PDA

צפייה בגרסה מלאה : שטיפת בוץ בלי בית פרטי

אור החדש
29-12-23, 16:18
אהלן חברים, התחדשתי בג'ימני ידנית מהדור החדש 🥳
ביומיים שהיא אצלי פעמיים נכנסתי לאזורים בוציים ופעמיים בזבזתי כסף על שטיפה בלחץ.
בשטיפה בכפ"ס עשיתי 4 סיבובים של 10₪ עד שהורדתי את כל הבוץ מהרכב, אך לא מהצמיגים... אז אחרי נסיעה קצרה כמובן שהבוץ מהצמיגים עף על הרכב.
והיום נכנסתי לסניף של סיטי וואש, שילמתי לבחור 40₪ כדי שיעבור עם הגרניק מלמטה על כל הבוץ, הם לא מסכימים שתעשה את זה בעצמך. וכמובן אחרי השטיפה הייתי צריך לעשות פינישים בעצמי באזור תעשיה של כפר סבא.

בקיצור אני צריך פתרון יעיל להורדת בוץ מהרכב ולשטיפה כוללת. בגלל שאני גר בבניין ולא יכול לטנף את החניה בבוץ חשבתי לקנות גרניק נייד. יש כאלו נטענים על סוללה שמגיעים ללחץ של 110 באר. Gti-tools בספיקה של 3.6 ליטר דקה או קרשר 6 ליטר בדקה. יש גם את הג'ימי JW31 עם ספיקה של 3 ליטר בדקה ולחץ של רק 22 באר...
אני מקווה שיש כאן חבר'ה עם ניסיון שידעו להגיד מה מהספרים האלה באמת משנה או אם יש מוצר מומלץ, אולי כזה שעוד לא חשבתי עליו בכלל. מכונות עם מנוע בעירה הצלחתי למצוא תעשיותיות במחירים לא רלוונטיים.

תרגישו חופשי להציע כל פתרון ריאלי שעובר לכם בראש!

בדאלק
29-12-23, 16:36
לגביי הניידים הם סוג של בלוף, לחץ מאוד נמוך עם תלות בסוללות ודלי מים שתצטרך למלא כל הזמן, תחסוך את הכסף ותחשוב על פתרון אחר

הדסופה
29-12-23, 17:01
אתה מתאר בעיה קטנה יחסית, על 40 שקל נוספים הייתי חותם בכל יום בוץ עם רנגלר לא סטנדרטי , צמיגים שבולטים וכנפוני פלסטיק שכבר לא קיימים מעל הגלגל , הכל אוסף הרבה הרבה יותר בוץ ואם הייתי מחליט לנקות במכון זה היה עולה עוד 100-250 שקל תלוי בשיגעון הרגעי שלהם כשהם רואים את הכמות

השיטה שלי, ולא משנה אם הייתי בסוף הולך למכון או שוטף בבית , היתה להחזיק שפכטל באוטו לחנות בצד לפני שחוזרים לכביש ל 10 דקות , ולגרד בעזרתו את הקילוגרמים הראשונים של הבוץ ( לא מהבודי עצמו אבל מעל מה שמתכת - פגושים , מגיני סף מיגונים שלדה וכו ) ואחרי זה לשטוף או ללכת לשטיפה

שוב, במחירים שציינת לא הייתי מהסס ללכת למכון כל פעם

Sent from my iPhone using Tapatalk

ד ו ר ו ן
29-12-23, 17:32
גרניק בלי בקרה בלחץ בהתזה ישירה על אטמים ומחזקים מחדיר פנימה הרבה מים ולכלוך וקורע חוטי חשמל.

לכלוך שאחכ יפגע במכלולים.

נמרוד
30-12-23, 10:43
אהלן חברים, התחדשתי בג'ימני ידנית מהדור החדש [emoji3060]
ביומיים שהיא אצלי פעמיים נכנסתי לאזורים בוציים ופעמיים בזבזתי כסף על שטיפה בלחץ.
בשטיפה בכפ"ס עשיתי 4 סיבובים של 10₪ עד שהורדתי את כל הבוץ מהרכב, אך לא מהצמיגים... אז אחרי נסיעה קצרה כמובן שהבוץ מהצמיגים עף על הרכב.
והיום נכנסתי לסניף של סיטי וואש, שילמתי לבחור 40₪ כדי שיעבור עם הגרניק מלמטה על כל הבוץ, הם לא מסכימים שתעשה את זה בעצמך. וכמובן אחרי השטיפה הייתי צריך לעשות פינישים בעצמי באזור תעשיה של כפר סבא.

