צפייה בגרסה מלאה : החזרת הברק לצבע, רעיונות יצירתיים ?
האוטו ירוק עם צבע דהוי מאוד בעיקר במכסה מנוע ודלת אחורית (בצדדים הצבע יפה).
ניסיתי ואקס , זה נראה יפה בדיוק שבוע ,אחרי זה הכל חוזר לעצמו .
כשהאוטו רטוב בשטיפה הצבע נראה יפה ובוהק , איזה חומר יכול ליצור את התופעה הזו (של ברק שטיפה) ובעצם לתת לו את הברק מחדש וגם שיחזיק מעמד.
פוליש לא עוזר , וואקס (Turtle)לא עוזר .
פעם כשהיה לי אוטו ישן לפני 20 שנה , הוספתי כוס נפט למיי השטיפה וזה החזיר את הברק לצבע לתקופה ארוכה , הבעיה היתה הריח שנמשך כמה ימים .
רעיונות נוספים ?????????? (ללכת לצבעי זה הפתרון הסופי, אז אל תציעו אותו)
טיול בוץ... וכמה שיותר עמוק....
הכוכב הכחול
08-09-11, 10:03
טיול בוץ... וכמה שיותר עמוק....
+1 :)
פתרון טיפה קיצוני...
שפשף עם סקוצ'ברייט על רטוב+סבון לפני מריחת הווקס.
אגב צביעת מכסה מנוע (מבלי להכנס לך לכיס,חלילה) לא צריכה לעלות יותר מ-400 ש"ח.אני הייתי שוקל בחיוב.
פתרון טיפה קיצוני...
שפשף עם סקוצ'ברייט על רטוב+סבון לפני מריחת הווקס.
אגב צביעת מכסה מנוע (מבלי להכנס לך לכיס,חלילה) לא צריכה לעלות יותר מ-400 ש"ח.אני הייתי שוקל בחיוב.
אבדוק את עניין הצביעה , אם באמת זה רק 400 שח , שווה את המאמץ !
הדהיה היא התחמצנות של הצבע
יש חומרים שונים להוריד את ההמחצנות אבל, לא משנה מה תעשה, הצבע ימשיך לדהות
האוטו ירוק עם צבע דהוי מאוד בעיקר במכסה מנוע ודלת אחורית (בצדדים הצבע יפה).
ניסיתי ואקס , זה נראה יפה בדיוק שבוע ,אחרי זה הכל חוזר לעצמו .
כשהאוטו רטוב בשטיפה הצבע נראה יפה ובוהק , איזה חומר יכול ליצור את התופעה הזו (של ברק שטיפה) ובעצם לתת לו את הברק מחדש וגם שיחזיק מעמד.
פוליש לא עוזר , וואקס (Turtle)לא עוזר .
אומנם עלתה ההצעה ללכת על צבע רק לקטע הבעייתי (מכסה המנוע ?) אבל יש כאן פן נוסף שכדאי לקחת בחשבון אם הולכים על זה .
לא כל מוסך פחחות וצבע יוכל להתאים בול את הצבע לשאר הרכב גם אם הוא מזין את מספר הצבע למחשב . יש הבדלים שנראים בהחלט
לעין . מה גם , שרק אותו חלק יהיה צבוע בצבע חדש לעומת כלל פח הרכב והשינוי יורגש .
הדגשתי בציטוט דברים שתיארת . אם הצבע לא נפגע , ישנה האפשרות לבצע רק שיכבת לקה . זה מה שנותן את הברק לצבע ומבליט את
הטקסטורה המיטלית .
שחר .
שמתי לב שפתאום אין אופציית עריכה במידה ורוצים לתקן או להוסיף משהו . אז כן , רציתי להוסיף ולהגיד לך בסוד שאף אחד לא ישמע כן ? ;)
גש למוסך פחחות ותראה איך ומה הם עושים עם בקליות או פנסים ראשיים עם כיסוי הפלסטיק העליון הדהוי שלא עובר טסט .
זה יוצא ח-ד-ש .
שחר .
מה הם עושים, מקור פנס דהוי לא מגיע מבפנים?
לא , אני לא מדבר על הריפלקטור הפנימי . אני מדבר בדיוק על בקליות או פנסים ראשיים עם כיסוי הפלסטיק העליון הדהוי שלא עובר טסט .
בהרבה רכבים חדשים יחסית חזית הפנס היא בעצם פלסטיק ולא זכוכית . הפלסטיק הזה דוהה ומתיישן עם הזמן ונראה רע .
אצלי בבלייזר גם "חידשתי" כך את הבקליות האחוריות כשעבדתי עליו במוסך הפחחות . ראית את התוצאה בתמונות ?
לאחר ניקוי בחומר ומעבר קל עם נייר מים , מעבירים עליו שכבת לקה שקופה .
שחר .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.