PDA

צפייה בגרסה מלאה : איפה מיוצרים כלי עבודה של סיגנט ?

איש
23-08-10, 07:19
שלום לכולם .

לאחרונה אחרי שרכשתי מספר מוצרים של סיגנט , סט בוקסות מברגים ובערך ארגז כלים שלם רק של הכלים שלהם , לאחר שהמוכר בחנות האזורית שהיה פעם סוכן של סיגנט אמר לי שמדובר בחברה אמריקאית .

לאחרונה כל כלי שאני מנסה לרכוש , אני מגלה שמיוצר בסין, גם שאני מתעקש בתוקף מול המוכר בחנות מבסביר לו שאני מוכן לשלם פי 2-3 ולא לרכוש סיני י ועדיין אני כל פעם אני מוצא את עצמי מתבונן במוצר סיני.
מעבר לזה אני גם לאחורנה מגלה שמוצרי הקצה שלהם באיכות גימור נמוכה יחסית (חולץ מחזירי שמן לדוגמה) .

בכתבה הזאת רשום שמדובר במוצר אמריקאי :http://www.jeepolog.com/9.html
אבל לאחר שגיגלתי וחיפשתי בפורמים שונים , הסתבר לי שגם שם השאלה הבאה נישאלת והיא :

איפה באמת מיוצרים כלי עבודה של סיגנט .
מעבר לזה בפורמים בארה"ב לא ממש מכירים את החברה הזאת , והיא דווקה יותר נפוצה בקנדה .

אגב אני ס"כ דיי מרוצה בכללי מהמוצרים בעיקר מסט הבוקסות שמחזיק מעמד יפה.
אבל עדיין אני חושב שזכות הלקוח לדעת , בעיקר עם עומדת אידיאולוגיה מאחורי הרכישה .

אברמלה
23-08-10, 07:47
כול העולם עובד עם סין. כוח עבודה זול... אז מה אתה מיתפלא. זה לא חדש.

איציק - 4X6ZH
23-08-10, 07:48
זה באמת לא משנה איפה.
כי לפי האיכות זה סין .
לפי המחיר זה סין .
לפי מבחר המוצרים שלהם זה איזה שהוא בית מסחר במזרח .
אין להם מבחר כלים מיוחדים .

אבל יש להם זכות גדולה . סיגנט הצליח להוריד את מחיר כלי העבודה לרמה שכל אחד יכול
לקנות בלי לחשוב יותר מידי .

כל יצרני הכלים ובראש וראשונה יבואני הכלים לארץ הבינו המשחק השתנה.

איציק

איש
23-08-10, 08:06
זה באמת לא משנה איפה.
כי לפי האיכות זה סין .
לפי המחיר זה סין .
לפי מבחר המוצרים שלהם זה איזה שהוא בית מסחר במזרח .
אין להם מבחר כלים מיוחדים .

אבל יש להם זכות גדולה . סיגנט הצליח להוריד את מחיר כלי העבודה לרמה שכל אחד יכול
לקנות בלי לחשוב יותר מידי .

כל יצרני הכלים ובראש וראשונה יבואני הכלים לארץ הבינו המשחק השתנה.

איציק

אני מסכים שהמשחק משתנה , ובאמת לא כל לקוח הוא בעל מקצוע , ולא כל לקוח מעוניין בכלי עבודה לכל החיים .

אבל! אני לא כל לקוח וכמוני יש הרבה (לדעתי לפחות ) , אני כן מעוניין לשלם פי 3 לכלי גרמני יפני וכו...
אני רוצה לדעת שאני רוכש את הכלי פעם אחת , ושיחזיק תקופה בלתי מבוטלת .
אגב אם הם באמת מייבאים מהמזרח ,אזי לדעתי המחירים שלהם עדיין גבוהים יחסית לאחרים שמייבאים גם מהמזרח.

אני אישית לא רוצה סין .
למה ?
א- כי אנשים עובדים שם בתת תנאים ומתים במפעלים .
ב- כי בדרך כלל לא מצויין מאיזה חומרים עשויים הכלים (סוגי פלדות) תהליכי חישול וכו.. .
ג- הם לא עומדים בתנאי מכנוי תקנים ansi וכו ..

tzagi
23-08-10, 08:14
סיגנט זה לא חברה אמריקאית והמוצרים שלה מעולם לא נמכרו בארה'ב באופן רשמי ופופולרי.

איש,
אתה מזכיר לי אותי עד כמעט היום עם הסרוב לזבל הסיני,
אבל גם אתה תבין בסוף שזאת דרכו של עולם ותפסיק להלחם בתחנות רוח.

avishon
23-08-10, 08:39
...לאחרונה כל כלי שאני מנסה לרכוש , אני מגלה שמיוצר בסין...

"לאחרונה" :rolleyes: ?!

סוזי המשתוללת
23-08-10, 09:02
מה זה מעניין אותך שיכן מיוצר ?
עושה את העבודה ? כן
יש אחריות? מעולה החליפו לי רינג רצ'ט בן 15 שנה שעבד לא מעט וכנראה שגם לא ריחמתי עליו ועדיין אפילו לא שאלו למה התקלקל
פשוט נכנסתי לחנות שהיא נציגה של סיגנט נתתי מפתח וקיבלתי אחר חדש במקום no questions asked וזה שווה המון
אגב כשקניתי את הרינג רצטים הנ"ל הם יוצרו בטייוואן אבל היום לך תדע
יש המון כלים די זהים באיכותם למשל קסקו שזה אחד לאחד סיגנט (מחליפים רק את הלודו ואת הסידור בתוך הארגז וזהו)טופטול אמפרו ועוד
הרבה יותר כואב לאבד מפתח של בטה או הזט מאשר של סיגנט

idanw
23-08-10, 09:08
סיגנט מייצרים את רוב הכלים שלהם בסין וטייוואן - זה לא סוד, ואכן זכות הלקוח לדעת.
לעומת זאת, הכלים איכותיים בהרבה מהאיכות הממוצעת במזרח.

גילויי נאות - בחתימה :)

עידן

איש
23-08-10, 09:10
דבר ראשון אני חייב לומר שאני המום .

לאחר בדיקה מעמיקה יותר מסתבר שגם snap on ו beta גם עוברים לייצור סיני .

למרות שזה לא המקרה של סיגנט שם לדעתי בכלל סיגנט משמשת כקבוצה אשר מספקת כלים סינים , שזהותם לא ידוע .

לינק לדיון בפורם מעבר לים הדן בנושא :
http://www.ridgidforum.com/forum/showthread.php?t=8248&page=2

טוב tzagi לצערי אתה צודק , אי אפשר להילחם בתחנות רוח .

אגב עדיין הייתי מעוניין לדעת מה הקריטריונים של רכישת הכלים של סיגנט ומה טיב מרכולת , ולאיזה תקנים הם מתחייבים לפני שאני אמשיך לרכוש מוצר שלהם אי פעם .

איש
23-08-10, 09:13
סיגנט מייצרים את רוב הכלים שלהם בסין וטייוואן - זה לא סוד, ואכן זכות הלקוח לדעת.
לעומת זאת, הכלים איכותיים בהרבה מהאיכות הממוצעת במזרח.

גילויי נאות - בחתימה :)

עידן

השאלה האם הם מייצרים את הכלים שלהם , זאת אומרת יש להם מפעל שלהם שמייצר רק עבורם , או שהם קונים מוצר סיני כל שהוא שלדעתם איכותי ומשווקים אותו לארץ ?
אגב אציין שוב כמו בהודעה הראשונה שאני דיי מרוצה בסך הכל מהכלים .
אבל עדיין כלי הקצה שלהם נותנים טעם קצת שונה, וכולכם יודעים שאחריות זה לא הכל , אם כלי קצה שלהם הוא לא איכותי כמו השאר ויחרבן לי את העבודה אבל עדיין הם יחליפו לי את הכלי , זה עדיין לא מספק אותי .

snirjeepdreamer
23-08-10, 09:52
קצת על מנת לעשות לכולם סדר בנושא סין ! ! !
חברים, הייצור בסין ככלל אינו מעיד על איכות המוצר. במקרים רבים ומוצדקים מוצרים סינים הפכו שם נרדף לאיכות ירודה אך בתוך אחד שעשה לא מעט עסקאות במזרח בכלל ובסין בפרט העקרון הוא מאוד פשוט: אתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו.
הסינים עובדים בכל הרמות כולל הרמות הגבוהות ביותר.

חברות רבות מעבירות את הייצור לסין ומקימות מנגנוני פיקוח ובקרת איכות במפעל המאפשרים הוצאת מוצרים ברמת האיכות המקובלת תחת סטנדרטים מחמירים ביותר הן האמריקאים והן האירופאים.

בסין עובדים על פי מחירי מטרה שהלקוח מציב ליצרן ובהתאם היצרן מספק את המוצר תחת האיכות המתאימה לתג המחיר שנקבע.

