צפייה בגרסה מלאה : עלות ישור קו חיצוני
Yaniv Priav
15-06-22, 23:18
אהלן צוות המומחים
מתעניין בדייהטסו טריוס 2008 ,מצב מכני מעולה , מוגבהת וממגונת
אך יש קילופי צבע וקילופי לכה ובנוסף הגומיות בחלונות מאוד יבשות.
רציתי לדעת מה העלות המשוערת של צבע לכל הרכב ? צבע רגיל או רפטור
ומה העלות המשוערת של החלפת גומיות בכל החלונות ברכב ?
תודה רבה !
שלום וברכה.
מאיזה איזור אתה?
עשיתי לא מזמן לטריוס שלנו אצל בינו סנטר בחולון (רח' המרכבה 36), הרכב יצא כאילו היה 2022.
הגג היה כולו חלוד לגמרי, מכסה המנוע מקולף והצבע שלו שרוף וכל האוטו היה עם שפשופים, שריטות ומכות קטנות.
פחחות וצבע כללית
ציפוי נאנו קרמי
ניקוי וצביעת ג'אנטים
שטיפת מנוע
שטיפה פנימית יסודית (חידוש מושבים)
חידוש פנסים
עץ ריח (...שניים)
10,500ש"ח
מה החלק היחסי של הפחחות בסכום?
היי
יש המון המלצות על סדנא שנקראת "מספר 1" באשדוד.
כל מיני מועדוני רכבי ספורט (מיאטות בין היתר) לקוחות קבועים שלו, ויש המון ביקורות חיוביות.
נראה שהם אוהבים את העבודה שלהם.
אני מעולם לא צבעתי רכב, ואין לי שום קשר למקום.
חבר קיבל הצעה של 4500 לצביעה כללית של כל הרכב.
איכות הצביעה נמדדת לא רק בתוצאה הראשונית, חשוב יותר איך היא מחזיקה לאורך השנים!
נ.ב - הצעת המחיר יכולה להשתנות מכמה פרמטרים נוספים כמו תיקוני פח או רק צבע וכו'
ודבר נוסף - אם וכאשר, ממליץ בחום לתעד את כל התהליך כדי שבשלב המכירה יהיה לך קל יותר להסביר למה נצבע הרכב מאחר ואף אחד פה לא מאמין לאף אחד אצלינו במדינה.
יותר צפונה, בפורידיס
הילדה צבעה איביזה לאחורנה, צבע מלא כולל ייסוד, כולל מעט יישור פח, היכן שהיה צריך.
5000 ש"ח
Yaniv Priav
16-06-22, 13:07
שלום וברכה.
מאיזה איזור אתה?
עשיתי לא מזמן לטריוס שלנו אצל בינו סנטר בחולון (רח' המרכבה 36), הרכב יצא כאילו היה 2022.
הגג היה כולו חלוד לגמרי, מכסה המנוע מקולף והצבע שלו שרוף וכל האוטו היה עם שפשופים, שריטות ומכות קטנות.
פחחות וצבע כללית
ציפוי נאנו קרמי
ניקוי וצביעת ג'אנטים
שטיפת מנוע
שטיפה פנימית יסודית (חידוש מושבים)
חידוש פנסים
עץ ריח (...שניים)
10,500ש"ח
היי , אני מרמלה , לדעתי אין צורך בפחחות , נטו לטפל בעניין הצבע והגומיות בחלונות
יודע לתת לי השערה ?
בנוסף צבע רפטור הוא זול יותר מצביעה רגילה ?
תמיד צריך פחחות, השאלה כמה ... במיוחד ברכב לא צעיר.
אבל קיבלת סדרי גודל - כנראה לא פחות מ-3500 שח ויותר ריאלי באזור ה-5000 שח.
נשלח מהנייד
אני מציע לך לא לצבוע רפטור.
זה הופך אחר כך כל תיקון לסיפור.
והמחיר לא יכול להיות זול יותר כי את כל ההכנה עושים אותו דבר (וההכנה היא רוב העבודה)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
רכב שהולך לטייל בשטח חבל להשקיע הרבה על צבע
שיח קטן. שריטות וכאב לב.
הקטע של בינו סנטר זה שאפשר לבצע שם כל מה שאתה רוצה ברכב.
החל משטיפה ידנית דרך דיטיילינג, צמיגיה, מוסך, ועד פחחות וצבע קומפלט
יש שם גם אבזרים, ג'ימבורי לילדים, בית-קפה, אוכל מהיר, ואפילו מספרה.... בזמן שהאוטו מקבל טיפול ואתה ממתין, תנצל את הזמן לסדר את הזקן ולהתחדש בבלורית, פסים וצבע....
הכל שם מעוצב, מבריק, מוסיקה בקולי קולות. העובדים מצויידים במכשירי קשר, נראה אמריקה. מגניב.
ואהה.... יקר.
בעוונותי, ברגע של חולשה, עלתה הטינופת על ובתוך הפרייבט עד נפש והתפתיתי להכניס אותה לבינו לניקוי + ליטוש פנסים שכבר הצהיבו וכמעט נאטמו.
