PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגיפ"ה - שוקל לעבור לחבילת "טריפל" - מה מומלץ?

KOOKE
26-05-21, 18:57
כרגע בבית עם עם חבילה של יס הכוללת 6 ממירים+ אינטרנט 100MG של בזק+ספק אינטרנט בזק בינלאומי + טלפון קוי של בזק- עולה לי ים של כסף+ נטפליקס למשתמש אחד

רוצה להקטין עלויות ועבור לחבילות הטריפל שמציעות החברות השונות.

קיבלתי הצעה מפרטנר TV כולל שישה ממירים כולל נטפליקס כולל אינטרנט 200MG וכולל טלפון קווי בכ-300 ש"ח לחודש.

פרט לפן הכספי חשובים לי איכות שידורי ה-TV, איכות האינטרנט ואיכות השירות. יש בשוק שחקנים נוספים כמו הוט, סטינג TV, יס+ וכו'...מה מומלץ מניסיון

asafk
26-05-21, 19:25
הניסיון שלי עם סלקום מצויין.
עם יס פלוס וסטינגטיוי קצת פחות אבל אני עדיין לקוח מרוצה.

להוט - לא להתקשר אפילו. זה להזמין צרות.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

bitfield
26-05-21, 20:21
סלקום מצויינים, אפליקציה מאד נוחה. במקום ממירים תרכוש mi box לכל חדר השקעה של כ-200₪ למכשיר במקום לשלם על ממירים מעבר לבסיס. לדעתי הם מגבילים מנוי בסיסי ל- 5 טלוויזיות אבל בטוח שניתן להוסיף.
יש לי גם יס פלוס ותקופה מסויימת גם סטינג, שניהם פחות מוצלחים מבחינת אפליקציה אבל גם הם רצים על mi box.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

baSS4
26-05-21, 20:23
אצלי יש סטינג TV.. יתרון ראשון- יכול להתחבר מכל טלויזיה חכמה או אפילו מהפלאפון.
זה אומר שאם למשל יש לך נסיעה להעביר ברכבת, אתה יכול להוריד את האפליקציה לפלאפון, להכניס סיסמא וזהו, לא טכנאי ולא נעליים.
יש להם "ממיר" אחד מעולה והשני זבל. (אלא לא באמת ממירים אלא סטרימרים). אם יש לך סטרימרים או טלויזיה חכמה שתומכת באפליקציה של יס זה יכול לחסוך לך.
יתרון שני: האפליקציה די נוחה ויש פיצ'ר קאצ'אפ- לראות כל הערוצים שבוע אחורה, לצפות מתחילת השידור וכו'.
חיסרון משותף לכל הסטינג טיוי, פרטנר סלקום וכו'- השידור "מפגר" בחצי דקה-דקה.
מציק בעיקר כשאתה רואה משחק כדורגל לייב או התרעות של פיקוד העורף.
עוד חיסרון משותף, הכל על האינטרנט, זאת אומרת שצריך אינטרנט חזק.
אצלי יש UNLIMITED, 1000MB- פשוט מצוין.
ליס אני משלם בערך 80 שח כולל 2 סטרימרים איכותיים ועוד אחד מעפן שאני לא משתמש בו.
הערוצים שיש לי זה 11,12,13, סרטים, יס קומדי וכו', נשיונל, דיסקברי ספורט 5 5 פלוס. יותר מזה לא ראיתי מעולם גם ככה.
UNLIMITED כולל ספק שלהם וראוטר בהשכרה סביבות 120 ש"ח.
הכל עובד מעולה וללא תקלות, במיוחד האינטרנט.

גיא
26-05-21, 20:31
יש לנו אינטרנט של בזק 100 מגה שתכלס נותן משהו בין כלום ל 25 מגה.

ואינטרנט של הוט 500 מגה שתכלס נותן ( בוייפיי ) סביב 350 מגה.

