צפייה בגרסה מלאה : ניקוי מיכל דלק ע"י מכונה שמזרימה חומר מהמיכל עד לפני הקרבורטור
שמעתי שיש מכונה שמעבירה ספירט או חומר מנקה אחר שמנקה את כל המערכת דלק
מכניסים למיכל ומשם ע"י משאבה חיצונית הוא מעביר חומר עד לפני הקרבורטור וחוזר למיכל.
מי מכיר עלויות ומקומות ויעילות?
עוד רעיון שהיה לי לחתוך בדיסק את המיכל לרוחבו ובכך לקבל 2 פיילות נוחות לניקוי ואז לרתך אותו אצל מסגר מקצועי לא אמור לעלות הרבה כסף.
עוד רעיון הוא לקנות מכשיר לניקוי חול ודרך החור של המצוף לנקות את פנים המיכל . מי מכיר עלויות? יעילות?
בקיצור המיכל שלי צריך ניקוי ניקוי לא משהו בסגנון של "תכניס שרשרת ברזל ונפט ותנער"
העברתי ככה 4 ימים זה לא עוזר.
מיכל חדש עולה הרבה כסף וכמעט בלתי ניתן למצוא לגלדיאטור...
ולהתאים מיכל של רכב אחר זה אפשרות אחרונה.
לעוד הצעות או דעות אני כולי אוזן
תודה תומר
בנתיים אני מחליף פילטר כל חצי יום
עוד רעיון שהיה לי לחתוך בדיסק את המיכל לרוחבו ובכך לקבל 2 פיילות נוחות לניקוי ואז לרתך אותו אצל מסגר מקצועי לא אמור לעלות הרבה כסף.
תודה תומר
בנתיים אני מחליף פילטר כל חצי יום
תגיד,
יש לך ביטוח חיים? אם לא כדאי מאד לפנות למאיר רוטברג ביטוחים ולקבל הצעת מחיר לפני שחותכים מיכל דלק עם דיסק
אגב, אין לי כל קשר עם מאיר רוטברג ביטוח, פשוט זה מומלץ כי קבורה ומצבה זה עסק יקר.....חבל.
טוב, משהו טכני...
תביא חומצה וברגים, שים במיכל, נער טוב טוב, שטוף היטב עם מיים.
בהצלחה.
פעם היו עושים ציפוי פנימי למיכל עם חומר ששופכים פנימה ומנערים, חפש אם זה עוד קיים.
עידו לוריה
16-06-09, 10:50
פעם היו עושים ציפוי פנימי למיכל עם חומר ששופכים פנימה ומנערים, חפש אם זה עוד קיים.
כן החומר קים אצל דרעי אגזוזים בחיפה הוא עושה את העבודה נאמר לי שזה לוקח שלושה ימים
עידו
GodsFather
16-06-09, 11:11
ומה החומר הזה עושה למיכל ? דיפון פנימי מחדש ?
לפני שאחתוך את המיכל אפרק אותו ואמלא במים.סליחה שלא כתבתי
בכל מקרה
דרעי ירד מהפרק דיברתי איתו הוא אומר שכבר לא עושה את זה וכבר לא יודע אפילו מי עושה
אם אתה צריך להחליף מסנן דלק כל יום, מצב המיכל שלך אנוש. ניקוי (עם ברגים וחומצה, שרשראות ושאר פטנטים) כבר לא יעזור. הכל רקוב מבפנים ומלא חתיכות קטנטנות - צריך לחתוך את התחתית הישנה והרקובה ולעשות תחתית חדשה.
"גולן רדיאטורים" בדרך בן צבי בת"א חתך לי מיכל דלק רקוב של CJ בזמנו, ובנה תחתית חדשה למופת. עבודת אמן שעלתה אז 500 שקל.
מצד שני, "בזמנו" - היה די מזמן... כמעט 11 שנים... אבל שווה לברר.
לחילופין, אפשר גם לבנות מיכל דלק חדש מאפס... להזמין אחד כזה מבעל מקצוע יכול להיות יקר להפליא, אז לבנות לבד. בתנאי שיש לך גישה למכונת כיפוף פחים, רתכת מתאימה וכו'...
אין שום בעיה של כלים יש לי מסגרייה שלמה שעומדת לרשותי
השאלה אם נניח אבנה מיכל דלק מנירוסטה
לא יגיע החכמולוג בטסט ויגיד לי שאני צריך מיכל אחר
בקיצור האם מיכל הוא קביל בטסט?
עידו לוריה
16-06-09, 16:24
ומה החומר הזה עושה למיכל ? דיפון פנימי מחדש ?
כן זה מעין פלסטיק נוזלי שמיועד למטרות אלו גם עם יש חורים במיכל
עידו
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KBS-VW-GAS-TANK-SEALER-KIT-EBAYS-1-VW-TANK-REPAIR-KIT_W0QQitemZ370209069204QQcmdZViewItemQ QptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?h ash=item56322e1894&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A12|39%3A1|72%3A1171|240%3 A1318
ערן המסוקס
16-06-09, 19:06
אין בעייה של טסטים עם מיכל מנירוסטה.