כבר היום בסין ובהודו קיימים מפעלים מהמשוכללים בעולם העומדים בסטנדרטים תעשייתיים וחברתיים מהמחמירים ביותר ומייטב הטכנולוגייה מיושמת בקווי הייצור שם.

דוגמא קטנה: אחד ממפעלי המזגנים הגדול והמשוכלל בעולם יושב בסין. הוא מייצר לכולם ובכל רמות האיכות. ממזגנים ביתיים ועד לתעשייתיים (כגון לגורדי שחקים באירופה וארה"ב).

הנתונים הללו נכונים לכל התחומים, מכלי עבודה ועד לחומרים ביולוגיים, ח"ג לתעשיית המזון, תוספי התזונה, קוסמטיקה וכו'.

לסיכום, אין כל משמעות לנושא. הכל בהתאם לרמה שהחברה המייצרת הציבה לעצמה כשחקן בשוק ואיך היא רוצה להיתפס, כחברה איכותית בעל מוצרי פרמיום או יותר "עממית" עם איכות בינונית ומטה.

tomer s
23-08-10, 11:51
שלום לכולם .

הסתבר לי שגם שם השאלה הבאה נישאלת והיא :

איפה באמת מיוצרים כלי עבודה של סיגנט .

.

רוב הכלים טיוואן וסין,
אממה בספציפיקציות ובקרת איכות של פלד, היבואן של סיגנט לארץ והאבא של סיגנט ה"עולמי",
חלק מהמוצרים היו מיוצרים בקנדה ומכאן כנראה מקור הטעות.

למרות הייצור בסין הכלים שלהם איכותיים יותר מהסטיגמה הסינית,
דעתי ומנסיוני אם סינים אחרים.

גילוי נאות:ראה חתימה!

גיא
23-08-10, 15:36
בזמן האחרון אני רואה את זה יותר ויותר, יש סיני ויש חיקוי סיני ויש חיקוי זול סיני

ההבדל הוא במחיר ובהחלט גם באיכות המוצר.

what you pay is what you get

פועל פה במיטבו.

Samurai Kfir
23-08-10, 20:27
השאלה שלי שאני מסכם לעצמי משרשור זה היא: מה הם התחליפים שלנו לסיגנט בארצינו מה עוד יש שעולה באיכותו על סיגנט - בלי להתחשב במחיר? בטא? קינג טוני?!?

nirs
23-08-10, 21:26
פעם לפני הרבה שנים, "made in japan" היה שקול ל- "made in china" של היום.
הסינים לומדים מכל העולם (אין חברה שמכבדת את עצמה שאין לה מפעל בסין) ובקצב מפחיד.
עם שוק עצמי של 1.3 מיליארד איש + תרבות מזרחית של שלמות ודבקות אני מעריך שתוך 10-20 שנים נשנה את ייחסנו למותג הסיני.
כבר היום יש מוצרים איכותיים שמיוצרים בסין (בעיקר של חב' בין לאומיות) במחיר מלא.

איש
24-08-10, 00:39
השאלה שלי שאני מסכם לעצמי משרשור זה היא: מה הם התחליפים שלנו לסיגנט בארצינו מה עוד יש שעולה באיכותו על סיגנט - בלי להתחשב במחיר? בטא? קינג טוני?!?
קינג טוני = חברה טיוואנית המייצרת גם בסין וגם בטיוואן , עומדת בתקני (א"רהב)ansiו -וdin (גרמניה ).
אחריות לכל החיים

BackDoorMan
24-08-10, 02:01
סיגנט מייצרת בסין -טייוואן, והביא בבעלות ישראלי החי בהונג-קונג (אחיו הוא היבואן בישראל)
קסקו - חברה ישראלית , התכנון לפי הבעלים נעשה בישראל (או מועתק בישראל) והייצור מתפרס על כ 30 מפעלים.
גם בטא מייצרת בסין.
הבעיה עם הסינים נובעת מפילוסופיה שונה כנראה מרוב החברות היצרניות בעולם המערבי ויפן,
גאווה מקצועית, שאצל הסינים לא נראה שקיימת, אכפת להם רק מכסף, והוא מוכנים לייצר בכל רמה
תהא נמוכה אשר תהא, וזה מתבטא גם בנושא השם, הם כמעט תמיד אנונימים, תמיד תחת שם של יצרן אירופאי -יפני .

יצרנים לא סינים (עד כמה שאני מעודכן ) טובים ולא זולים : יוניור הסלובנים,
קוקן היפנית, האזט הגרמנית, USAG איטלקית-צרפתית והחביבה עלי פאקום הצרפתית שמשתייכת לקונצרן SK .

OZAT אחד המפעלים המובילים בעולם בבוקסות לאימפקט נמצא פה בקיבוץ נחל עוז.

CJ505
24-08-10, 05:12
לדעתי....
כלים מעולים ואיכותיים (לא זולים)
רק בשוורץ כלי עבודה ביצחק שדה ת"א
איכות שווצרית וגרמנית כל כלי כלי....אבל זול זה לא :(

אברמלה
24-08-10, 07:20
לדעתי....
כלים מעולים ואיכותיים (לא זולים)
רק בשוורץ כלי עבודה ביצחק שדה ת"א
איכות שווצרית וגרמנית כל כלי כלי....אבל זול זה לא :(

שוורץ יקרן בטרוף. לא גרמני ולא שוייצרי. הכול אותו הזבל. סין. והסחורה של ל. כ. . . סיפור קטן. חיפשתי בוקסה אלן אינצי. שוורץ ביקש ללא בושה 120 שקל. בחנות הקטנה ביצחק שדה אצל הזקן. אותה הבוקסה 30 שקל. . ושאני אומר אותה הבוקסה אני מיתכוון לזה. אז נכון שהוא אומר איכות גרמנית. אבל היצור בסין. בקיצור כמו כול דבר שנימכר בארץ. ובכול העולם. סין.

איש
24-08-10, 08:33
טוב לאחר שחקרתי מעט אני חושב שצרי להבדיל בין
ספק :ל.כ ,שוורץ , וכל האלא מתל אביב ...
יבואן: פלד (סיגנט ) ,roher, profxen וכו..
ייצרן: king tony ,asaki ועוד כל מיני
או חנות .
ל.כ יבואן אין לו מוצרים שהוא מייצר לבד
שוורץ חנות או ספק תירצו לקרוא לזה מה שתירצו .

אני חושב שאנחנו צרכים דווקא להתמקד בחברות שאם כבר אז כבר סיני אז לפחות שלחברה יהיה מפעל עצמאי ששייך לה, ובקרת איכות העומדת בתקנים מחמירים כמ king tony aski

שלחתי היום מייל לפלד בשאלה באיזה תקנים המוצרים שלהם עומדים מקווה לקבל תשובה בקרוב .

אגב אם למשהו יש יידע על חברות כאלה שיש להן ייבוא סדיר לארץ , אני לא בטוח אם לking tony יש לדוגמה .
אז נשמח אם ישתף אותנו שנוכל קצת לקבל אינדיקציה כשאנחנו הולכים לחפש כלי ומציעים לנו כלי סיני לפחות שנדע מה טיבו ובאיזה תקנים הוא עומד .

BackDoorMan
24-08-10, 10:09
אתה לא חייב סיני, למה אתה מתעקש שאין בארץ?
אפשר לקנות כלים של יוניור המצוינת ב"מטרסו" ברחוב הרצל פינת קיבוץ גלויות.
קוקן תמצא במ.מ.ש.ר בחולון
כלים של האזט ב "ז את ג " בחולון
באכו השוודית אצל GB בחולון
מה שנשאר אחרי מכירת החיסול של פאקום בפטרוטק בחולון
גם אירזולה הספרדית מייצרת כלים באיכות מעולה ונמכרת במספר חנויות אספקה טכנית גדולות.
סאטלוויל הגרמנית משווקת פה.
usag אמור להיות בארץ אאל"ט אצל האחים רוזנפלד ביצחק שדה.
בריטול האנגלית תמצא אצל "ורדית" היצרן של קסקו בחולון ברחוב המרכבה.
ו OZAT כאמור מייצרים פה.
ושוב ...הכל ענין של מחיר , על איכות משלמים , ועוד משהו ..אם הכלים יקרים לך אל תשאיל.

zivo
24-08-10, 11:34
אם כל הכבוד, אתם עושים סלט אחד גדול...
תוי התקן שאתם מזכירים פה (ולא משנה של מי), לא מתייחס לאיכות המוצר אלא לאיכות התהליך.
במילים פשוטות, מה הסיכוי שמוצר שאתה קונה היום, זהה "לאח" שלו שקנית לפני שנה, או "לאח" שלו שתקנה עוד שנה.
יצרן שהשוק שלו זה סט כלים שמחלקים במתנה בתערוכות, אני יכול להגדיר לעצמו שהוא מייצר בוקסות מפלסטיק עם דופן בעובי חצי מ"מ (שלא שוות כלום לעבודה....), לייצר אותם לפי תהליך מבוקר תקן (ISO), ולהיות בטוח שכל הבוקסות בדיוק אותו החרא....