בבית יש כמה סטרימרים מפוזרים מי בוקס 3 אס או 4 אס וכמה של אמזון פייר הישן והחדש 4קיי

יש מנוי לנטפליקס ולסלקום שרצים על כל המכשירים.

הסלקום מרכש עבור ההורים של אשתי אז מותקן גם אצלינו. למרות שחסר שימוש לחלוטין.

אם כבר צופים במשהו .. אז טיטניום או נטפליקס.

לא נרשמו תלונות.

* הבזק מאד תלוי בתשתית ברחוב שלך.
* הוט מאד תלוי בצפיפות המתחברים ברחוב שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zivo
26-05-21, 22:59
אין ברירה, חייבים להבין את נושא התשתית.
אתה בבית פרטי או בית דירות?
תברר למי יש יכולת להביא סיב אופטי אלייך הביתה?
אם סלקום או בזק לא יכולים, אז כנראה שבכל זאת תצטרך את הוט.....והם באמת בעיה של חברה.
בלי הוט או סיב אופטי, הסיכוי לשמור על קצבים של 100 ומעלה, די על הקרח.
מסכים עם מה שנאמר פה, אם אתה יכול, אל תתקרב להוט. חברה מחורבנת עם שרות מחורבן.

- - - Updated - - -

ועוד נקודה,
הטריפל של הוט, זה עם הוט נט, וזה כבר חרא בריבוע.....
אם אין לך ברירה, ותצטרך את הוט לתשתית, אל תלך על הטריפל שלהם.
שיהיו בעיות, ויהיו....לא יהיה לך עם מי לדבר.
בכלל, הרמה של השרות, כל הספקים על הפנים.
עדיף לשלם על מה שעובד ולא להגיע לשרות שלהם.

assafy
26-05-21, 23:51
אני בבית על תשתית vdsl נחושת רגילה של בזק (הספק 013). חבילה של 100 מגה שבפועל נותנת 85 מגה ביט הורדה אך בצורה יציבה למדי.
אני עם סלקום טיוי ונטפליקס על 3 סטרימרים (לרוב רק 2 פועלים בו זמנית) והרשת תומכת בזה בלי בעיה תוך כדי גלישה במקביל (אבל הפעלה של דברים כמו יוטורנט משפיעה חזק).
אני מחבר את הסטרימרים בכבלי רשת.
צריך לזכור שהbandwidth של שידור HD במקודד H264 שבדרך כלל בשימוש בiptv הוא באיזור ה5 מגהביט.
אם ששת הממירים שהוזכרו בהתחלה באמת בשימוש בו זמנית, אז תשתית נחושת כמו שלי עלולה להיות לא מספיקה.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

גיא
27-05-21, 00:23
תגדיר ביוטוררנט שה upload המקסימלי המותר הוא 1 קב

זה ישחרר לך את הרשת.

מה שסותם שם זה שבגלל שהדולט הוא לא מוגבל. שאר במכשירים בבית לא מצליחים להוציא בקשות החוצה ולכן גם כלום לא חוזר.

חייב לומר שלא הסתבכתי בנתיים עם הוט. אבל 3 זום בו זמנית יחד עם און ליין מיינקראפט אצל הנער ועוד טלויזיה אחת לפחות שרצה בשקט רק כדי שיהיה משהו שזז .. והוט סוחב את זה בקלות.

KOOKE
27-05-21, 06:48
אני גר בבית פרטי. אז סיב אופטי כנראה לא יהיה כאן בקרוב.

לסלקום TV יש טריפל?

יש לי כבר שני סטרימרים MI BOX - משתמש לנטפליקס - לא ממש נוח לשימוש ביחס לשלט קלאסי של יס

mugi8675
27-05-21, 09:13
מהוט כבר הזהירו אותך, אבל במקרה ובכל זאת תרכוש מהוט, אתה יכול לרכוש רק את התשתית מהוט ואת הספק מבזק בינ״ל. זה טיפה יותר יקר, אבל שילוב שנותן לך תמיכה מבזק וגם שירותי רשת תקינים. בהוט, כבר כתבתי בעבר, ה- IP שלך משתנה כל הזמן וזה יוצר מצבים שאם אתה עובד מרחוק, למשל עם PULSE, ה Pulse מנתק אותך בגלל השינוי ב- IP כי הוא חושב שאתה תוקף את הרשת.

