צפייה בגרסה מלאה : קנס/ות על החזקת סלולארי מתמשכת בנהיגה
חבר צולם מחזיק בסלולארי בשעה 10
(הוא לא היה מודע שצולם)
לאחר נסיעה של חצי שעה הוא נתפס
ע"י שוטר, מחזיק בסלולארי וקיבל קנס במקום.
לאחר כחודש נשלח אליו הקנס מהמצלמה.
האם הוא יכול לאחד את הקנסות?
הוא לא זוכר אם זו הייתה שיחה אחת מתמשכת
או שיחה נוספת.
GodsFather
30-04-23, 21:16
חובת ההוכחה על המאשים שאכן בוצעו שתי עבירות שונות.
שידאג לבדוק את עצמו תחילה אם אכן ביצע את שביצע או שעושים עליו סיבוב ובהתאם יפעל עם עורך דין
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שיוציא פלט שיחות מחברת הסלולר באותו תאריך ושעה
Sent from my iPhone using Tapatalk
עצה לא פופולרית:
שיבין את הרמז ויתקן את דרכיו?
(מצטער אם אני יפה נפש, ולא תורם לדיון. כמות הנהגים שמנסה להרוג אותי כל יום עם הפלאפונים שלהם, בעודי רוכב לעבודה, גורמת לי לפרספקטיבה קצת שונה).
polar bear
01-05-23, 09:11
אתה לא. שיגיד תודה שזה הרמז.
GodsFather
01-05-23, 09:19
אין קשר בין הדברים. שיאתגר את המערכת להוכיח שהוא אכן אשם פעמיים או שזו שיטת מצליח.
(הוא לא היה מודע שצולם)
לאחר נסיעה של חצי שעה הוא נתפס
ע"י שוטר, מחזיק בסלולארי וקיבל קנס במקום.
לאחר כחודש נשלח אליו הקנס מהמצלמה.
האם הוא יכול לאחד את הקנסות?
הוא לא זוכר אם זו הייתה שיחה אחת מתמשכת
או שיחה נוספת.
מה שהחבר מנסה להגיד למשטרה זה שהוא בעצם היווה במודע סכנה מתמשכת בכביש במשך חצי שעה?…
נשמע לי שעדיף לו לבלוע 2 אישומים ״קטנים״, זה עוד יכול להתפוצץ לו בפנים גרוע יותר.
1. מצטרף לאיל, לא שאני צדיק הדור, אבל בהחלט זה הרגל שצריך להפטר ממנו.
2. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5341003,00.html
מזל שלא בדקו גם אם שתה ואולי לקח איזו שחטה...
נו באמת,
לעזור לפושע ורוצח בפוטנציה, ויהיה החבר הטוב ביותר?
חבר שלי שהיה פונה אלי אם שאלה כזו היה נענה כך:
תלמד את הלקח, שלם את הקנס, מקווה שלא ישללו לך כי מגיע לך שלילה!
ולהבא - בנייד נוגעים רק בעמידה בצד הדרך (רחוק מהשוליים).
ד.א.
אצלי הוא זרוק בתא שמתחת לרדיו
אם כבר, ברמזור אדום מותר לגעת בנייד מבחינה חוקית?
לשון החוק מדבר על רכב בתנועה, לא בתנועה? מותר.
בפועל אנשים שבטלפון ברמזור לפעמים מתחילים לגלוש ולפעמים לא רואים שהתחלף לירוק....זה עדיין מסוכן.
לשון החוק מדבר על רכב בתנועה, לא בתנועה? מותר.
לא נכון: על פי תקנות התעבורה אסור לגעת בטלפון הנייד בזמן הנהיגה ברכב, גם במקרה של עצירה מוחלטת ברמזור אדום.
https://ask.ralbad.org.il/1620/#:~:text=%D7%A2%D7%9C%20%D7%A4%D7%99%20% D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA%20%D7%94%D 7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94%20%D7 %90%D7%A1%D7%95%D7%A8,%D7%A9%D7%9C%20%D7 %A2%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%94%20%D7%9E%D7% 95%D7%97%D7%9C%D7%98%D7%AA%20%D7%91%D7%A 8%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A8%20%D7%90%D7%93 %D7%95%D7%9D.