ישנים תחומים שונים, שבהם יש סטנדרטים \ תקנים (שנקבעים לרוב ע"י מדינות או ארגונים יעודיים ), שמתייחסים למפרטים ולביצועים (ולא לתהליך), אלו לא התקנים שאתם מדברים עליהם (ואני לא מכיר כזה לכלי עבודה).
טיוטה הילקס שנמכרת היום, מיוצרת תחת תקני יצור (ISO) מחמירים בהרבה מאלו של לפני 15 שנה, ובכל זאת, איזה מודל מחזיק מעמד טוב יותר (בשטח)? (אותו הדבר נכון לגבי מדיחי כלים, מכונות כביסה, מיבשים...)

אם קונים מחברה אמיתית עם מוניטין, זה לא צריך להדאיג אותנו כצרכנים איפה הם מייצרים (ואני מתעלם משקולי אידיולוגיה כמו העסקת קטינים או מוצר שמיוצר בשטחים).
בסופו של יום, חלק גדול מהיצור בעולם מתבצע במזרח (מישקולי עלות), וזה נכון לגבי כל התעשיות (כולל תעשיות "רגישות" כמו תרופות). השאלה זה לא איפה זה מיוצר, אלא מי עומד מאחורי המוצר (ועל זה צריך לשלם..).

הבעיה, שבפרובינציה שנקראת ישראל, יכול יבואן "לבנות" מותג רק בזכות יחצנות ומחיר זול. וכך אנשים מחפשים מוצר של מותג שהומצא ע"י יבואן חרוץ שיש לו קשרים במזרח ומעט מאוד ידע אמיתי בתכנון ויצור כלים.

1- אין ארוחות חינם.
2- שאומרים לכם שם יצרן \ מוצר, תעשו קצת גוגל ותראו מי עוד בעולם מכיר את השם :confused:

kobiarava
24-08-10, 14:23
השאלה המתבקשת היא-מה כ"כ רע לך בסיגנט? יש למישהו כאן ניסיון גרוע איתם? כלי שנשבר כשלא היה צריך להישבר? שירות שלא קיבל למרות שהיה צריך לקבל? אני עדיין בטוח ומשוכנע שהמותג סיגנט מייצר כלי עבודה איכותיים, אמינים ועמידים, לפחות בכל הנוגע למפתחות\בוקסות\ראצ'טים וכו', איתם יש לי ניסיון. מעולם לא שברתי בוקסה, ראצ'ט או מפתח שלהם, וכלים של יצרנים אחרים שברתי בהחלט... כל עוד מדובר במוצר טוב מבית טוב, מה בדיוק הבעיה עם העובדה שהוא מיוצר בסין ולא בטיוואן, סרי-לנקה, אינדונזיה או פשוט מקסיקו?

קובי

איש
24-08-10, 14:53
מסכים עם מה מה שרשמת בסוף .

אבל עדיין כלי שעומד בתקנים , זה כלי שלא יישרף באופן ספונטני , לא יכיל עופרת רעילה לך ולמשפחה שלך, לא יחשמל אותך .
במידה ורשום שהוא עשוי מפלדת כרום ,אז גם היא עוברת בדיקות עומסים והיא תקנית .
אתה יכול לסמוך על כך שהחומרים לא יהיו דליקים ולא יתפוצצו לך בפנים(מי אמר דיסק?) או יתרסקו לך בידיים (וזה קורה אפילו קרה לי ) .

נכון שאפשר לייצר כלי זול שעומד בתקנים , אבל כלי שרשום עליו שעשוי מפלדת כרום ועומד ב עמוס של x-nm / lbft באמת יעמוד בהם .
במידה ורשום לך על הרתכת 200 אמפר היא חייבת לעמוד בזה וגם להיות בטוחה לשימוש.

אם אתה קונה מגן רעש,מסכת ריתוך או כל אביזר בטיחות כזה או אחר אז הוא באמת יהיה בטוח לשימוש.
אי אפשר להגיד שהטיוטה של פעם יותר טובה או לא., אבל היא יותר בטיחותית היום /חסכונית / לא מיוצרת מחומרים רעילים וזה בטוח, נכון יש לה סרנים חיים אבל אלא דברים שאתה יכול גם לראות לפי המפרט ולבחור את מה שמתאים לך , ככה זה גם עם כלי עבודה.
אם רשום שהכלי מיועד ל שימוש מסוים אז הוא נבדק בשימוש הזה .
וזה כבר משהו שאי אפשר להקל בו ראש , במיוחד שעובדים מתחת לרכב .

אז אל להקל ראש בעניין התקנים, שחברה אינה עומדת בתקן זאת נורה אדומה לבקרת פס הייצור שלה.
ולדעתי יש להתעקש על הפרמטרים הללו .

איש
24-08-10, 15:00
השאלה המתבקשת היא-מה כ"כ רע לך בסיגנט?

קובי

לא רע לי , ואפילו רשמתי את זה בהודעה הראשונה שלי .

אבל , כן יש לי קצת טעם רע ממוצרי הקצה שלהם .
ואני רוצה לדעת שמה שאני רוכש הוא עומד בתקני איכות .
וכן אני רוצה לדעת גם איפה הוא מיוצר.*

אגב המותג סיגנט לא מייצר הוא מייבא וזה דבר שגם חשוב לדעת .
ו

meir_k
24-08-10, 16:02
מישהו יודע על האיכות של craftsman ?
האם יש להם אחריות לכל החיים?
תודה. מאיר.

נדב42
24-08-10, 16:17
אי אפשר להגיד שהטיוטה של פעם יותר טובה או לא., אבל היא יותר בטיחותית היום

אתה בטוח בעניין הזה ? :p

raanan
24-08-10, 17:28
אם כל הכבוד, אתם עושים סלט אחד גדול...
תוי התקן שאתם מזכירים פה (ולא משנה של מי), לא מתייחס לאיכות המוצר אלא לאיכות התהליך.
במילים פשוטות, מה הסיכוי שמוצר שאתה קונה היום, זהה "לאח" שלו שקנית לפני שנה, או "לאח" שלו שתקנה עוד שנה.
יצרן שהשוק שלו זה סט כלים שמחלקים במתנה בתערוכות, אני יכול להגדיר לעצמו שהוא מייצר בוקסות מפלסטיק עם דופן בעובי חצי מ"מ (שלא שוות כלום לעבודה....), לייצר אותם לפי תהליך מבוקר תקן (ISO), ולהיות בטוח שכל הבוקסות בדיוק אותו החרא....

ישנים תחומים שונים, שבהם יש סטנדרטים \ תקנים (שנקבעים לרוב ע"י מדינות או ארגונים יעודיים ), שמתייחסים למפרטים ולביצועים (ולא לתהליך), אלו לא התקנים שאתם מדברים עליהם (ואני לא מכיר כזה לכלי עבודה).
טיוטה הילקס שנמכרת היום, מיוצרת תחת תקני יצור (ISO) מחמירים בהרבה מאלו של לפני 15 שנה, ובכל זאת, איזה מודל מחזיק מעמד טוב יותר (בשטח)? (אותו הדבר נכון לגבי מדיחי כלים, מכונות כביסה, מיבשים...)

אם קונים מחברה אמיתית עם מוניטין, זה לא צריך להדאיג אותנו כצרכנים איפה הם מייצרים (ואני מתעלם משקולי אידיולוגיה כמו העסקת קטינים או מוצר שמיוצר בשטחים).
בסופו של יום, חלק גדול מהיצור בעולם מתבצע במזרח (מישקולי עלות), וזה נכון לגבי כל התעשיות (כולל תעשיות "רגישות" כמו תרופות). השאלה זה לא איפה זה מיוצר, אלא מי עומד מאחורי המוצר (ועל זה צריך לשלם..).

הבעיה, שבפרובינציה שנקראת ישראל, יכול יבואן "לבנות" מותג רק בזכות יחצנות ומחיר זול. וכך אנשים מחפשים מוצר של מותג שהומצא ע"י יבואן חרוץ שיש לו קשרים במזרח ומעט מאוד ידע אמיתי בתכנון ויצור כלים.

1- אין ארוחות חינם.
2- שאומרים לכם שם יצרן \ מוצר, תעשו קצת גוגל ותראו מי עוד בעולם מכיר את השם :confused:

לא נעים להגיד אבל, אתה עושה סלט מישמש גדול יותר.