היתרון (המאוד קטן) בהוט הוא שהתכנית, ששמה NEXT TV, כוללת חבילת תוכן חינמית (ערוצי 10, 11, 12 וכו׳). הבעיה היא שהרזולוציה שלה נמוכה משמעותית מסלקום.

אגב, אני ללא ממירים בכלל. החלפנו ל Smart-TV (של LG) וזה פותר חלק מביות ההתקשרות עם הספק. גם רשת mesh כאן היא פרטית. זה עולה פחות ממאתיים שקלים בסין.

danob
27-05-21, 09:46
לפני שאתה מבטל את יס ממליץ לך לעשות פיילוט קצר, עם הספק שתבחר,במקביל למצב הקיים.
למעט מס' הממירים, אני בדיוק באותו מקום כמו שלך מבחינת נתונים (בית פרטי, ADSL של בזק, בזק בינ"ל ויס). רוחב הפס בפועל סביב 60M.
כשהתחברנו לסלקום האינטרנט זחל ברמה שאי אפשר היה לגלוש כשמישהו צפה בטלוויזיה, אפילו באחת.
נשארתי עם יס, משלם הרבה אבל זה עובד.
משום מה, אין בעיה כשצופים בנטפליקס, גם כשיותר מאחד צופה.
כנראה שפרוטוקול הדחיסה שלהם יעיל יותר בהשוואה לספקיות התוכן בארץ.

ליאור

zivo
27-05-21, 10:11
אני בבית על תשתית vdsl נחושת רגילה של בזק (הספק 013). חבילה של 100 מגה שבפועל נותנת 85 מגה ביט הורדה אך בצורה יציבה למדי.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk

בפועל, רוחב הפס של התשתית הנוכחית של בזק (VDSL), תלוי מאוד במרחק בין הבית לבין הציוד של בזק.
בניגוד לעבר, שלבזק היו מבנים גדולים (מרכזיות), היום חלק גדול של הציוד של פרוס "בקופסאות" הלבנות בצידי המדרכות. בחלק מהקופסאות האלו יש רק צמתים "פסיבים" של חוטים (כבלים), אבל בחלקם יש ציוד אקטיבי שמקבל הזנה מסיב אופטי וממיר אותו ל VDSL.
המרחק הפיזי בין הבית לבין אותה קופסה "אקטיבית" \ מודם של בזק (בקופסה ברחוב), הוא זה שקובע את רוחב הפס.
בקיצור, בהרבה אזורים עירוניים (בעיקר בתי דירות), בזק באמת מגיעים ל 100מגה המובטח, אבל באזורים אחרים זה פשוט לא זה.

בקיצור -
100 מגה אמיתי ויציב, מספיק לרוב המשפחות (עם טלוויזיה ועם אינטרנט לכולם).
בזק- תשאל אותם למה הם מתחייבים לך בכתובת שלך, והכי חשוב, אם הם הבטיחו וחיברו, וזה לא זה (על ההתחלה), אין מה לשחק איתם, הם לא יוכלו לתקן לך.

galezer
27-05-21, 10:41
אני עובד עם VDSL בבית כבר שנים ויש לי עוד ספקים לפחות אחד נוסף ( צריך גיבוי )

רמת האמינות של הוט בעייתית אבל ניתן להשיג אצלם קצב גבוה יותר כאשר אין תקלות , החיבורים המהירים שלהם מבוצעים עם NAT כפול מה שמקשה על חיבורי ויפיאן אצל חלק מהמשתמשים .

עדיין אצלי בבית שלוש טלויזיות עובדות במקביל עם סטינג TV בהצלחה , אבל לא בסלקום , ויש לי גם חייגן שלהם לשעת הצורך .

