיעה או הערכה.
מי שבאמת שונא חתולים, או מתאכזר אליהם מבורות נטו הם מי שמאכיל אותם ברחוב כי זה גורם להם להיות מסוגלים להתרבות ולהעצים את הבעיה עם עוד גורים ועוד חתולים משוטטים.
יש לי חתולה בבית, נאספה כגורה קטנטנה מהרחוב, עד לאחרונה היו שניים, הקשיש בן 16 התפגר בשיבה טובה.
החתולה מעוקרת ומטופלת ואוכלת אוכל של חתולים, אז תחסוך ממני נאום שונאי חתולים וכו.
לא רואה הרבה הבדל בין החתול שנכנס להוא לבית, לבין המטרד הזה שנכנס לנו לאתר
איך אני מגרש גולש שפלש לי לבית ?
Sent from my iPhone using Tapatalkצחקתי בקול...
boaz avrahami
02-11-19, 19:07
זה מה שאתה רושם.
תקרא מה שהוא רשם.
אפרופו מטרד,
אם אתה רוצה לראות בעלי חיים רק בגן חיות, זה עניין שלך.
אם חתול הוא מטרד בעינייך, דאג שלא יכנס לביתך. זה לא נותן לך לגיטימציה להשמיד כל מה ש"לא בא לך טוב" בסביבתך ומעבר.
בינינו בני האדם עושים את זה טוב מדי.
יש סיפור על אי ביפן שהחליטו להרחיק ממנו את כל החתולים. תוך זמן לא רב האי הפך למקום שלא ניתן לחיות בו. עשרות מכרסמים השתלטו על כל פינה. החתולים הוחזרו לאחר כבוד.
מוזמן לחפש בגוגל ולאמת.
מה שאני רושם משקף את רוח חברי האתר הזה.
מה שאתה קורא ומפרש זה חלק מהומור ורוח האתר.
אתה מגיע מבחוץ ולא מכיר את הנפשות והרוח ונותן פרשנויות לא נכונות.
תמשיך בענינך, פה לא תמצא ברברים או מתעללים בחיות.
מקסימום מי שישפריץ עליהם קצת מים או יפזר אמצעי דחיה בשביל שיתרחקו
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
TuzikTheking
02-11-19, 19:11
דורון,
נחמד שיש פה גם אנשים כמוך, כי לאור ריבוי התגובות החשוכות של היתר המצב נראה לא מעודד משהו.
הדסופה, שם מקורי,
כשהבית שלך רקוב, תנסה לתקן, לא לטאטא את הלכלוך. אם האתר בבעלותך, מוזמן לחסום אותי, אם לא, תבחר לקרוא או לא. אף אחד לא הכריח אותך. לגרש? מי אתה בכלל?
ואם אתה יודע לקרוא אנגלית, קח ותרחיב את אופקיך:
https://www.telegraph.co.uk/science/2016/12/03/rat-explosion-threatens-sooty-terns-ascension-island-cat-cull/
ולכל מי שפספס את מהות העניין.
אם משהו מפריע לך אל תחסל אותו, תשסה בו את כלבך (מהות הפוסט) או תדרוס אותו עם הג'יפ.
יש דרכים אנושיות לעשות דברים.
דורון,
נחמד שיש פה גם אנשים כמוך, כי לאור ריבוי התגובות החשוכות של היתר המצב נראה לא
סליחה מראש אבל זה שקפץ בראש כאן בלי להכיר את ההומור המקומי והדמויות זה אתה.
אני לא שונה מאחרים כאן בדיעה בנושא.
בועז סיכם ישר ולעניין.
TuzikTheking
02-11-19, 19:30
יופי של הומור.
קראתי שוב את התגובות ולאמר את האמת, שווה גם לך. בכל מקרה שמתי לב שלא רק אני הבנתי אותו אחרת:
“..ועוד תגובה שהיתה כאן וטוב שנעלמה...
טוב שלא נסחפתם...זה כבר התחיל כמו עוד שרשור "הוצאת קיטור".
על דארווין שמעת ? תזכור מי נמצא בראש הפרמידה. אולי גם אותו צריך קצת לדלל ?