תקני איכות ובקרה לתהליך (פיתוח, ייצור, תעוד, מעקב על המוצר, קשר עם הלקוחות, מעורבות סביבתית וכו ..) - אירופאי זה ISO (9000,9001 זה הגדרה האם יש גם יכולת תכן או ייצור בלבד.
ליפנים (ביפן) יש תקנים משלהם כדוגמת סיגמא 6
אמריקאים לא שמים על ISO הארופאי (מניח שמוצרים שנמכרים לאירופה מכילים חותמת ISO ...)

תקני ייצור ועמידות - הכי פופלרי זה התקן הצבאי האמריקאי (MIL SPEC ) יש מפרטים לכול (ריתוך, חישול, עמידה בזעזועים, אטימות, צביעה , בקיצור הכול )

בקיצור, "מהקצת" נסיון שלי בנושא, לא מתרשם מתעודת מכון התקנים לקיום ISO במקום שאני מבקר (כגון מוסך).
וכמאמר הפתגם, "טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים" (איכות אנו רואים ומרגישים , התעודה זה טוב לרושם ...)

רענן

tzagi
24-08-10, 18:52
מישהו יודע על האיכות של craftsman ?
האם יש להם אחריות לכל החיים?
תודה. מאיר.

craftsman זה מותג של SEARS
והם מוכרים יותר כלים מכול מותג אחר מאז ועולם.
רשת חנויות ענקית שקיימת מעל ל100 שנה
בעיקרון, ערך מעולה למחיר (כלי יד), לא, זה לא סנאפ און אבל ברבע מחיר.....אין על מה להתלונן.
בארה'ב ניתן להחליף כול כלי שבור או מקולקל בכול חנות SEARS
בלי קבלה, אחריות לכול החיים

אין לי מושג על מדניות האחריות בישראל.

BackDoorMan
24-08-10, 19:03
הצבא האמריקאי וצה"ל (לפחות חיל האויר) עובדים עם סנאפ-און, האזט נחשבים טובים מהם.
קרפטמן טובים בכלים הבסיסיים, סיגנט לא נוראיים ומנסיון של חברים לא קיימות ממש בעיות בעבודות
לא מאומצות, הבעיה שגם אנשים כמוני שמודעים להבדלים קונים משיקולי תקציב בד"כ כלים משורת האיכות הסינית .
לדוגמה מד מומנט של סיגנט עלה לי בזמנו 200 ש"ח כשמד מומנט של חברה אירופאית באיכות גבובה יותר עלה 800 ש"ח .
פשוט צריך לחכות להזדמנויות
במכירת החיסול בפטרוטק לפני כשנה קניתי מד מומנט של של פאקום שמחירו הרגיל 2000 ש"ח
צומק ל 250 ש"ח.

tzagi
24-08-10, 19:19
הצבא האמריקאי וצה"ל (לפחות חיל האויר) עובדים עם סנאפ-און, האזט נחשבים טובים מהם.

לידיעה כללית
מה שמיוצר עבור DOD (משרד ההגנה ארה'ב) זה כלים יחודיים והם שונים ממה שנמכר לשוק האזרחי
יש לי כמה כאלה,
הכלי רק נראה דומה, אבל...
הוא יותר כבד, רמת הגימור ופוליש נחותה,וגם, אי אפשר לקבל עליהם אחריות (ניסיתי).

kobiarava
24-08-10, 19:51
וגם בצה"ל, רוב הכלים "מושחרים" ולא מצופים ומבריקים. אני לא בטוח שזה מה שיגרום להם לעבוד פחות טוב...

asafk
24-08-10, 22:43
בארגז כלים שלי רוב הכלים הידניים הם craftsman. מצויינים. עובדים קשה ומרוויחים אצלי את השם הטוב שלהם. יש לי מספיק נסיון רע עם כלים זולים - ציפוי שחותך את היד, מפתח שנשבר ועף לך לפרצוף, דברים כאלה. לכן אני לא קונה יותר כלים חסרי שם.
ג'ו - לתשומת לבך, יש כלים שמיוצרים לפי מפרט ממשלתי, אבל היום הרוב מיוצרים לפי מפרטי A-A שזה אומר רכש פריטים אזרחיים. גם לפי המפרט הזה יש לחלק מהכלים עובי קצת יותר משל כלים שלא לפי המפרטים, ציפוי לא מבריק וכן הלאה, אבל אלו כבר לא כלים יחודיים. מה שכן, הסיבה שהכלים בארגזי הכלים הצבאיים הם אמריקאיים ומיוצרים בארה"ב, היא שאלו החוקים - הממשל האמריקאי (ובת החסות שלו, ישראל), קונים רק תוצרת ארה"ב. בגלל זה כשקניתי בזמנו (על חשבונכם) כמה מאות ארגזי כלים, כל התכולה שלהם היתה SNAP-ON ו S-K שגם הם נהדרים, וכולם made in usa. ורובם (פרט לבודדים, שאכן היו מושחמים) היו מהליין המסחרי של הכלים.

אסף.

איציק - 4X6ZH
24-08-10, 23:13
הכלים השחורים מגעילים לא אוהב אותם :(

איציק

איש
24-08-10, 23:36
יוניור המצוינת ב"מטרסו" ברחוב הרצל פינת קיבוץ גלויות.
קוקן תמצא במ.מ.ש.ר בחולון
כלים של האזט ב "ז את ג " בחולון
באכו השוודית אצל GB בחולון
מה שנשאר אחרי מכירת החיסול של פאקום בפטרוטק בחולון
גם אירזולה הספרדית מייצרת כלים באיכות מעולה ונמכרת במספר חנויות אספקה טכנית גדולות.
סאטלוויל הגרמנית משווקת פה.
usag אמור להיות בארץ אאל"ט אצל האחים רוזנפלד ביצחק שדה.
בריטול האנגלית תמצא אצל "ורדית" היצרן של קסקו בחולון ברחוב המרכבה.
ו OZAT כאמור מייצרים פה.

משהו מעוניין להמשיך זה דיי מעניין הרשימה הזאת , ואם אפשר להוסיף האם קיימת אחריות לכל החיים לחברה.
אגב אפה אפשר להשיג craftsman בארץ ?

איש
24-08-10, 23:51
דרור כלי עבודה : פלורנטין 43 תל אביב.
לא קניתי אצלו אבל בגיגול קצר ראיתי שהוא משווק :
והחידושים הקיימים בשוק העולמי. אנו מייבאים ארצה את המותגים הבאים:
Alpen ׁ (אוסטריה)- המקדחים הטובים והאיכותיים בעולם מתוצרת אוסטרית - מקדחים, וידיה, SDS, מקדחי שיש, מקדחים לקרמיקה, נירוסטה, מקדחים ארוכים ועוד.
WERA (גרמניה) – החברה המובילה בעולם בתחום המברגים והביטים בסטנדרטים גרמניים מחמירים – מברגים, מברגיV 1000, ביטים איכותיים (טיטניום), סטים של ביטים ומברגים ועוד.....
IRWIN הקונצרן המוביל בעולם בכלי עבודה ידניים המכיל את המותגים VISE-GRIP , RECORD
WOLFCRAFT – פתרונות חכמים לעשה זאת בעצמך ...
HAZET– בוקסות,רינג פתוח, וציוד למוסכים.

BackDoorMan
25-08-10, 00:03
לדרור אני לא מתקרב יותר, המחירים שלו מוגזמים , שחיטה.
אין מרווח מיקוח, שלם ולך.

קרפטמן לא מיובאים לישראל ככל הידוע לי וחבל.

תקנים לא מענינים אותי , אני מעדיף לבדוק לפי הבחירה של משתמשים רציניים, מוסכי רשת בגרמניה, קבוצות מירוצים וכדומה.*

איתמר_DRZ
25-08-10, 00:16
תשמע, אצלי בארגז הצבאי(ארגז עגלה גדול של 10 מגירות) היו שלושה סטים של בוקסות סנפ-און(מעולים)וכמעט כל השאר היה או סיגנט(בעיקר רינג-ראצ'ר ומפתחות), S-K(גם חלק מהמפתחות) וקצת כלים של בטה, וייס-גריפ(ג'בקות וכו')
בקיצור... הכלים שהכי הייתי מבסוט מהם, היו הכלים של סיגנט אף פעם לא נשבר לי לא מפתח ולא התפרק אף פעם הראצ'ר ולא הייתה שום בעיה... לעומת זאת הS-K היו מתפרקים מדי פעם... מדובר פה על כלים שהיו עובדים אצלי כל יום כל היום בעבודה קשה אצל חשמלאי רכב במשך שלוש שנים וגם עבדו לפני(חוץ מהבוקסות שום דבר לא היה חדש). אל תזלזל בכלים של סיגנט הם כלים טובים ועמידים טובים מאוד
ד"א,אצלי ביחידה לא היה אף כלי מושחר כולם בצבע הכרום המקורי*

zivo
25-08-10, 01:58
אז אל להקל ראש בעניין התקנים, שחברה אינה עומדת בתקן זאת נורה אדומה לבקרת פס הייצור שלה.
ולדעתי יש להתעקש על הפרמטרים הללו .

