צפייה בגרסה מלאה : craftsman vs. signet ורכישת כלי עבודה בארה"ב בכלל
בהמשך לשרשור הזה : http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=300205#post300205 והשרשור הזה: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=47457 ולאור נסיעה קרובה לארה"ב (בין היתר), אני מתכוון לקנות כלי עבודה חדשים (הכל, כמעט מאפס) בארה"ב.(אני אהיה שם מספיק זמן ויכול לחזור עם 90 ק"ג...)
כמה שאלות לאותם אלו שמכירים את ההיצע בארה"ב וגם את המותג ה"מקומי" signet:
א. האם ניתן לומר שאיכות הכלים של craftsman דומה או טובה מזו של סיגנט? אני מודע לכך שסיגנט הם לא פאר היצירה, אבל לשימושים שלי הם בהחלט הספיקו. אין לי צורך אמיתי בסנאפ-און ואין לי כוונה לקנות סט כלים שעולה יותר מהדיפנדר הנוכחי (כן, כן, עשיתי את אותה השטות פעם שלישית...)
ב. אני מניח שבדומה לcraftsman שהם מותג הבית של Sears, יש מותגי בית לרשתות אחרות, שאותם אני לא מכיר. למי שכן מכיר, אשמח לשמוע אלו מותגים קיימים, באילו רשתות ניתן למצוא אותם, מה האיכות שלהם?
ג. איזה מותג (לא רק של רשתות - אני מניח שקיימים מותגים מקומיים נוספים) מספק לדעתכם Best value for money?
ד. כל עצה/דעה נוספת בעניין הנ"ל תתקבל בברכה.
עמי
האיכות של CRAFTSMAN דומה מאוד לשל סיגנט, ובשורה התחתונה מדובר בכלים מצויינים עם אחריות לכל החיים, ובנויים בצורה שכיף לעבוד איתם. ביום האב וכאלה, יש מבצעים פסיכיים על הערכות הגדולות של קומבינציות עם המון סטים בפנים - זה הכי כדאי.
אסף.
עמי,
למרות שיש מותגים אחרים, אין לך מה לחפש שם
לא תמצא מוצר תחרותי למה שנמכר בסירס, לא מבחינת מחיר או אכות.
פשוט כנס לחנות, קנה מה בא לך וזהו. חבל על הזמן.
אהלן, יצא לי לעבוד זמן מה במוסך בארצות הברית, בעל הבית שם היה מוכן לעבוד אך ורק עם שתי חברות:
האחת מוכרת יותר בארץ היא "סנאפ און"
http://www.snapon.com
והשניה פחות מוכרת בארץ ושמה "מאק"
http://www.mactools.com
הכלים של שתי החברות ברמה מאוד מאוד גבוהה, מתאימות לרמת מוסך, עם אחריות לכל החיים אבל מאוד מאוד יקרות.
הכלים של craftsman נמכרים דרך רשת החניות SEARS בכל ארצות הברית וגם דרך האינטרנט
http://www.craftsman.com/
הכלים שלהם מאוד מזכירים את אלו של סיגנט ואולי אפילו יותר טובים.
יש אחריות עליהם לכל החיים אבל אני חושב שכדי לממש אותה תצטרך להגיע\לשלוח לארצות הברית.
כפי שאפשר לראות באתר הכלים שלהם יחסית מאוד זולים ואם אתה לא בעל מוסך אז בטוח שזו התרומה הכי טובה לכסף.
כדאי לדעת שמדי פעם יש בחנות מכירות (בדרך כלל לקראת תקופת חג המולד ומיד לאחריה) ואז אפשר למצוא ממש מציאות (אם אפשר שווה לחכות המכירות של אמריקה הן ממש משמעותיות).
