צפייה בגרסה מלאה : שכפול מפתח/כרטיס חכם
אז קניתי רכב משומש ויש לו כרטיס "חכם" כמפתח.
צריך לשכפל שיהיה עוד אחד רזרבי.
מתברר שזה סיפור לא זול בכלל.
מחפש המלצה למקום שמשכפל במחיר סביר. מהמרכז דרומה.
134208
אתה פוחד לכתוב בריש גלי שקנית רנו?
פאר המנעולים בפתח תקווה בזמנו החזיקו את המלאי הגדול ביותר של מפתחות חכמים לרכב.
(חוץ משל לנדרובר כמובן).
אופציה שאני הלכתי אליה בסוף היא קניה מחול וקידוד בארץ. (אצלי עושים את זה על האוטו עם מחשב דיאגנוסטיקה. לא יודע מה אצלך).
boaz avrahami
12-06-21, 10:25
מבחינה חוקית יבוא שלט דורש אישור משרד התקשורת ולא כל מה שנראה מבחוץ זהה גם משדר באותם תדרים.
בפלואנס יש גם בקר קרבה לפתיחה ונעילת הדלתות.
במקור הרכב מגיע עם שניים.
אם לא שמת לב, יש בפינה של השלט מפתח אמיתי שליף למקרה שהסוללה נגמרת ויש על ידית הדלת מכסה פלסטי שמסיטים ימינה ומתחתיו חור המנעול.
https://youtu.be/fex1duGpfAI
פאר המנעולים בפתח תקווה בזמנו החזיקו את המלאי הגדול ביותר של מפתחות חכמים לרכב.
(חוץ משל לנדרובר כמובן).
אופציה שאני הלכתי אליה בסוף היא קניה מחול וקידוד בארץ. (אצלי עושים את זה על האוטו עם מחשב דיאגנוסטיקה. לא יודע מה אצלך).
מצאתי קרוב יותר אלי, בבאר שבע, אבל ב900 ש"ח. מחפש משהוא בזול יותר.
מה זה "אצלי"?
יש לך קישור לאתר אמין שמוכר דברים כאלה?
בפלואנס יש גם בקר קרבה לפתיחה ונעילת הדלתות.
אם לא שמת לב, יש בפינה של השלט מפתח אמיתי שליף למקרה שהסוללה נגמרת ויש על ידית הדלת מכסה פלסטי שמסיטים ימינה ומתחתיו חור המנעול.
בועז, הרכב ננעל כשאני מתרחק אבל לא נפתח כשאני מתקרב. זה משגע אותי. אתה יודע איפה משחקים עם ההגדרות של זה?
מכיר את המפתח המכאני שמסתתר שם. אני מחפש רזרבי קומפלט לשמור במגירה למקרה שמה שאני משתמש בו אובד.
תודה
boaz avrahami
12-06-21, 12:33
נדמה לי שבמהלך השנים היו לזה שתי גרסאות או שזה תלוי ברמת הגימור.
האם יש לך כפתור קטן על הידית או שהיא חלקה?
נדמה לי שבדגם עם הכפתור היה צריך ללחוץ עליו בשביל הפתיחה ובדגם השני היה מספיק למשוך את הידית.
כל ההגדרות נמצאות במסך קונסולה במרכז הדשבורד. אם יש לזה הגדרה היא נמצאת שם. גם הגדרת נעילת דלתות בתחילת נסיעה ועוד כל מיני.
זה אותו סוג מחשב כמו שהיה לי גם בפיג׳ו שהייתה לפניו.
אם אני לא טועה הכניסה לתפריט והניווט דרך כפתור שנמצא בקודקוד אחד המנופים לצד ההגה.
הזיכרון כבר לא מה שהיה…
boaz avrahami
12-06-21, 12:50
https://www.manualslib.com/manual/833339/Renault-Fluence.html?page=17#manual
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210612/5f6dbaeaa30d5b8f8ea2efbb44c1fddc.png
מה זה "אצלי"?