אם לא הייתי ברור, אני לא מזלזל בתקנים, נהפוך....

אי אפשר לייצר מוצר טוב ללא עמידה בתקנים.
אבל זה שעומדים בתקן של תהליך לא מבטיח שהמוצר טוב.

Signet-peledtech
25-08-10, 07:48
איש יקר שלום רב ,
שמי ליאור ואני נציג חברת פלד יבואנית SIGNET לישראל
קיבלתי בקשה מאחד מחברי הפורום לענות על שאלות שעלו כאן ..ותודה לתומר .

אז לשאלתך הכתבה בה צוין כי SIGNET הינו מותג אמריקאי היא כתבה מצוינת על כלים ובכלל
אבל לא דייקה בפרט הקטן שבאמת SIGNET לא היה מעולם מותג אמריקאי ..
SIGNET הינו מותג קנדי מקורי שקם באמצע שנות השמונים ונמכר היום בעולם כמותג בינלאומי לכל דבר בארצות רבות ובינהן כמובן גם ישראל .

חברת פלד - www.peledtech.com (http://www.peledtech.com)

אחראית ליבוא זה ולבחירת המוצרים אותם מביאים לארץ .
אחראית לשירות המלא של כל הכלים מתוצרת SIGNET דרך מפיצים בכל עיר ואיזור בארץ
הכל בהתאם לסוג השימוש ואופן השימוש שמציגים בעלי המקצוע בכלים
לחברת פלד רכב הדגמה אשר מסתובב מדי יום ברחבי הארץ ונותן מענה טכני ועניני לכל שאלה
מדי חודש אפשר למצוא באיזורים השונים תצוגות כלים יעודיות אשר בהן ניתן ללמוד ולרכוש ממגוון הכלים ולקבל הסבר על הכלים מוצאם והאחריות עליהם בישראל ובכלל .
תצוגות אלו לרוב מתבצעות אצל המפיצים השונים ועדכון ניתן לקבל בכל עת .

לשאלה שהעלת לעניין מקור וארץ יצור הכלים - SIGNET הייתה אחת החברות הראשונות בעולם שבחרו במזרח כיעד יצור עיקרי לכלים שלה ברובם הגדול מיוצרים בטאיוון ,חלקם בסין .
מתוך הבנה שרק כך ניתן יהיה לתת מענה ברמת מחיר ואיכות וכמובן היום מגוון רחב מאד של כלים

כל אותם מפעלים ידועים בעולם כלי העבודה ועומדים בתקנים הגבוהים ביותר שקיימים.

היום בעולם הכלים אין כמעט חברה מכל סוג ומקור ראשוני שלא העבירה פסי יצור שלמים ליצרנים במזרח
ולראיה כל המותגים הגדולים והמוכרים בעולם כלי העבודה סגרו פסי יצור שלמים באירופה ובאמריקה והעבירו אותם למזרח .
יאמר לזכותם של כל אותם יצרנים שהיום אחרי שנים רבות של יצור ופיקוח הם מביאים את התוצאות הטובות ביותר ברמת הטכנולגיה והוזלת עלויות היצור כך שבסוף ניתן להנות מכלים איכותיים במחירים סבירים .

בישראל כיום פחתו משמעותית כמות המותגים האירופאים /אמריקאים שהיו חזקים בארץ בעשורים הקודמים למרות שעדיין ישנם גופים שדורשים אך ורק את אותם מותגים .
הסיבה היא כמובן המחירים המאד גבוהים של אותם מותגים שונים .

הדרישה בעיקר באה מבעלי המקצוע והמשתמשים שמעונינים להוזיל הוצאות ומוכנים לקבל מותגים שנותנים מגוון רחב ופתרונות טובים במחירים סבירים וכאן SIGNET עונה בהרבה על אותם צרכים

ולא רק בארץ - ביפן הגדולה שבא ישנם כמה ממותגי הרכב הגדולים בעולם ,סוזוקי ,טויוטה ,ניסן סובארו מזדה ועוד ..
אצל אותם יצרני רכב גדולים ניתן למצוא את הכלים של SIGNET עובדים בפס היצור וזאת הודות לעבודה שנעשתה ע"י יבואני SIGNET ליפן .

אני מזמין לעיין בקטלוג הוירטואלי של SIGNET באתר www.peledtech.com (http://www.peledtech.com)
קטלוג דיפדוף קל ונוח

במידה ויש שאלות נוספות אשמח לענות עליהן .
וכמובן כל רעיון שיש להוסיף או לשפר אשמח לקבל .

חברת פלד עברה בתקופה האחרונה למרכז הפצה חדש ומתקדם באזור אבן יהודה /קדימה -צומת הדסים ואני מזמין לבוא לבקר בתיאום בחדר התצוגה החדש שלנו ,לקבל קטלוג מעודכן ועוד
(חברת פלד לא מוכרת במקום אלה רק דרך מפיצים )

tzagi
25-08-10, 08:24
היום בעולם הכלים אין כמעט חברה מכל סוג ומקור ראשוני שלא העבירה פסי יצור שלמים ליצרנים במזרח
ולראיה כל המותגים הגדולים והמוכרים בעולם כלי העבודה סגרו פסי יצור שלמים באירופה ובאמריקה והעבירו אותם למזרח .
יאמר לזכותם של כל אותם יצרנים שהיום אחרי שנים רבות של יצור ופיקוח הם מביאים את התוצאות הטובות ביותר ברמת הטכנולגיה והוזלת עלויות היצור כך שבסוף ניתן להנות מכלים איכותיים במחירים סבירים .

פה ליאור היקר עלי לחלוק עליך, ומנסיון אישי.
זה נכון שהמון חברות סגרו מפעלים שלמים במערב והעבירו אותם למזרח, אך המחיר לצרכן לא ירד בסנט שחוק,
מה שגדל בצורה משמעותית זה פער הרווחים של החברה ומחיר המניות שלה בלבד,
אני אישית עבדתי באחת החברות האלה שסגרו מפעל ענק בפנסילבניה שנוסד לפני מעל 100 שנים והעבירו אותו למקסיקו
אכות המוצר ירדה בצורה מזעזעת (המחיר כמובן לא ירד) וזאת אחת הסיבות שאני לא עובד איתם יותר.
אני אישית לא קונה מחברות אמריקאיות שסגרו-העבירו מפעלים ב או מארה'ב, אבל זה רק אני......

Signet-peledtech
25-08-10, 09:42
זה נכון שהמון חברות סגרו מפעלים שלמים במערב והעבירו אותם למזרח, אך המחיר לצרכן לא ירד בסנט שחוק,
מה שגדל בצורה משמעותית זה פער הרווחים של החברה ומחיר המניות שלה בלבד,
אני אישית עבדתי באחת החברות האלה שסגרו מפעל ענק בפנסילבניה שנוסד לפני מעל 100 שנים והעבירו אותו למקסיקו
אכות המוצר ירדה בצורה מזעזעת (המחיר כמובן לא ירד) וזאת אחת הסיבות שאני לא עובד איתם יותר.
אני אישית לא קונה מחברות אמריקאיות שסגרו-העבירו מפעלים ב או מארה'ב, אבל זה רק אני......

אהלן ,

באיזה מפעל עבדת ?
ייצרת כלי עבודה ? זה נשמע מעניין אשמח לשמוע על זה יותר
לעניין איכות /מחיר אני מוכן לשבת איתך לעניין זה לשיחה אם תרצה ממש בכיף כבר ציינתי קודם שאנחנו מזמינים לביקור בתיאום בחדר התצוגה שלנו אם הדבר נוח לך או באיזור מגוריייך שאנחנו באים להציג באיזור.
אגב מותג אמריקאי שראיתי שציינת כמו זה של SEARS .
SIGNET מייצרת יחד איתם אצל חלק גדול מאותם יצרנים במזרח כך שמדובר במקרים רבים בכלים כמעט זהים כמו שאתה בטח יודע כבר ובאיכות מצוינת כמו שציינת אתה .

תודה על ההערה

ליאור

raanan
25-08-10, 10:26
חוויתי השפעה (כנראה) של ארץ הייצור לשני הכיוונים .

לאחרונה כמעט "עף" לי מנוע בגלל משאבת מים שהתפרקה, המשאבה היתה מורכבת קצת יותר משנה וסה"כ לא עבדה יותר מ-20 אלף קמ' .
החברה עם מוניטין GMB אך ארץ הייצור סין ...

