צפייה בגרסה מלאה : התייעצות בקניית פטישון נטען
החלטתי לשדרג ואני רוצה להחליף את המקדחה החשמלית בנטענת. הבנתי שכבר עדיף לקנות פטישון נטען.
נכון, רוב העבודות שלי הן בבית ולדיבל גודל 6, אבל מידיי פעם קידוח בתקרה/ממ״ד/מרפסת הם סיוט עם מקדחה. גם החוויה של שימוש בנטען נראית לי משמעותית יותר טובה מלחפש כל פעם שקע עם מאריך…
ואם כבר קונים פטישון שזה לכל החיים אז אפשר להשקיע מעט יותר.
קצת התברברתי עם הדגמים, ואני יודע שהפירמות הן כמעט כמו כת דתית, אבל אני רוצה לדעת אם השיקול שלי בכלל סביר.
ראיתי פטישון דיוולט, יש לו שני דגמים ששונים מעט בכוח DCH133N ו DCH263B. ההפרש לא כזה גדול במחיר. אני אצטרך גם סוללה ומטען, יש הבדל בין 4 אמפר ל 5 אמפר? ואני מבין שצריך גם מקדחים חדשים...
השיקול העיקרי זה הטעינה (שמבדיל בין לעשות את העבודה עכשיו ללדחות אותה עד אין קץ בגלל ההתעסקות עם החשמל) וכלי חזק כדי שילך בקלות, לא משנה אם זה בחגורת בטון או בקיר פנימי.
אשמחלכלדעהבנושאלכאןאולכאן.
אני אישית עם זה:
https://a.co/d/1ZptIbW
לעבודות קלות (תליית מאווררי תקרה, פסי צבירה וכו׳) הוא מעולה, אין לו מצב חציבה - לזה יש לי חוטי של דקו ב200₪ מעליאקפרס.
השאלה אם שווה לך להשקיע בכלי, סוללה חזקה והסבת מטען בשביל זה. השניים האחרים מתקזזים אם יש לך עוד כלים מאותו יצרן ומאותה סדרה - בשביל משהו שאולי כבל מאריך ב50₪ יכול לפתור..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yaron.nahum
25-02-24, 13:25
הכת היא מסיבה פשוטה ,
סוללות הן החלק היקר והן החלק שמתבלה ראשון
מי שעם כלים כבר ממותג מסוים , נשאר עם אותו מותג כנראה.
תודה על התשובות.
כן, קצת מבאס שכמעט מחצית מהסכום זה על סוללות ומטען ואין לי כלי קודם שאני יכול לשתף איתו את הסוללה.
אני אשקול שוב את נושא הכבל המאריך למרות שחווית הנטען היא שונה מאוד. יש לי מברגה נטענת וכל כך קל להשתמש בה כשאתה משוחרר מנושא הכבלים... מצד שני - היא מיועדת גם לשימוש אחר.
התלבטות לא קלה.
להיפך - מכיון שאינך "נעול" על חברה מסויימת בגלל הסוללות והמטען, אז מצד אחד אתה משוחרר לבחור כעת את החברה שבה תהיה מושקע בעתיד (ואינך מוגבל) ומצד שני ההחלטה עשויה להיות יותר משמעותית כי תשפיע על הכלים הבאים שתרכוש...
אצלי כל הציוד היה חוטי, ורציתי פטישון חדש
חברים השביעו אותי שאם אני קונה, זה רק נטען, לא משנה התוספת.
מודה להם על ההתעקשות, הנוחות נהדרת.
אני עם זה - (עלה 300 דולר כולל משלוח, מס ומטען 220V על חשבון אמזון)
BOSCH GBH18V-26DK25 18V EC Brushless SDS-plus[emoji2400] Bulldog[emoji769] 1 In. Rotary Hammer Kit with (2) CORE18V 4 Ah Advanced Power Batteries https://a.co/d/c6hafHa
נהדר. חציבות, קדיחות רגילות, קדיחות עוברות בקירות בטון( 30מ''מ בקיר 30ס''מ, בקלות)...
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
אני אישית עם זה:
https://a.co/d/1ZptIbW
לעבודות קלות (תליית מאווררי תקרה, פסי צבירה וכו׳) הוא מעולה, אין לו מצב חציבה - לזה יש לי חוטי של דקו ב200₪ מעליאקפרס.
