צפייה בגרסה מלאה : מבקש עזרה לגבי אינפיניטי qx60 שנת 2015
שלום רב, פעם ראשונה בפורום. כותב מתוך מצוקה ותסכול. ברשותי הרכב הנ״ל, מזה כחודש מקרטע באופן מתגבר במהירויות נמוכות. מעין דפיקות הנשמעות מהחלק היותר אחורי של הרכב. הכנסתי לשלושה מוסכים (לא של אינפיניטי) ואף אחד לא הצליח לאבחן. באין ברירה הכנסתי למוסך של אינפיניטי. חזרו אליי די מהר באבחנה של ממיר קטליטי סתום. מסתבר שברכב שלושה ממירים והחלפתי את כולם. מצאו גם תושבות מנוע קרועות והחלפתי גם אותן. לא רוצה אפילו לכתוב את העלות המטורפת. העניין הוא שהבעיה לא תוקנה הקרטוע והקפיצות ממשיכות כאילו לא נעשה דבר והמוסך לא יודע איך לעזור. מבקש עצה מהפורום. או אוליי הפנייה למישהו סופר מקצועי שיהיה מוכן לקחת את נושא האבחון ברצינות ולעזור. תודה לכל העונים
היי אייל- אני מצטער אך הסיכוי שלך לקבל תשובה מבוססת על משהו הוא נמוך מאוד. אני כותב את הדברים באמת מתוך מטרה לחסוך לך כסף וכאבי ראש- עיקר העיסוק כאן הוא ברכבי שטח- ומן הסתם האינפיניטי אינו כזה, כך שמאגר הידע לגביו מצומצם מאוד בין דפים אלה. מן הסתם התשובות שתקבל יהיו או כאלה של מוסכניקים שרק רוצים לבלבל אותך ואז להביא אותך אליהם למוסך (כאן זה די נדיר) או של חבר'ה שבאים בכוונה טובה לסייע לך- אך לא ממש מכירים אינפיניטי.
היי אייל- אני מצטער אך הסיכוי שלך לקבל תשובה מבוססת על משהו הוא נמוך מאוד. אני כותב את הדברים באמת מתוך מטרה לחסוך לך כסף וכאבי ראש- עיקר העיסוק כאן הוא ברכבי שטח- ומן הסתם האינפיניטי אינו כזה, כך שמאגר הידע לגביו מצומצם מאוד בין דפים אלה. מן הסתם התשובות שתקבל יהיו או כאלה של מוסכניקים שרק רוצים לבלבל אותך ואז להביא אותך אליהם למוסך (כאן זה די נדיר) או של חבר'ה שבאים בכוונה טובה לסייע לך- אך לא ממש מכירים אינפיניטי.
תודה רבה. מעריך את תשובתך
QX60 הוא קרוסאובר גדול ומפואר עם הנעה כפולה, מה שנחשב בקרב רוב הציבור ל"ג'יפ 4X4".... ולכן באופן טבעי אובדי העצות יחפשו את התשובות כאן.
אז לא. זה לא "ג'יפ" ואפילו לא ג'יפון וגם לא קרוב לזה.
וכמקובל במותגי יוקרה, אם הרכב נורא יקר במעמד הרכישה, אז גם אחרי שנים רבות בהן הערך ירד ומחיר הרכב כבר נגיש גם ל"עמך", עדיין עלות כל תיקון נשארת בקטגוריית היוקרה.
אינפיניטי היא חטיבת היוקרה של ניסאן. מכוניות אינפיניטי נחשבות לאיכותיות ואמינות ודגמי מכוניות הסאלון-הספורטיביות שלהם גם מהנים מאוד לנהיגה. סוג של "ב.מ.וו יפנית". אבל הן המותג והן הדגם הספציפי אינם נפוצים בישראל. מה שמוביל להיכרות מוגבלת למדי של רוב המוסכים איתו.
זה משאיר את מוסכי היבואן - אלה בעיקר יקרנים, ולצערך גילית שגם לא תמיד מקצועיים כנדרש ברכב מורכב ומשוכלל כזה. ואני לא מתכוון רק למוסכי היבואן הספציפי הזה אלא למוסכי היבואנים באופן כללי. כן, אני יודע שזו הכללה, אבל בישראל אנחנו חיים וזה כבר לא סוד שבכל כניסה למוסכי יבואן, בוודאי כשמדובר במותגי היוקרה, הלקוח צריך להיות מוכן נפשית ופיננסית לפשיטת עורו מעליו. במקרה הטוב אולי באמת יבצעו דיאגנוסטיקה נכונה, יאתרו ויתקנו את התקלה. בכל מקרה זה יהיה יקר.
אני יודע שלא עזרתי. מצטער.
יכולתי לעזור יותר אם היתה נשאלת השאלה "האם לרכוש אינפיניטי QX60" ועזרתי היתה מתבטאת באזהרה המפורשת "לא לגעת".
בהצלחה.
שאלה
נכנסת למוסך עם בעיה
החליפו לך כל מיני רכיבים בעלות גבוהה, והבעיה לא טופלה
לא חזרת אליהם ? מה התגובה שלהם ?
התחלת שם, שילמת כבר לא מעט, תדרוש מה שמגיע לך - אם הם לא מצליחים לפתור, תדרוש פיצוי על התשלום שכנראה היה לחינם.