מצד שני (מקווה שהסיפור לא יהיה לכם ארוך מידיי),
לפני מס' שנים הגעתי לצמיגאי הקבוע של הלנטיס שלי , ההחלטה הייתה לצמיגי דנלופ בפרופיל ספורטיבי.
במלאי היה רק מארץ ייצור תאילנד , על הדרך עידכן אותי הצמיגאי (בהגינות) שהרבה פעמים הוא מקבל סטוק
מתוצרת יפן.
כמובן שנחרצות הכרזתי , "רק יפני" !
ההסבר של הצמיגאי שזה לא משנה ארץ הייצור נפל על אוזניים ערלות.
הדוגמה שנתן, האם מעניין אותי הקוטג של תנובה שאני אוכל מאיזה מחלבה הגיע (ת"א או נצרת) , גם לא עניין אותי.

בקיצור, חיכיתי כחודש עד לקבלת מלאי חדש לארץ, התקנה ביום שישי וביום א' מוקדם בבוקר כול המשפחה
נוסעים בבטיחות (יש צמיגים חדשים) לנפוש באילת.
איך שיורדים לכביש 6 ומטפסים במהירות, הילדה (בת 3 דאז) אומרת שיש לה רעש של רכבת ...
אני לא שומע כלום (כנראה בזכות השנים הרבות שהייתי צמוד למטוסי הקרב), כל עוד זה התלונות אפשר לתת בגז ...
בחזור, אני יושב ליד הבת והגב' הראשונה מול ההגה ...
וואלה , יש באמת רעש של רכבת ישנה (עוד לפני שהיה מזגן וחלונות אטומים).

מגיע לצמיגאי, "עובר" על הצמיג האחורי, לא רואה כלום הכול בסדר.
מפרק ומריץ על מכונת האיזון, גם הכול בסדר .
איך שהוא מרים את המכסה של המכונה והגלגל רגע לפני שעוצר, שמים לב שהוא מסתובב בצורה אליפטית (לא עגול, המכונה בודקת זריקות הצידה בלבד ולכן לא "קלטה" הבעיה) !
הממצא שבר (פגם ייצור) ברצועות הפלדה.

סיכום, צריך מזל בחיים !

רענן

tomer s
25-08-10, 10:39
זה נכון שהמון חברות סגרו מפעלים שלמים במערב והעבירו אותם למזרח, אך המחיר לצרכן לא ירד בסנט שחוק,מה שגדל בצורה משמעותית זה פער הרווחים של החברה ומחיר המניות שלה בלבד,

ג'ו ידידי,
בתור מפיץ כליי עבודה ובינהם את המותג של סיגנט, אני יכול להעיד שכשסיגנט נכנסה לשוק לא רק שהמחיר שלה היה מאוד אטרקטיבי, היא גם גרמה לשאר המותגים בשוק להתקפל במחיר כדי להישאר במשחק, הכלים של סיגנט טובים וזולים משמעותית מהמתחרים וזה גרם להמון בעליי מקצוע להתחיל לרכוש סיגנט,

אז יש פה 2 תועלות, גם כלי טוב במחיר טוב, וגם שאר השוק הפסיק לחגוג על חשבון הלקוח הקטן,
יש פה WINWIN מצד הלקוח והיבואן.

tomer s
25-08-10, 10:43
אהלן ,

באיזה מפעל עבדת ?
ייצרת כלי עבודה ? זה נשמע מעניין אשמח לשמוע על זה יותר
לעניין איכות /מחיר אני מוכן לשבת איתך לעניין זה לשיחה אם תרצה ממש בכיף כבר ציינתי קודם שאנחנו מזמינים לביקור בתיאום בחדר התצוגה שלנו אם הדבר נוח לך או באיזור מגוריייך שאנחנו באים להציג באיזור.אגב מותג אמריקאי שראיתי שציינת כמו זה של SEARS .
SIGNET מייצרת יחד איתם אצל חלק גדול מאותם יצרנים במזרח כך שמדובר במקרים רבים בכלים כמעט זהים כמו שאתה בטח יודע כבר ובאיכות מצוינת כמו שציינת אתה .

תודה על ההערה

ליאור

היי ליאור
לא ידעתי שאתם ממנים כרטיסי טיסה מארה"ב ללקוחות;);)
או שולחים לשם את הוואן תצוגה;)
ג'ו ידידנו מארה"ב.

tzagi
25-08-10, 18:46
ג'ו ידידי,
בתור מפיץ כליי עבודה ובינהם את המותג של סיגנט, אני יכול להעיד שכשסיגנט נכנסה לשוק לא רק שהמחיר שלה היה מאוד אטרקטיבי, היא גם גרמה לשאר המותגים בשוק להתקפל במחיר כדי להישאר במשחק, הכלים של סיגנט טובים וזולים משמעותית מהמתחרים וזה גרם להמון בעליי מקצוע להתחיל לרכוש סיגנט,

ואיך זה רשור למה שכתבתי?
קרא שנית , לחברת פלד היה מפעל בארה'ב שהם סגרו?

לליאור,
אני לא עבדתי במפעל, וזה היה בענף ציוד רפואי
אם בא לך להזמין אותי לפגישה.....תבושם, שלח בבקשה 3 כרטיסים DFW_TLV
טוב נו, גם כרטיס אחד יבוא בברכה.......

איש
25-08-10, 23:32
שלום ליאור תוכל לפרט אולי על התקנים שבהם החברה עומדת ?
שלחתי מייל לפלד ולא קיבלתי תשובה עדיין .
מה גם שהאתר של סיגנט קנדה לא עודכן משנת 2006 בערך אז גם שם אינפורמציה אי אפשר ממש להוציא .

Signet-peledtech
26-08-10, 09:32
שלום ליאור תוכל לפרט אולי על התקנים שבהם החברה עומדת ?
שלחתי מייל לפלד ולא קיבלתי תשובה עדיין .
מה גם שהאתר של סיגנט קנדה לא עודכן משנת 2006 בערך אז גם שם אינפורמציה אי אפשר ממש להוציא .

כל שאלה שיש לך אתה מוזמן להפנות ישירות אלינו בארץ נשמח לענות 098930930

איש
26-08-10, 13:57
איש יקר שלום רב ,
שמי ליאור ואני נציג חברת פלד יבואנית SIGNET לישראל
קיבלתי בקשה מאחד מחברי הפורום לענות על שאלות שעלו כאן ..ותודה לתומר .

במידה ויש שאלות נוספות אשמח לענות עליהן .
וכמובן כל רעיון שיש להוסיף או לשפר אשמח לקבל .

בסדר גמור אז שמח אם תוכל לענות לי על השאלות :grin:.

1- האם הכלים של סיגנט המגיעים לישראל בכללם , עומדים באיזה שהוא תקן כל שהוא כגון :
מכון התקנים ,ansi ,dim ,iso?

2- האם יש קשר בין בין החברות signt canda ו- signet שמגיע לארץ דרך פלד ?

3- האם כיום חברת סיגנט העולמית משמשת כיבואן או כייצרן *?

תודה והמשך יום נעים
גלעד.

איש
26-08-10, 18:39
טוב אז כמה עדכונים : זה יהיה קצת ארוך.

-גיא התקשר אלי היום ודיברנו ארוכות ... הוא גם אמר שרשם כאן הודעה ארוכה ומפורטת אך
היא לא הוצגה מסיבות שאין ידועות לו.

-אני חייב לציין דבר אחד אולי סיגנט לא חברה אמריקאית אבל השירות שלהם עד כה הוא לפחות
אמריקאי אם לא יותר ,זה בנושא הזה .

- הייצור : פלד/סיגנט בעצם מייצרים את הכלים ממספר מקומות שונים במזרח ,חלקם סין
וחלקם טיוואן , כאשר על הכלים של סיגנט יש בלעדיות לסיגנט והן מיוצרים על פי
דרישה במפעלים שונים, כאשר סיגנט היא מותג המשווק במספר ארצות בעיקר אירופה וישראל.

- כלי העבודה הייעודים לרכב /כלי עבודה לסיגמנט יעודי :
כיוון שמדובר במגזר קטן יותר של לקוחות אין באפשרותה של סיגנט לייצר זאת משיקולי עלות .
לכן את מוצרים אלה סיגנט קונה כמוצר מוגמר ,אשר קיים בשוק ברמות שונות , ולפי סיגנט
הם מתחייבים לרכוש רק מוצרים ברמה גבוהה
אי לכך חלק מהמוצרים הנ"ל זהים בצורתם החיצונית למוצרים אחרים שמשווקים ע"י חברות
שונות ואנונימיות.

- לגבי תקנים , אין תקנים אחידים לסיגנט .

לחלק מהמוצרים יש תקן אמריקאי מחמיר של ansi , ולחלקם תקנים אחרים ולחלקם לא ממש
מצאתי.
(קצת לא ברור לי גם הנושא אז אני ישתדל).
כאשר התקנים אמורים להתפרסם בקטלוג בסמוך לפריט לפי דבריו של גיא .
אני מצאתי תקנים רק לחלק קטן מאוד מהכלים הגינריים בקטלוג, ובתחום הסיגמנט הייעודי לא
ראיתי בכלל .
פרט לחלק מאביזרי הבטיחות המחוייב בתקן בישראל.
(גיא נישמח אם תשפוך לנו עוד קצת אור בנושא בצורה ספציפית).