דווקא מה שהבאת ניתן להבין שבעצירה מוחלטת זה כן מותר :
(ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב –
(א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;
(ב) לא ישלח או יקרא מסרון (s.m.s);
דווקא מה שהבאת ניתן להבין שבעצירה מוחלטת זה כן מותר :
(ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב –
(א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;
(ב) לא ישלח או יקרא מסרון (s.m.s);
אנא עארף, אני רק מהנדס. אם הייתי משפטן אולי הייתי מבין את המובאה הבאה:
רבים טועים לחשוב, כי מאחר שתקנה 28 אוסרת על שימוש בטלפון נייד, כאשר הרכב נמצא בתנועה - השימוש בו מותר בעת עצירה (למשל: באור אדום). עם זאת, חשוב לדעת כי מבחינת החוק, הרכב בתנועה גם כאשר הוא עומד ברמזור אדום. ולכן, האיסור תקף גם במצב זה.
GodsFather
01-05-23, 18:27
א. היה פסק דין שאמר שעמידה מוחלטת ברמזור וגם בפקק מאפשרת נגיעה בסלולרי.
אני לא מתכוון לחפש אותו, אבל ראיתי בעיני.
ב. אני לא יודע לגבי החבר ושיחה מתמשכת או לא ומה הסיבות. אני מתעסק באופן הקר והעקרון - האם הוכח שדיבר פעמיים או שמא פעם אחת ואילו הפעם השניה היא תקלה של מערכות המשטרה.
ואני אסביר - קיבלתי פעם דו"ח על חניה במקום אסור ממצלמת עיריה. בשני מקומות שונים, בו זמנית. ממש רואים בשעון הדוח ואילו את הרכב לא רואים. ועדיין הייתי צריך להלחם ולהוכיח את הטעות של נותן הדוח(!)
אז כן, תחשדו ותדרשו שיתאמצו מעבר לכל ספק שיוכיחו שאכן בוצעה העבירה. כי זה למעשה החוק ולמעשה מה שמגן על האזרחים כשמדובר בדין הפלילי. ותעבורה נחשבת בדין הפלילי.
GodsFather
01-05-23, 18:28
אגב, עד לא מזמן, גם התעסקות עם מערכת המולטימדיה של הרכב נחשבה כעבירה כמו סלולרי, גם אם רק העברתם תחנה. עד שמישהו אחד החליט שהוא לא מוותר ולקח את המדינה לבית המשפט ושם הוחלט שאין כך הדבר וזיכה אותו ושכמותו.
אז כן, תחשדו ותדרשו שיתאמצו מעבר לכל ספק שיוכיחו שאכן בוצעה העבירה. כי זה למעשה החוק ולמעשה מה שמגן על האזרחים כשמדובר בדין הפלילי. ותעבורה נחשבת בדין הפלילי.
האיש מודה שהוא דיבר בטלפון.. אין כאן עניין של להוכיח.
זה לא שונה מזה שהוא היה מקבל פיזית דוח משוטר, לא הניח את הטלפון, המשיך בנסיעה ומקבל עוד דוח מעוד שוטר אחרי כמה זמן..
הוא פשוט לא הפסיק לעבור עבירה.. על מה הוא מתלונן בדיוק?
GodsFather
02-05-23, 07:42
עזוב, לא מחפש לריב איתך. ובכלל, פות"ש נעלם.
boaz avrahami
02-05-23, 08:14
הגישה שלי היא לקחת אחריות על העבירות שלי.
אלחם אם קיבלתי דוח לא צודק אבל אשא בעונש אם קיבלתי בצדק.
וקיבלתי דוח על סלולרי ושילמתי מייד אפילו שזה שלח אותי ביחד עם עבירת מהירות קודמת לבילוי של שלושה ערבים בנהיגה מונעת.
צורם לי שיש על זה אפילו דיון אבל כשעוברים חוקים שלגיטימי לקבל שוחד אז אני כבר לא מתפלא על כלום במדינה. אולי בעצם רק על זה שזה חדר לכאן.
שמעון, גלה בגרות ושלח את החבר שלך לשלם על מה שעשה כמו גבר ושילמד את הלקח.
אתה במיוחד צריך ללמד אותו שאסור לשקר.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ehudzeelim
02-05-23, 08:42
לדעתי דורון ובועז, אתם טועים.
אם מדובר *באותה עבירה* שנאכפה פעמיים, כשהפעם הראשונה ע"י מצלמה, שלא קוטעת את ביצוע העבירה, ורק בפעם השניה על ידי שוטר, אני חושב שזה לא תקין ואין סיבה להענש פעמיים.