עידו לוריה
16-06-09, 21:55
עידו איפה קונים?
א.א אופנועים עם אני לא טועה מוכר את החומר 05025701923 .
עידו
כרגע ההחלטה היא כזו:
פירוק המיכל וריקון
מילוי במים כדי להוציא את האדים .
חיתוך בדיסק כ5 ס"מ מתחתית המיכל
ניקוי יסודי של שתי החתיכות
צביעה בצבע מיוחד
ריתוך אצל מסגר מקצועי
ציפוי וצביעה מבפנים של הריתוך ע"י שפיכה של החומר צבע המיוחד ההוא.
הרכבה ותקווה לטוב.
נא להצביע עכשיו
ערן המסוקס
16-06-09, 23:44
למה לצבוע לפני הריתוך? הריתוך ישרוף את הצבע, ואז גם הצבע החדש לא יתפוס על החומר השרוף.
בשביל מה כל המאמץ-זרוק אותו לקיבינימאט, קפוץ לפירוקיה ובחר לך מיכל שירד מרכב אחר, ומתאים לך בנפח ובמימדים, רצוי גם שיהיה מפלסטיק כדי למנוע הישנות המקרה (מיכל מוואן או מסחרית כלשהי, שווה לבדוק גם התאמה למיכל סופה). כבונוס אתה מרויח מנגנון מצוף קצת יותר אמין ומדוייק משל הגלדיאטור\סיקס, ואפשרות למשאבה טבולה, אם תעשה הסבה להזרקה ביום מן הימים. תמצא נקודות עיגון, אל תשכח מיגון בריא (אם זה נשבר-סימן שלא היה חזק מספיק, לא?) ופתרת לך את כל הבעיות, בטוח יותר בזול מבניה של מיכל או החלפה של חלקים בו, ויחזיק מעמד לאורך זמן, לעומת הרעיון שלך שאולי רק דוחה את הקץ במעט. למה אתה נמנע מהחלפה במיכל אחר?
בהצלחה-קובי
הסיבה היא עקב כל מה שכתבת בערך...
שינוי החבקים של המיכל
שינוי המצוף
ודי קשה למצוא
מעבר לזה הדבר נראה לי נורא פשוט.. של חיתוך והלחמה..
מיכל של סיקס עשוי פלסטיק??
האם למישהו יש תמונה של מיכל סיקס מפורק? אני אוכל לזהות
האם החיבורים של המצוף זהים?
תודה מראש
מיכל של סיקס עשוי מתכת, לא דומה ולא מתאים, לא ברוחב ולא באורך ולא בגובה, לזה של הגלדיאטור. ממש שונה.
החיבור של המצוף למיכל כמעט זהה.
בסיקס הוא מכוון ימינה ובגלדיאטור שמאלה.
הזרוע של המצוף ארוכה יותר בגלדיאטור.
מסקנה - ניתן לשתול מצוף של סיקס, אבל לא ניתן לקבל קריאה נכונה.
אוו ספידומטר
06-07-09, 10:54
1. ש.ש רדיאטורים עושה ציפויים למיכלי דלק (החברים מאספנות עובדים איתו)
והוא מומלץ.
2. אפשר וניתן לעשות התאמות מצוף דלק לשעון הדלק.
יום נעים
סיגל
אוו ספידומטר
06-07-09, 11:45
והטלפון של ש.ש - 03-6810897
תודה רבהה לעונים
אדבר עם ש.ש איפה הוא נמצא? כנראה שאסע אליו עם המיכל ועם המצוף יהיה יותר זול מלקחת את הגלדיאטור למרכז
טוב הוא נראה לי כרעיון טוב
כדי לאפס את מד הדלק ז"א לגרום לו לדייק
אני יכול לעשותא ת זה שהמיכל לא על הרכב?
טוב בהמשך לחיפושי מצאתי הדגמה של ארבעה סרטים על החומר שהציג TZAGI בלינק הזה:
http://www.kbs-coatings.com/Gold-Standard-Tank-Sealer-Information-Instructions_ep_39-1.html
מעבר לזה דיברתי עם ש.ש הם עושים זאת ב400 ש"ח כאשר אליהם צריך להביא מיכל ולא את הרכב .
בעוד א.א אופנועים מוכרים חומר שנקרא - KREEM ב250 לפני מע"מ ללא עבודה
לידע כללי:
כשצריך לרתך מיכל דלק, מרוקנים אותו, מצמידים את הפייה שלו לאגזוז של רכב בעל מנוע בנזין כשהוא מונע. הגזים הנפלטים מהאגזוז עושים 2 דברים: 1.הם לא דליקים/נפיצים 2.החם שלהם מאדה את שאריות הבנזין.
תודה שמעתי על זה כבר
בכל מקרה אני נוטה לרדת מעניין הניסור והלחמה
אם עדיין לא מצאת פיתרון, יש לי מיכל דלק מצויין של סופה למכירה, ב-500 ש"ח, כולל אם תרצה גם את המיגון שלו. פרטים נוספים בה"פ.
קובי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.