PDA

צפייה בגרסה מלאה : דיסקברי ספורט 2015-2016

מיקי מ
10-10-21, 08:44
שלום לכולם . אני חסר ניסיון ברכב הזה , ובשטח בכלל ואשמח לשמוע דעה ממישהו שיש לו ניסיון והבנה ברכב הזה.
שוקל לקנות דיסקברי ספורט דיזל מנוע 2000 .שנת 2015-2016 . את הגרסה של ה 180 כ"ס לא מצאתי , אז מתייחס ל 150 כ"ס. האם הגרסה הזאת חלשה מידי ?
1.איך הרכב מבחינת אמינות וטיפולים ? ( נוסע בסביבות 25K בשנה , ואחזקת רכב מהעבודה ). קראתי חוות דעת שיש המון תקלות.
2. הבנתי שזה לא ממש רכב שטח, אבל הוא מתאים לטיולי שבילים ושטח קל?
3. רלוונטי לרכב כזה הגבהה ( אם באמת קיימת אפשרות הגבהה) והחלפה לצמיגי 50/50 , לשפר עבירות ?
אשמח לתשובות.
תודה

nirs
10-10-21, 12:00
למיטב זכרוני, לרכב אין הילוך כוח, מה שעושה אותו הרבה פחות אטרקטיבי לשטח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gradar
11-10-21, 09:21
עדיף פורסטר...... (ואני אחד שסוגד למותג)

שלום לכולם . אני חסר ניסיון ברכב הזה , ובשטח בכלל ואשמח לשמוע דעה ממישהו שיש לו ניסיון והבנה ברכב הזה.
שוקל לקנות דיסקברי ספורט דיזל מנוע 2000 .שנת 2015-2016 . את הגרסה של ה 180 כ"ס לא מצאתי , אז מתייחס ל 150 כ"ס. האם הגרסה הזאת חלשה מידי ?
1.איך הרכב מבחינת אמינות וטיפולים ? ( נוסע בסביבות 25K בשנה , ואחזקת רכב מהעבודה ). קראתי חוות דעת שיש המון תקלות.
2. הבנתי שזה לא ממש רכב שטח, אבל הוא מתאים לטיולי שבילים ושטח קל?
3. רלוונטי לרכב כזה הגבהה ( אם באמת קיימת אפשרות הגבהה) והחלפה לצמיגי 50/50 , לשפר עבירות ?
אשמח לתשובות.
תודה

Gilad
11-10-21, 23:32
בניגוד לאחרים אני מדבר מנסיון
לאמי יש כזה אחד בערך 3 או 4 שנים, עושה בממוצע ק"מ דומה למה שאתה מתאר.

ראשית זה לא "רכב שטח". יש לו עבירות לא רעה בכלל בזכות מערכת בקרת משיכה חכמה ומערכת Terrain Response אבל לא הייתי מטייל איתו באופן קבוע.

רמת האמינות שלו עד היום אצלנו היתה בסדר גמור, בלי תקלות משמעותיות. הרכב מטופל לרב בחברה או במוסך מתמחה.

על הכביש הוא נוסע מצוין ומרווח יחסית (7 מקומות). המנוע זריז ושקט

בתור רכב ליומיום ונסיעות שבילים אני חושב שזה אוטו מצוין.
בתור רכב שטח הייתי מחפש משהו אחר

-->