אם היה נתפס על ידי שוטר, ואחרי חצי שעה על ידי שוטר נוסף, אז ברור שהאכיפה הכפולה מוצדקת, כי אחרי שנתפס בפעם הראשונה בחר ביודעין לעבור שוב את אותו סוג עבירה.
כדוגמה, אם אדם חונה באדום לבן שעתיים, ועברו בסביבה 7 פקחים ורשמו לו 7 דוחות, אני לא חושב שהוא צריך לשלם 7 דוחות.
עוד דוגמה, אם אדם נוהג במהירות מופרזת בקטע של 5 ק"מ וצולם 5 פעמים באותו קטע, אני לא חושב שהוא צריך להענש לפי 5 עבירות מהירות.
כלומר, מספר העבירות הוא שצריך לקבוע, לא מספר הפעמים שהעבירה תועדה.
בהצלחה לחבר.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
לא נכון: על פי תקנות התעבורה אסור לגעת בטלפון הנייד בזמן הנהיגה ברכב, גם במקרה של עצירה מוחלטת ברמזור אדום.
https://ask.ralbad.org.il/1620/#:~:text=%D7%A2%D7%9C%20%D7%A4%D7%99%20% D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA%20%D7%94%D 7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94%20%D7 %90%D7%A1%D7%95%D7%A8,%D7%A9%D7%9C%20%D7 %A2%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%94%20%D7%9E%D7% 95%D7%97%D7%9C%D7%98%D7%AA%20%D7%91%D7%A 8%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A8%20%D7%90%D7%93 %D7%95%D7%9D.
לרלב"ד יש נטייה להחמיר בהסברים שלהם באתר. יש למילה תנועה פירוש אחד בעברית, וכבר זוכו אנשים שהשתמשו בטלפון בעמידה ברמזור. יכול להיות שנדרש עו"ד טוב כדי להגן על זה, אבל זה לא אומר שזה לא חוקי אלא שהחוק לא ברור או לא מפורש נכון ע"י המשטרה
.
אנא עארף, אני רק מהנדס. אם הייתי משפטן אולי הייתי מבין את המובאה הבאה:
רבים טועים לחשוב, כי מאחר שתקנה 28 אוסרת על שימוש בטלפון נייד, כאשר הרכב נמצא בתנועה - השימוש בו מותר בעת עצירה (למשל: באור אדום). עם זאת, חשוב לדעת כי מבחינת החוק, הרכב בתנועה גם כאשר הוא עומד ברמזור אדום. ולכן, האיסור תקף גם במצב זה.
גם אני רק מהנדס.
הגישה שלי היא לקחת אחריות על העבירות שלי.
אלחם אם קיבלתי דוח לא צודק אבל אשא בעונש אם קיבלתי בצדק.
וקיבלתי דוח על סלולרי ושילמתי מייד אפילו שזה שלח אותי ביחד עם עבירת מהירות קודמת לבילוי של שלושה ערבים בנהיגה מונעת.
צורם לי שיש על זה אפילו דיון אבל כשעוברים חוקים שלגיטימי לקבל שוחד אז אני כבר לא מתפלא על כלום במדינה. אולי בעצם רק על זה שזה חדר לכאן.
שמעון, גלה בגרות ושלח את החבר שלך לשלם על מה שעשה כמו גבר ושילמד את הלקח.
אתה במיוחד צריך ללמד אותו שאסור לשקר.
גם אני כשקיבלתי דוח על נייד שילמתי בלי ויכוחים (ככתוב: על תבכה כמו ילד על טעויות שעשית כמו גבר) אבל הוא קיבל שניים על אותה עברה, ואם זו באמת אותה עברה, מגיע לו לשלם רק פעם אחת.
גם אני כשקיבלתי דוח על נייד שילמתי בלי ויכוחים (ככתוב: על תבכה כמו ילד על טעויות שעשית כמו גבר) אבל הוא קיבל שניים על אותה עברה, ואם זו באמת אותה עברה, מגיע לו לשלם רק פעם אחת.
