צפייה בגרסה מלאה : המלצה למטווח אקדח באזור השרון
עד היום עשיתי רענון וחידוש בהרצליה. לא יצא לי מאז אוקטובר, אז מניח שדברים שונים היום, בטח העומס....
אשמח להמלצה על מטווח באזור השרון שעושה את הדברים יעיל כמה שניתן.
תודות.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
boaz avrahami
02-04-24, 10:33
יש בקבוצות המלצות על כפר סבא. לא מנסיון אישי
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אני כבר כמה שנים ממלא את חובת החידוש והריענון בכפר סבא. לא משוכלל כמו הרצליה אבל בסדר גמור בסך הכל, שעות נוחות וכו'.
אסף.
אני כבר כמה שנים ממלא את חובת החידוש והריענון בכפר סבא. לא משוכלל כמו הרצליה אבל בסדר גמור בסך הכל, שעות נוחות וכו'.
אסף.
אם אתה נוסע עד כפ"ס לא עדיף לבת ים ?
דניאל אדיב
02-04-24, 13:20
מטווח העיר בנתניה
אחלה צוות ומחירים סבירים
אם אתה נוסע עד כפ"ס לא עדיף לבת ים ?קרוב לי לעבודה
אסף.
geva dover
02-04-24, 14:28
אני גם ממליץ על מטווח העיר בנתניה
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
GodsFather
02-04-24, 22:02
בכולם עמוס. בכולם עלה המחיר. בכולם השירות מאתגר יותר כי עמוס כמו שלא היה מעולם ולכולם כוונה טובה בסופו של דבר.
הרצליה, כפ"ס, נתניה, כולם אחלה למטרה שביקשת. צריך לתאם מראש ואז יש פחות הפתעות, אבל נראה שבאופן גורף, אף אחד לא חף מטעויות.
בהרצליה יש קבוצות שמתאמנות קבוע ומאפשרות רענון/חידוש במסגרת האימון עצמו וכך אתה יכול להרוויח אימון שונה מרק פיו פיו.
מגן, מיקי וינר, חמוש מאומן ועוד.
בהצלחה
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
אני חוזר ומבקש אם יש המלצה על קבוצה כזו בהרצליה - המלצה או קישור. מצאתי רק בפריפריה ולא מתאים.
אסף.
boaz avrahami
02-04-24, 23:24
גם אני אשמח לאימון ירי מעשי בסיסי.
לא סתם לירות על מטרה. משעמם אותי ולא מרגיש יעיל
geva dover
03-04-24, 09:41
Sent from my iPhone using Tapatalk Proקוראים לזה לעשות מילואים p;
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
GodsFather
04-04-24, 01:40
קבוצת מגן היא הכי פעילה ויש לה מגוון סוגי אימונים וטובים. גם בהרצליה
ויש את מיקי וינר שהוא קצת יותר מתקדם מבחינת אופי האימון.
בכולם עמוס. בכולם עלה המחיר. בכולם השירות מאתגר יותר כי עמוס כמו שלא היה מעולם ולכולם כוונה טובה בסופו של דבר.
כוונה טובה ?
בוא...
סוחרים כמו כל הסוחרים + עודף טסטוסטרון = תחום מאוד דפוק.
סתם דוגמה, לפני כמה ימים ראיתי איך דחפו לבן 60 שבקושי מסתובב עם הנשק p365 x-macro tacops (למי שלא מכיר, אקדח של 5800 שקל בערך, בקצה העליון של ההיצע של אקדחים סדרתיים).
אוסיף כאן, כי לא מצאתי מקום יותר טוב.
לתושבי איזור גדרה, באיזור התעשיה כנות יש חנות כלי נשק שנקראת אלפו סיסטמס.
אין לי נסיון איתם, אבל ניתן להפקיד אצלם אקדחים למעוניינים.
לביא.
boaz avrahami
04-04-24, 20:44
כוונה טובה ?
בוא...