דבר נוסף, כפי שכתבו לפני יש להם ערכות שלמות הנמכרות במזוודה ואם מודדים את המכיר לפי כלי בודד אז המחיר הוא ממש בדיחה. צריך לבדוק טוב טוב את המפרט ואיזה מידות בדיוק יש בסט, פעם קניתי ערכה של מפתחות עם גיר ראצט שלא היה בא מפתח 17 מ"מ שמאוד נחוץ לבעלי טיוטה ואם רוצים להשלים רק אותו בנפרד אז הוא עולה כמחצית של הערכה השלמה.
לסיכום - שווה מאוד לחכות למכירה אם אפשר, לקנות ולהביא כמה שיותר.
בהצלחה
BackDoorMan
03-09-10, 10:31
עצה מאוד חשובה, אם אתה מתחיל מאפס ומתכוון לקנות מכלול כלים שלם, לך על חבילת עגלה+כלים ,
כשבתוך המגירות יש תבניות עם שקעים מותאמים לכל כלי, ראיתי כזו אצל בטא, ובטח יש אצל עוד יצרני כלים. פשוט איכות חיים אחרת.
כל כלי יושב בדיוק במקום בשקע שלו, במגירה שלו, לא צריך לזכור לשים באיזה מקום או להשליך בערבוביה שמצטברת במגירה, חוסך כמות זמן מבוזבז עצומה בחיפושים אחר הכלי.
http://www.beta-tools.com/beta/focus/images/C39_cassetti.jpg
מתעלק על השרשור-מה תגידו על הכלי הבא של קראפטס מן- לגביי התאמה שלו לעבודה על הרכב:
http://www.craftsman.com/shc/s/p_10155_12602_00944690000P?mv=rr#custRev iewsWrapper
מה בדיוק אתה מתכנן לעשות עם הכלי הזה?
אתה עובד על אופנועים?
ברוכים הבאים לג'יפולוג, קהילת השטח הגדולה והמקצועית בישראל. אנא קראו את כללי האתר בקישור הבא:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php?2033
בהצלחה!
מערכת ג'יפולוג
לי יש ניסיון רע ומר עם הכלים של Craftsman והשירות (אי השירות) של Sears. לאחרונה קניתי לראשונה כלים של קראפסמן. חלקם מאמזון, חלקם מאיביי ובינהם גם סט מפתחות ראצ'ט מילימטרי, כולל ראצ'ט בצד הפתוח. אציין שלא ידעתי כלל שיש להם נציגות בארץ עד לאחר הקניה.
המפתח במידה 12מ"מ התברר כדפוק מהמפעל. כל המכניזם של הראצ'ט בצד הפתוח שלו פשוט היה חסר. זה לא שהוא נפל (אין לו אפשרות ליפול, כי אמור להיות פין פלדה נעול בכבישה), אלא שכל המנגנון והפין המאבטח מעולם לא הותקנו במפתח המסויים זה. רואים רק סימן של מכבש, אבל בלי כל המכניקה שהוא היה אמור לנעול תחתיו.
פניתי ל Sears באימייל. התגובה שלהם היתה "פנה אל המוכר באיביי. הוא אחראי". אמרתי להם שהמוכר מכר לי סט חדש סגור הרמטי והמוצר הגיע פגום מהמפעל עם תקלה שלא נוצרה ע"י הובלה או המשתמש. הסברתי להם גם שחלף קצת זמן מאז הרכישה, כי אני מישראל
ושלחתי את כל הכלים יחד לארץ דרך הים ולכן בכל מקרה אין לי יכולת לפנות אל המוכר. ביננו, גם אם לא היה חולף זמן מהרכישה, במה אחראי המוכר המסכן למפתח הדפוק שהיה באריזה הסגורה? שיאמרו שאין אחריות על הכלים שלהם וזהו. יותר מכובד.
כל ההסבר שלי פשוט לא עניין אותם. רק השיבו "אנו מתנצלים שאנו לא יכולים לעזור". זהו.
גם כשהצעתי לשלוח את המפתח אליהם ושהם ישלחו מפתח תקין לכתובת אמריקאית בארה"ב. הם חזרו על התשובה "לא נוכל לעזור לך". לא יאמן, הראש נעול שם כמו לסת של בולטרייר על מגבת מטבח.
