צפייה בגרסה מלאה : (נערך) התלבטות - צמיגי BF A/T או מקסיס 811
שלום.
מתלבט בין bf A/T לבין מקסיס 811
המחיר גבוה בכ300 ש"ח לצמיג. את הbf אני מכיר טוב. למישהו יש ניסיון עם ה811? איך הדופן של ה811?
תודה
גם אני התלבטתי באותו העניין בדיוק.
בסופו של דבר ראיתי שבמידה שלי (265/65/17) ה 811 מגיע עם 2 שכבות בדופן וה bf עם 3 וזה מה שהיטה את הכף מבחינתי.
מה שכן, כדאי לוודא את מדינת היצור של הbf, שמעתי על קילופים שמתגלים בצמיגים המיוצרים בתאילנד בניגוד לאלו המיוצרים בארה''ב
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
איפה ראית את זה??? שבדקתי באתר של מקסיס אוסטרליה ראיתי שה-811 הוא 3 שכבות ולא צויין הבדל במידות.
אני הרכבתי זוג 811 בעקבות ביקורות טובות. מאז עברו כבר שני טיולים לא קלילים ועוד כמה נסיעות שבילים מהירות + כמות קמ נאה בכביש ולא הרגשתי איזו בעיה או ירידה ברמה לעומת הבי אף.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
איפה ראית את זה??? שבדקתי באתר של מקסיס אוסטרליה ראיתי שה-811 הוא 3 שכבות ולא צויין הבדל במידות.
אני הרכבתי זוג 811 בעקבות ביקורות טובות. מאז עברו כבר שני טיולים לא קלילים ועוד כמה נסיעות שבילים מהירות + כמות קמ נאה בכביש ולא הרגשתי איזו בעיה או ירידה ברמה לעומת הבי אף.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalkתסתכל על הדופן של הצמיג ותראה מה כתוב.
גם אני באתי בכוונה לקנות 811 אחרי שראיתי באתר האוסטרלי שהם 3 שכבות, הופתעתי שבארץ הם רק 2....
העירו לי בשרשור של הפאג'רו שלי שיתכן והדבר תלוי במידת הצמיג, אולי אתה הרווחת....
חוץ מזה אין לי ביקורת רעה על מקסיס. בפוראנר יש לי מקסיס 8060 שעושים עבודה נהדרת, לא יודע כמה שכבות הם בדופן.
גיא
גם אני התלבטתי באותו העניין בדיוק.
בסופו של דבר ראיתי שבמידה שלי (265/65/17) ה 811 מגיע עם 2 שכבות בדופן וה bf עם 3 וזה מה שהיטה את הכף מבחינתי.
מה שכן, כדאי לוודא את מדינת היצור של הbf, שמעתי על קילופים שמתגלים בצמיגים המיוצרים בתאילנד בניגוד לאלו המיוצרים בארה''ב
אתה בטוח לגבי ה 3 שכבות ב bf?
וואללה צודק האיש.
הסתכלתי עכשיו, ב-bf כתוב 3 שכבות ובמקסיס רק 2.
זה ממש מעצבן כי בכל האתרים כתוב שהמקסיס 3 שכבות וזו הייתה אחת הסיבות לבחירה בדגם הזה.
נכון למידה 245/70/16.
ההסבר ששמעתי הוא שהצמיג 3 שכבות של 811 יעלה בערך כמו ה bf ko2 וליבואן לא משתלם לייבא אותו. חבל, לדעתי הפסד שלנו.
עוד יותר חבל שמי שלא שואל חושב שהוא מקבל 3 שכבות.....
גיא
אתה בטוח לגבי ה 3 שכבות ב bf?כן, ראה תמונה
גיאhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211210/99223392e78cca8459dbe67d7e9aedcb.jpg
אני לא כותב מידיעה מוחלטת, אבל כבר נאמר כאן יותר מפעם שיש שכבה ויש שכבה. לא מצאתי מבחן השוואתי בלתי תלוי שבודק את זה (אולי שווה לשלוח לפרוג'קט פארם הצעה), בטח שלא בצמיגי at, אבל הנה כתבה בנושא. אמנם של יצרן צמיגים עם אינטרס, אז צריך לברור את המוץ מהתבן, אבל שווה קריאה.
https://www.coopertyres.co.za/News/Category/Read/20082/SIDEWALL%20PUNCTURE%20RESISTANCE%20AND%2 0THE%203-PLY%20MYTH
תשמעו יש פה איזו תעלומה.