סתם דוגמה, לפני כמה ימים ראיתי איך דחפו לבן 60 שבקושי מסתובב עם הנשק p365 x-macro tacops (למי שלא מכיר, אקדח של 5800 שקל בערך, בקצה העליון של ההיצע של אקדחים סדרתיים).
הסוחרים היום דוחפים גם לפחות זקנים.
מנצלים את החוסר ידע ההתחלתי והמחסור בשוק ( שחלקו כנראה מדומה לדעתי).
אמנם לא דחפו לי מה שלא רציתי אבל חלק מההמלצות היו מוטות ורק בדיעבד הבנתי כמה יקר שילמתי.
וזה היה לשני אקדחים ברכישה אחת.
אז לא נורא, אני יכול להרשות לעצמי אבל על נשק הצפון מעפולה אני לא ממליץ לאור חוויותי האשיות.
לא מצאתי אצלם לא שירות ולא הגינות ולכן גם לא אפרנס אותם שנית.
GodsFather
04-04-24, 22:41
כוונה טובה, לא אמרתי למי.
אבל אולי לא הייתי ברור, אני מדבר על מטווח, לא על החנויות.
וכן, טירוף הקניות והרצון להיות כמו כולם או יותר מכולם, הביא לא.נשים לגהץ אלפי שקלים בשביל אשליה.
פששש,
כמדומני (או שהזכרון שלי בוגד בי) הטפת בעבר נגד הצורך בנשיאת נשק.
לא נורא, הרבה התפכחו מאז ה 7/10
boaz avrahami
05-04-24, 07:01
אתה ממש לא טועה. גם היום אני נגד.
אחרי אוקטובר האחרון נאלצתי בניגוד לרצוני ועשינו רשיון שנינו. אצלי זה 26 שנים אחרי שהחזרתי את הרשיון הקודם.
וזה עדיין ניג׳וס גדול ואני שונא אותו
אני גם חושב כמוך בועז שזה מחסור מדומה לחלוטין.
מישהו לוחץ על הברקסים כדי לשמר את המחיר הגבוה.
למרות כמות הבקשות הגדולה, הכמות של אלו שאושרו היא לא בשמיים, לא מצדיקה כזה מחסור אחרי תקופה כה ארוכה.
לא של נשקים, שהם הרי טיפה בים מול השוק העולמי, ואין בהם מחסור בארה"ב.
ובטח לא בתחמושת 9 ממ (5.56 סיפור אחר בגלל אוקראינה).
לפותח השרשור, מציע לך להיות חבר של המטווחים בפייסבוק/אינסטגרם, מודיעים שהם הרבה פעמים על סלוט פנוי להכשרה או ריענון כי מישהו ביטל ואז תחכה הרבה פחות אם אתה ספונטני.
AvigdorAharon
05-04-24, 17:42
בעבר חידשתי בנתניה, לא הרגשתי נוח, קיבלתי תחושה שאני לא רצוי....
ממליץ מאוד על כפר סבא.
אביגדור
כוונה טובה ?
בוא...
על מה בדיוק אתה מתלונן פה ?
מה "דחפו " לו שאינו בסדר ?
מכרו לו אקדח מעולה, חדיש, קומפקטי מצד אחד אבל עם קנה מספיק ארוך "3.7 וקיבולת כדורים גדולה (17+1).
והמחיר ? יקר אך סביר למוצר.
אקדח שיהיה נח לנשיאה כל פעם שאותו "זקן" יחליט לשאת אותו ונח לאחיזה ומדוייק בירי במקרה הצורך.
אז על מה בדיוק התלונה ?
שהוא יכל לקנות גלוק 17 בן עשרים ברבע מחיר ?
גילוי נאות - אני לא רחוק מגיל 60, יש לי אקדח כזה, ו"דחפתי " לפחות עשרה כאלה לחברים שלי וגם לבן שלי....
בברכה, טושי
ומה רע בגלוק 17 בן 20 ברבע מחיר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ומה רע בגלוק 17 בן 20 ברבע מחיר?
כל כך הרבה..
