צפייה בגרסה מלאה : תופים אלקטרונים - מה כמה ואיך
קיבלתי משימה לרכוש (עד יום שישי הקרוב)
סט טיפים אלקטרוניים, כמתנה לילד בן 7 שרוצה ללמוד לנגן.
הכלי היחיד שאני יודע לנגן עליו הוא עצבים, ולכן אני מחפש המלצות מה אני צריך ואיפה קונים את הדבר הזה.
תקציב בשאיפה עד 1500 ₪
תודה,
עירא
ממליץ לבדוק בחלילית או כלי זמר הקרובים למקום מגורייך.
בתקציב הזה יותר ריאלי שתמצא ביד 2 או פייסבוק מרקט או בקבוצת drummers4drummers בפייסבוק.
גיא
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
סתם לסקרנות ,עירא.
יש אתר מטיילים של דוד אפיק, מורה דרך מעמק החולה, יש לך קשר אליו?
מה שצד את עיניי באתר שלו זה המסלול מראש פינה עד הים שנקרא "בין סניף בנק למעיין" והיה לי קשה לזכור היכן נתקלתי עד שרשמת פוסט זה.
לא מקרי, נכון?
הזכויות על המשפט הזה שייכות לנחמן פרקש שנתן השראה לאהוד בנאי לכתוב על זה שיר…
בכל מקרה, לי אין קשר לאתר.
ולגבי התופים,
מה לחפש ביד 2?
מה ואיך בודקים בדברים האלו?
ביד 2 כנס לקטגורית יד שניה > כלי נגינה > תופים וכלי הקשה ובחיםוש הפתוח תכתוב "אלקטרונית". מצאתי בדפדוף ראשון כמה דברים בסביבות המחיר שציינת +/-
מבחינת איך לבדוק-
הסתכלות בעין שהמערכת נראית סבירה, שהכבלים שלמים ואין סדקים או מקומות יבשים, עורות וגופי התופים שלמים בלי קורוזיה, שברים או סימני שימוש מוגזם.
אם הילד בא איתך שישב וינסה לנגן קצת תראות שהוא מתחבר, אפשר לבקש מהמוכר שיסביר על המודול של המערכת (המוח) ולראות שזה עונה על הציפיות.
כן חושב שכדאי לקנות מערכת עם יבואן בארץ, ועם שם (רולנד, אלסיס, ימאהה) ולא מותג מדבקה סיני.
תראה אם משהו שם צד לך את העין
גיא
במקרה שאלו את אותה השאלה בקבוצה בפייס- להחן התשובה לגבי מה לבדוק:
לגבי מערכות אלקטרוניות מיד שניה, תבדוק במיוחד את המגע במכות חלשות,
גם תקינות של פיצ'רים כמו פתיחת היי הט עם הדוושה וכו.
בהחלט עדיף מערכות עם עורות רשת ולא גומי, בשביל שלום בניין עם השכנים לרוב, אבל גם עם גומי אפשר להסתדר במקרה שאין ברירה.
למערכות אלקטרוניות נגמרת האחריות אחרי שנה ובניגוד לאקוסטיות, אי אפשר לראות בעיניים עירומות תקלות שיכולות להיות בהן, זה לדעתי הדבר הכי חשוב שכדאי לך לזכור.
מעבר לזה, יש כמה חברות מובילות כאשר חברה מובילה אומרת מעבדת תיקונים וחלקי חילוף בזול ובמהירות במקרה הצורך, בעיקר.
GodsFather
29-06-21, 13:41
מנצלש - דגמים מומלצים?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
הכל תלוי כמה אמיתי אתה רוצה שזה יהיה.
החברה שנחשבת למובילה היא רולנד, הדגמים הטובים יותר הם אלו בעלי ''עורות'' רשת שבתחושה מדמים בצוקה טובה מאוד עורות אמתיים של תוף. יש גם תופים עם 'עורות' גומי שמרגישים אחרת.
כלל האצבע הוא שככל שהטריגרים והמודול של המערכת טובים יותר כך התחושה קרובה יותר לתופים אמתיים וזמן התגובה מרגע הפגיעה בתוף ומיקום הפגיעה בתוף (מרכז, צד, מסגרת) ישמע אמיתי וקרוב יותר לזמן אמת.
אותו כנ''ל בנוגע למצילות
היחיד שאני באמת סומך על מילתו בכל הקשור לכל נגינה הוא ishc שלמיטב זכרוני עוסק בתחום.
אבל אני כן אומר לך שתקציב של 1500 שקל הוא הגזמה- Fי אנחנו כולנו נכנסים לקטע של לחשוב שהילד הוא כישרון. הבת הגדולה שלי הספיקה לאמץ אורגנית- שנמכרה. תופים- שנמכרו והזרוע עוד נטויה. עם כל הכבוד לילד, שים 500 שקל למשהו משומש שלא תתבאס כשיעלה אבק במחסן אחרי חודשיים. ואם הילד כן יתמיד- אז דבר איתו על סט ב1500 שקל
עם זה אני לא מסכים בכלל!!!
כלי נגינה זולים יש להם נטייה להיות מחורבנים, לא נוחים ולא נשמעים טוב וזה לפעמים גורם ל-turn off רציני. אז אל תקנה את המערכת הכי טובה שיש בעולם אבל תקנה משהו סביר.
אני כבר כמה שנים מחוץ לעולם הכלי נגינה אבל יש עוד המון חברים שכן עוסקים בזה ואם תרצה אעשה בשבילך קצת בירורים.
לדעתי יש לך את המס שלי.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
עם זה אני לא מסכים בכלל!!!
כלי נגינה זולים יש להם נטייה להיות מחורבנים, לא נוחים ולא נשמעים טוב וזה לפעמים גורם ל-turn off רציני. אז אל תקנה את המערכת הכי טובה שיש בעולם אבל תקנה משהו סביר.
אני כבר כמה שנים מחוץ לעולם הכלי נגינה אבל יש עוד המון חברים שכן עוסקים בזה ואם תרצה אעשה בשבילך קצת בירורים.
לדעתי יש לך את המס שלי.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkלגמרי. תקנה גרוע זה יישמע גרוע וירגיש גרוע.
האמת - אין כמו תופים אמיתיים...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
תודה לכולם!
הדדליין היה להיום בבוקר.
לאור זאת ובשילוב עם מיקום מגורים בפריפריה, הלכתי בגדול על המודעה הכי קרובה אלי פיזית ביד 2…
נרכשה מערכת תופים soundking skd203, משומשת במצב חדש (או כמו שהסביר לי מי שמסר לי אותה, היא נקנתה כסוג של משבר גיל 40 ואחרי שעה הבינו שזה לא המשבר הנכון…) כולל כיסא סט מקלות ואזניות של רולנד במחיר של 1,700 שח
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210702/19239e59837965d4f5beeacbca800dbc.jpg
מגניב, תתחדשו ותהנו
תתחדשו.
ההייהאט במיקום חריג.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
נראה אחלה.
תהנו.
הכי חשוב זה אוזניות :-)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.