מה שאתה אומר זה, שאם המצלמה תפסה אותו בשיחה שלא הייתה לו ברירה לענות כי זה היה דחוף מהגן, ואחרי חצי שעה השוטר תפס אותו במקרה כי הוא ענה לשיחת חירום מהעבודה (הוא היה כונן בנוירו-כירורגיה באותו יום), אז זה שתי עבירות, ואין מה לעשות אלא לשלם. אבל אם הוא אשכרה ניהל שיחה חצי שעה רצוף עם הטלפון ביד, כי הוא אחד מהגברים המודרניים האלו שמנהלים שיחות נפש, אז צריך לבטל לו את אחד הקנסות. זה טיעון הגיוני, צריף רק לבקש פלט מחברת הסלולר.
https://ask.ralbad.org.il/1620/#:~:text=%D7%A2%D7%9C%20%D7%A4%D7%99%20% D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA%20%D7%94%D 7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94%20%D7 %90%D7%A1%D7%95%D7%A8,%D7%A9%D7%9C%20%D7 %A2%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%94%20%D7%9E%D7% 95%D7%97%D7%9C%D7%98%D7%AA%20%D7%91%D7%A 8%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A8%20%D7%90%D7%93 %D7%95%D7%9D.פשוט לא נכון.
אסף.
מה שאתה אומר זה, שאם המצלמה תפסה אותו בשיחה שלא הייתה לו ברירה לענות כי זה היה דחוף מהגן, ואחרי חצי שעה השוטר תפס אותו במקרה כי הוא ענה לשיחת חירום מהעבודה (הוא היה כונן בנוירו-כירורגיה באותו יום), אז זה שתי עבירות, ואין מה לעשות אלא לשלם. אבל אם הוא אשכרה ניהל שיחה חצי שעה רצוף עם הטלפון ביד, כי הוא אחד מהגברים המודרניים האלו שמנהלים שיחות נפש, אז צריך לבטל לו את אחד הקנסות. זה טיעון הגיוני, צריף רק לבקש פלט מחברת הסלולר.
זה החוק.
הגיון? זה כבר סיפור אחר.
ובדיוק כמו שהחוק לא מתחשב בהגיון כשאני נוסע 130 עם רכב מודרני שלחלוטין מרגיש נוח במהירות הזו, בכביש פנוי לחלוטין וכו' וכו' (כמובן שזה רק כדוגמא, כן?).
ככה החוק לא צריך להתחשב בהגיון כשהוא ניהל שיחת נפש של חצי שעה. אבל שיוכיח.
(אני מאוד סקפטי שהוא ניהל שיחת טלפון של חצי שעה)
עד כמה שאני יודע פלט מחברת סלולר לא קשור לעניין -
אסור להחזיק סלולארי ביד בזמן נהיגה. לא משנה אם השתמשת בו או לא לצורך שיחה או כל דבר אחר. אולי אני טועה. תבדקו.
boaz avrahami
02-05-23, 13:17
בהודעת הפתיחה פות״ש מציין שהתכשיט לא זוכר אם אלו היו שיחות שונות או שיחה מתמשכת.
חובת ההוכחה עליו אבל גם אם זו הייתה אותה העבירה בלב אני מתפלל לאלוהים החילוני שלי שישלם לכל הפחות כפול.
זה יותר חמור משתי עבירות נפרדות.
מדובר בנהג מסוכן כך או אחרת.
GodsFather
02-05-23, 14:50
תמשיכו תמשיכו
לדעתי דורון ובועז, אתם טועים.
אם מדובר *באותה עבירה* ש אם אדם נוהג במהירות מופרזת בקטע של 5 ק"מ וצולם 5 פעמים באותו קטע, אני לא חושב שהוא צריך להענש לפי 5 עבירות מהירות.
"אתה לא חושב", שה ממש יפה מצידך, טאבל לפחות מהנהג הממוצע מצופה לחשוב.
לגישתך, אם נסעתי 180 מאילת ועד החרמון, בלי להוריד רגל מהגז, זו עבירה אחת?
אז זהו, זה לא.
בכל רגע ורגע יכולת לבחור לנהוג כחוק, ובחרת שלא.
ולכן ז\ה יכול להיות המווון עבירות.
יוכלו לאחד לך אותן, אבל הדגש הוא "יוכלו". לא "יאחדו", לא "יצטרכו לאחד".
- - - Updated - - -
עד כמה שאני יודע פלט מחברת סלולר לא קשור לעניין -
אסור להחזיק סלולארי ביד בזמן נהיגה. לא משנה אם השתמשת בו או לא לצורך שיחה או כל דבר אחר. אולי אני טועה. תבדקו.
אתה לא טועה.
ehudzeelim
02-05-23, 16:37
הדוגמה שנתת לא טובה, כי אין אפשרות לנסוע 180 מדן ועד אילת, ברור שאם נתפסת בדרום במרכז ובצפון, אלה 3 עבירות ולא אחת.