פרט נמק והסבר
GodsFather
06-04-24, 15:05
אין רע מוחלט, בשום אקדח. אין גם טוב מוחלט. זה סובייקטיבי מאד. יהיו שגם יחבבו תופי ויהיו שירצו 7 אינץ קנה עם תוספות מכל הצדדים...
בסוף זה תלוי ב-
התאמה ליורה. (כף יד, מבנה גוף, מה עובר לו/ה בראש, רקע)
התאמה לאופי נשיאה, אם בכלל. (יש כאלה שרוצים אקדח רק להגנה על הבית ולא בדרך מ/אל)
התאמה לחיי היומיום. (עובד במשרד, בשטח, עם אנשים, לבד, חליפה או בגדי עבודה, תחבצ, אופנוע וכו)
התאמה למקום העבודה והסובבים אותך. (יש מקומות שאוסרים הבאת נשק למקום העבודה כמדיניות, יש שמסייעים באחסנה, יש שמעודדים ועל כל זה יש את האנשים סביב).
ועוד ועוד.
GodsFather
06-04-24, 15:11
סוחרים דוחפים למה שיש להם במלאי ונותן להם רווח מקסימלי, זה די ברור, אבל לא כולם יעשו זאת באופן בזוי, כי בסוף הלקוח חוזר לבית המסחר וזו מדינה קטנה.
יש גם שוק שלם של יד2 בבתי המסחר ובאתרים השונים ואין שום בעיה לקנות אקדח קצת ישן אם הוא מתאים לך ולא צריך לשבור בשבילו קופת חסכון.
האקדח הראשון שלי היה יריחו ברזל פול סייז בן 20+, שעלה לי 200 שקל ונרכש מפנסיונר. עבד אצלי מעולה מספר שנים ואלפי כדורים עד שנמכר ב300 שקל לבא בתור ועדיין עובד מעולה אצלו. עברתי לבול 3.25 שהייתה לי הזדמנות לקנות במחיר טוב ואני נהנה מכל הזדמנות לירות בו, אחרת לא הייתי משקיע כספית כי הוא יקר מאד בבסיס שלו. אני מניח שגם אותו אחליף מתישהו, כשתבוא הזדמנות כלכלית ודגם שיחרמן אותי.
עניינים ירגעו והשוק יחזור למחירים נורמלים. הרבה אקדחים יחזרו לשוק ביד2 כי אנשים יחליטו שנמאס להם מהנטל הזה ואז תהיינה הזדמנויות לרכוש במחירים שפויים.
פרט נמק והסבר
יחסית לאקדחים אחרים בשנים האחרונות בשוק, כבד וגדול.
ואלו הבדלים משמעותיים למשתמש הנפוץ, שמאד מהר יהפכו אותו למשקולת בכספת.
אם כבר משומש מעולה שבחזקת האופנות (המיותרות לדעתי), זמין במחיר סביר+ זה גלוק 19.
אני מעיד על עצמי שהגלוק לא נוח לי. היו לי 17, 19, 26, ושוב 19.
באף אחד מהם לא היה לי נוח וקל כמו שהיה לי הfn.
לדעתי למי שלא מתאמן הרבה, יהיה יותר קשה לפגוע איתו ועדיין.
כל עוד אקדח יורה בלי לעשות מעצורים, ואתה יודע לתפעל אותו, הוא אקדח טוב (להבדיל מהברטה 0.22 שגם איתו היו לי כמה שנים לא יפות).
מי שמתעצל ללכת עם 17 גם יתעצל ללכת עם 365. הכל עניין של משמעת עצמית ואימון. היום הרבה אנשים הולכים בכלל עם נשק בתיק.
אותי מאוד מדאיגה המחשבה שאנשים רצים לקנות אקדחים וגנרטורים בלי לעצור לרגע לחשוב מה המשמעות של להסתובב עם אקדח (ואני בכוונה לא כותב "להחזיק אקדח" כי ברור לי שאצל חצי מהשכנים שלי שהגישו בקשות, האקדח מאופסן בבית בתנאים שעלולים להגמר בזה שהילד שלי חוטף כדור בזמן שהוא משחק עם הילד שלהם, כשההורים לא בבית).