בהחלט ייתכן שמצאו עוד תקלות/רכיבים שדורשים טיפול. לדוגמא - מצאו תושבות מנוע קרועות שכל מי שנתקל בזה בכל רכב שהוא, יודע כמה זה משפיע על כל מיני דפיקות ורעשים בנסיעה. האוטו לא חדש וכאמור - גם די מורכב. אבל מסתבר שמקצועיות-יתרה היא לא הצד החזק במוסך הזה.....
הוא נכנס עם בעיה מסויימת, היא לא טופלה.
זה יכול בקלות להפוך לתביעה. לפעמים גם איום מסודר בתביעה יעזור.
אני לא הייתי מוותר, שייקחו אחריות, במיוחד מוסך היבואן.
בענייני תביעות מוטב להתייעץ עם עו"ד ולא כאן.
אני יודע שלא עזרתי. מצטער.
אז לא חייבים לענות. כן זה גם כולל אותי.
בענייני תביעות מוטב להתייעץ עם עו"ד ולא כאן.
קפצנו שלב או 2.
אני מציע לו לבקש פגישה עם מנהל המוסך, במקומות האלו לפעמים הם נקראים מנכ״ל (🤣), ולדרוש פיצוי, לקיחת אחריות, תיקון וכו׳.
שיחזור לפה עם תגובת מנהל המוסך.
דרך אגב, התרחיש הנפוץ הזה יכול לקרות, וקורה כל הזמן, עם כל דגמי הרכבים, וההערה על האינפיניטי לדעתי הייתה מיותרת.
אם הלקוח עושה להם חיים קלים, בכיף שלהם.
אם הלקוח יתעקש על זכויות וחובות ולקיחת אחריות, בהרבה מקרים זה ייפתר אחרת.
אצל חבר עם רכב דומה וסימפטומים דומים - משאבת הדלק נמצאה תקולה. (לאחר סאגה ארוכה)
בנאדם בא עם בעיה. אף אחת מהתגובות לא רק שלא כיוונה אותו לפיתרון אלא אפילו לא ניסו לעזור לו. בחייאתק. אם אין מה לתרום לכיוון של עזרה לשואל - אפשר לנשום עמוק ולעבור לשרשור הבא.
וזה פורום שהיה ידוע בעבר ביכולת של הגולשים בו לאתר תקלות גם מרחוק.
לפותח השרשור - אם אתה עדיין כאן אחרי שסיימו לך ת'שכל - הרעש הזה שאתה שומע. נשמע אני מבין קשור למהירות. נסה לבדוק אם הוא רק כאשר אתה בהילוך או גם בניוטרל (בנסיעה כמובן).
נמשיך משם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ממליץ על עדי ממוסך מרכז אילון בתל אביב.
מטפל ומכיר המון רכבי יוקרה.
054-805-0828
תמסור לו ד"ש מישי
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
ממליץ על עדי ממוסך מרכז אילון בתל אביב.
מטפל ומכיר המון רכבי יוקרה.
054-805-0828
תמסור לו ד"ש מישי
וואו, מוסך איילון....
אם זה אותו אחד, אז ברור.
לפני שנים רבות, הייתי בגיל בי"ס יסודי (אני מודל 70), ביקרנו שם עם הרכב של אבא שלי, כי הוא היה היחיד בארץ שידע לטפל בוולוו 240 טורבו (נרכש מקצין אום מנהריה).
כל הרכבים שם היו עם מספר לבן (UN) או CD וממותגים שלא נראו במקומותינו או רכבים ייחודיים (פורש, מרצדס, רינג'רובר, יגואר וכד').
אם זה אותו אחד - אכן הוא הכתובת.
[QUOTE=asafk;986326]בנאדם בא עם בעיה. אף אחת מהתגובות לא רק שלא כיוונה אותו לפיתרון אלא אפילו לא ניסו לעזור לו. בחייאתק. אם אין מה לתרום לכיוון של עזרה לשואל - אפשר לנשום עמוק ולעבור לשרשור הבא.
וזה פורום שהיה ידוע בעבר ביכולת של הגולשים בו לאתר תקלות גם מרחוק.
לתומי חשבתי שזאת גם עזרה, אומנם לא טכנית, אבל מאוד מעשית.
לטובת הכלל, אשמח אם פותח השרשור יחזור לעדכן מה מי מו.
אכן זה אותו אחד.
יש. ללכת למוסך. אבל את זה הוא כבר עשה ללא תועלת.
וגם - תחשוב רגע על כמות הגולשים שקיבלו כאן עזרה מדוייקת ומועילה לאורך השנים - בהתכתבות כמובן.
אפשר לשלוח את כולם למוסך ולמקד את הפורום בחוזק האמיתי שלו - אנשים שמזיינים ת'שכל בנושאים שהם לא מבינים בהם ואז מתווכחים בתגובות של 1000 מילה. רצוי להסביר לבנאדם ששואל על תקלה שאין לאף אחד מושג בה - למה הרכב שלו הוא חרא יקר רק בגלל שאנחנו לא יודעים לעזור לו.
ואפשר לנסות לשמור על הפורום כמקום שבו מי שיודע לעזור בשאלה טכנית עוזר ומי שלא לא.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
איפה גרשון ???
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.