במקרה הזה אני לא בטוחה מי רוצה להפטר יותר ממי-לדעתי הוא פשוט לא יודע איך לצאת.
יש לי את המלכודת הזאת : (כמובן לשימוש אחר לגמרי...)“.
הקראתי את הפוסטים שלך למטרד שאימצנו הביתה מהרחוב לפני חמש שנים
עבד כמו קסם, היא בחוץ עכשיו
אני חייב לציין שניכר שהבחור לא מכיר את האתר, לא מכיר את רוח הדברים ולוקח המון דברים ללב. פייר, האנרגיה המושקעת מרשימה ומדובר בויכוח סרק. אני מנחש לפי האגרסיות והנטיה המהירה לרדת לפסים אישיים ולעלבונות, שמדובר במישהו שלוקח דברים אפעס קצת...אה....קשה.
מעבר לכך, לפני כ 17 שנים גם לנו היה חתול מטרד בחצר, גורה עם קרחות שמישהו נטש ויללה עד לב השמים כמה ימים. הדחף הראשוני שלי היה להעביר אותה בעדינות לחצר אחרת ושמישהו אחר ישבור את הראש, אבל כשבאתי להעביר אותה קלטתי שיש מצב שכבר העבירו אותה אלינו ושכנראה שהאמא כבר לא בין החיים. אז הכנסתי אותה הביתה כי היו לה אזניים גדולות ומבט אידיוטי והינו זוג צעיר ואמרתי שמקסימום אני אגרש אותה ככה כשאשתי לא תשים לב. מפה לשם, מתיתיהו (כן, מתיתיהו) נפטרה בשיבה טובה, יפה ומלכותית, בגיל 14 - והשאירה אחריה רק זכרונות טובים ובית נקי מכל דבר שיש לו יותר משתי רגליים. למעשה, זכרונות כל כך טובים שהיא שימשה כמליץ יושר מהעולם הבא של החתולים לכתם, הידועה גם בכינוי "מתיתיהו 2", חתולה לא פחות מרופטת שאומצה חודש אחרי לכתה של מתיתיהו- ומביאה לבית לא פחות אנרגיה טובה, תופסת לא פחות מזיקים ונראית לא פחות מרשימה (ומחממת בחורף). למעשה, אנחנו עזבנו את הבית שלנו לטובת דירה שכורה - כי הבית שלנו יהיה מוכן רק עוד המון זמן - אבל די ברור לי שכשניכנס אז נוסיף חתול נוסף מהרחוב.
TuzikTheking
02-11-19, 19:45
טוב.
לסיכום...
משמח לראות שיש פה גם אנשים עם לב טוב, כי הפוסט התחיל בחושך גדול.
מה שתמוה בעיני זה הנחישות בהגנה על מישהו שרשם מילים קשות על יחס לבעלי חיים.
אני לא הזוי ולא מחבק עצים, פשוט אדם שמבין שהוא חלק מהסביבה ולא הסביבה עצמה.
יש לי כלב וחתולים ועוזר לבעלי חיים ככל שיכול.
פשוט לשמוע על לגטימציה להתעללות זה קו אדום בעיני.
שיהיה לכם ערב טוב ואם בא לכם תקראו את הפוסט שוב מנקודת מבטו של מישהו אחר ומאמין שתבינו.
'רשם' - משמש לתאר כתיבה של רשימה. כמו רשימת מכולת. רשימת ציוד למחנה קיץ. רשימת שיטות להרחקת מזיקים.
'כתב' - משמש לתאר... כתיבה. למשל של תגובה בדיון בפורום. או פוסט ברשת חברתית.
אסף.
TuzikTheking
02-11-19, 20:03
'רשם' - משמש לתאר כתיבה של רשימה. כמו רשימת מכולת. רשימת ציוד למחנה קיץ. רשימת שיטות להרחקת מזיקים.
'כתב' - משמש לתאר... כתיבה. למשל של תגובה בדיון בפורום. או פוסט ברשת חברתית.
אסף.
זה מה שבחרת לקחת?
אני ממש עצוב בשבילך.