סטיתי מהנושא, סליחה.
GodsFather
06-04-24, 19:13
כולנו סטינו, כי דובר על המלצה למטווח בלבד.
אתה מחזק את הטענה שזה עניין סובייקטיבי.
אני ממליץ על דני היי ליד חדרה
אני מעיד על עצמי שהגלוק לא נוח לי. היו לי 17, 19, 26, ושוב 19.
באף אחד מהם לא היה לי נוח וקל כמו שהיה לי הfn.
לדעתי למי שלא מתאמן הרבה, יהיה יותר קשה לפגוע איתו ועדיין.
.
אימון עם האקדח שיש לך זו מילת המפתח.
ועם זאת, להשוות FN לגלוק זה כמו סיקס מול Jk..
יש לי המון שעות על FN וגלוק.
כל גלוק/אקדח מודרני טוב מ-FN בסדרי גודל.
(להבדיל מהברטה 0.22 שגם איתו היו לי כמה שנים לא יפות).
בזמנו הקפיצו אותנו עם האמבולנס כי מישהו ניסה להתאבד עם 0.22
ירה פעמיים לתוך הפה.
האיש עצמו התקשר למד״א כי זה ממש כאב.
יחסית לאקדחים אחרים בשנים האחרונות בשוק, כבד וגדול.
ואלו הבדלים משמעותיים למשתמש הנפוץ, שמאד מהר יהפכו אותו למשקולת בכספת.
אם כבר משומש מעולה שבחזקת האופנות (המיותרות לדעתי), זמין במחיר סביר+ זה גלוק 19.
לצערי, גודל ומשקל לא באמת ישפיעו על המשתמש הנפוץ והלא מיומן. כך או כך האקדח יעבור במוקדם או במאוחר לכספת.
אותי יותר מטריד, הנזק הסביבתי שאותו משתמש עלול לעשות, ללא קשר לסוג האקדח.
על מה בדיוק אתה מתלונן פה ?
מה "דחפו " לו שאינו בסדר ?
מכרו לו אקדח מעולה, חדיש, קומפקטי מצד אחד אבל עם קנה מספיק ארוך "3.7 וקיבולת כדורים גדולה (17+1).
והמחיר ? יקר אך סביר למוצר.
אקדח שיהיה נח לנשיאה כל פעם שאותו "זקן" יחליט לשאת אותו ונח לאחיזה ומדוייק בירי במקרה הצורך.
אז על מה בדיוק התלונה ?
שהוא יכל לקנות גלוק 17 בן עשרים ברבע מחיר ?
גילוי נאות - אני לא רחוק מגיל 60, יש לי אקדח כזה, ו"דחפתי " לפחות עשרה כאלה לחברים שלי וגם לבן שלי....
בברכה, טושי
שמע, אם לא הבנת את זה בפעם הראשונה, סיכוי אפסי שתבין אם אפרט מאוד.
תשאל את עצמך מהי ההגדרה של "לדחוף" ? איפה עובר הקו ?
או בקיצור, אני יכול לחשוב על המון אקדחים מעולים, זולים יותר כחדשים, שקולעים יותר לתיאור של אותו בן 60, ששוב, בקושי הולך עם האקדח.
משתמש עם פרופיל הכי ממוצע. מחידוש לחידוש.
אבל במקום זה הקפיצו אותו 2000 שקל למעלה מידי ונתנו לו את אחד מאקדחי הלחימה הכי מתקדמים בשוק מבין הסדרתיים (17+1, מגיע עם 4 מחסניות, הכנה לכוונת השלכה, כוונות טריטיום, הדק שטוח מתקדם, מפצה סטייה (בחלק מהדגמים), מסילת אביזרים, עורפנים מתחלפים, מאגוול ).
???????
אני לא מאמין ב''דחפו לו''.