בקיצור אני צריך פתרון יעיל להורדת בוץ מהרכב ולשטיפה כוללת. בגלל שאני גר בבניין ולא יכול לטנף את החניה בבוץ חשבתי לקנות גרניק נייד. יש כאלו נטענים על סוללה שמגיעים ללחץ של 110 באר. Gti-tools בספיקה של 3.6 ליטר דקה או קרשר 6 ליטר בדקה. יש גם את הג'ימי JW31 עם ספיקה של 3 ליטר בדקה ולחץ של רק 22 באר...
אני מקווה שיש כאן חבר'ה עם ניסיון שידעו להגיד מה מהספרים האלה באמת משנה או אם יש מוצר מומלץ, אולי כזה שעוד לא חשבתי עליו בכלל. מכונות עם מנוע בעירה הצלחתי למצוא תעשיותיות במחירים לא רלוונטיים.

תרגישו חופשי להציע כל פתרון ריאלי שעובר לכם בראש!תתחדש יה חביבי!

אם קנית ג'ימני בשביל לטייל, תתרגל לנסוע בחורף באוטו מלוכלך. אין טעם לקרצף כל שבוע.

אני משתדל בסוף סיבוב בוץ להכנס, לפעמים כמה פעמים הלוך חזור, לשלוליות או גשרים איריים טובים שיורידו את הרוב, ואז ליסוע לאט ועם מינימום בוץ עד הכביש.

גרניק זה בטח רעיון טוב אבל צריך מקום להשתמש בו. בחנייה של בניין משותף נראה לי שזה יעצבן את השכנים יותר מאשר הרכב עצמו.

boaz avrahami
30-12-23, 11:37
גרניק בשביל בוץ מריך גם ספיקה ולא רק לחץ.
בוץ יבש גורם נזק למכלולים.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

אור החדש
30-12-23, 13:33
תודה על על התגובות!
אולי באמת אחכה עם הרעיון הזה של הגרניק כי החורף בארץ לא ארוך כל כך. מצאתי בסוך כמה מכונות בנזין במחיר פחות או יותר שפוי, אבל זה מכונות של 35~ ק"ג. אני מקווה שיזדמן לי לפגוש אנשים עם מכונות כמו קרשר K2 שיש אותה גם ביתית וגם על בטריה והיא באמת ניידת, רק 5 ק"ג.

boaz avrahami
30-12-23, 13:40
הקרשר K2 הוא מכשיר מצויין. הספיקה שלו קצת נמוכה ולכן תהליך השטיפה יהיה ארוך יותר מהמכשירים הגדולים.
רק תקח אותו עם הראש שטיפת רכב.
לרכב אתה צריך התזה רחבה על מנת למנוע נזקים לאוטו.

tom1105
30-12-23, 13:44
אחת הטעויות שבעלי רכבי שטח עושים בחורף הראשון זה לקנות גרניק.

אני עשיתי את זה בגדול, קניתי גרניק ב1500 שקל.
טיול בירקון ואז חזרה לגינה לשטוף את הנבלה.

זה לקח 3 שעות, הייתי רטוב ומלא בוץ כולל בתחתונים.
אחר כך עוד שעתיים לשטוף את הג'יפה שזלגה לרחוב ההולנדי.

זאת היתה פעם אחת שאני לא אשכח, הגרניק עבר לשטוף את הדק, האוטו נוסע בסיום כל טיול בוץ לכפר קאסם (השנה לכפר סבא)
משאיר שם 100 שקל ושותה קפה בזמן שהם מתמלאים בבוץ.

Sent from my SM-S901E using Tapatalk

רמי גלבוע
30-12-23, 13:46
"זה לקח 3 שעות, הייתי רטוב ומלא בוץ כולל בתחתונים.
אחר כך עוד שעתיים לשטוף את הג'יפה שזלגה לרחוב ההולנדי."

גדול!

ד ו ר ו ן
30-12-23, 14:58
אם קנית ג'ימני בשביל לטייל, תתרגל לנסוע בחורף באוטו מלוכלך. אין טעם לקרצף כל שבוע.
.
יש לי ברכב סימני בוץ מהשטפון הגדול של 2011.
רק אומר.
מחכה שינשור.