מקווה שלא הוצאתי דברים מהקשרם, גיא נשמח אם תגיב גם בעצמך שוב.
נ.ב - גיא מזמין את חברי הפורום ביום שישי מחר 27.8.10 לתערוכת לנד רובר או משהו כזה ,כאשר גם נציגם של סיגנט יהיו שם עם רכב ההדגמה וכו... ותוכלו לשאול המון שאלות כמוני .

Signet-peledtech
26-08-10, 19:50
טוב אז כמה עדכונים : זה יהיה קצת ארוך.

-גיא התקשר אלי היום ודיברנו ארוכות ... הוא גם אמר שרשם כאן הודעה ארוכה ומפורטת אך
היא לא הוצגה מסיבות שאין ידועות לו.

-אני חייב לציין דבר אחד אולי סיגנט לא חברה אמריקאית אבל השירות שלהם עד כה הוא לפחות
אמריקאי אם לא יותר ,זה בנושא הזה .

- הייצור : פלד/סיגנט בעצם מייצרים את הכלים ממספר מקומות שונים במזרח ,חלקם סין
וחלקם טיוואן , כאשר על הכלים של סיגנט יש בלעדיות לסיגנט והן מיוצרים על פי
דרישה במפעלים שונים, כאשר סיגנט היא מותג המשווק במספר ארצות בעיקר אירופה וישראל.

- כלי העבודה הייעודים לרכב /כלי עבודה לסיגמנט יעודי :
כיוון שמדובר במגזר קטן יותר של לקוחות אין באפשרותה של סיגנט לייצר זאת משיקולי עלות .
לכן את מוצרים אלה סיגנט קונה כמוצר מוגמר ,אשר קיים בשוק ברמות שונות , ולפי סיגנט
הם מתחייבים לרכוש רק מוצרים ברמה גבוהה
אי לכך חלק מהמוצרים הנ"ל זהים בצורתם החיצונית למוצרים אחרים שמשווקים ע"י חברות
שונות ואנונימיות.

- לגבי תקנים , אין תקנים אחידים לסיגנט .

לחלק מהמוצרים יש תקן אמריקאי מחמיר של ansi , ולחלקם תקנים אחרים ולחלקם לא ממש
מצאתי.
(קצת לא ברור לי גם הנושא אז אני ישתדל).
כאשר התקנים אמורים להתפרסם בקטלוג בסמוך לפריט לפי דבריו של גיא .
אני מצאתי תקנים רק לחלק קטן מאוד מהכלים הגינריים בקטלוג, ובתחום הסיגמנט הייעודי לא
ראיתי בכלל .
פרט לחלק מאביזרי הבטיחות המחוייב בתקן בישראל.
(גיא נישמח אם תשפוך לנו עוד קצת אור בנושא בצורה ספציפית).

מקווה שלא הוצאתי דברים מהקשרם, גיא נשמח אם תגיב גם בעצמך שוב.
נ.ב - גיא מזמין את חברי הפורום ביום שישי מחר 27.8.10 לתערוכת לנד רובר או משהו כזה ,כאשר גם נציגם של סיגנט יהיו שם עם רכב ההדגמה וכו... ותוכלו לשאול המון שאלות כמוני .

שלום גלעד ,

חשוב לציין כי מפגש לאנד רובר מתרחש שבוע הבא ולא מחר ..יום שישי 3.9

וכן נציגי SIGNET יהיו שם לענות על שאלות

סופשבוע מצויין

ליאור

asafk
02-10-10, 12:16
בגלל שקיבלתי אתמול בחזרה סט בוקסות של סיגנט שהשאלתי לחבר לפני יותר משנה... נזכרתי בדיון הזה, וברוח תודעת השירות המפותחת אני חייב לשאול - יש גם אחריות על הקופסה...??
(זה בסדר, אני לא באמת מצפה שיחליפו לי קופסת פלסטיק שהסגר שלה נשבר, כרגיל... כל הקופסאות שלא ממתכת הן בסופו של דבר מוטיבציה לקנות ארגזי כלים טובים או בנדולרות, אז זה בצחוק, כן? ) ;)

אסף.

ebilgorai
02-10-10, 14:27
הרשו לי להוסיף מנסיון אישי של מי שנמצא בסין בשנים האחרונות כמעט כל חודש ומייצר מוצרים בסין שבהם איכות ובטיחות הינם דרישה ראשונה

משהו בכותבים למעלה כתב YOU GET WHAT YOU PAY FOR
וזה משפט נכון מאוד .
יש בסין מפעלים מדהימים שכל יצרן מערבי יפני או טיוואני היו מתגאים בהם
יש גם את הקצה השני
מנסיוני בסין - האנשים ( מנהלים ובעלים ) ברובם הגדול לא שקרנים ולא רמאים .
קבלו אקסיומה : הסינים פשוט לא מוכנים להפסיד ! תעשין סיני לא יפסיד - נקודה !!
העולם מתיחס לסין כרצפת יצור לכל דבר ענין ומוצר ! כמעט ואין מוצר טכנולוגי היום שאינו מיוצר כולו או חלקו בסין .
וכאן מגיעהתרומת הצביעות של "העולם" שמייצר בסין
מצד אחד דורשים מהסינים ובצדק שיפור תנאים לעובדים , שכר הוגן , סביבת עבודה משופרת , הקפדה על שעות עבודה ותשלום שעות נוספות - כמו שמקובל בעולם המערבי
בעקבות כך ועל מנת לשפר את תדמית האומה , הממשלה הסינית גם היא לוחצת על היצרנים לשפר תנאים ןלשפר שכר ( רק לאחרונה בצו ממשלתי הועלו משכורות ב TOYOYA סין ב 24% וכמובן שזה גורם לתגובת שרשרת )
מצד שני - אף אחד ,"בעולם" שכל כך לוחץ על ה"הומניות" לא מוכן לשלם על כך
והינה מתחיל הכדור :
כשלוחצים את התעשיין הסיני להוריד מחיר או לשמור על מחיר קבוע למרות שהתשומות שלו עולות - הוא יחפש את הדרכים שלא להפסיד , או על ידי שימוש ב חומרי גלם זולים יותר או על ידי תהליכי עבודה זולים יותר או בקרת איכות מופחתת או כל הגורמים ביחד!
הרבה מאוד החברות לא מוכנות להבין את הנקודה הזאת ויוצא שהצרכן מקבל סחורות באיכות שיורדת יותר ויותר
ומי שמוכן - המחירים שלו גבוהים מאחרים
תראו מה קרה בהיסטוריה
יצור אמריקאי עבר ליפן ( זקנים כמוני עוד זוכרים איך מוצר יפני נחשב לזבל )
כשהמחירים ביפן עלו עקב עליית האיכות - הייצור עבר לטייואן ( כנ"ל)
כשהמחירים בטייואן עלו עקב עליית האיכות - הייצור עבר לסין
עכשיו עם תחילת עליות המחירים בסין מתחילה מגמה של העברה להודו , בורמה, וויטנאם, פקיסטן )

בעוד כמה שנים הייצור הסיני יחשב איכותי וה"זבל" יבוא מהמדינות האלה

אז בשורה התחתונה חברים - אין ניסים
אתה קונה בזול אתה מקבל סחורה זולה
ובשביל איכות צריך לשלם
אדי ( שנמצא עכשיו בסין )

tomer s
06-10-10, 15:02
בגלל שקיבלתי אתמול בחזרה סט בוקסות של סיגנט שהשאלתי לחבר לפני יותר משנה... נזכרתי בדיון הזה, וברוח תודעת השירות המפותחת אני חייב לשאול - יש גם אחריות על הקופסה...??
(זה בסדר, אני לא באמת מצפה שיחליפו לי קופסת פלסטיק שהסגר שלה נשבר, כרגיל... כל הקופסאות שלא ממתכת הן בסופו של דבר מוטיבציה לקנות ארגזי כלים טובים או בנדולרות, אז זה בצחוק, כן? ) ;)

אסף.

דבר איתי.
וצרף תמונה של הסט.

dudu
06-10-10, 15:43
לפני כמה חודשים החלטתי לקנות סט מברגי אלקטרוניקה/שען איכותי כי נמאס לי מהמברגים הזולים שלא מחזיקים מעמד ( בשבילי זה כלי עבודה יום יומי ), ומצאתי את הסט הזה http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=27678&stc=1&d=1286371889על הסט כתוב signet וכך הוא נמכר בחנויות ובחנויות אינטרנט .
בבדיקה בזאפ המחיר הוא בין 120 ל160 (http://www.idiy.co.il/Product.aspx?ProductID=3466). בחנות פיזית בירושלים מצאתי את הסט ב95 שקלים וקניתי, בסה"כ אני מרוצה מתפקוד של המברגים ומבחינתי זה נכון לשלם תמורת איכות.