בטיול בסופש האחרון כיסחתי את אחד המקסיבים האחוריים.
מכיוון שהצמיגים חדשים יחסית הרשיתי לעצמי להזמין צמיג בודד ולהרכיב.
הגיע מקסיס RAZR 811 AT שנראה זהה לישן שיש לי אבל על הדופן מצויין 3 שכבות ולא 2 כמו בקודמים.
וגם בסוליה יש הבדל.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220306/cdbf4eb926c9768a815d28f60dcbefcb.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20220306/c6dc098fc68f13edd787ae5e0d31901a.jpg
שמע
בזה הרגע הרסת את הטיעון שלי שאין בארץ מקסיס 811 עם 3 שכבות בדופן.
עכשיו אני שוב בדילמה לגבי הצמיגים הבאים....
ehudzeelim
06-03-22, 17:43
ishc
בחלק מהמידות יש גם 2 פליי וגם 3 פליי (הדגם עם 3 פליי נקרא LT או משהו כזה), למשל ב-265/65/17 זה קיים.
על פי האתר של מקסיס, הם גם שונים קצת גם במידות, ה-3 פליי קצת יותר רחבים והקוטר קצת יותר גדול
אני בשבוע שעבר החלפתי את הטויו אופן קאנטרי MT השחוקים שלי במקסיס ביגהורן. הסוליה נראית כמעט אותו הדבר אבל איזה הבדל. נסיעה ראשונה יצאתי מהאוטו ובדקתי, האם נוזל לי שמן מהדיפרנציאל הקדמי, אולי הדרייבשאפט מסובך במשהו, שכחתי לעשות איזון!?!? אחרת למה הכל מרגיש כל הזמן כאילו שאני נוסע על חצץ. נאדה, הכול תקין. פשוט המקסיס צמיג גס ולא נעים.
שמע, היו לי מקסיס טרפדור שהרגישו נהדר. הכל תלוי כנראה ממה עברת (מקסיס 770....)
הביגהורן ידוע כצמיג נוקשה ולא נעים לנסיעת כביש, סתם זול ונראה אגרסיבי...
לך תדע אולי בשטח יש תמורה למחיר הזול, ...סלעים רטובים זה אחלה מבחן (:
צחי , תבדוק דירוג משקל של שני הדגמים.
לדעתי רכב במשקל שלך צריך להקפיד על LT . לדעתי אם לא מופיע LT ..אז האות d ואחריה ערך מספרי: ראה בקישור הנל..
https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/learn/how-to-read-your-tire-sidewall-markings.html
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
LT זה גם צמיגים בדרוג C.
D אלו צמיגים קשים בהרבה מקרים.
שמע, היו לי מקסיס טרפדור שהרגישו נהדר. הכל תלוי כנראה ממה עברת (מקסיס 770....)
היו לי. החזיקו שנה
LT זה גם צמיגים בדרוג C.
D אלו צמיגים קשים בהרבה מקרים.הוא צריך צמיג קשה, כמו שהוא גילה בעצמו...
עשר דק אחרי שפתח מבערים כבר פיצץ צמיג חדש... בנוסף הוא נוסע עם מעל לחצי טון קבוע על הרכב.
אם מישהו יכול לתת קישור לאתר של מקסיס עם מפרטים מסודרים זה יהיה מעולה.
אני הסתכלתי גם באתר האמריקאי וגם האוסטרלי ולא מצאתי מה שאני מחפש.
ehudzeelim
06-03-22, 18:56
אם מישהו יכול לתת קישור לאתר של מקסיס עם מפרטים מסודרים זה יהיה מעולה.
אני הסתכלתי גם באתר האמריקאי וגם האוסטרלי ולא מצאתי מה שאני מחפש.
https://www.maxxis.com/int/tire/razr-at/
לא מופיע פה המפרט של המידה שלי 245/70/16
ehudzeelim
06-03-22, 19:16
נכון, חשבתי בטעות שאתה עם 265/65/17.
בכל מקרה זה כנראה אותו סיפור, רק מוזר באמת שהמידה שלך לא מופיעה באתר
הוא צריך צמיג קשה, כמו שהוא גילה בעצמו...
עשר דק אחרי שפתח מבערים כבר פיצץ צמיג חדש... בנוסף הוא נוסע עם מעל לחצי טון קבוע על הרכב.
