צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - מערכת עם אנדרואיד אוטו
אהלן,
התקלקלה המערכת בדיסקו - הייתה שם מערכת מבוססת אנדרואיד.
לא התחברתי לקונספט - מבחינתי לעבוד או עם הפלאפון, או עם מערכת שאפשר לחבר לה את הטלפון בעזרת אנדרואיד אוטו/אפל קארפליי.
יש למישהו המלצה למערכת כזו?
מערכות מבוססות אנדרואיד יש כמו זבל, אני צריך מערכת שאפשר לעבוד עם אנדרואיד אוטו.
אריאל
בתור מי שעשה את המעבר מאנדרואיד לאנדרואיד אוטו בעל כורחו (רכבים חדשים הפסיקו להגיע עם אנדרואיד עצמאי), ולאחר ניסיון בשימוש יום יומי עם 3 מערכות כאלו, אתה עושה טעות לדעתי.
זה מוצר לא מבושל, עם הרבה יותר מדי באגים, ניתוקים ותקיעות, שלא לדבר על כך שמראש המערכת מוגבלת ומסורסת ולא ניתן להתקין עליה כל מיני אפליקציות (למשל, ניווט שטח).
מה מפריע לך באנדרואיד הרגיל שאתה חושב שיפתר באנדרואיד אוטו?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
זה מוצר לא מבושל, עם הרבה יותר מדי באגים, ניתוקים ותקיעות, שלא לדבר על כך שמראש
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
אני לא חווה אף אחת מהבעיות המוזכרות לעיל, יש לי רכב שלישי עם AA( ממוצע החלפות כל 4 שנים ליסינג) , בהתחלה עבדתי עם התקנות דרך אתרי apk כי לא הייתה גרסה רשמית ואכן היו בעיות, לא יודע להגיד אם בטלפון או באוטו, ייתכן שגם וגם (vw ג'טה +סמסונג s5) , ברכב השני שהיה לי (vw טיגואן + LG G10) לא היו בעיות כלל.
אח"כ בפיגו 5008 + סמסונג נוט 20 לאחר החלפת הכבל לכזה שבו זה עובד לא נתקלתי בשום בעיה.
אני מסכים עם החלק השני, שאין חופש בהתקנות של מה שבא לך, אלא רק מה שמתאים ע"י יצרן האפליקציה, אבל בנושא ניווט הבנתי שהפקק בדרך להשתחרר
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אריאל, אנדרואיד אוטו לא נתמך על ידי חלק גדול מהתוכנות.
יהיה לך גוגל-מפות, ווייז אבל לא תוכנות ניווט שטח.
אם תרצה- תוכל לקופות אולי האחד הערבים ולהתרשם.
נשלח מהנייד
מהניסיון שלי עם AA (בסקודה ובפיג'ו) אני מאוד מרוצה.
מסכים שבעבר היו בעיות, אבל בשנים האחרונות, ובמיוחד מאז המעבר שלי לפיקסל 6 (של גוגל) המערכת עובדת עבורי מעולה - חלק, בלי תקיעות, עם סנכרון מצויין בן הטלפון למערכת.
מה חסר לי במערכת מבוססת אנדרואיד?
הכל.
מסך המגע האנכי לא נוח, חוסר בוואטסאפ לקבלת קבצי ניווט, עדכונים שלא באמת קיימים כי רוב המערכות סיניות, מערכות שנתקעות וכו'.
הטלפון נותן לי מענה למה שאני צריך - רק שהייתי שמח לקבל מסך גדול יותר ולכן הולך לכיוון הAA.
מה שכן, רוב המערכות שראיתי מריצות אנדרואיד עם אופציה לAA, ככה שתמיד אוכל לותר עליו במידת הצורך.
בנוגע לניווט שטח, מסכים שבעיה, אבל בסופו של דבר, גם שהמערכת בדיסקו עבדה, התייאשתי ממנה ועבדתי עם הטלפון, אז אמתין שיגיע ניווט שטח לAA.
ויתרתי על האנדרואיד, הזמנתי HU של פיוניר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.