השירות מתחת לכל ביקורת בהשוואה ליצרניות כלי עבודה אמריקאיות אחרות בארה"ב ואירופה, שקיבלתי מחלקן שירות מצויין במקרים הבודדים שהייתי זקוק לו, כולל שואב אבק חדש שנשלח אלי בגלל גומיה חסרה בשואב חדש שרכשתי בארה"ב. כן, אותה חברה שלחו לי שואב אבק חדש במקום רק את הגומיה החסרה!
אני יודע של Signet יש שירות מצויין בכל מקום והם מחליפים כלי תקול בכלי תקול, למרות שדווקא מהכלים שלהם יש לי פחות. מנסיוני, לא מעניין אותם איפה הכלי נקנה. יצא לי להגיע אליהם עם מתאם ביט תקול של סט בוקסות (קפיץ חיכוך נשר ואבד) והם החליפו אותו מיד באחת החנויות שלהם במתאם חדש.
אחר שנואשתי מ Craftsman ארה"ב, גיליתי כאמור שישנה גם נציגות באר. כשפניתי אליהם, נאמר לי שמפתח 12מ"מ כזה עולה 90 ש"ח, אך יבואו לקראתי באופן מיוחד וימכרו לי אותו ב 25 ש"ח. כאן המקום להזכיר שכל הסט שקניתי, כולל 8 מפתחות, עלה באמזון 30$.
מדובר בסט תוצרת סין, באיכות מאוד נמוכה ובקרת איכות נמוכה עוד יותר. ישנן חברות כלי עבודה אמריקניות אחרות, שגם אם הן מיצרות בסין, לפחות תודעת השירות והאחריות על הכלים שלהם ברמה הרבה יותר גבוהה מזו שנתקלתי בה ב Sears.
אגב, פניתי באמצע השבוע שוב לנציגות בארץ כדי לברר איפה אני יכול לקנות רק את המפתח התקול כפי שהציעו לי אך לא קיבלתי עדיין תגובה. אני מניח שפשוט אוותר ואשאר עם מפתח אחד דפוק. מה שבטוח, זו הקניה הראשונה והאחרונה שלי כלי עם הטבעה Craftsman עליו. מדובר במוצר באיכות מדבקה בכל מובן, גם אם חברה אמריקנית "עומדת" מאחוריו. והיא ממש לא כפי שאתם מבינים.
מבחינתי, כל כלי עבודה של כל חברה אחרת מאלה שאני מחזיק בהם עדיף; Stanley, Signet, Irwin, NWS, Proto, Ampro, Neiko.
מכולם תקבלו מוצרים איכותיים יותר ושירות שמגובה באחריות אמיתית ולא רק ברובריקה מרגשת באתר מעוצב בסגנון "כמה אנו מקפידים על איכות הייצור וכמה שביעות הרצון של הלקוח חשובה לנו". חברה שלא מסוגלת להחליף כלי חדש שיוצר באופן דפוק, אין לה שום מקום על מדפי הכלים שלי.
כאן המקום לציין שגם אם היו לי ציפיות כלשהן, היבואן בארץ לא חייב לי דבר. ברור שהייתי מתרשם הרבה יותר אם היו אומרים לי "מדובר במקרה חריג מאוד של תקלה שלא מאפיינת את הכלים של המותג. נשמח לבצע לך ההחלפה בארץ למרות התשובה של Sears ולמרות שהכלי לא נקנה בארץ". וואלה, היו יוצאים הרבה יותר גדולים ומשכנעים לקוח מאוכזב לתת להם צ'אנס נוסף. אבל אם זו הרוח שמנשבת מ Sears, למה שתנשב רוח אחרת מיבואן בארץ.
מכל הסיפור הזה, שלוש הערות-
א. לגבי:
אני יודע של Signet יש שירות מצויין בכל מקום והם מחליפים כלי תקול בכלי תקול. דווקא מהכלים שלהם יש לי פחות.