ואם אתה כזה משכיל, בוודאי אתה יודע מה היה העונש על חטא ההיבריס.
אחד כזה לא היה פה כמה שנים טובות. חששתי שהם נכחדו.
TuzikTheking
02-11-19, 20:18
אחד כזה לא היה פה כמה שנים טובות. חששתי שהם נכחדו.
אולי תרסס עליהם ציאניד
אם למישהו יש חתול שמפריע לו, זכותו האזרחית להפטר מהמטרד.
לא צריך להכנס לפסים של התעללות אבל אין שום סיבה שבנאדם יסבול.
ולא,
מי שלא אוהב חתולים לא צריך להשלים עם עובדת קיומם בתחומי הבית/חצר שלו. בטח שלא אם הם גורמים נזקים.
גילוי נאות,
הילד שלי עד לפני חצי שנה, היה אוכל מדי פעם קקי של חתולים שהוא היה מוצא על הדשא (שמזמן התייאשתי מלהלחם עליו). הסיבה היחידה שאני לא יוצא למלחמת חורמה בחתולים האחראיים היא עצלנות. אם היה לי יותר זמן פנוי, יש מצב שהייתי לוקח חלק לא מבוטל בשרשור הזה. (ושים לב טוסיק המלך, אני לא מזכיר בשום שלב התעללות).
זה מה שבחרת לקחת?
אני ממש עצוב בשבילך.
ואם אתה כזה משכיל, בוודאי אתה יודע מה היה העונש על חטא ההיבריס.לא. זה מה שבחרתי לכתוב.
אל תהיה עצוב. אתה נשמע לי כמו אדם עם פוטנציאל לשמחה. יהיה לי עצוב אם תהיה עצוב בגללי.
אסף.
https://youtu.be/k8TJxNiKrw0
אה, כן.... וגם זה.
(הצחוק יפה לבריאות)
אסף.
חכו עד שהוא ימצא את שרשור התרנגולות!
בבית הספר של הילדה יש חתול, שהוא בעל הבית.
נכנס לכיתות בזמן שיעור ומפריע לניהול השיעור, באמצע הפסקות האוכל עולה על השולחנות ואוכל לילדים (בעיקר אלו שמפחדים ובורחים).
אלו שמשחקים איתו כבר קיבלו מימנו כמה סימנים.
הוא לא יוצא מהכיתה גם שדוחפים אותו בעדינות עם הרגל.
בית הספר פתוח, הוא נכנס בהפסקות מהדלת או באמצע שיעור מהחלון.
פשוט מטרד.
יצרנו קשר עם הוטרינר של העירייה, לקחו אותו לחיסכון והחזירו לבית הספר.
הוטרינר אומר שאין מה לעשות בעניין, על פי חוק אסור להעביר חתול מקום (על תושבי גוש קטיף החוק לא תקף).
וזה לא מקרה יחיד.
הדרך היחידה היא לא להאכיל אותו, לך תסביר את זה ל 500 תלמידים.
בטח שהוא כבר לוקח לבד.
ולהורים הנחמדים שמפזרים לו אוכל מחוץ לשער.
החתול הזה כל כך מדושן שהוא לא מסוגל אפילו לרוץ.
פשוט מטרד.
לנו יש שכנה רווקה שמתחזקת להקה מכובדת.
הם בהחלט מפגע..
נכנסים לגינות ולבתים. חופרים ומחרבים דשא.
מקיאים על דשא ומחרבנים.
הרגו לשכן פינקים.
וכל.הזמן בשל זמינות המזון והמחסות באים עוד..
אין ספק שזה עניין של זמן עד שנעשה להם הגירה מרצון!
ומי שרוצה להיות אפיפיור מוזמן להיון שכן שלה לשבוע.
TuzikTheking
02-11-19, 21:04
לא. זה מה שבחרתי לכתוב.
אל תהיה עצוב. אתה נשמע לי כמו אדם עם פוטנציאל לשמחה. יהיה לי עצוב אם תהיה עצוב בגללי.
אסף.
אל דאגה, אני שמח בחלקי.