Zivcar
30-12-23, 16:16
מתעלק
המלצה לשטיפה טובה שמבינה ג׳יפים או גרניק לשימוש בתשלום כמו בכפר סבא ,
רק באיזור השפלה (ראשון / רחובות)?

guy888
30-12-23, 19:19
מתעלק
המלצה לשטיפה טובה שמבינה ג׳יפים או גרניק לשימוש בתשלום כמו בכפר סבא ,
רק באיזור השפלה (ראשון / רחובות)?תחנת דלק סונול. רח' הפטיש נס ציונה.

הבעיה שרוב העובדים היו ערבים מהשטחים ועכשיו לא תמיד יהיה מי שישטוף, בטח בזמן עומס על השטיפה.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

אור החדש
30-12-23, 20:54
הקרשר K2 הוא מכשיר מצויין. הספיקה שלו קצת נמוכה ולכן תהליך השטיפה יהיה ארוך יותר מהמכשירים הגדולים.
רק תקח אותו עם הראש שטיפת רכב.
לרכב אתה צריך התזה רחבה על מנת למנוע נזקים לאוטו.

וואו כמה קיוויתי לתגובות כאלה 🥳 גיף לקבל חוות דעת קונקרטית על מוצר ספציפי. אני מנחש שאתה עם הביתית, נכון? או שכן תדע לספר לי קצת על גרסת הבטריה?

ariel-ro
30-12-23, 21:46

זאת היתה פעם אחת שאני לא אשכח, הגרניק עבר לשטוף את הדק, האוטו נוסע בסיום כל טיול בוץ לכפר קאסם (השנה לכפר סבא)

מדויק מאוד.

פות"ש - בשביל 40 שקל שלוקחים לך על ניקוי בוץ... תוריד את הרעיון לקנות גרניק בעצמך, זה שווה כל שקל.

boaz avrahami
31-12-23, 00:47
הכרתי את הגרסא החשמלית עם חיבור למקור מים ( ברז)
אם הנתונים של המשאבה עצמה זהים אז תתיחס לזמן ההפעלה על סוללה כמדד היחיד שרלוונטי.
אני שוטף לבד. יש לי מקום נח בבית אבל זה טרחה לא קטנה ובסוף גם צריך לפנות את הבוץ ולהשאיר חניה וסביבותיה נקיות.

אחרי כמה שנות שימוש נמאס לי שה 2 ללא גלגלים אז נתתי לחבר ילדות קרוב ( הבן שלו שוטף איתה את האופניים) וקניתי K5.
הרבה יותר יעילה.

אור החדש
31-12-23, 07:34
הכרתי את הגרסא החשמלית עם חיבור למקור מים ( ברז)
אם הנתונים של המשאבה עצמה זהים אז תתיחס לזמן ההפעלה על סוללה כמדד היחיד שרלוונטי.
אני שוטף לבד. יש לי מקום נח בבית אבל זה טרחה לא קטנה ובסוף גם צריך לפנות את הבוץ ולהשאיר חניה וסביבותיה נקיות.

אחרי כמה שנות שימוש נמאס לי שה 2 ללא גלגלים אז נתתי לחבר ילדות קרוב ( הבן שלו שוטף איתה את האופניים) וקניתי K5.
הרבה יותר יעילה.

תודה. כן הנתונים לפחות על הנייר זהים, וכל הרעיון של רכישת מכונה על בטריה הוא האפשרות להוריד את הבוץ במקום שלא יפריע לאף אחד.

מעניין אותי למה זו כזו טרחה... לקח לי 4 סיבובים של 2 דקות כל אחד עם הגרניק בשטיפה בשירות עצמי, 8 דקות סה"כ. אבל זה באמת ממש לא היה טיול בוץ. רק גיחה קטנה. וגם לא נתתי לבוץ להתייבש בכלל. כשנסעי לסיטי וואש ושילמתי לו 40 ש"ח גם לקח לו דקות בודדות לעשות את ה-80% שלו ואז עוד 2 דקות פינישים שלי בשירות עצמי של כפ"ס. וזה כבר היה טיול של כמה שעות שבו לא היה לי מנוס מכמה קטעי בוץ, אבל כן נמנעתי מבוץ חמרתי עמוק. עברתי רק מקטעים קצרים. ואז נסיעה של חצי שעה בכביש מהיר שאולי הספיקה לייבש מעט מהבוץ? והג'ימני פיצי...
אנסה להסתל היום טוב טוב מתחת לרכב לבדוק אם מתחבא עוד בוץ שפספסתי.