אתה מגיע למטווח, רואה, מסתכל, בודק יתרונות וחסרונות. אם המקום עובד נכון אז גם יורה ב2-3 אקדחים להשוואה ובוחר.
לי יש cz p10c. שמגיע מקורי די מאובזר. ועולה יחסית זול. במהלך המילואים חבר שבא עם ה365 המדובר עם מחסנית גדולה, מפצה סטייה והכל במארז קומפקטי די הפתיע לטובה מלבד ההדק שקצת פחות אהבתי.
אם ההבדל, הלא קטן חייב לציין, בגודל ובמשקל יגרום לאותו בן 60 לשאת את האקדח עליו. המטווח מילא את משימתו.
דרך אגב חייב לציין שחבר אחר שקנה את ההקלר vp9 בזמן המלחמה יצא עם המטווח תחמושת והכל ב6000 שזה מחיר טוב.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
עד היום עשיתי רענון וחידוש בהרצליה. לא יצא לי מאז אוקטובר, אז מניח שדברים שונים היום, בטח העומס....
אשמח להמלצה על מטווח באזור השרון שעושה את הדברים יעיל כמה שניתן.
תודות.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
העומס הוא בעיקר בחנויות נשק בעלות מטווח, חלקן אף נמנעות מחידושי רשיון/רענון בתקופה זו.
שקול גיחה למטווח חבצלת ברחובות, באחד מימי שישי בבוקר - נסיעה של 35 דקות, רצוי להירשם מראש באתר האינטרנט שלהם.
מטווח להב בחולון, מאפשר רענונים, יש שפע של תאריכים פנויים
שקול גיחה למטווח חבצלת ברחובות, באחד מימי שישי בבוקר - נסיעה של 35 דקות, רצוי להירשם מראש באתר האינטרנט שלהם.
+ לחבצלת למי שבאזור.
כעקרון לא מקבלים בלי תור מראש באתר.
יש יישום נוח באתר שלהם.
מטווח להב בחולון, מאפשר רענונים, יש שפע של תאריכים פנויים
באמצע השבוע הם ממש פנויים אפילו מהיום למחר לפי מה שפגשתי.
מישהו מכיר/יכול לחוות דעה על מקצועיות (ביחס למטווח כללי ולא ביחס למטווחי חידוש ומטווח חופשי), נסיון שיווק וכו ?
אני לא מאמין ב''דחפו לו''.
אם ההבדל, הלא קטן חייב לציין, בגודל ובמשקל יגרום לאותו בן 60 לשאת את האקדח עליו. המטווח מילא את משימתו.
אתה לא מאמין בלדחוף ? אין מוכרים אגרסיביים שמנצלים לקוחות תמימים/מבולבלים/בלחץ ?
אתה חי בישראל ?
ולגבי המשפט השני, הוא יכל להשיג בדיוק את אותה המטרה עם אקדחים אחרים זולים יותר, אפילו בתוך הסדרה הזאת.
למשל : 365 XL
או
מצדה סלים
hellcat
CZ כמו שלך שציינת.
M&P 3.6.
מוסברג.
אפילו רמון.
וכמובן אופציות משומשות (כי האקדחים במילא לא יורים, הכל תאכלס חדש).
ברור שהוא גם היה מקבל פחות, אבל זה מה שהוא צריך.
זה קצת כמו שתבוא קלולס לחנות כלי עבודה, תבקש מברגה לפרוייקט בעץ פעם ב....
ובמקום לזהות בהוגנות את הצורך ולתת לך מברגת מיד-ריינג' סבירה של נגיד בוש.
"ידחפו" לך Hilti עם בטריות 8 אמפר שעה.
אקדחים, מברגות...
באנה, אתה בפורום ג'יפים... כשמישהו קונה גלדיאטור-רוביקון-אקסטרים-רפטור-392 זה כי הוא צריך או כי דחפו לו?
ehudzeelim
07-04-24, 15:44
זה שהוא לא צריך לא אומר שלא דחפו לו.. ואז הוא כבר רוצה 😁
גם פה יש אלו שמבסוטים 20 שנה מ"יריחו ברזל"... לא מבין כלום באקדחים, אבל מבין מההקשר שזה כמו לטייל בסאנגיונג מוסו [emoji2]
הגזמת... יריחו ברזל של שוטרים זה סופה ממוגנת.