הוא צריך צמיג איכותי וטוב.
אני נוסע מספיק שנים בשטח עם רכב עמוס במעל חצי טון, ובלחץ אויר נמוך, כל הזמן עם צמיגי LT דרוג C.
מה שצובט וקורע צמיג 3 שכבות מדרוג C יקרע גם צמיג מדרוג D.
ומצד שני, צמיג D יהיה פחות גמיש ופחות נוח בכביש באותו לחץ אויר.
ואז אתה מתחיל משחקים של לחצים וקומבינות כי אתה לא משאית.
אז אין שום סיבה לבחור מראש בצמיג פחות גמיש שיהיה פחות נוח גם בכביש.
ומצד שני, לא כל צמיגי דרוג C נולדו שווים.
סליחה.. תביא מספרים לא תחושות.
אתה לא עושה השוואה נכונה...
אתה שוקל יבש יותר מרבע טון פחות ממנו.
את עם 80 סוסים.. ולא משנה כמה העלים שלך נוחים זה לא מתקרב לטריטון עם סלילים מקדימה. גם הבסיס גלגלים שונה מהותית והרי כל הלו מתורגמים בשטח לקצב תנועה אחר.
ההload rating הוא בדיוק זה.. מגדיר משקל מקסימלי על הצמיג.
משקל עצמי שלך1.7טוןלערך + חצי טון ציוד חלקי 2 .. אמור לתת לך את הload rating הנכון לך.
עכשיו תכניס למשוואה את המשקל העצמי של הטריטון 2.1טון בערך ..
ואגב.. גם המידה שונה.
ככל, גובה נתון על גנט 15 יהיה עם load rating נמוך משל גנט 16... וכן הלוואה.
לדעתי הלא מקצועית כל צמיג אמור להחזיק חצי ממשקל הרכב לפחות .. הרי בכל עליה שאתה משלב לlow זה כמעט מה שקורה בלי להוסיף את המשתנים מהקרקע ואיבודי אחיזה.
ואם תחושות והשוואות.. אז הייתי מאחוריו עם היילקס 2021 עם 150סוסים... הוא נעלם לי עם הספק דומה.. הוא נסע מהר מדי בשביל הגומי הנעים והרך הזה.
סליחה.. תביא מספרים לא תחושות.
אתה לא עושה השוואה נכונה...
אתה שוקל יבש יותר מרבע טון פחות ממנו.
את עם 80 סוסים.. ולא משנה כמה העלים שלך נוחים זה לא מתקרב לטריטון עם סלילים מקדימה. גם הבסיס גלגלים שונה מהותית והרי כל הלו מתורגמים בשטח לקצב תנועה אחר.
ההload rating הוא בדיוק זה.. מגדיר משקל מקסימלי על הצמיג.
משקל עצמי שלך1.7טוןלערך + חצי טון ציוד חלקי 2 .. אמור לתת לך את הload rating הנכון לך.
עכשיו תכניס למשוואה את המשקל העצמי של הטריטון 2.1טון בערך ..
ואגב.. גם המידה שונה.
ככל, גובה נתון על גנט 15 יהיה עם load rating נמוך משל גנט 16... וכן הלוואה.
ממש לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.
זה נחמד שאתה שואל שאלה, ועונה לעצמך עם טעויות ומזה משליך הלאה.
חמוד.
כתבתי בשצף קצף.. כנראה לא מספיק רהוט.
הload rating שרלוונטי להיילקס 97 שלך לא רלוונטי לl200 2007 של צחי.
ואם תצלול למספרים תראה כמה אני לא טועה.
אתה לוקח את הדיון לכיוון לא רלוונטי על מספרים, בעיקר כי הם לא מדוייקים ולא קשורים למהות השאלה.
לצורך עצירת הדיון המיותר על המספרים, אנחנו מדברים על 2.5-2.7 טון למשקל מלא.
אני מחזיר את הדיון בחזרה לשאלה של צחי לגבי עמידות הצמיג.
הרכב של צחי לא חריג ולא שונה במשקל מכל הסגמנט של הטנדרים.
הרכב הזה מגיע עם מספר מידות.
יש גם צמיגים לעומס גבוה גם עם שכבה יחידה בדופן.
השכבות הן כלל אצבע נוח לשימוש אבל גם בין 2 צמיגים באותה המידה עם אותו מספר שכבות יש הבדלי עמידות וזה קשור לאיכות ומבנה בעיקר.