בקיצור אני תוהה לעצמי אם אני פשוט עדיין לא יודע מה זה בוץ אמיתי או שהג'ימני פשוט קל מאוד לניקוי אם עושים את זה סמוך ליציאה מהשטח. כנראה שהתשובה האמתית היא איפשהו באמצע.
הגרניק יפתח לי אפשרות של הקצפה וניקוי קל יחסית של צבע הרכב שזה כיף. אבל אני לא יכול לרוץ לקנות עכשיו מכונה ב-1,500₪ לפני שאני באמת משתכנע שיהיה בה שימוש... ושהוא עדיף על החלופות.
אגב הביתית עולה 500₪, שליש ממחיר הניידת. ובשטיפה מנוי חודשי עולה 55₪ וה-40₪ היו תוספת לביקור רק כדי שהבן אדם יעבור מלמטה עם הגרניק.

הדסופה
31-12-23, 08:28
גם עם גימני, סיבוב טבע אתמול בקטנה
כשזה לא טיול / שקיעת בוץ אין בעיה עם ה k2
15 דקות עבודה ונגמר. אבל אז גם אין בעיית לכלוך כמעט על הכביש
אחרי בוץ ממש ה k2 לא רלבנטית

ehudzeelim
31-12-23, 10:50
גרניק בשביל בוץ מריך גם ספיקה ולא רק לחץ.
בוץ יבש גורם נזק למכלולים.

+1
צריך בעיקר ספיקה, הלחץ פחות חשוב.
לארגן מחבר מהיר לברז כיבוי אש 3 צול עם חתכת צינור ומזנק, ולהתחבר לשטוצר הקרוב היה יכול להיות הפתרון הכי יעיל והכי זול..

דרור ברלי
31-12-23, 11:39
ככל שתהיה ג'יפאי יותר ותיק, כך תימנע יותר ויותר מבוץ אמיתי.
שום הנאה, רק טינופת ונזקים לרכב. גם לטווח ארוך.

boaz avrahami
31-12-23, 12:40
+1
צריך בעיקר ספיקה, הלחץ פחות חשוב.
לארגן מחבר מהיר לברז כיבוי אש 3 צול עם חתכת צינור ומזנק, ולהתחבר לשטוצר הקרוב היה יכול להיות הפתרון הכי יעיל והכי זול..

כשהייתי צעיר ולא נעלו את כל ברזי המים היה במושב השכן עמדת מילוי למרססים.

לחץ וספיקה בדיוק במידה הנכונה, משטח בטון ראוי עם צד אחד שפונה לשדה ואליו מעיפים את הבוץ.
נוסטלגיה.

מצטרף למה שדרור אמר.
בוץ זה המון נזקים לאוטו אבל זה כן כיף .

אפילו עם טרקטור.
מה יותר כיף מלהוציא מהפרדס מיכלי אשכוליות בבוץ?

ד ו ר ו ן
31-12-23, 13:06
שום הנאה, רק טינופת ונזקים לרכב. גם לטווח ארוך.
בול

tom1105
31-12-23, 13:28
שום הנאה, רק טינופת ונזקים לרכב. גם לטווח ארוך.זה נקרא להיות זקן... לא ג'יפאי יותר ותיק...

yoav21
02-01-24, 08:55

צחקתי בקול רם ....

oferc
02-01-24, 11:13

קניתי חומר לשטיפת רכב ללא מגע , זה עובד כמו קסם, מפזרים את קצף עם הגרניק מחכים 3 דקות , החומר מפרק את הבוץ והשטיפה נהפכת לקלה ומהירה , אני מוריד את הבוץ עם הגרניק ב5 דקות נוספות , בסיום אני הולך לשטיפת רכב במנהרה להברקה ושואב, עשיתי מנוי ב55 שקל לחודש , שווה כל שקל.

חשוב לעשות את שטיפת הבוץ במקום עם שיפוע , הבניין שאני גר בו נמצא בשיפוע , כל הבוץ המפורק נעלם לניקוז מים של הרחוב , לפעמים צריך לשטוף את המדרכה בסיום אבל לא משהו רציני כי לא נשארים גושים רציניים .

