צפייה בגרסה מלאה : בגיפולוג יודעים הכול-איש מרזבים לרעפים בשפלה
אז יש לי גג רעפים (המצאה מחורבנת, מאות נקודות כשל פוטנציאליות), ויותר גרוע, יש אזור קטן עם מרזב הפוך (מי שלא מכיר, דמינו שני מישורי רעפים שיוצרים V והמרזב נמצא מתחת לחיבור ומנקז מעבר לשפת הגג למרזב ההיקפי (בכלל חרא של סידור המרזב ההפוך הזה), שנים שאני נלחם בו, עובד סביר בגשמים נורמלים אבל על הפנים במבול חזק, וחלק מהמים גולש לצדדים בקצה שקרוב לשפה, למרות שאני מקפיץ על נקיונו.
אבל בשנים האחרונות, המעט גשם שיש מגיע במקבצים אדירים כמו ביומיים האחרונים.
מרפי אוהב אותי, אני עכשיו בחו״ל ומקבל משתחיה דיווחים על נזילות ומבצעי יבוש על ידי ספוגים מהתקרה שתחת לרעפים (בבוידם, על הברכים…).
בקיצור, אני חייב לטפל במרזב ההפוך הזה טיפול שורש, לא דחוף בימים הקרובים, מחפש מיקצוען ואשמח להמלצה בשפלה/מרכז.
משה פוקס פחחות בנווה מבטח. חפש מספר בגוגל. עשה לי מרזבים לבית פרטי, אחלה שירות ועבודה.
מוטי מרעננה טיפל לי פעמיים בגג. עשה עבודה טובה.
0505355602
אורן 050-7576857, סופר מקצוען.
איזור גדרה רחובות.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
בדיוק אותה בעיה ובאותו איזור , תודה.
משה פוקס פחחות בנווה מבטח. חפש מספר בגוגל. עשה לי מרזבים לבית פרטי, אחלה שירות ועבודה.גם אצלי עשה עבודה טובה.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
אצלי קצה ה-V לא מחובר למרזב היקפי, וזורם לחצר.
יש לוח פח שמוודא שהזרימה עוברת את קצה מתאר הגג.
אצלי קצה ה-V לא מחובר למרזב היקפי, וזורם לחצר.
יש לוח פח שמוודא שהזרימה עוברת את קצה מתאר הגג.
תוכל לשלוח תמונה גם מהצד הפנימי? אני שוקל משהו כזה, אבל מאוד צפוף שם והזוית די שטוחה, אולי אקפוץ לראות אם אתה באיזור גדרה-גדרות
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230203/bfa71cb6424aa932fb79fcdac04854fe.jpg
צירפתי תמונה להמחשה, המרזב ההפוך לאורך הקו האדום, הנזילה על חגורת הבטון בארועי גשם חזקים מאוד, מאוד צפוף ואני מחפש דרך למניעת גלישה משולי המרזב באיזור חגורת הבטון
אותו פטנט בגג.
אצלי הנזילה פנימה לגג בוודאות התרחשה בגלל ג'יפה בשוליים של המרזב, מתחת לרעפים מעל למרזב פח.
כנראה שבאירוע גשם חזק, הניזוק לא מספיק, וזה מטה מים פנימה לגג במקום לתת לזרום מטה.
עליתי עם סולם לגובה הגג, ועם צינור גינה עם אקדח סטנדרטי שאפשר לייצר סילון מים, שטפתי את המרזב יסודי.
היום בהפוגה בין הגשמים (לא היה מבול, מאז האירועים של תחילת השבוע לא היו נזילות) ופירקתי חלק מהרעפים שמעל המקטע התחתון של המרזב ההפוך, כפי שדורון תיאר אצלו, גם אצלי היה מה לנקות כי לוכד גיפה ישנה, ניקיתי ושטפתי ונעקוב….
בגיפולוג יודעים הכל עובד…
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.