PDA

צפייה בגרסה מלאה : פרוצדורת החלפת מנוע

אביב
18-04-09, 10:19
מישהו יודע מה הפרוצדורה הנדרשת להחלפת מנוע?

אני מוציא מנוע מרכב שרשום על שמי ומעביר אותו לרכב שני, שגם הוא רשום על שמי (שני כלי הרכב והמנועים הם מאותו סוג).

איך אני מבצע את ההחלפה ברשיון? למי פונים? נדרש אישור מוסך?

תודה,

ציקס
18-04-09, 11:31
אתה צריך לגשת לעמדה 1 אם אישור מוסך ואישור על ההרכבה של
המנוע ואישור שהוא מפירוק\רישיונות או ייבוא
לפי מה ששמעתי אולי אפשר לעשות את זה במכון רישוי פעם בכמה זמן שמגיע"רב בוחן"
איתי

eradsh
18-04-09, 19:59
שלילי, אינך צריך לפנות לעמדה מס 1 !!!!
החלפתי מנוע לאחרונה.
אתה צריך שטר מכר, או אישור מוסך כי המנוע מתאים ויש לך עד שנה לגשת למכון טסטים ושם לבצע את ההעברה.
אם יש לך את האישורים המתאימים כל זה לוקח צ'יק צ'ק
בהצלחה

אביב
18-04-09, 23:16
שלילי, אינך צריך לפנות לעמדה מס 1 !!!!
החלפתי מנוע לאחרונה.
אתה צריך שטר מכר, או אישור מוסך כי המנוע מתאים

אני אחדד את השאלה:

אני מעביר מנוע מרכב אחד, שנמצא ברשותי, ויש לי את הרשיונות שלו, לרכב שני, זהה לו בדיוק וגם הרשיונות שלו נמצאים ברשותי.

מספיק שאלך עם שני הרשיונות למכון רישוי כלשהו?

eradsh
19-04-09, 13:30
אני אחדד את השאלה:

אני מעביר מנוע מרכב אחד, שנמצא ברשותי, ויש לי את הרשיונות שלו, לרכב שני, זהה לו בדיוק וגם הרשיונות שלו נמצאים ברשותי.

מספיק שאלך עם שני הרשיונות למכון רישוי כלשהו?

חיובי.
בדיוק מה שאני עשיתי.

eliyoval
19-04-09, 16:12
הדרך הנכונה והחכמה ביותר לעשות את ההחלפה,
היא.
שלב ראשון ליפני כול נגיעה עם מברג או מפתח, עליך ליבדוק ששני המנועים הם אותם
הדגם בדיוק עם ישנה אות אחת שונה, לא תוכל להתקין את המנוע, האותיות חייבים להיות זהות לחלוטין
בדוק, סגור, נעול, אם צלחתה את שלב מ"ס 1
אז תוכל לעבור לשלב מ"ס שתיים,
חובה עליך ללכת למשרד הרישוי ולרשום את הרכב לפירוק דהיינו להפקיד את הרשיונות של הרכב,
ולהודיע שמעתה הוא לא שמיש ולמעשה נועד לפירוק, וכול זה בתנאי שהרכב רשום על שמך,
מנקודת הנחה שהוא על שמך, אז תקבל ממשרד הרישוי רשיון כתום.
עכשיו תוכל לפרק את המנוע ולהעביר אותו לרכב השני.זכור חייב אישור מוסך להתקנת המנוע לכן לא תוכל לבצע את העבודה בכוחות עצמך.
פחות או יותר זו הפרוצדורה יתכן שהחסרתי עוד פרטים לא זוכר הכול עבר הרבה זמן מאז שביצעתי את מה שאתה הולך לבצע כעת, בהצלחה...........

shmil
19-04-09, 22:18
חובה עליך ללכת למשרד הרישוי ולרשום את הרכב לפירוק דהיינו להפקיד את הרשיונות של הרכב, לא נכון.
ולהודיע שמעתה הוא לא שמיש ולמעשה נועד לפירוק, לא נכון וכול זה בתנאי שהרכב רשום על שמך, ולא נכון
מנקודת הנחה שהוא על שמך, אז תקבל ממשרד הרישוי רשיון כתום.
עכשיו תוכל לפרק את המנוע ולהעביר אותו לרכב השני. לא נכון.
זכור חייב אישור מוסך להתקנת המנוע לכן לא תוכל לבצע את העבודה בכוחות עצמך. נכון ולא נכון. צריך אישור מוסך, יש מוסכים שימכרו לך כזה..

מה לעשות, אלי יובל, לא צריך להשבית רכב כדי להוציא ממנו מנוע. נכון, בדרך כלל מוציאים מכלי רכב שהולכים להשבתה, אך זו ממש לא חובה, ואיש לא יכול להכריח אותי להשבית רכב שלי, גם אם הוצאתי ממנו מנוע והרכבתי האחר.

eliyoval
20-04-09, 22:37
מה לעשות, אלי יובל, לא צריך להשבית רכב כדי להוציא ממנו מנוע. נכון, בדרך כלל מוציאים מכלי רכב שהולכים להשבתה, אך זו ממש לא חובה, ואיש לא יכול להכריח אותי להשבית רכב שלי, גם אם הוצאתי ממנו מנוע והרכבתי האחר.

מה לעשות נדמה לי שאני בחידון התנ"ך העולמי ולא בפורומים טכניים
נכון........לא נכון........נכון.........לא נכון וכך הלאה.......................

shmil
20-04-09, 23:19
צר לי, אלי יובל, אם לא הייתי ברור.
אבהיר בקצרה - מה שרשמת אינו נכון.

ולך, שואל השאלה המקורית - מספיק שתלך עם שני הניירות ועם אישור מוסך מורשה שהתקין.

-->