PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - איתור מסלול כבל קואקס בקיר

yochaytzur
09-11-21, 21:46
היי
נכנסתי לבית חדש (בשבילי) שעבר מספר שיפוצים בעבר.
מנסה להתקין הוט. הטכנאי לא מוצא את הכבל שמגיע מהתיבה ברחוב לארון תקשורת בבית. כמובן מציע לסלול כבל חדש דוך בקירות ועל הפנל... לא בא בחשבון.
העניין שבארון תקשורת יש כבל קואקס שכנראה הולך לתיבה דרך הקירות, עם איזה נתק בדרך (אולי מגבר מנותק). בגלל השיפוצים ייתכן שזה מוסתר.
אני צריך למצוא דרך לעקוב אחרי הכבל מבעד לקיר/ריצפה. ניסיתי לדחוף סטלבנד ולפי הרשרוש בקיר זה הכיוון הנכון אבל אחרי 2 מטר הסטלבנד נתקע.
רעיונות?
תודה.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Pageup
10-11-21, 09:23
יש מכשירים לגילוי צנרת וכבלים בקירות, יכול להיות ששוה לחפש אחד טוב להשכרה או לקנות אחד לא יקר במיוחד.

boaz avrahami
10-11-21, 10:02
יש לך שני קצוות של הכבל אז אם הוא זז תוכל לחבר כבל חדש ולהכניס אותו עם סבון תוך משיכה של התקול.

בדוק אם מכשיר כזה יכול לסייע לך.
לא יקר.

KOLSOL F02 Underground Cable Locator, Wire Tracer with Earphone, Cable Tester for Dog Fence Cables Irrigation Control Wires https://www.amazon.com/dp/B01GDZLZOU/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_JAECV9B89XW2 SAG5RQDC

hitoy
10-11-21, 11:38
מנסיון בעבר, לחץ אוויר מקומפרסור טוב שנכנס מהצד של הכבל שאתה רואה. בדרך כלל אתה תדע מהר מאוד לאיפה הצינור מוביל:rolleyes:.
ובנוסף יש מצב שזה גם מנקה את השאריות בניה והלכלוך. אל תשתמש בסבונים למניהם! הם מתיבשים והופכים לדבק, יש לקנות גל סיכה שמיועד להשחלות.

shachar
10-11-21, 11:45
יש לי משהו דומה למה שבועז העלה, מחברים בצד אחד ובעזרת גלאי אפשר "לצפצף" את המסלול

מהיכן אתה בארץ?

shachar
10-11-21, 12:12
..... כפול

yochaytzur
10-11-21, 13:00
יש לי משהו דומה למה שבועז העלה, מחברים בצד אחד ובעזרת גלאי אפשר "לצפצף" את המסלול

מהיכן אתה בארץ?מחיפה.
המכשיר נראה בדיוק מה שאני צריך.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

shachar
10-11-21, 13:03
קצת רחוק ממודיעין....

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

-->