צפייה בגרסה מלאה : שאלת מזגנים- מזגן פולט אדים ולא זורק אוויר
היי. אתמול, במהלך נסיעה לגולן, לאחר כשעתיים של נסיעה עם מזגן (ספורטאז') המזגן החל לפלוט אדים לבנים ודי סמיכים. לא בכמויות היסטריות, אבל מספיק כדי שאבחין בזה. האוויר שנפלט היה עדיין קר – אבל לא קר כפי שצריך להיות עם מזגן פועל – ועוצמת המאוורר פחתה משמעותית. נאמר, על דרגה 4 הוא פלט אוויר בעוצמה שבדרך כלל הוא פולט בדרגה 1. אחרי עצירה של 10 דקות עם רכב כבוי התופעה נעלמה. מי מכיר?
לתופעה קוראים חוסר גז או פילטר סתום ביחידה הפנימית או סוללה סתומה ללא פילטר גש לבדיקה אצל טכנאי מזגנים בהקדם , בהצלחה .
היי. אתמול, במהלך נסיעה לגולן, לאחר כשעתיים של נסיעה עם מזגן (ספורטאז') המזגן החל לפלוט אדים לבנים ודי סמיכים. לא בכמויות היסטריות, אבל מספיק כדי שאבחין בזה. האוויר שנפלט היה עדיין קר – אבל לא קר כפי שצריך להיות עם מזגן פועל – ועוצמת המאוורר פחתה משמעותית. נאמר, על דרגה 4 הוא פלט אוויר בעוצמה שבדרך כלל הוא פולט בדרגה 1. אחרי עצירה של 10 דקות עם רכב כבוי התופעה נעלמה. מי מכיר?
קפא לך המזגן.
צריך להקטין קצת את הטרמוסטט שעל היחידה הפנימית.
קפא לך המזגן.
+1 ברור שמדובר בקפיאה של הסוללה, אבל יתכנו עוד סיבות לכך. היית אצל מזגנאי לאחרונה?
קפא לך המזגן.
צודק. טופל. תודה
סליחה על השאלה...
עד לאחרונה זה עבד תקין, אז למה פתאום צריך להקטין את הטרמוסטט :confused: :confused: :confused:
ניחוש שלי - אתה דוחה את הבעיה ולא פותר.
מאחר וכולנו מסכימים שכנראה מדובר בקפיאה -
או שהטרמוסטט נדפק?
או שספיקת האוויר ירדה (פילטר \ סוללה סתומים או פאן שגוסס)?
או שחסר גז?
אני הייתי מציע להבין מה השתנה, למה מה שעבד תקין התחיל לקפוא
אולי בדר"כ אתה לא נוסע ....נסיעה כזאת ממושכת עם מזגן.....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.