כיוון שסיגנט הוא מותג ישראלי (של פלד) שמיוצר בסין, אל תצפה לקבל שירות בשום מקום חוץ מבישראח ובסין. שלא תתאכזב. וזה לא קשור לאיכות הכלים, רק למה שכתבת על השירות בכל מקום.
ב. סירס מבטיחים אחריות אבל אמריקאים, כמו אמריקאים, לא יבואו לקראתך במילימטר - לך לחנות שבה מוכרים את הכלים שלהם ויחליפו לך, פנה למוכר והוא יחליף לך ומבחינתם האפשרויות פתוחות לפניך לממש את האחריות בדרך הזו - אבל הם אמריקאים והם מרובעים, ולכן ענו לך מה שענו. אגב, זה הסיכון בלקנות כל דבר שהוא בייבוא אישי. עולה פחות, אבל כשבחרת לקנות מחו"ל צריך להתנהל מול מוכר בחו"ל.. וזה לא תמיד נוח ולא תמיד נעים.
ג. היבואן של קראפטסמן בא לקראתך בגדול - חשוב שתבין שהוא לא הרוויח מהמכירה שלך כלום, מבחינתו הוא אפילו הפסיד כי לא קנית ממנו, ובכל זאת מוכן לתת לך כלי בהנחה מאוד גדולה - כי הוא כנראה מרגיש מחוייבות למותג. במילים אחרות - היצרן לא יפצה אותו על ההחלפה שלך, אתה בחרת לקנות בחו"ל ולא ממנו, והוא בכל זאת מציע לך הצעה מאוד הוגנת, שתעלה לך פחות ממה שאתה היית מוכן להוציא על משלוח הלוך וחזור לארה"ב. הייתי נותן לו לפחות את הקרדיט על זה.
(ואגב.. שים לב שהשירות שקיבלת מהיבואן הישראלי גם לשיטתך יותר טוב מהשירות שקיבלת מהיצרן האמריקאי ויותר טוב מהשירות שלא קיבלת מהמוכר האמריקאי)
אסף.
והצתרפתה לפורום לכתוב מגילת תלונות על מפתח שעולה $8?
א. מניח שתופתע לגלות שאין מילה כזו "הצתרפתה".
ב. העמסתי עליך עם הרישום שלי, הא.
ג. אם כל הטענה שלי איפשרה לך ולו רק לבטא יכולת חבויה לתרגם שקלים לדולרים ללא מחשבון, עשיתי את שלי.
אגב, יותר בכיוון של $6.5.
1.עברית שפה שלישית ואגב, למדתי עיברית מהאתר הזה. אך ורק.
2. לי נראה שאתה מצתרף לאתרים רק ללכלך מותג בגלל שהשרות לא לטעמך, יש לי כלים שלהם עוד משנות ה60, אין כול תלונות ולעולם לא היו.
3. תכפיל ב4. ממש לא קשה אפילו בלי מחשבון.
א. אין שום סתירה. ברור שאם המוצר משווק רק בישראל, השירות ינתן רק בישראל. אבל לפחות בישראל הוא ניתן ללא שום הוכחת קניה וללא קשיים, כפי ש Sears מערימים.
ב. הצעתי Sears לשלוח את הכלי אליהם והדגשתי שהם לא צריכים לשלוח אותו בחזרה אלי, אלא לכתובת אמריקאית מקומית. נכון שהם לא חייבים, אבל כמו שציינתי, רוב החברות האמריקאיות, כן נוהגות להחליף בדואר מוצרים פגומים על חשבונן, כשהמוצר המוחזר נשלח בתוך ארה"ב. לא מעניין אותן מה המקור.
ב Sears לא נתנו שום אופציה לפתרון, למרות שמבחינתם, יש ערך מוסף גדול לקבל כלי כזה, כדי לתחקר ולשפר את ה QC שלהם. מקווה בשבילם שכלי חצי מורכב זה לא משהו נפוץ שיוצא מהמפעל שלהם.
