צפייה בגרסה מלאה : המלצות למשאית עד 15 טון
אני מחפש לעסק משאית פלטה להרכיב עליה מנוף,
המשאית הולכת לעבוד בחלוקה ולא לנסיעות ממושכות וארוכות (ביןעירוניות עד 60 ק"מ לכיוון)
חשובה אמינות, צריכת דלק, ותחזוקה כללית זולה,
יכולת תימרון נורמלית בעיר
ושתהיה מספיק עמידה בנהגים שכשזה לא שלהם זה טיפה פחות כואב...
(מישהו מכיר זיל למכירה:rolleyes:)
אשמח ואודה על המלצות מנסיון.
תודה תומר!
שני דברים:
1. ייתכן ועדיף לך לחפש משאית שכבר מגיעה עם מנוף.
2. קח בחשבון שבשביל להפעיל כל מנוף המפעיל חייב לעבור קורס מפעילי מנוף ולקבל רשיון לזה!
אני מניח שאתה לא מחפש 4X4 אז הנסיון שיש לי עם נהיגה בכאלו כנראה לא כ"כ רלוונטי...
(כמו למשל לחפש במכרזים או מבעלי כוורות. משאיות ישנות עם חוסר בחלקי חילוף אבל אמינות ועונות על שאר הדרישות שלך)
קיד?
שמוליק?
חנן?
אסף?
מישהו מהתחום הכבד..
שתי משאיות רנו, אחת 15 טון לחלוקה ונסיעות ארוכות - (כמעט) 0 תקלות.
צריכת דלק - 1:4 +/-, אבל זו הצריכה (עפ"י המבינים) של כולם.
שרות ומוסכים של החברה בכל הארץ כולל שרותי דרך.
בקיצור - ממליץ על רנו/וולוו (אותה המשאית, כמעט...).
ד.א., אחת מהן תעמוד בעוד כחודש למכירה - 2004, 560000 ק"מ
"עד 15 טון" זה לא מספיק מידע.
קודם כל, רשיון C1 הוא עד 12 טון.
וחוץ מזה - איזה משקל אתה סוחב? איזה גודל של מטען?
אסף.
חנן-ג'יפולוג
08-02-11, 19:27
קיד?
שמוליק?
חנן?
אסף?
מישהו מהתחום הכבד..
אני מכיר בעיקר משאיות מקולקלות משני מותגים בלבד. אין בזה בסיס מידע שיעזור לך לבחור משאית שמתאימה לך מתוך המבחר הקיים.
כדאי גם לציין אם מדובר במשאית חדשה או משומשת. הוזכרה כאן משאית רנו ישנה שבינה ובין רנו (או וולוו) חדשה אין שום חלק משותף אז כדאי שתמקד את השאלה. יש לזה גם כמובן השלכות מבחינת כיסוי אחריות וכו'.
"עד 15 טון" זה לא מספיק מידע.
קודם כל, רשיון C1 הוא עד 12 טון.
וחוץ מזה - איזה משקל אתה סוחב? איזה גודל של מטען?
אסף.
חומרי בניין, ברזל בלות ופלטות גבס...
לא משהו שיגרד את מגבלות ה15 טון..
אני מכיר בעיקר משאיות מקולקלות משני מותגים בלבד. מה שני המותגים?
אין בזה בסיס מידע שיעזור לך לבחור משאית שמתאימה לך מתוך המבחר הקיים.יעזור לא להכניס ראש בריא למשאית חולנית
כדאי גם לציין אם מדובר במשאית חדשה או משומשת. הוזכרה כאן משאית רנו ישנה שבינה ובין רנו (או וולוו) חדשה אין שום חלק משותף אז כדאי שתמקד את השאלה. יש לזה גם כמובן השלכות מבחינת כיסוי אחריות וכו'.חדשה, רק חדשה!
חנן-ג'יפולוג
13-02-11, 20:53
וולוו ורנו.
למעשה, במשקל שאתה מדבר עליו, יש רק משאית חדשה אחת מהחברות האלו בשני שמות שונים: רנו מידלום וולוו FL. בסיס המידע שלי לא יכול לעזור לך כי אני לא מכיר כלי אחר להשוואה ובוודאי שאין טעם לערוך השוואה בין שני הכלים הנ"ל מלבד אולי כיסוי אחריות, מחיר, תנאי תשלום וכו'.
אהלן,
אני במקומך הייתי בודק טוב טוב את האופציה לאיסוזו. במשקל הזה ולצרכים האלה זו המשאית העיקרית שאני רואה שעובדים איתה (חלוקת דשא,הובלת בלות של חלוקים טוף חול אדמה וכו).
תומר, כמו שאסף אמר, זה לא מספיק מידע.המדרגה היא 12 טון.אז אתה צריך משהו באיזור ה- 8? או משהו באיזור ה- 11.5- 12??
את האמת, כמו שאני רואה את זה , איסוזו סומו בשלל המידות תעשה עבודה מעולה.
אמינות ללא תחרות! גם הקבינה כבר לא כזו פרימיטיבית....אפילו חמודה.
צריכת דלק כמעט כולם אותו דבר....והבנתי שאתה גם לא עושה איתה הרבה ק"מ ...אז זה לא כל כך קריטי.
ההתיחסות למשאית צריכה להיות כמו למכונה בקו ייצור במפעל. כמה שיותר תפוקה בכמה שפחות כסף.זהו!
תעשה את הכלכולציה שלך...
מה שצריך לעניין אותך זה עלויות אחזקה אחזקה ואמינות - איסוזו סומו!
משא ומתן עיקש עם הסוכן יכול להוזיל משמעותית את המחיר ולהביא את העסקה לטובה ממש.
הכל ניתן לשינוי...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.