לנטפליקס יש שרת ייעודי אצל כל הספקיות ולכן הוא בדרך כלל פחות בעייתי .

כרגע אנטנה כיוונית עם סלולר על גג הבית משיגה קצבים מרשימים מאוד כאשר יש לי בעיות בעיקר בלילה עם רוחב הפס .

ככלל גם לעובדים מרחוק יש יותר תקלות כמעט ביחס של 3:1 לרעת HOT . הקווים העסקיים שלהם מצויינים ויש לי לא מעט .

לרוב האנשים שגרים באיזור שיש בו VDSL כלומר מהירות בסיס של 40 על 3 יתן מענה טוב יותר מהוט פרט לקצב ממוצע . אני רואה בזה IPTV ממקורות זרים בHD מלא .

למי שיש סיבים , כמובן שכדאי , גם שם יש בעיות אבל אחרות .

Pageup
27-05-21, 12:24
100 מגה אמיתי ויציב, מספיק לרוב המשפחות (עם טלוויזיה ועם אינטרנט לכולם).
בזק- תשאל אותם למה הם מתחייבים לך בכתובת שלך, והכי חשוב, אם הם הבטיחו וחיברו, וזה לא זה (על ההתחלה), אין מה לשחק איתם, הם לא יוכלו לתקן לך.

זה לא מדויק, לפעמים הוספה של פילטר בכניסה לבית משפרת פלאים את האיכות
ועוד דבר שלרוב עוזר זה לשים את הראוטר בנקודה קרובה לכניסה לתוך הבית (בבתים ישנים) או בארון תקשורת בבתים יותר חדשים.
הרבה מאוד פעמים מה שמוריד משמעותית את הקצבים זה החוטים בקירות.
במקרה השבוע עשיתי משהו כזה אצל ההורים (בית פרטי שנבנה בנות ה ש80). ההבדל בין נקודה אחת לשנייה
היה כמעט 20 מגביט.
כדי לפצות על המיקום של הראוטר מערכת MESH תפתור את הבעיה. המערכות האלה מגיעות בקלות ל 300 מגה WIFI.
אם אתה עובד עם 100 תאורטי של בזק אתה מסודר. רוב קופסאות ה MESH מכילות לפחות כניסה אחת ל ETHERNET.

אני עובד עם asus zenwifi ax mini בחודשיים האחרונים והוא מאוד מוצלח. מאחר והבאתי אותו במזוודה מארה"ב עם אמזון זה עלה לי רק 700 שקלים ולא 1600 ל 3 יחידות.
אצלי בבית יש פייבר של פרטנר כבר חצי שנה, עובד רציף, אמין ומהיר.

dudu
27-05-21, 13:07
חמישה מסכים, (סלון, חדר שינה, חדרי ילדים וחדר עבודה).
לכל מסך צמוד מחשב עם ווינדוס 10 - ברוב החדרים כי זה פשוט מה שצריך. ובשאר כי זה מה שהיה זמין וזול.
על כל מחשב אפליקציה של נטפליקס. ויוטיוב פרימיום.
כשממש משעמם או כשרוצים לצפות בחדשות גולשים לאתר המסך המפוצל הישראלי (יש גם אמריקאי), https://www.split-tv.co.il/p/il.html.
תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי טופ 40, ביום טוב מגיע ל26-29 הורדה 2.9 ההעלאה.
עבורינו זה עובד מצויין וכמעט תמיד צופים במקביל ובאיכות טובה.

גיא
27-05-21, 15:24
חמישה מסכים, (סלון, חדר שינה, חדרי ילדים וחדר עבודה).
לכל מסך צמוד מחשב עם ווינדוס 10 - ברוב החדרים כי זה פשוט מה שצריך. ובשאר כי זה מה שהיה זמין וזול.
על כל מחשב אפליקציה של נטפליקס. ויוטיוב פרימיום.
כשממש משעמם או כשרוצים לצפות בחדשות גולשים לאתר המסך המפוצל הישראלי (יש גם אמריקאי), https://www.split-tv.co.il/p/il.html.
תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי טופ 40, ביום טוב מגיע ל26-29 הורדה 2.9 ההעלאה.
עבורינו זה עובד מצויין וכמעט תמיד צופים במקביל ובאיכות טובה.

