צפייה בגרסה מלאה : איפה ניתן לקנות סככת צל ?
שלום לכולם,
מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות סככת צל שאפשר להתקין על גגון,יש כאלו שמתגללים
החוצה או פנימה על ידי משיכה ידנית וכל המתקן עצמו ממש לא מגושם כמו מעין צינור צר.
אשמח לשמוע אולי רעיון לבנות משהו דומה כי לקשור קבוע ולגלגל אותו כל פעם זה ממש לא פרקטי
אולי איזה קישור לאתר בחו"ל ?
לפני שאתה קופץ לחו"ל, קפוץ לכפר רות לפטוריז - http://www.paturiz.co.il אני מאמין שיש להם פתרון מוכן בשבילך. תגיד שהגעת מהאתר ותקבל גם הנחה.
GodsFather
26-06-07, 10:05
tripnet.co.il
סמואל מטריפנט מוכר כאלה , אבל משום מה אין תמונה של זה באתר שלו.
תוכל לברר איתו טלפונית
050-5287689
אני חושב שהכוונה היא לסוכך, עם כל המנגנון. חיפוש בגוגל על המילים "סוכך זרועות" יוביל אותך ליצרנים ומשווקים.
גם אני מחפש כזה, משומש במחיר סמלי- מבחינתי רק את המנגנון, בלי הבד. מקיוסק שפשט את הרגל או משהו- גם טוב.
אסף.
בדקתי את הענין של סככות (מרקיזות) שמקובל לשים בעסקים הבעיה שבדרך כלל אפילו סוכך קטן
בנוי משתי זרועות שנפתחים עם מעין מפרק באמצע של כל זרוע ואז שזה במצב סגור הם בעצם מקופלות
כלפי פנים והבד מקופל עליו ואזזז זה בולט ונראה די מגושם על רכב, אפילו אם זה דגם בצורת גלילה על צינור.
מה שאני ראיתי על טרנספורטר של תיירים זה משהו עדין ויפה מאוד זה היה כמו מסך של מקרן שנמשך
מתוך צינור גלילה סגור ולא בלט יותר מ 10ס"מ מדופן הגג של הרכב שהיה גג מוגבה מפיבר ולא גגון אפילו
הם התקינו אותו על צד הרכב מעל הדלת הצדדית.
אני חושב שאפשר למצוא את זה באתרים של בניית מכוניות לקאמפר לא בארצנו כמובן,חיפשתי עד כמה שהצלחתי ולא הגעתי לחנויות הנכונות.
GodsFather
26-06-07, 18:42
אני שב ואומר - סמואל מטריפנט.
יש לו אחד כזה על הל"ר שלו והוא משווק של כאלה ושל עוד אביזרים.
ולא,אין לי שום אינטרס כלכלי/משפחתי/מיני/קולינרי או כל סוג אחר איתו, אני פשוט מכיר אותו בזכות מוצריו.
וברוח הפורום אשאל - מה הבעיה לבנות כזה ? זה לא נראה סיפור כזה גדול לאנשים שמפרקים ובונים רכבים מאפס...
אתה בטח מתכוון לזה:
http://www.gagon.org/fff/shopdisplayproducts.asp?id=171&cat=%F6%EC%2D%F7%EC
רעיון לסככת צל - לא ניסתי עדיין אבל שווה בדיקה
רולאפ - למי שלא מכיר מדובר בשלט פרסום נגלל לתוך מארז אלומניום
מחיר לשלט סטנדרטי(85 ס"מ רוחב) נע סביב ה250ש"ח וזה כולל את ההדפסה של המודעה, הרעיון שלי הוא לנסות להשיג שלט משומש או 2(אחרי תערוכה או משהו כזה)להחליף את המודעה ברשת צל ולתלות את המתקן לאורך הגגון
דוגמא לשלט:
http://www.art-design.co.il/catalog.asp?CompanyID=6&ProductID=12&gclid=CKLNofbY-4wCFQ7nlAodz1WJ-g
GodsFather
27-06-07, 10:08
הקונספט נכון , אבל זה שלט מאד מגושם והבסיס שלו גדול כדי שיהיה איזון לגובה, גם אם תוריד את הרגליות, הרולר עצמו מאד גדול.
