צפייה בגרסה מלאה : סובארו XV שנת 2018 יד 2 - מומלץ או לא?
אהלן חברים,
אני חובב שטח מתחיל ומעוניין להיכנס לעניינים קצת יותר ברצינות!
חשבתי על סובארו XV כרכב שטח ראשון שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש אלטרנטיבה מועדפת?
אני מחפש לקנות יד 2, שנת 2016 צפונה ועד 90,000 ש״ח גג.
*בגדול מצאתי את הרכב הזה בסוכנות הרכב קאר אקספרס (סוחרי רכב מורשים), מחיר טיפה מעל המחירון אבל נשמע שבמצב מצויין.
במידה ואקח אותו לבדיקה, יש סיבה לחשוש?
אשמח לשמוע דעתכם, תודה רבה!!
אהלן חברים,
אני חובב שטח מתחיל ומעוניין להיכנס לעניינים קצת יותר ברצינות!
חשבתי על סובארו XV כרכב שטח ראשון שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש אלטרנטיבה מועדפת?
אני מחפש לקנות יד 2, שנת 2016 צפונה ועד 90,000 ש״ח גג.
*בגדול מצאתי את הרכב הזה בסוכנות הרכב קאר אקספרס (סוחרי רכב מורשים), מחיר טיפה מעל המחירון אבל נשמע שבמצב מצויין.
במידה ואקח אותו לבדיקה, יש סיבה לחשוש?
]
אשמח לשמוע דעתכם, תודה רבה!!
1. נניח לרגע שזו לא פרסומת, הסוחרים היחידים שהייתי קונה מהם סובארו משומשת אלה סוכנויות סובארו.
קניתי שתיים מוצלחות מאד אצל סובארו ברזילי ירושלים, כמוני עוד כמה מכרים.
2. XV מנוע 2.0 זה רכב כביש ושבילים מצוין, נחמד להתחיל איתו את תחביב הטיולים.
ה 1.6 איטי ופחות מומלץ.
מומלץ לסמל.
זה רכב כביש/שבילים מצויין. מתלים נהדרים, נוח ומרווח, התנהגות דינמית מעולה בכבישים ובשבילים, בנוי טוב ומוצק ומאוד אמין.
בנהיגה טובה הוא יכול לעבור במקומות מפתיעים - אבל הוא לא באמת בנוי ומתאים לזה.
בעיה קשה עם צמיגי חתך 55 בעלי דופן נמוכה ורגישה ביותר ועם פגוש קדמי נמוך ובולט. קריעות צמיגים ונזקי פגוש קדמי ומפתנים הם מאוד נפוצים.
המנועים מסדרה FB מתאפיינים בצריכת שמן. מנועי 1600 ממש זוללים שמן, ה-2000 קצת פחות. חשוב לבדוק גובה מפלס שמן בתכיפות, נגיד אחת לשבוע-שבועיים.
גיר רציף - נעים ונוח ביומיום בנסיעת כביש רגועה. אבל לוקה באופי העברת הכוח לגלגלים בתנאי שטח. זה גיר שמאוד לא אוהב מאמצים, מחליק ומתחמם מהר תחת עומס. זו לא בעיה של אמינות אלא טעות תכנונית יסודית/תפיסתית של היצרן - עצם בחירת גיר מטיפוס CVT לשימושים שרכב כזה חווה. מבחינתי זו נקודת התורפה המכנית ברכבי סובארו שממש מקלקלת אותם, אבל אין מה לעשות בקשר לזה.
תא מטען די סמלי/גבולי.
תתמקד במנועי 2000 ואל תתפשר על זה. הרכב הזה גדול וכבד מדי ל-1600, מה שמתבטא בביצועים חלשים וצריכת דלק גבוהה (וגם צריכת שמן, כי כל הזמן קורעים אותם לסל"ד גבוה כדי שהאוטו יזוז).
ברוך הבא לפורום,
אנחנו נתקלים לא מעט במקרים בהם משתמשים חדשים נכנסים במטרה לעשות קידום מכירות /פרסום, לוקח קצת זמן וכמה הודעות בפורום כדי להכיר טוב יותר את החברים. השמטתי את הקישור מההודעה שלך הוא לא תורם לתוכן אלא יותר מרמז על ניסיון פרסום.
לגופה של שאלה - אם אתה באמת מחפש להיכנס לתחום, ענה בקצרה על השאלון בראש הפורום, אולי תקבל המלצות מעניינות שיוצר מתאימות לצרכים שלך.
נשלח מהנייד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.