לגמרי במקרה בשיטוט בדיל אקסטרים מצאתי את אותו הסט בדיוק 9.19 דולר כלומר 35 שקלים. (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24873) מהשוואת התמונות של הסט עם הסט שנמצא אצלי והשוואת המידות והתיאור- מדובר בסט זהה לחלוטין....רק שעל הנרתיק לא מוטבע "signet" . אז על מה שילמתי יותר מכפול? על איכות או על מותג שלא ברור מה איכותו?

איש
07-10-10, 06:01
לפני כמה חודשים החלטתי לקנות סט מברגי אלקטרוניקה/שען איכותי כי נמאס לי מהמברגים הזולים שלא מחזיקים מעמד ( בשבילי זה כלי עבודה יום יומי ), ומצאתי את הסט הזה http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=27678&stc=1&d=1286371889על הסט כתוב signet וכך הוא נמכר בחנויות ובחנויות אינטרנט .
בבדיקה בזאפ המחיר הוא בין 120 ל160 (http://www.idiy.co.il/Product.aspx?ProductID=3466). בחנות פיזית בירושלים מצאתי את הסט ב95 שקלים וקניתי, בסה"כ אני מרוצה מתפקוד של המברגים ומבחינתי זה נכון לשלם תמורת איכות.

לגמרי במקרה בשיטוט בדיל אקסטרים מצאתי את אותו הסט בדיוק 9.19 דולר כלומר 35 שקלים. (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24873) מהשוואת התמונות של הסט עם הסט שנמצא אצלי והשוואת המידות והתיאור- מדובר בסט זהה לחלוטין....רק שעל הנרתיק לא מוטבע "signet" . אז על מה שילמתי יותר מכפול? על איכות או על מותג שלא ברור מה איכותו?

טוב אתה מכריח אותי כבר להשיב :) .

אז אם אתה רוצה לדעת מאיפה אתה קונה את הסט הזה ב 1$ כנס לכאן ואתה תבין את התמונה לבד:
http://www.alibaba.com/?src=google&albch=google&albcp=search_trademark-others-201007-new&albkw=alibaba.com'_Others-search-trademark_KD_no&albag=home_none_alibaba_trademark&albmt=broad&albst=search&albom=Others_none_20100726
או
http://www.made-in-china.com/

נידמה לי שזה הסט שלך :
http://www.alibaba.com/product-free/109858895/screw_driver_set.html

שתבין סיגנט , profxen ,casko ועוד כל מיני חברות "מותג" הן סך הכל דילרים בישראל של אותו המוצר , שמקורו בסין מאותו המפעל .
אתמול בדיוק דיברתי עם יבואן רשמי של כלי עבודה שבתחום שלו הוא אפילו בלעדי בארץ .
והוא אמר לי ככה :
אני מבקש 100 יחידות לחודש מהמוצר והם צוחקים עלי (הסינים) אז אני אפילו לא מדבר עם המפעל עצמו אלא עם דיליר בסין של המפעל שמתעסק עם כל מי שלא מזמין 1000 יחדות לפחות .
אז סיגנט נותנים אחריות גם profxen מה טיבה אתה תגלה רק שתציטרך לממשה והמבין יבין.

לגבי אחריות על ארז פלסטיק של סט בוקסות , היינו בסרט ולא הם לא נותנים (סיגנט) אחריות על הארגז .
מעניין באמת אם יש להם בכלל מדיניות קבועה לגבי אחריות המוצרים .

dudu
07-10-10, 08:55
טוב אתה מכריח אותי כבר להשיב :) .

אז אם אתה רוצה לדעת מאיפה אתה קונה את הסט הזה ב 1$ כנס לכאן ואתה תבין את התמונה לבד:
http://www.alibaba.com/

שתבין סיגנט , profxen ,casko ועוד כל מיני חברות "מותג" הן סך הכל דילרים בישראל של אותו המוצר , שמקורו בסין מאותו המפעל .

.

אז איך בכל זאת לבחור כלים? אם אנחנו מוותרים על התפיסה של " מותג = איכות =מחיר" , ונושא האחריות הוא לא מספיק כדי לקבל החלטה כזו כי אף חברה לא לוקחת אחריות על נזקים שנגרמו כתוצאה מכשל של הכלי , על פציעות ועל אובדן הזמן.

Signet-peledtech
07-10-10, 14:06
שלום רב ,

לכל המעוניינים בעניין סט מברגי אלקטרוניקה בנרתיק - מספר קטלוגי SIGNET 052272
המחיר המומלץ בארץ דרך המפיצים הוא 80 ש"ח לפני מע"מ מעודכן לשנת 2010 .

מחיר נקוב שמופיע אף באתר פלד - קטלוג וירטואלי עמוד 145
אפשר תמיד לציין את זה במידה ודורשים בחנות כל שהיא מחיר מעל זה !

חשוב לציין שבכל חנות ניתן ואף מקבלים הנחה על מחיר זה ממליץ לכם לבדוק בחנות במיוחד אם אתם לקוחות חוזרים לחנות ספציפית .

בשבוע הבא ימים רביעי וחמישי תאריך 13-14 לאוקטובר יערך יריד מכירות למותגי SIGNET ,בוש ושטל .

הסט הנל יהיה למכירה במקום לכל המעוניין כמובן בתוספת עוד מוצרים אחרים .

בעניין האחריות אשמח לישר קו עם כל השואלים .

אחריות היא נתון מאד רגיש כשמדובר על כלי עבודה -ודגש על המילה עבודה !

כל כלי עבודה בהתאם לשימוש בו יש עליו אחריות בטח ובטח ברמת כשל חומר או פגם יצור

אך חשוב לציין כי ישנה מחשבה כשבעל מקצוע פוגע בזמן העבודה ולא בכוונה בכלי עבודה
ורק בגלל שהשתמש באותו כלי בצורה לא נכונה או למקום שאליו הוא לא מיועד שעדיין מגיעה לו אחריות על הכלי .

בחברת SIGNET בודקים כל כלי עבודה שנשלח במידה ונדרשת לו אחריות ושהיא מגיעה מקבלים אותה ללא ספק ושאלה .שוב בבדיקה של כל מקרה ומקרה לגופו .

אחריות לסט בוקסות כשמדובר במארז שלו (הפלסטיק) במידה וניזוק עם זמן והתבלה לצערי קשה לתת אחריות גורפת ,אבל במידה ואדם ירצה לחדש את מארז הבוקסות שלו ניתן לרכוש ולרוב במחיר סמלי קופסא ,או מגש פלסטי שיחליף את אותו מארז .

אני מזמין אתכם ליצור קשר בטלפון 098930930 או במייל [email protected]
במידה ויש כל שאלה ועניין בנושאים אלה שהועלו ובמיוחד בנושא SIGNET .

סוף שבוע מצויין

ליאור . -פלד הספקה טכנית בע"מ

www.peledtech.com

איש
07-10-10, 16:05
אז איך בכל זאת לבחור כלים? אם אנחנו מוותרים על התפיסה של " מותג = איכות =מחיר" , ונושא האחריות הוא לא מספיק כדי לקבל החלטה כזו כי אף חברה לא לוקחת אחריות על נזקים שנגרמו כתוצאה מכשל של הכלי , על פציעות ועל אובדן הזמן.

תיראה בסופו של דבר אנחנו (ההישראלים ) אשמים , בכל מקום בעולם יש מותג שאין עליו הוררין שהוא איכותי כגון : craftsman , snap on , גם beta נחשבים דיי איכותיים .
אבל אנחנו חשבנו שעובדים עלינו והכלים סתם יקרים , אז באו חברות המותג ואמרו לנו הנה אותו כלי אבל בזול ואנחנו קנינו .
לא רק אנחנו הלקוחות הפרטיים גם בעלי המקצוע כל אחד מהסיבות שלו .
היום כבר לא משתלם למרבית החברות לשווק בישראל כי אין ביקוש למוצרים שלהם , אז ניתקענו רק עם חברות מותג , אולי כמה חנויות בודדות פה ושם עוד מחזיקות כלים מהחברות הוותיקות.

היום אפילו לאייס ורוזנפלד יש חברה משל עצמם ( כן משעשע) ונחשו מי היבואן שלהם? פלד נכון אותו יבואן של סיגנט אותה גברת ... .

לדעתי כרגע
יש סוג של וואקום בנושא של ייבוא והפצה של כלים מהחברות הוותיקות .
אז היום פשוט צריך לחפש בנרות , בתחילת השירשור יש רשימה של כמה חנויות שעוד מחזיקות חלק מהמותגים הוותיקים.

גלעד.

-->