מצד שני, נניח שנהג בכביש 6, על 150, למה שהמשטרה לא תציב 5 ניידות במקטע של 2 ק"מ שיצלמו אותו 5 פעמים? הרי ברור שמי שנוסע 150 על 6 לא נוסע באופן רגעי במהירות הזו. מה אתה חושב שיקרה כשחמש העבירות הצמודות האלה יגיע לבית משפט? אני חושב שהשופט יזרוק את המשטרה מכל המדרגות..
ושוב, אין קשר לחומרת העבירה, הכל מתחיל בחינוך, ובינתיים צריכים להיות קנסות גדולים בהרבה, כשאנשים יקבלו קנס 50000 שח הם כבר לא יגעו במכשיר בנהיגה. ולמי שזה קשה, אפשר לבוא לקראתו בפריסת תשלומים..
מהשאלה שלך משתמע שחבר שלך נוהג ברגיל עם טלפון באוזן חצי שעה רצוף.
אישית, מקווה שייקחו לו את הרישיון לתקופה ממושכת ושיסע במוניות. בינתיים שישלם פעמיים.
מי שלא ראה נהג אוכל מנה חמה (עם הכף פלסטיק) בנתיב השמאלי בכביש 1 שלא יתפלא על טלפונים סלולאריים ביד לחצי שעה.
(והוא גם רדף אחרי כדי לקלל אותי אחרי שעשיתי לא יאמן עם הראש) והעבירה על המנה חמה נחשבת פחות חמורה והקנס יותר קטן (כי זה לא סלולארי זה סתם לא שם שתי ידיים על ההגה). מעניין מה יקרה אם הוא יבהל והנוזל הרותח ישפך עליו.
מעניין מה יקרה אם הוא יבהל והנוזל הרותח ישפך עליו.
"...חתולים וקפה רותח תמיד ינחתו על הרגליים..."
הדוגמה שנתת לא טובה, כי אין אפשרות לנסוע 180 מדן ועד אילת, ברור שאם נתפסת בדרום במרכז ובצפון, אלה 3 עבירות ולא אחת.
מצד שני, נניח שנהג בכביש 6, על 150, למה שהמשטרה לא תציב 5 ניידות במקטע של 2 ק"מ שיצלמו אותו 5 פעמים? הרי ברור שמי שנוסע 150 על 6 לא נוסע באופן רגעי במהירות הזו. מה אתה חושב שיקרה כשחמש העבירות הצמודות האלה יגיע לבית משפט? אני חושב שהשופט יזרוק את המשטרה מכל המדרגות..
לא אמרתי כבר את דעתי על מה שכתבת באדום?
אתה טועה.
כתבתי מה יקרה.המשטרה לא תציב 5 ניידות בעל שני קילומטר, יש להן פהגנות להשבית.
וברצינות - אם יקרה מקרה, כפי שצינתי בתגובתי הקודמת. ממש לא MUST.
א-לוהים ישמור ממה ואיך שכותבים כאן חלק מהמגיבים.
נשאלה שאלה משפטית. על כמה עבירות צריך להישפט.
חשבתי שאולי לחבר בפורום ידוע על מקרים דומים
ויכול לתת כיוון.
במקום לענות על השאלה הטכנית הזו, הורידו עליו אש וגופרית.
אם החוק מיקל ונוטה לצידו, לא צריכים להיות יותר מחמירים.
ובכלל, אתם יודעים מה היו נסיבות העבירות?.
אולי היו אלו שיחות חירום?
אתם יודעים מה הרקורד שלו מבחינת עבירות תנועה?
עם השוטר שקנס אותו, הוא בכלל לא ניסה להתווכח.
אמר טעיתי ואני אשם וקיבל את הדוח בהכנעה והתכוון לשלמו.
רק לאחר שקיבל את הדוח מהמצלמה, על העבירה המוקדמת
הוא חשב לאחד אותם.
בקיצור, מזלו שגם התובעת המשטרתית גם השופטת מסתכלים
על התמונה הכוללת.
קודם כל הוא לקח אחריות והודה בעבירות מבלי להצדיק את עצמו.
בטיעון לעונש הוא ביקש להתחשב בכך שהוא לא נהג ברכבו שיש בו
דיבורית. אלא הוא נהג ברכב של חבר ולא הצליח להתחבר לדיבורית שם.
השיחות היו מדוד שלו. ניצול שואה. שהתקשר אליו בנושא בריאותי
שהיה חייב לטפל בו. וכיון שמיהר לפגישה חשובה, לא יכול היה לעצור בצד.