אצלי הכוונה אצלי באוטו (לא עוזר לך).
גם אצלי בפלואנס זה משגע אותי שניתן לנעול אבל אחרי מס' דקות שהרכב נעול לא ניתן לפתוח עם הכפתור בידית.
אם אני לא טועה ככה זה עובד ברנו- עשו את זה ככה בכוונה, לא יודע מה ההגיון חושב שקראתי זאת בספר רכב.
boaz avrahami
13-06-21, 06:53
גם אצלי בפלואנס זה משגע אותי שניתן לנעול אבל אחרי מס' דקות שהרכב נעול לא ניתן לפתוח עם הכפתור בידית.
אם אני לא טועה ככה זה עובד ברנו- עשו את זה ככה בכוונה, לא יודע מה ההגיון חושב שקראתי זאת בספר רכב.
זה לטעמי פי׳צר ולא באג.
לדעתי תפקידו למנוע מצב שמישהו חוטף לך את הנעילה מאחורי גבך.
יואב, זה המצב אצלך או שהוא בכלל לא מאפשר פתיחה?
תחשוב בהגיון: יצרני הרכב מסבכים לנו את החיים כדי שזה יתקלקל ונשלם הרבה על תיקון.
שני עדכונים
א. היום התקשר הסוכן שמימנו קניתי את הרכב ובישר לי שהוא הצליח לשים את היד על המפתח/כרטיס הרזרבי.
ב. בועז, כנראה שאתה צודק. כשהרכב נעול, עם הכרטיס בכיס, אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן שבידית הדלת ולפתוח אותה.
הכיס צריך להיות ממש קרוב לדלת
יואב, איזה שנה הרכב שלך?
אשמח שתבצע את הבדיקה לאחר מס' שעות/לילה שלא פתחת את הרכב ותנסה לפתוח אותו ע"י לחיצה על הכפתור שביידית.
boaz avrahami
13-06-21, 22:06
שני עדכונים
א. היום התקשר הסוכן שמימנו קניתי את הרכב ובישר לי שהוא הצליח לשים את היד על המפתח/כרטיס הרזרבי.
ב. בועז, כנראה שאתה צודק. כשהרכב נעול, עם הכרטיס בכיס, אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן שבידית הדלת ולפתוח אותה.
הכיס צריך להיות ממש קרוב לדלת
תחליף סוללה. אין סיבה שהכרטיס יהיה ממש קרוב. זה עובד במצב תקין גם כשהכרטיס בכמה מטרים רחוק מהאוטו.
איך אתה מתרשם מהאוטו עד כה?
ההתנעה היא בכפתור?
בלם יד מכני או חשמלי?
יואב, איזה שנה הרכב שלך?
אשמח שתבצע את הבדיקה לאחר מס' שעות/לילה שלא פתחת את הרכב ותנסה לפתוח אותו ע"י לחיצה על הכפתור שביידית.
2016
עובד. הבוקר, כרטיס בכיס, לחיצה על הכפתור בידית - הנעילה נפתחת.
איך אתה מתרשם מהאוטו עד כה?
ההתנעה היא בכפתור?
בלם יד מכני או חשמלי?
ההתנעה היא בכפתור, בלם יד חשמלי.
הגיר הרובוטי כפול המצמדים חדש לי. הוא מאוד מרשים בנתיים. קצת גס ומבולבל במהירויות זחילה. בעיקר בירידה משני לראשון אבל גם לכוון השני.
הרכב מאוד נעים, נסיעה חלקה. המנוע חלש ביחס לפורסטר הזקן שהוא החליף. לא מפריע לי. נוסע מאוד רגוע בד"כ. הקרוז קונטרול שידרוג רציני באופיין הנסיעה שלי. כל הפלסיקה פח אשפה. רוב הביקורת שולית וצפויה.
בנתיים מבסוט.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.