PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה למכשיר קשר איכותי ואמין לטיולי שטח

duduzar
22-12-21, 19:25
היי חברים

מחפש המלצה למכשיר קשר איכותי ואמין לטיולי שטח , חלק ברכב, חלק ברגל.
מכשיר שיודע לעבוד לטווח רחוק ועם סוללה טובה, עדיף של חברה מוכרת, עדיף מאמזון, עדיף במשלוח חינם :)
אם יש קישור, עוד יותר טוב.
ניסיתי כמה קקות של baofeng וזה פשוט היה מפח נפש.

תודה מראש לטורחים

איל מ
22-12-21, 19:31
אני מניח שעברת על השרשורים הרלוונטים ועשית חיפוש? כי יש טונות של חומר כאן באתר.

duduzar
22-12-21, 20:03
אני מניח שעברת על השרשורים הרלוונטים ועשית חיפוש? כי יש טונות של חומר כאן באתר.
עברתי על שרשורים מהחצי שנה האחרונה, אולי דברים משתנים, דגמים חדשים יותר...
אני מחפש משהו שלא צריך כל מיני אישורים מיוחדים. מספיק שזה יקלוט ק"מ אחד זה מבחינתי אחלה.

מוטי ג.
22-12-21, 20:11
ובאופנג לא קלט למרחק של 1 ק"מ?

איל מ
22-12-21, 20:14
חוקי זה הספק של חצי וואט.
זה טוב כדי להכווין במכשול. בתוך רכב, כשהרכב שאחריך לא צמוד אליך, זה לא שווה כלום.

duduzar
22-12-21, 20:15
ובאופנג לא קלט למרחק של 1 ק"מ?

זה היה באופנג ב 150 שח... לא קלט, וגם איכות הבניה הייתה ירודה, למטען שלו נשברו השיניים שטוענות דיי מהר והיו גם דיי הרבה הפרעות...
זה היה יותר צעצוע מאשר הדבר האמיתי

erezgur
22-12-21, 20:34
מחפש המלצה למכשיר קשר איכותי ואמין .... שיודע לעבוד לטווח רחוק ועם סוללה טובה, עדיף של חברה מוכרת, עדיף מאמזון, עדיף במשלוח חינם :)

ניסיתי כמה קקות של baofeng וזה פשוט היה מפח נפש.

אני מחפש משהו שלא צריך כל מיני אישורים מיוחדים. מספיק שזה יקלוט ק"מ אחד

זה היה באופנג ב 150 שח... לא קלט, וגם איכות הבניה הייתה ירודה, למטען שלו נשברו השיניים שטוענות דיי מהר והיו גם דיי הרבה הפרעות...
זה היה יותר צעצוע מאשר הדבר האמיתי
אדון דודו זר,
קודם כל ברוך הבא לפורום.

הדרישות שלך לא ברורות או לא מסתדרות זו עם זו:
1. מכשיר שלא צריך אישורים מיוחדים - זה רק מכשירי קשר "אירופאים" עד 0.5W, צרובים מראש. אלו שנמכרים בארץ או שניתן לייבא מאירופה. הם ממש לא מיועדים לעבוד לטווח ארוך, סוללה תספיק ליום עבודה בשימוש מזדמן (כלומר לא דיבור רצוף כל הזמן).
2. מכשירי הבאופנג השונים דווקא נותנים תמורה מצויינת, בעלי עוצמה סבירה לצרכים שציינת, בטח יתנו מענה למרחק של 1 קמ בשטח פתוח ללא הפרעות (כלומר אל תצפה לקלוט טוב בין עיקולי נחל מפותל ובמרחקים גבוהים). תשאיר את כינויי הגאי שהשתמשת בהם לפורומים אחרים בבקשה.
3. מניסיון של לא מעט חברים בקבוצות השונות - לא נתקלנו בבעיה של שיניים נשברות והפרעות קליטה, אולי רק במכשירים שהתחנות לא תוכנתו בהם נכון או הפרמטרים היו שגויים. מציע שתבדוק שנית.

duduzar
22-12-21, 20:53
תודה רבה

אני אעשה עוד בדיקה ואדווח מה עלה בחכה

תודה שוב

six-86
22-12-21, 21:30
תשקיע פעם אחת ולתמיד במקסטרק ושכח מזה ל 15 שנה

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

נדב42
23-12-21, 08:42
מקסטרק מעולה לרכב, פחות מתאים לטיולים ברגל (אם נחזור ונקרא את הודעת הפתיחה)

מכשירים טובים וחוקיים יעלו לך סכום של 4 ספרות בארץ + אגרה למשרד התקשורת פעם בשנתיים. מעטים מאוד עושים את זה.

יש גם מכשירים טובים במחירים הגיוניים, אבל הם אסורים בייבוא ואם תנסה לשלוח יש סיכוי סביר שהם יוחרמו והלך הכסף, או עם קצת מזל תוכל להחזיר לשולח.

אז איך בכל זאת משיגים מכשיר נורמלי ?
או ביד-2 או במזוודה שחוזרת מחו"ל ...

ואם יש לך מזוודה שחוזרת מחו"ל - הדגם שאני הייתי מזמין הוא Retevis RT1. חשוב לוודא שמזמינים UHF ולא VHF, ועדיף עם שנאי אירופאי ולא אמריקאי.

guy888
23-12-21, 09:08
זה היה יותר צעצוע מאשר הדבר האמיתייש בערך מיליון דגמים לא כולם באיכות שווה.
אני מחזיק את אותו באופנג uv-5r ידני מעל 7 שנים, נפל ונחבט אין ספור פעמים ועובד כמו גדול.

לילדות אני מחזיק את המכשרים הפשוטים 888 גם אצלן עוברים התעללות ועובדים תקין.

גיא

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

duduzar
25-12-21, 09:59
לילדות אני מחזיק את המכשרים הפשוטים 888 גם אצלן עוברים התעללות ועובדים תקין.

ה 888 עובד טוב לטיולים רגליים? במקרים שהילדים למשל רצים קדימה והמבוגרים מזדחלים מאחור?

guy888
25-12-21, 18:56
ה 888 עובד טוב לטיולים רגליים? במקרים שהילדים למשל רצים קדימה והמבוגרים מזדחלים מאחור?כן.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

-->