צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה תל אביבית
אנחנו נוסעים היום לנופש בעיר הלחות. זוג ושלושה ילדים. אל תשאלו למה תל אביב, אין לי תשובה אינטלגנטית לעניין.
ננפוש בדירה ברחוב המגיד שזה בין רוטשילד ליהודה הלוי.
1. איפה חונים את האוטו בלי לפשוט רגל? לשים ולשכוח ממנו לארבעה ימים.
2. מה עושים בתל אביב על שלושה בנים (7, 9 ו-11).
3. עוד המלצות על אוכל, תזונה או איפה קונים בגדים טובים וזולים לעבודה על הג'יפ (בכל זאת צריך לקשר את זה לאתר).
תודה רבה!
חניון רידינג
מוזיאון האשליות יעביר לך שעה נחמדה ואז טיול ואוכל בנמל.
מוזיאון הטבע מומלץ.
ים, ים וים
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
כל העיר הזו היא אשליה אחת גדולה. למה צריך מוזיאון בשביל זה?
עכשיו ברצינות: בבקרים/צהריים מקומות ממוזגים. אחהצ/ערב בים
מוזיאונים: הארץ, אנו, בית הפלמח (ילדים מתים על זה. היתה סדרה ברשת - תשאל אותם), מוזיאון תל אביב לאומנות.
היו פעם בתי קולנוע שעושים הקרנות רצופות: 3 סרטים במחיר של 2. אתה נכנס בבוקר ויוצא בעולם אחר. שווה לבדוק עם עדיין קורה.
מוזיאון הילדים בחולון במרחק נסיעה מיוזעת באוטובוס.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
אני אוסיף כמה חוויות אני אוהב בתל אביב:
* אולי יותר מתאים לבנות (בגלל שיש הרבה תכשיטים ובגדים) - שוק הפשפשים, אני נותן לבת שלי (9) תקציב מסויים והיא יכולה לקנות ולהתמקח על מה שבא לה. זאת חוויה וזה גורם לילדים ללומד להתמודד עם הסיטואציה. לא חסר שם מה לאכול מ-עבולפיה לדוקטור שקשוקה ועוד ועוד.
* משם אפשר להמשיך ברגל לנמל יפו. גם מקום נחמד להסתובב בו - למעלה בסמטאות או למטה בנמל, יש גם שייט שיוצא אחת ל.
*כמו שכבר כתבו - ים. חופים סטייל הילטון וכו. יש גם להשכיר שם סאפ או קייאק - רק לשים לב לרוח, היתרון בהילטון הוא שיש שובר גלים אז גם אם יש קצת גלים בתוך השובר דיי בטוח.
*פארק הירקון - לא חסר מה לעשות שם, מלהשכיר אופניים, אופניים ל4-5 איש או גולף, כדור פורח - תלוי ברוח. אני והבת שלי דגים שם מדי פעם (הדגים לא למאכל) יש גם את Sky Jump ואת הפארק האתגרי (שאני לא בטוח שפתוח)
חנה וסע כלשהו יהיה הכי הגיוני מבחינת כסף.
בשישי מהצהריים עד שבת בערב תחנה בכחול לבן שמותר לפי השילוט. חינם ואין דו"ח. בשישי אחהצ העיר מתרוקנת מהמכוניות וזו הזדמנות לתפוס חניה טובה.
מבחינת בילוי - חוויה ייחודית בחודשים האחרונים היא מוצ"'ש בקפלן. בלי קשר לבעד או נגד מדובר בחוויה ייחודית.
פארק המסילה נחשב מאוד אטרקטיבי לבילוי משפחתי רגוע אחהצ. בעיקר למי שבא מחוץ לעיר
יפו אזור שוק הפשפשים מאוד מוצלח לבילוי זוגי בערב בלי הילדים.
אסף.
1. מחוץ לעיר, או ברכבת בנימינה או בחניון רידינג וכו' כמו שכתבו לך.
2. ביום שלישי מתחיל פסטיבל אנימיקס (https://www.cinema.co.il/%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7% A1-2023) בסינמטק תל אביב, סדנאות וכו' אם הילדים בעניין של קומיקס. מעבר לזה יש את פארק המסילה החדש והיפה, ים כמובן, גם בדיזנגוף סנטר (הממוזג) יש מדי פעם פעילויות לילדים, מוזיאון נחום גוטמן בנווה צדק גם רלוונטי לילדים.
3. הקפה הכי טוב לידך זה קפה 51 (אחד העם 51), צ'יקטי גם קרוב ומומלץ (איטלקי) וכמובן הקבב (והמעורב) של ג'סמינו באלנבי. בלהד (החלוצים 9) יש בגדי וינטאג' יד שניה לעבודה ובגדי ספורט לילדים (אבל המחירים לא זולים כמו שהיית מצפה) ובכלל פלורנטין קצת פחות תיירותית ממה שנשאר משוק הכרמל למשל. תהנו.
1. מחוץ לעיר, או ברכבת בנימינה או בחניון רידינג וכו' כמו שכתבו לך.