ובכדי לחסוך את הטרחה שבהקלדה, להבא פשוט שתף את הקישור הבא:
https://hebrew-academy.org.il/2012/05/01/%D7%A8%D7%A9%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91/
טוזיק,
עזוב שטויות. התחלנו ברגל שמאל. עברנו את זה.
אז...
על מה אתה נוסע ביומיום?
TuzikTheking
02-11-19, 21:35
טוזיק,
עזוב שטויות. התחלנו ברגל שמאל. עברנו את זה.
אז...
על מה אתה נוסע ביומיום?
😀
לא לצחוק,
טויוטה פרייבט.
😀
לא לצחוק,
טויוטה פרייבט.
התשובה הכי גרועה שיכולה להיות.
Off with his head...
טוזיק, אנא השאר עמנו!
בחורף, שמור על מנוע דולק כדי שלחתולים יהיה חם ונעים לשבת על מכסה המנוע.
רק כדאי שטוזיק ירגיש טוב, גם אצלי מסתובבים 4 חתולים (מעוקרים) שיוצרים איזור סטרילי מנחשים, נדלים, גוקים ובכלל כל מה שיותר קטן מהם.
לא פעם בא לי למלוק להם את הראש אחרי שהם מורידים ציפור מהעץ...
אבל לרוב משאירים ״מנחות״ יפות (עכברוש בלי ראש, נחש ועוד)
חכו עד שהוא ימצא את שרשור התרנגולות!
והמתכון לארנבת הפוייקה..
לטעמי יש כאן מתמודד ראוי לתואר: השרשור ההזוי ביותר EVER!!!!!!
[emoji3]
לא לצחוק,
טויוטה פרייבט.
וואי וואי.. איפה דרור?
TuzikTheking
03-11-19, 00:13
לטעמי יש כאן מתמודד ראוי לתואר: השרשור ההזוי ביותר EVER!!!!!!
בוא ספר לנו מה אתה עשית טוב לאחרונה.
יש לי תחושה שלא הרבה.
boaz avrahami
03-11-19, 01:02
יש לי תחושה שלא הרבה.
חבר,
אתה נכנס לתוך חבורה די מגובשת, עם הווי והומור שאתה לא ממש מבין , ומפציץ באופן די הזוי חברים שהם שמנה וסלטה של החברה.
אנחנו לא זקוקים למחנך או מכווין ואם היית מכיר את הנפשות קצת יותר טוב לפני שאתה פותח עליהם פה כנראה שהיית עומד בפינה מבוייש.
מאחר ואין לך איתנו נושא משותף למעט המלכודת שחיפשת, אנא הנח לנו והמשך בחייך.
אם תתעניין ברכבי וטיולי שטח יום אחד, אתה יותר ממוזמן לחזור ולהתארח כאן.
היה רגוע, שום חתול לא ימות בשל כך.
בריאות אושר ועושר,
בועז
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
קראתי את כל השרשור ו... [emoji23][emoji23][emoji23]
בועז, תן לו להמשיך. אל תהיה party pooper
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
יש לי תחושה שלא הרבה.
די נו... איפה המצלמה? :confused::cool:
זה יותר טוב ממה ששיערתי... אל תפסיק.
רק שתדע מר טוזיק, שהאדם ששאלת מה הוא עשה טוב לאחרונה,
במקרה,
רק במקרה,
משפץ בימים אלו ממש, פנסיון לחתולים... ;).
טוסיק יקירי:
אחת משתיים, או שאתה טרול של מישהו מדרי האתר, ואז - כובעי מוסר בפניו.
או, מאידך, שבאמת אינך יודע לאן הגעת, ומוטב שתמשיך בעיסוקיך.
מכל מקום, באתר הזה עדיף ZIKTHEKING מאשר TUZIKTHEKING , בפרט שאנחנו כבר יודעים שגם לא כל כדורגל מפונצ'ר יורד.
אני מניח שכולם כבר מכירים את הבדיחה על הטוסיק המלך.
טוסיק יקירי:
אחת משתיים, או שאתה טרול של מישהו מדרי האתר, ואז - כובעי מוסר בפניו.
