צפייה בגרסה מלאה : בג"יה - איך לקודד שלט אוניברסלי למזגן אלקו
אז איכשהו ברוב כישרוני הצלחתי להרוס את הקידוד של השלט האוניברסלי למזגן באחד החדרים (ניסיתי לשים טיימר ולחצתי בטעות על איפוס של הקוד)
המזגן של חברת elco, שלט אוניברסלי של Sigma. הקודים בשלט הולכים מ-0 ועד 699. העניין הוא שהקודים שאני מוצא עבור מזגן אלקו הם בטווח ה-900, ואין את זה בשלט.
נסעתי כל מיני קודים שונים, גם של אלקטרה, בינתיים לא נמצא הנכון.
היש טכנאי מזגנים בקהל שאולי מכיר את הקוד הנכון?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
מאיר אלוני
15-07-22, 08:42
תעלה תמונה וננסה לעזור.
בדרך כלל בשלט אוניברסלי יש כפתור SET לחיצה ארוכה והקוד מהבהב ואז עם כפתור הטמפרטורה עולים בקודים עד שהמזגן מופעל ואז לחיצה על OK שומרת את הקוד
זה השלט המדובר.
קיימת כמובן אופציה ידנית, אבל לנסות אחד אחד 700 קודים לא נשמע לי הגיוני, למרות שניסיתי קצת..
שמיל תודה על הטבלה, מצאתי אותה בגוגל אבל כמו שאתה רואה הרבה מהקודים (כולל הקוד לאלקו) הם מספרים שלא קיימים בשלט שלי, הוא מגיע רק עד 699.
נסעתי בכל זאת את הקודים המסומנים בטבלה ששלחת, לא עבד..https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220715/b847b9ed49fd4c16b521133d529870e1.jpg
מאיר אלוני
15-07-22, 11:28
אז יש לך הוראות... אין לך ברירה תריץ את הסריקה זה לוקח מספר דקות ואחר כך תרשום לך את הקוד הנכון לפעם הבאה שיתאפס
שים לב שכנראה אלקו זה שם המדבקה.
יש לזה שמות מקבילים, ולכן היו מסומנים במהוב כל מיני אחרים.
נסה לבדוק ביחידה החיצונית מי היצרן.....
חוץ מזה, אם אתה עם אנדרואיד, יש אפליקציה של שלטים.
תוריד, תגדיר לו איזה מזגן, ותתרגל להפעיל עם הסלולארי.
עובד לי על מזגנים של אלקטרה, של סאגה, של תדיראן, על טלויזיות של טושיבה ושל הייסנס....
לא בטוח שבכל סוגי הטלפונים, לפחות ברדמי זה קיים.
אז הבנתי שאין ברירה באמת והלכתי על הסריקה הידנית.
למחפשים בעתיד יצא 482 [emoji2359]
תודה רבה לעוזרים!
לדורות הבאים :
בדרך כלל ניתן ללחוץ ארוך על כפתור החיפוש וזה מתחיל לרוץ מאוד מהר בין הקודים.
מכוונים את השלט למזגן ומתחילים, זה עובר על 999 קודים באיזה 2.5 דקות מקס.
ברגע ששומעים שהמזגן מגיב, עוצרים, ואז חוזרים כמה אחורה עד ששוב מגיב, זה הקוד.
זה לא כזה חפירה.
לא להתעצל ולכתוב את הקוד על השלט....
ניסיתי את זה כמובן.
עברתי ככה על כל הקודים ולא היתה תגובה. כנראה שלפחות במקרה של השלט הספציפי הזה צריך לעצור בין קוד לקוד.
כמובן שהפעם הקוד נרשם על השלט.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.