לא השכבה הרביעית תציל אותו מצביטה אלימה בדופן.
לצורך העניין, צמיג LT במדרג C די והותר לרכב שלו, לא זה צריך להיות הקריטריון לפסילה/או בחירה של צמיג.
אגב, מידה 15 דווקא יכולה להוות יתרון של יותר נפח אויר לתמיכה באותו המשקל אבל בלחץ נמוך יותר, זה יתרון, לא חסרון.
במידה של 245/70/16 יש צמיגים D וגם C, ובמקומו הייתי בוחר את הצמיג LT הכי איכותי שאני יכול להרשות לעצמי ולאו דווקא צמיג D אבל של מותג פחות איכותי.
צמיגי D בד"כ גם קשיחים יותר, וזה מורגש בכביש, וצריכים יותר הורדת אויר בשטח כדי להתגמש ולאחוז טוב.
ובדכ הם גם כבדים יותר על כל המשתמע.
לטיולי משפחות ולנטייה לנסוע מהר... הD ייתן לו עמידות גבוהה יותר, לדעתי.
מה שצובט וקורע צמיג 3 שכבות מדרוג C יקרע גם צמיג מדרוג D.
.
דורון,
אני חסיד קטן מאוד של הסגידה למס' השכבות. כל הנושא של מה זה שיכבה, ומה עדיף 3 שכבות דקות, בטכנולוגיה אחת, או 2 שכבות גיבורות בשכבה אחרת.... כל זה לא מוגדר ולא ברור, ולכן, אישית אני פחות מתרגש מהמס'.
אבל,
שאותו היצרן, עם אותו דגם צמיג, אחד מותאם ל C ואחד ל D, יש לי את כל הסיבות לחשוב שהדופן של ה D חסונה יותר.
מבלי בכלל להבין איך היצרן הגיע לעומס גבוהה יותר (הוסיף שכבה? הוסיף חומר? שינה חומר?).
בקיצור, יש לי בעיה עם ההצהרה הגורפת ש C 3 שכבות יהיה עמיד כמו D.
שאותו היצרן, עם אותו דגם צמיג, אחד מותאם ל C ואחד ל D, יש לי את כל הסיבות לחשוב שהדופן של ה D חסונה יותר.
איפה החידוש כאן?
בקיצור, יש לי בעיה עם ההצהרה הגורפת ש C 3 שכבות יהיה עמיד כמו D.
איפה ראית שנאמר דבר כזה?
אל תוציא דבר מהקשרו, זה שרשור, יש בהודעות הקודמות את הייחוס לתשובה.
דיברו על נסיעה מהירה בנקרות, וצביטת דופן על סלע, זה משהו שמפוצץ גם את הצמיגים הכי גיבורים ברכבים כמו שלנו.
כתבתי- ואתה מוזמן לחזור ולקרוא, שלדעתי לרכב הספציפי, צמיג D מיותר בהתיחס לחסרונות, ואם יש הבדל במחיר, אדרבא.
גם לא הייתי משלב צמיג D בצד אחד של הסרן וצמיג C בצד השני, גם אם הסולייה זהה.
נתונים:
צמיג עם 2 שכבות, עומס מקס' 1030 ק"ג
צמיג עם 3 שכבות, עומס מקס' 1320 ק"ג
האוטו כולו שוקל 2400 (1900 ק"ג משקל עצמי נקי) ק"ג באופן קבוע, אני מעריך שבטיול ממוצא, מתווספים עוד 300 ק"ג, נגיד לצורך החשבון 3 טון.
3000/4=750 כן שבצמיג "החלש" אני עדיין בטווח ביטחון של 25% ובמסיבי יותר אני בטווח ביטחון של של בערך 40%.
סה"כ גם בצמיג החלש יותר המצב בסדר אבל אם העו"ש יאפשר אני אזמין גם את ה-3 PLY לצד השני.
יש לחלק ב2 לא ב4.
הסברתי למעלה... וזה מבלי להכניס לעניין לחץ אוויר נמוך. הנתונים שהבאת מתייחסים ל80psi.
נ.ב תודה על המספרים.
אני חושב שהניסיון של דורון עם גמל זקן עם 2.5 טון לא משליך על טריטון מהיר חזק ששוקל 3טון.
במקומך... לטיולי עומק עם המשפחה הייתי שואף לצמיג כמה שיותר קשוח למידה שלך.