ג. יש רבים כיום שרוכשים כלי עבודה בחו"ל, כמו כמעט כל מוצר אחר. אם פער המחיר היה 30%, היו קונים בעיקר בארץ. כשפער המחיר הוא 500%, קונים בחו"ל. זו המשמעות של שוק פתוח והיבואנים צריכים להתקיים ולתת ערך מוסף בשוק כזה. דרל אחת היא שירות מצויין גם למי שלא חייבים. בעיניך זה לבוא בגדול ו"להפסיד עלי". בעיני לקנות מפתח במחיר קמעונאי במחיר של מפתחות דומים של יבואנים אחרים בארץ, זה לא מעבר למצופה בעיני, הגם שזה מעבר למחוייבותו.
זה שהסט הזה מתומחר בארץ במאות שקלים, לא אומר שזה הערך האמיתי שלו. בטח ובטח אחראי שהתוודעתי לאיכות שלו. במחיר של 2.5 מפתחות (הגדולים יקרים יותר משמעותית), אפשר לקנות סט שלם חדש וכל המפתחות העודפים ישארו מפתחות לרכב. משלוח מחו"ל בים עולה גרושים יחסית.
שוב, הדגשתי שהוא לא חייב דבר, אבל כמי שמחזיק כמות לא קטנה של כלי עבודה ומעולם לא נתקל בפגם כזה, הטענה שלי היא לא אליו, אלא בעיקר למוצר לאיכות המוצר עצמו.
אגב, הגם שהדגשתי שלא ידעתי שיש יבוא לארץ כשהזמנתי את הכלים שלי, לדעתי היבואן לא מפסיד דבר. ההיפך, מתוך החוויה הזאת נחשפתי לקיומו. התלות באם אקנה עוד מוצרים של המותג שהוא מייבא, היתה יכולה לעבוד לטובתו ולאו דווקא לרעתו כמו שאתה משער. אולי מי שמקבל שירות טוב ויוצא דופן בארץ לא יחזור להזמין כלים מחו"ל? אז "מפסיד עלי" אני לא בטוח. למען האמת, אני בטוח שלא. אבל את זה יכול לומר לך רק מי שעסק בעצמו בייבוא כמה שנים ובקיא באיך הדברים עובדים ואיך בונים מותג בשוק תחרותי שלא מבוסס על יתרון של מחיר.
נכון שאני חושב שאפשר להחליף מוצר כזה גם אם נקנה בחו"ל. לא כי מישהו חייב, אלא כי זו בדיוק המשמעות של לבנות מותג עם שירות יוצא דופן. זו הזדמנות, לא ניצול של היבואן. המצבים שבהם הופכים לקוחות לנאמנים הם לא המקרים הקלים או כאלה שבהם הפתרון ברור לקנות מוצר מחו"ל לא הופך אותך לאוייב היבואן שלא אמור לקבל שום שירות בארץ. אבל אני לא מצפה לקבל בארץ את רמת השירות שהציבור האמרקני רגיל לו. גם זה ברור לי שלא קיים כרגע בארץ.
אגב, קיבלתי שירות מעולה מ Black & Decker למשל, על מוצר שכלל לא משווק בארץ. נראה לך שהם מרגישים שהם הפסידו עלי? זאת גישה ישראלית טיפוסית שלא קיימת כמעט בארה"ב. יבואן עם מספיק כוח מול ספק, יכול בהחלט להחליף מפתח דפוק ולהתחשבן איתו, או לשאת בעלות הזעומה כשמבור במקרה חריג. השמים באמת לא יפלו. כשמוצר יוצא פגום בצורה כ"כ בוטה ממפעל, האינטרס הראשון של היצרן ומפיציו צריך להיות מאוד ברור. וזה ממש לא לפתוח את ספרי המדיניות שקובעים "מה אי אפשר". אבל אם אמריקאים טורקים דלת למי שהשקיע במותג שחודר לשוק המקומי, אז נכון שאני חושב שאפשר היה להחליף מוצר כזה במסגרת מלאי תקולים בארץ (שכל יבואן מקבל באחוז מסויים משווי ההזמנות שלו מהיצרן בחו"ל). אם אני הייתי בעל המותג בחו"ל או נציג שלו בארץ, הייתי קודם כל שמח לקבל כלי כזה בחזרה ולבדוק מה קרה. Sears פחות מעוניינים. זה אומר הרבה על האמון שלהם עצמם במוצר שלהם.