אבל אני שואל - מה הבעיה לבנות כזה לבד ? מוט (אפילו מקל מטאטא, אם האסטטיות פחות חשובה), מחברים יריעת בד מהסוג שעונה לדרישות (וזו באמת השאלה , איזה בד דק מספיק ועמיד ממים והיכן קונים? ), בונים שתי תושבות עם "עין" משחילים פנימה, מנואלה קטנה פריקה ותם הטקס, עוד שני מוטות מתקפלים/טלסקופיים כדי שיהיו עמודים שיחזיקו את הבד בעת הפריסה. ואם מתעקשים אז בונים גם חיפוי קל כדי שלא ייפגע ממז"א.
אני חושב שרצו כמה וריאציות של זה ב"צהוב"...
היתרון של הצילייה של קל גגון (ואני לא בעל נסיון - הצלייה שלי בהזמנה ותותקן כנראה בסוף השבוע) הוא בעובדה שניתן להתקין את תופסני הפלסטיק בשני צידי הרכב ולהעביר את המתקן כולו מצד לצד לפי הצורך, או לפרק מהרכב בכלל ולאחסן בתוך תיק מתאים שגם נמכר שם. כמו כן הבד דק מאוד ונראה עמיד. אוכל לספק יותר פרטים לאחר ששלי תותקן.
הי,
מתקן ללא זרועות כמעט ולא בולט...
נפתח עם אמנואלה (או בעתיד הקרוב עם מנוע חשמלי, שמוכנס לתוך הצינור עצמו).
עידן
הי,
מתקן ללא זרועות כמעט ולא בולט...
נפתח עם אמנואלה (או בעתיד הקרוב עם מנוע חשמלי, שמוכנס לתוך הצינור עצמו).
עידן
נראה טוב. האם מייצור עצמי?
יריעת בד מהסוג שעונה לדרישות (וזו באמת השאלה , איזה בד דק מספיק ועמיד ממים והיכן קונים? )
קורדורה.
נראה טוב. האם מייצור עצמי?
חצי חצי...
את המוט הראשי, כולל התושבות, והגיר קניתי במקום אחד
את הברזנט (כולל תפירה והתאמה) במקום אחר.
בניתי לבד תושבות לגגון, והרכבתי הכול יחד.
המתקן עצמו ללא ברזנט עלה פחות מ 300 ש"ח...
הברזנט זה כבר אישי, כל אחד והגודל שהוא רוצה...
אני דווקא הולך להוריד בקרוב את הברזנט, ולהחליף אותו ברשת צל 90%.
הברזנט מאוד כבד וקשה להקים איתו סככה מוצלת, רשת צל תהיה קלילה יותר.
עידן
עידן-
פרטים, בבקשה. מהיכן המנגנון? יש תמונה פתוח?
אסף.
אסף,
את הברזנט ואת המנגנון קניתי אצל "צמרת סוככים".
את התפירה וההתאמה לרכב ביצעתי אצל "שי טקס סוככים" (http://www.d.co.il/14749070/35490) באיזור התעשיה הישן נתניה.
בני מצמרת סוככים, משך אותי כשבועיים עם המוט... כל פעם סיפור אחר, למה הוא לא הביא (כל פעם הבטיח שעוד יום יומיים, זה יהיה... (שילמתי לו חלק מהסכום מראש... טעות גדולה...)
לפי דעתי ניתן למצוא בכל בית עסק שמוכר סוככים.
זה מתקן לסוכך נופל, ללא זרועות.
תמונות - לא אין לי תמונות שזה פתוח, כי אני לא פותח אותו בגלל המשקל.. בקרוב אחליף לרשת צל, ואז אשתמש בו יותר...
עידן
איציק - 4X6ZH
30-06-07, 17:45
אני חושב שרשת צל תיהיה קלה במשקל אבל היא תיהיה גדולה בנפח .