רק שטיפה וניקוי פנימי. בלי ניקוי ריפודים, פוליש-וקס או ציפויי ננו למיניהם (שהם כמובן עושים, אבל זה כבר במחירים שמזכירים את מתחם ה-VIP בהופעות של אייל גולן...).
שורה תחתונה - הפוקוס הזקנה יצאה משם מבריקה כמו שמעולם לא הבריקה. כנראה גם לא כשירדה מהליין של פורד בוולנסיה, אי שם ב-2010. גם הפנסים נראים כמעט כמו חדשים ופתאום מאירים כמו שצריך.
ללא ספק, בינו עושים אחלה עבודה. ומין המפורסמות שכשהאוטו נקי כל כך, מתווספים לו גם כמה כוחות סוס. זה אשכרה מוכח מדעית.....:rolleyes:;)
אבל מה? יקר.
90 שקל לשטיפה (לג'יפ - 120!!!) נשמע מוגזם. אבל מדובר בשטיפה ידנית וברמת פדנטיות שממש ראויה לציון, הרבה יותר קפדנית מתחנות השטיפה המקובלות, שכנראה אף אחד מאיתנו, גם אני בשנים הקשות שלי, לא השקיע ככה גם כשהיינו צעירים ובילינו את כל יום שישי בצחצוח האוטו לבד בחצר.
200 שקל לליטוש פנסים?.... גם ברמה הזו, זה כבר פחות או יותר כפול ממחיר השוק.
יקר. יקר נורא. אבל האוטו מרגיש כמו חדש לשלושה-ארבעה ימים, עד שיתכסה שוב באבק.
קחו בחשבון תור ארוך בכניסה ואח"כ המתנה ארוכה ולפחות כוס קפה/פחית קולה אחת וטיפ לבחור שהזיע את נשמתו על האוטו שלכם. מדובר בחתיכת הוצאה.... האם אחזור לשם?... אהמממ. גם אם כן, ייקח עוד זמן. אולי דווקא עם הג'יפ, כשיהיה באמת מטונף בבוץ. ואז יהיה שווה לשלם כדי שילקטו ממנו את כל הטינופת.
הם גם מציעים לעשות מנוי. 12 שטיפות במחיר 10, ואז יש להם כל מיני מבצעים - למשל, למנוי, ליטוש הפנסים יעלה רק 89 שקל שזה לכשעצמו כבר אחלה מחיר.
האם שווה?.... לא יודע. סביר להניח שאצל בני דודינו באחד הכפרים תקבלו שירות דומה בפחות כסף. לי זה היה קרוב ובאותו רגע ספציפי גם לא היה תור גדול וגם רציתי לנסות אותם
ואיך עבודת הפחחות-צבע שלהם? וואלה, לא יודע. למי שכל התפאורה וההצגה מסביב קוסמות לו, שייקח הצעת מחיר.
תיקון/תוספת: אתמול הם פרסמו עוד מבצע - צבע כללי לרכב ב- 699 שקל כפול 10 תשלומים. כלומר 6990. אבל זה רק למנויים (קיימים וחדשים) ולא כולל צבע מטאלי ופחחות. מכיוון שמדובר בסכומים משמעותיים, מומלץ לבדוק עוד אותיות קטנות ותנאים לפני שמאשרים להם להתחיל לעבוד, שלא יהיו אי נעימויות אחר כך.
לגבי צביעה ברפטור... בעיני ממש יפה וגם פחות רגיש לשריטות קטנות מענפים וכו', אבל תיקונים הם באמת סיפור. וכשזה מתלכלך בבוץ, קשה יותר לנקות.
Yaniv Priav
18-06-22, 01:38
אני מציע לך לא לצבוע רפטור.
זה הופך אחר כך כל תיקון לסיפור.
והמחיר לא יכול להיות זול יותר כי את כל ההכנה עושים אותו דבר (וההכנה היא רוב העבודה)
אסף.
היי אסף , אשמח להסבר איך זה מסבך את נושא התיקון ?
אתה מתכוון לתיקוני פח עתידיים בלבד ?
שואל להעשרת הידע בלבד
נגיד עשית תאונה קלה. צריך תיקון. להסיר צבע רגיל כדי לתקן - נגיעה עם דיסק ניקוי מתאים וכל פחח עושה בשניה. להסיר רפטור - קודם תמצא פחח שמוכן להתעסק עם זה ואז תבין שזה גם לא בדיוק יורד בנגיעה.
ואז אחרי שפתחת ותיקנת וצריך לצבוע מחדש.... שוב סיפור כי העובי הוא גדול ולהגיע לאחידות לא פשוט.
כמובן שיש פחחים שישמחו לטפל ברפטור. אבל מה שמקובל - 500 ש"ח לחלק - יהפוך להרבה יותר מזה.
כמובן שאם זה רק תיקון צבע ולא פחחות, אתה יכול להגיע לתוצאה לא רעה עם ספריי דווקא בגלל שהצבע עבה.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.