הדסופה
02-01-24, 11:49
נו , ומה עם לינק ?

erezgur
קניתי חומר לשטיפת רכב ללא מגע , זה עובד כמו קסם,

משפט כזה בלי קישור או לפחות שם מוצר?

ד ו ר ו ן
קניתי חומר לשטיפת רכב ללא מגע , זה עובד כמו קסם, מפזרים את קצף עם הגרניק מחכים 3 דקות , החומר מפרק את הבוץ והשטיפה נהפכת לקלה ומהירה , אני מוריד את הבוץ עם הגרניק ב5 דקות נוספות , בסיום אני הולך לשטיפת רכב במנהרהם .
זה עובד גם עם מים רגילים.
מספיגים את הבוץ עם צינור גינה רגיל.
מחכים כמה דקות עד שהבוץ מתרכך, ושוטפים והרוב יורד בלי לחץ גבוה.
השאר קצת יותר לחץ או שפשוף.
היתרון, אין מים בלחץ גבוה שדוחף לכלוך ומים לתוך מכלולים וקונקטורים.

תוהה איזה חומר כימי זה הקצף הזה, ומה הוא עושה, כשתכלס מה שצריך בשביל לרכך בוץ זה להרטיב אותו במים.

oferc
02-01-24, 14:03
נו , ומה עם לינק ?

https://snonitshop.co.il/wp-content/uploads/2023/03/DI6A0738.jpg
5 ליטר SN-100 שמפו לרכב ללא מגע - סנונית חומרי ניקוי מקצועיים (snonitshop.co.il) (https://snonitshop.co.il/product/5-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%92%D7%A2-sn-100/)

- - - Updated - - -

זה עובד גם עם מים רגילים.
מספיגים את הבוץ עם צינור גינה רגיל.
מחכים כמה דקות עד שהבוץ מתרכך, ושוטפים והרוב יורד בלי לחץ גבוה.
השאר קצת יותר לחץ או שפשוף.
היתרון, אין מים בלחץ גבוה שדוחף לכלוך ומים לתוך מכלולים וקונקטורים.

תוהה איזה חומר כימי זה הקצף הזה, ומה הוא עושה, כשתכלס מה שצריך בשביל לרכך בוץ זה להרטיב אותו במים.

אין מה להשוות, יש בוץ דביק ששום מים לא ירככו אותו , במיוחד הבוץ שזולג מהמטעים לשבילים.

ד ו ר ו ן
02-01-24, 14:25
אין מה להשוות, יש בוץ דביק ששום מים לא ירככו אותו , במיוחד הבוץ שזולג מהמטעים לשבילים.
אחרי כמה שנים בפלחה, אני לא סובל בוץ.
מצד שני, הטקס היומי בחורף, והטפל השבועי הביאו לקילומטראז׳ נקיונות בוץ מכובד.
ואז נדפק השכל והלכתי ללמוד על בוץ.

כל בוץ, הוא אדמה רטובה, וזה השלב שהוא יורד.
יותר או פחות מאמץ.
״במים נולד ואל המים יחזור״.

כשהוא מתייבש הוא אדמה שנדבקת, לפעמים חזק מאד.
ואז מזכירים לו את מערכת היחסים עם המים.

oferc
02-01-24, 17:00
אחרי כמה שנים בפלחה, אני לא סובל בוץ.
מצד שני, הטקס היומי בחורף, והטפל השבועי הביאו לקילומטראז׳ נקיונות בוץ מכובד.
ואז נדפק השכל והלכתי ללמוד על בוץ.

כל בוץ, הוא אדמה רטובה, וזה השלב שהוא יורד.
יותר או פחות מאמץ.
״במים נולד ואל המים יחזור״.

כשהוא מתייבש הוא אדמה שנדבקת, לפעמים חזק מאד.
ואז מזכירים לו את מערכת היחסים עם המים.

טוב התקדמנו לפילוסופיה בשרשור הזה .

ממליץ לך להיכנס לשפך הירדן בצפון הכנרת אזור מהמם , אחרי זה תבדוק את תאוריית המים שלך :cool: , בהצלחה.

הדסופה
02-01-24, 19:33
חחח
אשכרה נדמה לך שבזה סיימת/ניצחת או משהו את הדיון עם דורון

ד ו ר ו ן
02-01-24, 19:46
טוב התקדמנו לפילוסופיה
ממליץ לך להיכנס לשפך הירדן בצפון הכנרת אזור מהמם .
על אבוב עם בירה ביד.