אסף.
אתה לא מאמין בלדחוף ? אין מוכרים אגרסיביים שמנצלים לקוחות תמימים/מבולבלים/בלחץ ?
אתה חי בישראל ?
ולגבי המשפט השני, הוא יכל להשיג בדיוק את אותה המטרה עם אקדחים אחרים זולים יותר, אפילו בתוך הסדרה הזאת.
למשל : 365 XL
או
מצדה סלים
hellcat
CZ כמו שלך שציינת.
M&P 3.6.
מוסברג.
אפילו רמון.
וכמובן אופציות משומשות (כי האקדחים במילא לא יורים, הכל תאכלס חדש).
ברור שהוא גם היה מקבל פחות, אבל זה מה שהוא צריך.
זה קצת כמו שתבוא קלולס לחנות כלי עבודה, תבקש מברגה לפרוייקט בעץ פעם ב....
ובמקום לזהות בהוגנות את הצורך ולתת לך מברגת מיד-ריינג' סבירה של נגיד בוש.
"ידחפו" לך Hilti עם בטריות 8 אמפר שעה.בסוף כל אחד עושה את השיקול לעצמו.
מי שמחפש זול יקנה משומש בזול. או אקדח זול אחר
מי שכיסו מאפשר לו ורוצה ראש שקט. (בסוף הרי זה באסה אם ברגע האמת יתברר שהקפיץ שבור או עייף) יקנה חדש.
אם העדיף יותר כדורים וגודל קומפקטי קיבל בדיוק מה שרצה.
ואם הוא בן 60 הוא שקול בדיוק לבן 30 שרוצה להרגיש בטוח.
אם הוא בן 60.אז יש לו כסף לקנות דיסקברי חדש... סליחה את האקדח הזה שאמרתם.
אסף.
ehudzeelim
07-04-24, 21:36
גם פה יש אלו שמבסוטים 20 שנה מ"יריחו ברזל"... לא מבין כלום באקדחים, אבל מבין מההקשר שזה כמו לטייל בסאנגיונג מוסו [emoji2]
לא יודע, אני מסתדר עם אלמנה שחורה. אז כנראה שזו המקבילה האנלוגית..
אקדחים, מברגות...
באנה, אתה בפורום ג'יפים... כשמישהו קונה גלדיאטור-רוביקון-אקסטרים-רפטור-392 זה כי הוא צריך או כי דחפו לו?
רציתי בהתחלה לעשות אנלוגיית ג'יפים, אבל אין יותר מגוון של כאלו.
יש כמה טנדרים, יש כמה דגמים לעשירים, וזהו....
אין ממש משהו שווה באמצע. אז קשה.
אבל בהתאמה, אם נכנסת לחנות ואמרת שאתה בחור מבוגר שמידי פעם אוהב לצאת לשבילים לראות כלניות, והציעו לך רנגלר, אז....כן
אבל בהתאמה, אם נכנסת לחנות ואמרת שאתה בחור מבוגר שמידי פעם אוהב לצאת לשבילים לראות כלניות, והציעו לך רנגלר, אז....כן
אם כבר נסחפנו.
ואם אתה בחור מבוגר שאוהב ציצי גדול ומדי פעם... ומישהיא צריכה לסחוב לך אותם כל השנים
הסוגייה הזאת גדולה עליי, אין לי תשובות להכל :rolleyes:
במידה ואזור השומרון רלוונטי לך אז הייתי ממליץ לך על המטווח בקרני שומרון.
מקצועי ביותר.
במידה ואזור השומרון רלוונטי לך אז הייתי ממליץ לך על המטווח בקרני שומרון.
מקצועי ביותר.מצטרף להמלצה אני מחבב אותם
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.