מה שיגרום לכל המוט + הרשת להיות גדולים .
כדאי לבדוק מה הנפח שיתקבל לפני שאתה חותך חומר גלם .
איציק
דווקא על המוצר של קל גגון אני לא ממליץ.
בטיפשותי רכשתי כזה בלהט הרגע ומצטער על כך עד היום.
לא יציב, בנוי רע מאוד פשוט מוצר זוועתי
קצת רוח והעסק מתפרק בגלל חוסר יציבות והתאמת החלקים אחד לשני
בקיצור, הכל רק לא הדרעק של קל גגון!! עדיף לשבת כבר בשמש ולא לריב עם הציליה חצי שעה
דווקא על המוצר של קל גגון אני לא ממליץ.
בטיפשותי רכשתי כזה בלהט הרגע ומצטער על כך עד היום.
לא יציב, בנוי רע מאוד פשוט מוצר זוועתי
קצת רוח והעסק מתפרק בגלל חוסר יציבות והתאמת החלקים אחד לשני
בקיצור, הכל רק לא הדרעק של קל גגון!! עדיף לשבת כבר בשמש ולא לריב עם הציליה חצי שעה
אתה בטח מתכוון עם כובע, מימיה והמון קרם במקדם גבוה...????
לדעתי, רשת צל 100% דושכבתית, שלמעלה צבועה בלבן, קשורה לרכב בשני קצוות ושני מוטות אלומניות של אוהל סיירים ישן, מהסוג שמתפרק, שתי יתדות ושתי גומיות/ חבל דק וזהו.
אם נוסעים שני רכבים, קושרים מרכב לרכב, ומוטות באמצע - וזהו.
לדעתי, רשת צל 100% דושכבתית, שלמעלה צבועה בלבן, קשורה לרכב בשני קצוות ושני מוטות אלומניות של אוהל סיירים ישן, מהסוג שמתפרק, שתי יתדות ושתי גומיות/ חבל דק וזהו.
א.ת מוצרי ברזנט היצירה 9 פתח תקוה 039244506 שווה ביקור חומרי גלם וגם מתקנים פניה ראשונה שמאלה אחרי גהה לכיוון פתח תקווה מול תחנת פז
זה כבר פינוק......
אני מעדיף לשבת בלי קרם הגנה, בלי מים ועם מיליון יתושים ורק לא לריב עם הדרעק שנקרא צל גגון
ערן המסוקס
02-07-07, 00:27
עידן,
מה לגבי שימוש ביריעה מחומר דומה אשר ממנו עשויים אוהלים? החומר דק, קליל, דוחה מים ולחות.
אפשר להוסיף לו חיזוקים במסגרת החיצונית, ואולי גם אלכסונים באמצע אם צריך, ויוצא לך משהו באמת קומפקטי ויעיל.
השאלה היא איפה מוצאים כזאת יריעה?
עידן,
מה לגבי שימוש ביריעה מחומר דומה אשר ממנו עשויים אוהלים? החומר דק, קליל, דוחה מים ולחות.
אפשר להוסיף לו חיזוקים במסגרת החיצונית, ואולי גם אלכסונים באמצע אם צריך, ויוצא לך משהו באמת קומפקטי ויעיל.
אפשר להשתמש במרפסת של אוהל משומש. נראה לי שאני הולך להכנס לבויידם של הורים שלי ולהחרים להם את האוהל שלהם :grin:
עדכונים בקרוב.
עידן,
היום עברתי באיזור תעשיה הישן ליד שי סוככים, וראיתי שהם בדיוק בונים איזה שהוא סוכך לחנות... זה היה בנוי מבד שנראה די קל ודק...
לא היה לי זמן להכנס ולברר, מחר אני אעבור שם, נראה כמה הוא איכותי (מרחוק הוא נראה די טוב), ונראה מה יהיה המחיר שלו, יש סיכוי שזה פיתרון מעולה... הוא לא תופס נפח כמו רשת צל, הוא דק, קל.... מחר נהיה חכמים יותר...
עידן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.