כמו כן, הוא מעולם לא עבר עבירה דומה וגם אין לו עבירות בשנים האחרונות.
על שתי העברות נגזר עליו פסילה על תנאי וקנס בסך 1100 שקל. ללא נקודות.
ehudzeelim
03-05-23, 07:41
לא אמרתי כבר את דעתי על מה שכתבת באדום?
אתה טועה.
.
יכול להיות שאני טועה,
אבל בתגובה מספר 8 בשרשור זה יש קישור לכתבה בעניין דומה. לפחות לפי הכתבה ההיא, זה שאני טועה פחות ברור מאיך שאתה מציג את זה [emoji16]
GodsFather
03-05-23, 08:16
א-לוהים ישמור ממה ואיך שכותבים כאן חלק מהמגיבים.
נשאלה שאלה משפטית. על כמה עבירות צריך להישפט.
חשבתי שאולי לחבר בפורום ידוע על מקרים דומים
ויכול לתת כיוון.
במקום לענות על השאלה הטכנית הזו, הורידו עליו אש וגופרית.
אם החוק מיקל ונוטה לצידו, לא צריכים להיות יותר מחמירים.
ובכלל, אתם יודעים מה היו נסיבות העבירות?.
אולי היו אלו שיחות חירום?
אתם יודעים מה הרקורד שלו מבחינת עבירות תנועה?
עם השוטר שקנס אותו, הוא בכלל לא ניסה להתווכח.
אמר טעיתי ואני אשם וקיבל את הדוח בהכנעה והתכוון לשלמו.
רק לאחר שקיבל את הדוח מהמצלמה, על העבירה המוקדמת
הוא חשב לאחד אותם.
בקיצור, מזלו שגם התובעת המשטרתית גם השופטת מסתכלים
על התמונה הכוללת.
קודם כל הוא לקח אחריות והודה בעבירות מבלי להצדיק את עצמו.
כמו כן, הוא מעולם לא עבר עבירה דומה וגם אין לו עבירות בשנים האחרונות.
על שתי העברות נגזר עליו פסילה על תנאי וקנס בסך 1100 שקל. ללא נקודות.אתה לא צריך להצטדק ובטח לא לפרוס את הטיעונים. תן להם/לנו להקליד להנאתנו.
אלו תירוצים שמתאימים לדור ה-Z , אבל יאללה , נבקש סליחה משאר בני המשפחה שלא נהרגו, מה כבר עשינו.
(הוא לא היה מודע שצולם)
.
אם הוא לא מודע אז אפשר להאשים את המשטרה בהאזנת/צילום סתר ולדרוש גם פיצויים והדחת השוטר לאלתר.
שתי עבירות של נהיגה בהיסך הדעת....... צריך שישלם את ריבוע הקנסות
עריכה:
זה קשור בשואה אז מותר.
א-לוהים ישמור
לא מאמינים
אש וגופרית.
לא הגזמת
.
השיחות היו מדוד שלו. ניצול שואה. .
Sent from my T40Pro using Tapatalk
מי שלא ראה נהג אוכל מנה חמה (עם הכף פלסטיק) בנתיב השמאלי בכביש 1 שלא יתפלא על טלפונים סלולאריים ביד לחצי שעה.
(והוא גם רדף אחרי כדי לקלל אותי אחרי שעשיתי לא יאמן עם הראש) והעבירה על המנה חמה נחשבת פחות חמורה והקנס יותר קטן (כי זה לא סלולארי זה סתם לא שם שתי ידיים על ההגה). מעניין מה יקרה אם הוא יבהל והנוזל הרותח ישפך עליו.
צומת רנתיה לפני XX שנים
נהגת מגיעה מכוון פתח תקווה, פונה ברמזור שמאלה.
בין הכתף לאוזן פלאפון
ביד אחת פיתה (לא בדקתי אם פלאפל או שווארמה)
ביד שנייה סיגריה
זו כבר אומנות...
- - - Updated - - -
, למה שהמשטרה לא תציב 5 ניידות במקטע של 2 ק"מ
לפני שנים, בצעירותי, הייתי נוסע בימי ראשון לפנימיה/צבא בטרמפ עם מישהי שכל יום א' עלתה לת"א.
אחלה רכב ומהירות (אז מטורפת) של 120-130.
נתפסה פעמיים ע"י שוטר בהפרש של 2 ק"מ בקטע שבין ב"ש לצומת שוקת..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.