השאלה אם שווה לך להשקיע בכלי, סוללה חזקה והסבת מטען בשביל זה. השניים האחרים מתקזזים אם יש לך עוד כלים מאותו יצרן ומאותה סדרה - בשביל משהו שאולי כבל מאריך ב50₪ יכול לפתור..
אני מתחבר לגישה הזו בעיקר בגלל שיקולי אורך חיים של המקדחה \ מברגה הנטענת.
יש לי מקיטה שכוללת פטישון, והראש \ פוטר \ מיסבים פשוט נגמרו מהפטישון.
אם רוב הקידוחים לא מצריכים פטישון, שווה "להתאמץ" על פטישון חוטי.
לא פחות חשוב - עם כל הכבוד לפטישון נטען ביתי, שרוצים לקדוח בטון אמיתי וקטרים גדולים, צריך פטישון יותר רציני.
ולכן, הפטישון החוטי, קונים גדול יותר.
polar bear
28-02-24, 10:33
אם רוב העבודות שלך זה קדיחות בבית לא היתי משתגע על פטישון. יש לי כבר 6 שנים מברגה רוטטת XP07/DHP481. אני עושה איתה הכל. כולל קדיחה בממ"ד. כן - פחות נעים ולוקח יותר זמן. ובסוף השאלה - מה נפח העבודה שלך? גם אני מתלבט פעם בכמה זמן אם לקנות פטישון, ובסופו של דבר אין לי מספיק עבודות שאי אפשר לעשות עם המברגה . ודגש על אי אפשר בניגוד ל - לא נעים/לוקח יותר זמן .
מקדחים אני קונה של פטישון וחותך להם את החלק עם המתאם.
קדחתי בתקרת בטון לא מעט כשעברנו דירה, זה היה עם מקדחה רוטטת של בוש מהסדרה הירוקה - חוויה מפוקפקת למדי.
כשעוברים לפטישון מבינים, חוסך זמן והרבה רעש. עם מקדח SDS ייעודי של אלפן ודיבלים של פישר - העבודה נעשית קלה יותר, בטח ללאטח כמוני.
Yaron.nahum
29-02-24, 17:21
אם רוב העבודות שלך זה קדיחות בבית לא היתי משתגע על פטישון. יש לי כבר 6 שנים מברגה רוטטת XP07/DHP481. אני עושה איתה הכל. כולל קדיחה בממ"ד. כן - פחות נעים ולוקח יותר זמן. ובסוף השאלה - מה נפח העבודה שלך? גם אני מתלבט פעם בכמה זמן אם לקנות פטישון, ובסופו של דבר אין לי מספיק עבודות שאי אפשר לעשות עם המברגה . ודגש על אי אפשר בניגוד ל - לא נעים/לוקח יותר זמן .
מקדחים אני קונה של פטישון וחותך להם את החלק עם המתאם.
גם אני חשבתי ככה תקופה ארוכה, עבדתי עם מקדחה רגילה , רוטטת .
עד שיום אחד לפני כארבע שנים קפץ לי במבצע גוף של פטישון של מקיטה DHR242Z באחד האמאזונים
בקצת יותר מ 500 שח עד הבית.
מאז לא נגעתי במקדחה, הרבה יותר נוח לקדוח עם פטישון.
גם מהר הרבה יותר.
בנוסף גיליתי שלפחות אצלי , שאם משך הקדיחה קצר , אני יכול להחזיק את המקדחה ישר יותר , החור יוצא בדיוק במידה וטוב יותר
מוסיפים דיבל טוב כמו שאמרו למעלה ,
ואיכות העבודה משתפרת פלאים.
מה גם שהפטישון הזה ממש לא פראייר , השתמשתי בו לחציבה ועמד במשימה בלי הרבה בעיות
שלא לדבר על הנוחות אם צריך לקדוח משהו בחצר או במקום רחוק מנקודת חשמל אין בעיה
אין בכלל שאלה שאתה צריך נטען.
תעשה פעם אחת את הצעד של להשקיע בסוללות ומטען ואתה לא תחזור אחורה בחיים.
במקיטה באנדל של מטען ו2 סוללות בנפרד זה סיפור של איזה 800-850 שקל במבצעים.
עם הכלים זה יוצא יותר משתלם.
הדגם הבכיר הוא DHR242.
לא לקנות מחנות בשם "מקיטה ישראל" כי זאת הונאה (פעם אחת קניתי והיה אחלה, פעם שניה לא הגיע כלום ולא עונים בשום מדיה, נפתחה קבוצת נפגעים).
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.