צפייה בגרסה מלאה : חומר הפרדה לפיברגלאס
אהלן .
אני מעוניין להעתיק חלק מסויים לפיבר , העניין שאותו חלק צבוע ואני ממש לא מעוניין להרוס את הצבע הקיים , למישהו יש שיטה מעניינת בשביל להעתיק את הצורה ללא גרימת נזק לחלק .
האם קיים חומר הפרדה מסויים ? ומאיפו אפשר לרכוש אותו .
תודה
אור
היי אור
אני משתמש בניילון נצמד או שקיות נילון גדולות , אתה יכול להעזר גם במסקיטנייפ רחב מהסוג הטוב !! ולצפות את מה שאתה רוצה להעתיק.
אסי
היי אור
אני משתמש בניילון נצמד או שקיות נילון גדולות , אתה יכול להעזר גם במסקיטנייפ רחב מהסוג הטוב !! ולצפות את מה שאתה רוצה להעתיק.
אסי
ובוודאות לא יגרם אף נזק ל צבע למטה ?
תודה
אור
כל עוד תהיה ביחס הנכון של מקשה ופיבר אני לא חושב שתהיה בעיה , אם תשים יותר מידי מקשה החומר יתחמם לך ברמות שאולי יוכל לפגוע בצבע
אם אתה מעונין לעשות את זה אחרת אתה יכול להעתיק את החלק ואחר כך לבנות עם פיבר
אסי
ספריי סקאי של חלקי פלסטיק לרכב.
גם ספריי סיליקון לשחרור תבניות אבל אני לא יודע אם הוא יפגע בצבע בשילוב ההתחממות של הפוליאסטר
ישנם שני חומרים שמשמשים בעלי מקצוע להפרדה.
האחד הוא נוזל שנקרא P.V.A שמרססים על התבנית, אפשר גם עם מרסס פשוט של בקבוק חומרי ניקוי. זה בעצם דומה לדבק פלסטי מדולל שיוצר שכבת הפרדה פלסטית שנשטפת לאחר מכן במים.
החומר האחר הוא ווקס הפרדה שבא בקופסה ומורחים בסמרטוט. צריך למרוח שכבה דקה וחלקה כדי למנוע הווצרות סימנים על המוצר. חשוב להסיר אותו עם ממיס חזק, אפילו אצטון, לפני הצביעה.
המהדרין משתמשים בשני החומרים, ראשית הווקס ועליו ריסוס הPVA
אפשר לקנות בחנויות לחומרי פיברגלס.
ארז
מאוד עזרתם לי , תודה לכולם .
אור
מאוד עזרתם לי , תודה לכולם .
אור
יש חורמר שניקרא honey wax להפרדות פיבר
או ספרי סיליקון לתבנייות ירון
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.