במילואים פגשתי מינוח מקצועי חדש:
״בוצולוג״

Yaron.nahum
02-01-24, 19:56
ברור ,
יש אנשים שמוציאים תואר אקדמי על בוץ

יש מחלקה שלמה בפקולטה לחקלאות ברחובות של האוניברסיטה העברית . שמתעסקת בזה

מדעי הקרקע והמים..

ד ו ר ו ן
02-01-24, 21:42
ברור ,
יש אנשים שמוציאים תואר אקדמי על בוץ

יש מחלקה שלמה בפקולטה לחקלאות ברחובות של האוניברסיטה העברית . שמתעסקת בזה

מדעי הקרקע והמים..

זה נאמר בהומור עצמי.

דרור ברלי
03-01-24, 09:57
השינאה שלי לבוץ נולדה עוד לפני שהייתי ג'יפאי. היא התחילה בטנקים.
כמו בכל דבר, בטנקים גם הבוץ בא בגדול.

נמרוד
03-01-24, 10:28
מה אז כאילו זה לא בא לכם טוב?

https://youtu.be/T6qLNDUakkM?si=OOIbWskCweasvhEe

ד ו ר ו ן
03-01-24, 11:05
מה אז כאילו זה לא בא לכם טוב?

https://youtu.be/T6qLNDUakkM?si=OOIbWskCweasvhEe

טוב..
אם זה רכב של מישהו אחר ולא צריך לשטוף אותו..

alto
07-01-24, 11:01
השינאה שלי לבוץ נולדה עוד לפני שהייתי ג'יפאי. היא התחילה בטנקים.
כמו בכל דבר, בטנקים גם הבוץ בא בגדול.

אתה יכול להתנחם, היום כולם כולל החירניקים סובלים מזה.
לנמרים / אכזריות יש הרבה יתרונות אבל הם הביאו את הטפ"ש והחלפת זחל לחי''ר , איפה הימים שבסוף תרגיל (שבמהלכו קינאנו בשיריונרים) אנחנו העברנו חותר בנשק והלכנו הביתה ואילו הם נשארו ללילה לבן על הטנקים?

מיכה100
07-01-24, 11:11
אתה יכול להתנחם, היום כולם כולל החירניקים סובלים מזה.
לנמרים / אכזריות יש הרבה יתרונות אבל הם הביאו את הטפ"ש והחלפת זחל לחי''ר , איפה הימים שבסוף תרגיל (שבמהלכו קינאנו בשיריונרים) אנחנו העברנו חותר בנשק והלכנו הביתה ואילו הם נשארו ללילה לבן על הטנקים?
..ולכן פיתחו את ה'איתן'.

stason
10-01-24, 17:56
יש מכונות שטיפה שעובדות על סוללה ומאוד חזקות.
אני בזמנו רכשתי את המכונה הזאת:

https://www.greenworkstools.com/products/60v-1800-psi-1-1-gpm-hybrid-ac-dc-pressure-washer

אור החדש
05-02-24, 10:29

https://www.greenworkstools.com/products/60v-1800-psi-1-1-gpm-hybrid-ac-dc-pressure-washer

מה אחי זה נראה פצצה, מצאת מישהו שמוכר אותם בארץ?

ש01
05-02-24, 17:47
אני רק שם את זה כאן:
(גילוי נאות, פות"ש זה אני...)

https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/128415-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%94%D7%91%D7%95%D7% AA-%D7%99%D7%AA%D7%A8-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%91%D7%95%D7%A5-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7% 94-%D7%94%D7%9B%D7%95%D7%90%D7%91%D7%AA

oferc
06-02-24, 08:30

אז בעצם 100bar על סוללה ו120BAR בחיבור 120V , לא רע השאלה כמה זמן מחזיקה הסוללה .

אני חייב לציין שלאחר שבת הצטרפתי לשונאי הבוץ , אחרי טיול בבתרונות רוחמה אני לא מצליח להגיע למצב של רכב נטול בוץ , שעות של עבודה , כמות אדירה של מים , חומרי שטיפה מכל הסוגים וכאבי גב , והרכב עדיין משיל חתיכות בוץ תוך כדי נסיעה . בחיים שלי לא נתקלתי בבוץ כזה .

ד ו ר ו ן
06-02-24, 09:09
בוץ זה רע.
להסיר בוץ אחרי שהתייבש זה להסיר אדמה.