וכן, ברור שאוכל לקנות את המפתח החסר, אבל לא בא לי. אישית כבר אין לי סימפטיה למותג ולכן לא רוצה להשקיע בו יותר. ניסיתי לומר שיש אלטרנטיבות איכתיות ועם שירות טוב, גם בקרב מי שקונים כלי עבודה בחו"ל. מה לעשות שלעיתים הפער במחיר הוא מאות אחוזים ורבים מזמינים מחו"ל. לא סוד גדול.
ושוב, אם זה לא ברור, בלי קשר לציפיות שלי, אין לי שום טענה כלפי היבואן בארץ, אלא רק כלפי המותג והמפיץ האמריקאי. מי שנתן לי מענה מחפיר אגב זה לא המוכר, אלא Sears, שהם הבעלים של המותג. זה הרבה יותר חמור ממוכר שמתכחש. ונכון, מהבחינה הזאת היבואן בארץ היה יותר אקטיבי מהם, כי הוא לפחות הציע פתרון כלשהו, הגם שאני אישית ציפיתי שאולי כן תהיה החלפה ע"י מי שנושא את לוגו המותג בארץ ולאור הנסיבות.
א. כמי שלומד עברית, אבל מקווה שלא תלמד את חוסר הנימוס שמתלווה לשפה כמו שעולה מההתקפה שלך.
ב. לא כל מה שנראה לך, הוא בהכרח המציאות. אתה יכול להפסיק עם הפראנויה ולא לקחת את זה אישית.
ג. שמח שאתה מרוצה מהכלים שלהם משנות ה 60. יש לי גם דודה שגם היא יוצרה בארה"ב דאז. בניגוד ל Craftsman שכבר לא.
ד. ניסיתי לומר לך בעדינות שהדולר לא 4 שקלים. יפה שאתה מתפקד ללא מחשבון, אבל זה לא השער שלו כבר חודשים.
גלה יותר סובלנות.
אל תצא בחרון אף מה שאני כותב רק כי אתה חושב אחרת. שום דבר ממב שכתבתי לא אמור לגרום לך לזעם. אין לי שום דבר
לא ענייני כלפי Craftsman. כתבתי את מה שכתבתי, כי זאת החוויה שלי. לא נראה לך? לא חייב להסכים, אבל שמור על דו שיח ענייני
במקום להמציא טענות מופרכות ולרמוז כאילו אני בעל עניין שמנסה לפגוע במותג מתחרה. אין לי שום עניין אישי בעד או נגד
מי מהחברות שציינתי, מלבד העובדות שציינתי לאשורן כאן. כבד את זה.
לא היה כול חוסר נימוס, אם כבר אתה זה שקפצתה כמו תיש והראתה חוסר נימוס מוחלט כרוב בני עמך.
חומר לקריאה:
http://www.craftsman.com/cswarranty/nb-100000000227082
בזה סיימתי פה. אין צורך להגיב כי אני לא מתכוון לענות.
boaz avrahami
02-05-15, 08:48
לא היה כול חוסר נימוס, אם כבר אתה זה שקפצתה כמו תיש והראתה חוסר נימוס מוחלט כרוב בני עמך.
חומר לקריאה:
http://www.craftsman.com/cswarranty/nb-100000000227082
בזה סיימתי פה. אין צורך להגיב כי אני לא מתכוון לענות.
ג׳ו,
לא מדובר על מפתח של 8$ אלא על יכולת לתבוע אחריות על כלים תקולים של קראפצמן בארה״ב- יהא מחירם אשר יהיה.