1. הלחץ המירבי המותר הוא 50PSI ככה שנתונים לא מתייחסים ל-80PSI.
2. למה לחלק ב-2? אני נוסע על 4 גלגלים, אולי בהיילקס או בסמוראי זה אחרת (הטיעון שרוב המשקל עוא על הסרן האחרוי פשוט לא נכון לדעתי, המנוע שוקלי די הרבה).
המסקנה העיקרית שלי מחווית הפיצוץ של הצמיג היא שבסטאפ שאני נוהג להוריד ל-20 PSI מאחור זה פשוט יותר מדי.
צירפתי מפרטים של 2 צמיגים מהאתר של bf.
בכל אחד מהם הנתון משקל מקסימלי מתייחס ללחץ אוויר שונה.
2 גלגלים .. כן כשאתה מטפס כמו לדוגמא בקצרה... כל המשקל מוסט לאחור. גלגל אחד קדמי באוויר .. הדיפ הקדמי פתוח... כלומר 3טון נתמכים/נדחפים עי 2 צמיגים.
מספיק מצב של הצלבה מלאה ו2 גלגלים מטפלים בכל המאסה.
אבל זו המלצה שלי... טרחן חובבן... לא חובה.
137579137580
תשמע, בוא נהיה כנים.
פוצצתי צמיג דהירה על שביל בדופן. בתיקון ראינו שני חורים די גדולים ונדרשה חבילת תולעים לסגור אותם. כנראה שגם צמיג 3 PLY לא היה שורד.
הסיבה העיקרית שאני שוקל ברצינות להחליף היא החוסר תאימות של משקל ואולי קוטר בין הצדדים.
שלחתי מייל למקסיס וביקשתי מפרט מלא לראות מה ההבדל במשקל הצמיגים.
תשמע, בוא נהיה כנים.
פוצצתי צמיג דהירה על שביל בדופן. בתיקון ראינו שני חורים די גדולים ונדרשה חבילת תולעים לסגור אותם. כנראה שגם צמיג 3 PLY לא היה שורד.
הסיבה העיקרית שאני שוקל ברצינות להחליף היא החוסר תאימות של משקל ואולי קוטר בין הצדדים.
שלחתי מייל למקסיס וביקשתי מפרט מלא לראות מה ההבדל במשקל הצמיגים.
את הנעשה אין להשיב, אבל בהחלט יכול להיות שצמיג עם 3 שכבות בדופן היה שורד את מה שהצמיג שלך נקרע בו. זה בדיוק היתרון של עוד שכבה בדופן. עניין העומסים משני.
ואם כבר, פנק אותנו בצילום של כל הפרטים המוטבעים על כל אחד משני הצמיגים. מעניין.
רק שלא תגלה אחר כך שהרכב קשה כמו אבן. יתכן ועם הצמיג הקל יותר תקבל אותה איכות נסיעה (ואולי גם אחיזה) עם יותר אוויר בתוכו, וזה יתרון בעיני (יחד עם משקל קל יותר).
לגבי התפוצצות על אבן במהירות, אני בספק אם היה הבדל בתוצאה.
יש לחלק ב2 לא ב4.
הסברתי למעלה... וזה מבלי להכניס לעניין לחץ אוויר נמוך. הנתונים שהבאת מתייחסים ל80psi.
נ.ב תודה על המספרים.
אני חושב שהניסיון של דורון עם גמל זקן עם 2.5 טון לא משליך על טריטון מהיר חזק ששוקל 3טון.
אתה מייחס לי פרשנות שלא נאמרה.
והמספרים של הצמיגים מראים לך את זה.
וזה לא חלקי 2 כי למעט תאונה, אין לך מצב בו הרכב כולו על סרן בודד.
יש לי מספיק נסיון עם רכבים אחרים בשביל לתת הערכה לגבי מהירות יחסית במקום כמו הנקרות, אז צא מהקיבעון לחשוב אוטומטית שאני מתייחס לרכב הפרטי שלי.
מה גם שמהלך הכניסה כמעט כפול, מה שמאפשר קצה מהיר מאד במקומות שמתלה נפרד סוגר בלי הפסקה, במיוחד מהלך כמו בטריטון.
שלא יובן אחרת, וכפי שציינתי קודם, צמיג בדרוג C עם 3 שכבות, בכל מקרה אין הכוונה לצדד בצמיג 2 שכבות בדופן.