2. ביום שלישי מתחיל פסטיבל אנימיקס (https://www.cinema.co.il/%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7% A1-2023) בסינמטק תל אביב, סדנאות וכו' אם הילדים בעניין של קומיקס. מעבר לזה יש את פארק המסילה החדש והיפה, ים כמובן, גם בדיזנגוף סנטר (הממוזג) יש מדי פעם פעילויות לילדים, מוזיאון נחום גוטמן בנווה צדק גם רלוונטי לילדים.
3. הקפה הכי טוב לידך זה קפה 51 (אחד העם 51), צ'יקטי גם קרוב ומומלץ (איטלקי) וכמובן הקבב (והמעורב) של ג'סמינו באלנבי. בלהד (החלוצים 9) יש בגדי וינטאג' יד שניה לעבודה ובגדי ספורט לילדים (אבל המחירים לא זולים כמו שהיית מצפה) ובכלל פלורנטין קצת פחות תיירותית ממה שנשאר משוק הכרמל למשל. תהנו.לחנות ברכבת בבנימינה לכמה ימים זה לא מוצלח.
נאסר על חניה שם בשעות של לפנות בוקר, כדי למנוע מאנשים לחנות שם מספר ימים ולתפוס את כל החניון.
אותו הדבר גם בחניון חוף הכרמל
לחנות ברכבת בבנימינה לכמה ימים זה לא מוצלח.
נאסר על חניה שם בשעות של לפנות בוקר, כדי למנוע מאנשים לחנות שם מספר ימים ולתפוס את כל החניון.
אותו הדבר גם בחניון חוף הכרמל
אתה מדבר עם מקצוען, תן קצת קרדיט...
נכון שהחניה ברוב המקומות מוגבלת, אבל יש את מגרש העפר בקצה רחוב האסיף (ומקומות נוספים) שם אפשר להעמיד רכבים לשבוע, שבועיים, כמה שאתה רוצה.
מניסיון- חניון רידינג עולה 24 ש"ח ליממה (הכי זול בפער מכל אלטרנטיבה בתל אביב) . פתוח תמיד. ובשביל החוויה אפשר לחזור מהאוטו או אל האוטו עם קורקינט חשמלי/אופנים להשכרה (עם אפליקציה) דרך הטיילת שלא חסר מאיפה לקחת. או מונית שרות\אוטובוס מהחניון לכל מקום מרכזי בעיר.
מה הוא יעשה עם אוטו בבינימינה? כמה התכלבות בן אדם יכול לספוג?
בתור אזרח מהפריפריה, אני גם חוטא מדי פעם בנופש בתל אביב. עם ילדים קטנים. החוויה מאוד חיובית. סה"כ כתייר זו אחלה עיר וכאמור בתור פרובנציאלי, עצם החוויה של ללכת לים, לאכול בחוץ, לשתות שייק בשדרה, ללכת ברגל לדירה\מלון, לרדת מהדירה לבירה... זה כשלעצמו אחלה חוויה. הילדים בכלל עפים כאילו נחתו מעולם אחר (לא רחוק מזה).
אתה מדבר עם מקצוען, תן קצת קרדיט...
נכון שהחניה ברוב המקומות מוגבלת, אבל יש את מגרש העפר בקצה רחוב האסיף (ומקומות נוספים) שם אפשר להעמיד רכבים לשבוע, שבועיים, כמה שאתה רוצה.מוריד את הכובע בפני הבקיאות!
תוכל לשים פה לינקים לווייז, לטובת הדורות הבאים?
שוק לוינסקי והבורקס - לא זוכר איך קוראים לו.
נחלת בנימין ביום ג' - שוק האמנים
שוק הכרמל. תמצא שם גם בגדי עבודה זולים בחלק העליון.
דיזנגוף התעורר בשנים האחרונות, הרחוב, הכיכר והקניון הממוזג.
שנקין.
נווה צדק ואזור התחנה הישנה.
כמובן שחוף הים, טיילת הרברט סמואל והנמל (בצפון של תל אביב, בדרום של יפו)
הסמטאות של יפו שיורדות לנמל וכמובן שוק הפשפשים
אתה יכול להחנות חינם בשכונות היותר צפוניות של תל אביב, עבר הירקון אם זה נוח לך ולהיכנס עם אוטובוס/מונית. הכי קרוב זה בשכונת כוכב הצפון.
המבורגרים:
-אמריקה בורגרס, אלנבי אחד העם(חמוצים מטוגנים מעולה)
-מיט בר: שרונה וכיכר דיזנגוף.
-פורט 19, על קינג ג'ורג' ליד הסנטר.
מסעדה טובה ולא יקרה: דיינר , על אבן גבירול.
מסעדת האחים לא רחוק משם בבית ציוני אמריקה, קצת קשה להשיג מקום.
פיצות/איטלקי זולה: גומבה על יגאל אלון(דרך גשר שד' יהודית)
פיצה ארציאלי, על רחוב מלכי ישראל.
פיצה בבוגרשוב, לקחת וללכת
דיזנגוף סנטר.
כל מה שהזכירו למעלה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.