PDA

צפייה בגרסה מלאה : כדאי לבטל ממיר חלקיקים? (טראפיק)

Adiyahu
03-02-21, 10:39
אהלן, רנו טראפיק 2015, נדלקו נורות check emissions, check injection, check engine, check airbag

במוסך של רנו המליצו להחליף ממיר. או לנסות ניקוי ממיר ללא אחריות.

במוסך הקבוע שלי אמרו שניקוי יהיה כנראה זמני מאוד והציעו לבטל את הממיר. זה כדאי?? יש בזה סיכון?

Gershon
03-02-21, 11:32
אהלן, רנו טראפיק 2015, נדלקו נורות check emissions, check injection, check engine, check airbag

במוסך של רנו המליצו להחליף ממיר. או לנסות ניקוי ממיר ללא אחריות.

במוסך הקבוע שלי אמרו שניקוי יהיה כנראה זמני מאוד והציעו לבטל את הממיר. זה כדאי?? יש בזה סיכון?
1.לא ממיר קטליטי אלא מסנן חלקיקים
2.קילומטראז?

Adiyahu
03-02-21, 12:05
14000

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Gershon
03-02-21, 12:16
במוסך רנו ניסו לנקות מסנן הזה דרך מחשב בדוקה?

Adiyahu
03-02-21, 12:20
במוסך רנו ניסו לנקות מסנן הזה דרך מחשב בדוקה?ובכן במוסך שלי ניסו לנקות בעזרת המחשב. הכל חזר באותו היום. במוסך רנו אמרו שזה לא מספיק וצריך להחליף פילטר שמן , ושהם יידעו לעשות את זה טוב יותר אבל אצלם זה יעלה לי 1500, שזה אותו המחיר כמו לבטל אם הממיר מה שאמור לתת מענה לטווח ארוך יותר מן הסתם,
ברור לי שאם הניקוי אצלם יעזור אז זה עדיף על לבטל, אבל מעדיף להימנע מעוד הוצאה מיותרת... כמובן שאם אקבל המלצות להימנע מלבטל את הממיר, אלך על הניסיון לנקות..

Gershon
03-02-21, 15:04
ובכן במוסך שלי ניסו לנקות בעזרת המחשב. הכל חזר באותו היום. במוסך רנו אמרו שזה לא מספיק וצריך להחליף פילטר שמן , ושהם יידעו לעשות את זה טוב יותר אבל אצלם זה יעלה לי 1500, שזה אותו המחיר כמו לבטל אם הממיר מה שאמור לתת מענה לטווח ארוך יותר מן הסתם,
ברור לי שאם הניקוי אצלם יעזור אז זה עדיף על לבטל, אבל מעדיף להימנע מעוד הוצאה מיותרת... כמובן שאם אקבל המלצות להימנע מלבטל את הממיר, אלך על הניסיון לנקות..

http://landrover.narod.ru/RENOULT/OWNER_trafic_2015.pdf

-->