כל הצמיגים האיכותיים באמת שמיועדים לרכבים כמו שלנו הם עם 3 שכבות בקטגוריה C.
ההערה היא לגבי מעבר לצמיגי 4 שכבות דרוג D שלדעתי מיותר, ועם חסרונות ביחס לרכב הספציפי.
האוטו כולו שוקל 2400 (1900 ק"ג משקל עצמי נקי) ק"ג באופן קבוע, אני מעריך שבטיול ממוצא, מתווספים עוד 300 ק"ג, נגיד לצורך החשבון 3 טון.
מה המשקל הכולל החוקי לרכב?
אם אני זוכר נכון סביב 2.8
חבל על הפרשנות.
יש נתוני יצרן הכוללים קוד עומס. אסור להרכיב פחות מזה גם אם כתבו בפורום באינטרנט.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ehudzeelim
08-03-22, 18:04
השאלה על מה ללכת בהנחה ששתי האופציות שוות לקוד העומס או גדולות ממנו.
עם טנדר עמוס אני הייתי הולך על הגבוהה ביניהן (3 פליי) בלי להתבלבל
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
אני בשבוע שעבר החלפתי את הטויו אופן קאנטרי MT השחוקים שלי במקסיס ביגהורן. הסוליה נראית כמעט אותו הדבר אבל איזה הבדל. נסיעה ראשונה יצאתי מהאוטו ובדקתי, האם נוזל לי שמן מהדיפרנציאל הקדמי, אולי הדרייבשאפט מסובך במשהו, שכחתי לעשות איזון!?!? אחרת למה הכל מרגיש כל הזמן כאילו שאני נוסע על חצץ. נאדה, הכול תקין. פשוט המקסיס צמיג גס ולא נעים.
ההודעה הזאת חריגה.
בדרך כלל מי שמחליף צמיגים מרגיש שיפור גדול לטובה בכל מובן, פשוט כי צמיגים חדשים הם חדשים לעומת אלו שהוחלפו אחרי עשרות אלפי קילומטרים.
נדיר מאד שמישהו מחליף סט חדש בסט חדש ואז אפשר להגיד משהו קונקרטי על דגם הצמיג.
ועוד יותר יוצא דופן שמישהו מרכיב סט צמיגים חדש ומרגיש שינוי לרעה (?) לעומת הסט השחוק שהוא הוריד.
אתה יכול להרחיב תומר?
השנקל (לא מנוסה כ"כ) שלי.
מבירור קצר שעשיתי, המקסיס נשחקים בכביש מהר יותר ומתייבשים מהר יור.
הbf עמידים יותר לאורך זמן.
האם זה מדע מדויק, לא
אבל זה על סמך כ20 גיפאים ששאלתי.
בסופו של דבר גם ההבדל לא יצא כזה משמעותי.
הבדל של סביב 500-600 לרביעיה.
לכן לקחתי bf
אני חושב שההבדל במחיר משמעותי יותר מ 500- 600 שקל, לפחות במחירים שאני רואה.
סט של BF סביב ה 4300, סט של מקסיס בפחות מ 3000....
אני חושב שההבדל במחיר משמעותי יותר מ 500- 600 שקל, לפחות במחירים שאני רואה.
סט של BF סביב ה 4300, סט של מקסיס בפחות מ 3000....
סט BF מידה31 שטח מלא טריים 3900 לרביעייה נכון ללפני שבועיים.
סט BF מידה31 שטח מלא טריים 3900 לרביעייה נכון ללפני שבועיים.תתחדש. אני ראיתי BF 265/65/17 50/50 בסכום שנקבתי.
ehudzeelim
14-03-22, 15:07
המחיר נוסק עם העלייה במידה..
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
תתחדש. אני ראיתי BF 265/65/17 50/50 בסכום שנקבתי.
אני לא מפקפק בזה שקיבלת מחיר גבוה.
בשביל האחרים, תדעו שיש גם מחירים שונים.
לשואלים איפה, צמיגי בית-עובד.
סט שלישי שאני רוכש אצלם.
ישרים (מה שאומר בטלפון זה מה שתקבל, אין הפתעות תוספות ונטילים/הרכבה ועננים).
שרות מהיר ומקצועי.
ממליץ לבדוק איתם טלפונית אם יש את הצמיג שאתם מחפשים.
תודה על הטיפ
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.