או, מאידך, שבאמת אינך יודע לאן הגעת, ומוטב שתמשיך בעיסוקיך.
מכל מקום, באתר הזה עדיף ZIKTHEKING מאשר TUZIKTHEKING , בפרט שאנחנו כבר יודעים שגם לא כל כדורגל מפונצ'ר יורד.
אני מניח שכולם כבר מכירים את הבדיחה על הטוסיק המלך.
אתה כזה רציני...
החתול שמיל
;)
חבר,
אתה נכנס לתוך חבורה די מגובשת, עם הווי והומור שאתה לא ממש מבין , ומפציץ באופן די הזוי חברים שהם שמנה וסלטה של החברה.
אנחנו לא זקוקים למחנך או מכווין ואם היית מכיר את הנפשות קצת יותר טוב לפני שאתה פותח עליהם פה כנראה שהיית עומד בפינה מבוייש.
מאחר ואין לך איתנו נושא משותף למעט המלכודת שחיפשת, אנא הנח לנו והמשך בחייך.
אם תתעניין ברכבי וטיולי שטח יום אחד, אתה יותר ממוזמן לחזור ולהתארח כאן.
היה רגוע, שום חתול לא ימות בשל כך.
בריאות אושר ועושר,
בועז
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94בועז לקחת בטעות כדור דיפלומטיה במקום הכדור הוורוד בבוקר...????? ;-)
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
boaz avrahami
03-11-19, 12:09
בועז לקחת בטעות כדור דיפלומטיה במקום הכדור הוורוד בבוקר...????? ;-)
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
הבחור נראה לי כאותו החתול המילל התקוע על העץ ומפחד לקפוץ.
שמתי לו סולם בסך הכול.
שלא יחשוב שגיפאים דורסים חתולים בכוונה [emoji6]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
שמיל,
טוזיג=פיקניק
טוסיק זה משהו אחר...
נשלח מהנייד
אני אלרגי לחתולים. חומר שמופרש מפרוותם גורם לי לפריחות, גירודים ועיניים אדומות ודומעות.
כרגע אין חתול לידי , ודמעות לי בעיניים............אכן צחוק יפה לבריאות,
אבל עדיין מרחם על הבחור שנפל כפרי בשל לידיים שלכם.
צריכים לתת לו לנהל את פורום החיות בג'יפולוג.
חיות חיות
חיות מתות
חיות מבושלות
אני אלרגי לחתולים. חומר שמופרש מפרוותם גורם לי לפריחות, גירודים ועיניים אדומות ודומעות.
כרגע אין חתול לידי , ודמעות לי בעיניים............אכן צחוק יפה לבריאות,
אבל עדיין מרחם על הבחור שנפל כפרי בשל לידיים שלכם.
הוא התחיל....
והמתכון לארנבת הפוייקה..
השתגעת? הבנאדם מינימום טבעוני, עם סיכוי טוב לחבר של טל גלבוע.
יש מצב שטויוטה פרייבט זה Typo של טויוטה פריוס ? כי זה נראה לי
יותר מתאים.
ואין שום סיכוי שבעולם שיהיה לו אי פעם רכב שטח, דורסים עם זה חיות בשטח.
יותר בכוון של גורב טייטצים ורודים.
ואפרופו זה, מישהי אמרה לאשתי (שמעדיפה סלט ודג על בשר - לא ברור לי איך),
שאם היא תראה את הסרט של גרי יורופסקי היא בטוח תהיה טבעונית. אחרי 40
דקות של צחוק היא ביקשה סטייק.
ברור שזה טרול.
אני מהמר על רכס בעצמו.
באמת מזמן לא שמענו ממנו...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
למיטב ידעתי חלק מהמשתתפים בשרשור כבר לא עימנו וגם חיים רכס לא בקו הבריאות.
נאחל בריאות טובה
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
איך פספסתי את השירשור הזה
50 תגובות ברבע שעה של צחוק מטורף
טוסיק צריך עוד אנשים כמוך פה אם יש לך חברים
אנא ממך הפנה אותם אלינו
פשוט גדול!!!
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.