למה עדיף לך מחשב שלם עם כל העלויות והתקורות של זה על סטרימר ?

dudu
27-05-21, 16:37
למה עדיף לך מחשב שלם עם כל העלויות והתקורות של זה על סטרימר ?

כי סטרימר צריך לקנות.

לילדים ובחדר עבודה ממילא יש מחשבים.
ולמטרות צפייה בטלוויזיה מספיק מחשב ישן, כזה שממילא יש בכל בית וכבר לא משתמשים בו.
לדוג' לפטופ שנשבר לו המסך או עם סוללה גמורה, סתם מחשב שכבר לא מתאים לצרכי עבודה וכו'.

לאילו עלויות/ תקורות אתה מתכוון מעבר לרכישה הראשונית?

העלות היחידה (שכנראה הייתי משקיע גם בסטרימר) היא מקלדת אלחוטית. אני אישית מעדיף את הלוגיטק K400+.

דבר נוסף, הרבה יותר נוח ושימושי עבורי להשתמש במחשב עם מערכת הפעלה שאני רגיל אליה. אבל זה כבר באמת עניין של הרגל.

גיא
27-05-21, 16:39
כנראה כי לא ניסית.

אבל מקובל ;)

כל אחד והשטיקים שלו.

dudu
27-05-21, 16:46
כנראה כי לא ניסית.

אבל מקובל ;)

כל אחד והשטיקים שלו.

דווקא כן ניסיתי ואני בכלל לא שולל, רק הצעתי פתרון נוסף. למען האמת אני תמיד מחפש הצדקה לקנות עוד ג'אדגט.
וכן סטרימר זה משהו שאני ארכוש מתישהו. ולגמרי כל כל אחד והשטיקים שלו, במיוחד בקהילת קודש ג'יפולוג:).

עכשיו נזכרתי שזרוק אצלי סטרימר אינובה שרכשתי לפני מליון שנה....היה חביב בזמנו.

bitfield
28-05-21, 21:58
הסטרימרים מבוססי גוגל tv זולים יותר (כ-200₪) מכל מקלדת אלחוטית, פרקטיים ואינטואיטיביים לשימוש פי כמה מכל מחשב מיושן.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

ד ו ר ו ן
29-05-21, 11:43
אני עובד עם VDSL בבית כבר שנים ויש לי עוד ספקים לפחות אחד נוסף ( צריך גיבוי )

רמת האמינות של הוט בעייתית אבל ניתן להשיג אצלם קצב גבוה יותר כאשר אין תקלות , החיבורים המהירים שלהם מבוצעים עם NAT כפול מה שמקשה על חיבורי ויפיאן אצל חלק מהמשתמשים .

במחיר זול יותר משמעותית קיבלנו מסלקום חבילת סלולר טלוויזיה ואינטרנט מהירים בהרבה מאשר הוט סיפקו.
100מגה אמיתיים מול 40 מקרטע של הוט במחיר גבוה יותר ועם כל הרפרטואר של הוט.

eyalye
29-05-21, 12:59
תלוי מקום מגורים, אצלנו אין סיב אופטי.. ניסיתי 4 טריפלים: הוט, סלקום, פרטנר ויס. אני אישית מעדיף את יס עם בזק, אך כספית זה עולה כפול מהוט. הוט שירות מאעפן ומייגע אך במחיר עבורי הוא התמורה הטובה ביותר ל170 ש' עם 200 מגה בפועל כולל הכל ללא כוכביות . סלקום ופרטנר לא אהבתי מבחינת תוכן ואיכות שידור

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

-->