מחיפוש קצר ברשת אני קורא פה ושם שיש עניין עם כיבוד אחריות של היצרן הזה שם.
אין בזה ללמד דבר על הנציג בארץ שאינו קשור והצעתו לבחור במקרה הספציפי הייתה סבירה בעיני.
הלינק ששמת מעלה את הדף הבא ולא תרם דבר להבנת האחריות.
מאחר וסוגיית קניית כלים אלו ברשת חשובה לבאי הפורום, יש טעם לדעתי בהמשך הדיון הכללי יותר מאשר המקרה הפרטי שהובא כאן.
אצלי רובם המכריע של הכלים הם סיגנט ואני מרוצה מהתמורה למחיר אבל הפרש המחיר מצדיק לעיתים פזילה לקניה ברשת מחול.
98106
אברהמי,
אני לא צריך לספר לך שאני לא חסיד של בולשיט
לכול אחריות יש כללים, והקונה אמור לעבוד לפי הכללים
במקרה של סירס-קרפטסמן הרי הם בית שיווק ולא מיצר דבר,
רוב הכלים מסורתיים (כלי יד) מיוצרים ע'ייEASCOu וגם מפעלים אחרים שמיצרים עבור SNAP ON,MAC וכדומה
המפעלים לא נותנים כול אחריות, ובמקרה של קראפטסמן האחריות מתבצעת ע'י המוכר, בדרך כלל חנויות SEARS, מותג שקיים מעל ל100 שנה
אין כול בעיה וגם לא צריף קכלה, אתה ניגש לכול חנות של SEARS עם כלי לקוי ומקבל כלי חדש דנדש במקומו.
וזה נכון היום כמו שזה היה נכון לפני 50 שנה, כמובן שאין להם שרות ללקוחות מחוץ לארה'ה כי הם לא מוכרים שם, בשביל זה יש יבואנים, זה לא כזה שונה אם תפנה עם בעיה עם הגראנד שלך לקריסלר USA, הם כמובן ישלחו אותך ליבואן המקומי או לכול הרוחות...תלוי במצב רוח ואת זה חברינו מסרב לקבל, הוא לדעתו חושב שאחריות צריכה להיות בין לאומית
GOOD LUCK WITH THAT
יותר מזה,
אם אני הייתי מתקשר לקראפטסמן וטוען שיש לי בעיה עם כלי, היו שולחים אותי לחנות שקניתי אותו, אין כול אפליה וככה זה עובד, אני לא יבול להשיג שרות שונה (מהם) מאדם שלא נמצא בארה'ב.
במקרה לחברינו המתלונן יש יבואן ועליו לפנות אליו, לסירס אין זכויות למכור מחוץ לארה'ב ולכן האחריות בהתאם. בדיוק כמו כול חברה אמריקאית אחרת,
מעצבן אותי כול הנושא של ה"מרובעים? "אטומים" תפתחו ראש ותבינו איך מסחר עובד, לקוח מחוץ לארה'ב ולא משנה אם הוא בישראל, שודיה או בקנדה 3 ק'מ מהגבול יקבל את אותו יחס, יש לך מוכר, פנה אלין.
לא מתאים? קנה מקומית.
חברים, כנראה שאתם מתבלבלים, סיגנט זה מותג מקומי של ייצור סיני בינוני + - ולא יותר....אני בטוח שהסחורה בארה"ב טובה יותר.
זה לא חדש... אפילו נכתב בשרשור הזה מספר פעמים.
אסף.
אם כבר בארה"ב אז ב harbor freight יש כלים של מותג הבית שלהם שנקרא פיטסבורג (בטח סיני)
בתמורה למחיר קשה להתחרות http://www.harborfreight.com/professional-301-piece-mechanics-tool-kit-45951.html
אני חורש חזק על סט מפתחות מילימטריים "רינג חצי סגור" שלהם והם לא נופלים בכלום מסיגנט, אפילו נוחים יותר ביד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.