גם כמה שעות אחרי הטיול זה כבר לא אותו הבוץ, זה כבר דבוק חזק, זה כבר רגב אדמה דבוק לרכב.
לריב איתו עם גרניק חזק יגרום נזק לרכב.

אז צריך להחזיר אותו למצב רך ואז הוא יירד הרבה יותר בקלות.
זה דורש קצת סבלנות.

להספיג במים, לא בלחץ, גם צינור גינה מספיק.
לתת זמן להתרכך, ואז יורד הרבה יותר בקלות ועם הרבה פחות נזק.

stason
06-02-24, 12:15
מה אחי זה נראה פצצה, מצאת מישהו שמוכר אותם בארץ?

לא מוכרים בארץ. השתמשתי בשירות של idgu בשביל לרכוש בארה״ב ולשלוח לכאן. עלה לי בסביבות 3000₪.

stason
06-02-24, 12:18
אז בעצם 100bar על סוללה ו120BAR בחיבור 120V , לא רע השאלה כמה זמן מחזיקה הסוללה .

אני חייב לציין שלאחר שבת הצטרפתי לשונאי הבוץ , אחרי טיול בבתרונות רוחמה אני לא מצליח להגיע למצב של רכב נטול בוץ , שעות של עבודה , כמות אדירה של מים , חומרי שטיפה מכל הסוגים וכאבי גב , והרכב עדיין משיל חתיכות בוץ תוך כדי נסיעה . בחיים שלי לא נתקלתי בבוץ כזה .

הסוללה מספיקה בשביל לעשות שטיפה יסודית לבוץ או שטיפה של של גיפ ורכב פרטי במצב שגרתי. בערך 40 דקות של עבודה.

geva dover
07-02-24, 15:01
בוץ זה רע.
להסיר בוץ אחרי שהתייבש זה להסיר אדמה.

גם כמה שעות אחרי הטיול זה כבר לא אותו הבוץ, זה כבר דבוק חזק, זה כבר רגב אדמה דבוק לרכב.
לריב איתו עם גרניק חזק יגרום נזק לרכב.

אז צריך להחזיר אותו למצב רך ואז הוא יירד הרבה יותר בקלות.
זה דורש קצת סבלנות.

להספיג במים, לא בלחץ, גם צינור גינה מספיק.
לתת זמן להתרכך, ואז יורד הרבה יותר בקלות ועם הרבה פחות נזק.האמריקאים( טוב חלקם) משתמשים בממטרה שמחוברת לצינור גינה.
שמים אותה מתחת עד שהבוץ רטוב מאוד מאוד ואז או שהוא נופל לבד או שהם עוברים אחכ עם ראש שעושה קצת יותר לחץ

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

oferc
08-02-24, 11:00
האמריקאים( טוב חלקם) משתמשים בממטרה שמחוברת לצינור גינה.
שמים אותה מתחת עד שהבוץ רטוב מאוד מאוד ואז או שהוא נופל לבד או שהם עוברים אחכ עם ראש שעושה קצת יותר לחץ

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

רעיון מדליק

סולי
01-07-24, 20:33
טירגט אותי, נראה סביר

https://youtube.com/shorts/RY0xygoMK9I?si=03IXww2ZWNme47QD

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

איל מ
01-07-24, 21:06
זה יותר חלש מכל צינור גינה.

סולי
01-07-24, 21:08
נראה לי שזה למקומות שאין צינור גינה.. "ע"ע דלי"

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

boaz avrahami
02-07-24, 06:37
המכשירים של קרשר, לפחות הקטנים, יודעים לשאוב הזנה ממיכל מים. אבל צריך גם. חשמל

asypeer
04-07-24, 15:28
אני קניתי את זה ברגע של חולשה

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! ₪169.35 47% Off | ONEVAN 200Bar 3500W 3Gears Brushless Electric High Pressure Washer Cordless Car Washing Gun Water Gun for Makita 18V Battery
https://a.aliexpress.com/_oFVJhsA

מגיע בנרתיק מסודר עם ספוג לכל החלקים, עוד לא יצא לי לשטוף את הרכב, את הכניסה מהחניה ללובי כן.. די חזק, מה שכן אורך חיי הסוללה לדעתי לא ארוך, יש לי עוד סוללה ממפתח רטיטה שלהם לגיבוי.

-->