צפייה בגרסה מלאה : אפליקצייה לניווט עירוני למספר נקודות
שלום לכולם,
אני מחפש שירות/תוכנה/אפליקציה מומלצת איתה ניתן להקים מסלול של נגיד 15 תחנות, לא בשטח, והמשתמש יוכל לאחר מכן לנווט לכל אחת מהם בעזרת הסמארטפון.
אני צריך את זה רק בערך פעם בחודש ולכן חבל לרכוש תוכנה יקרה ייעודית לנושא (מניח שיש פתרונות כאלו לחברות ההפצה).
גוגל מפות מאפשר לבנות 10 נקודות ולשלוח לטלפון שלך, הייתי שמח ליותר.
לא מצאתי בוויז שירות כזה, גם לא בתשלום.
לא צריך אופטמיזציה של המסלול, פשוט רשימת כתובות לפי סדר.
רעיונות ?
תודה.
six 4 life
07-12-19, 22:43
אם מראש לפני הנסיעה תכניס לווייז את הכתובת תוכל לשלוף אותן מההסטוריה ברגע שסיימת עם נקודה אחת
זה לא הכי יעיל לשליח ממהר, אבל זה יכול לעשות את העבודה פעם ב אם אין אופציה אחרת
עושה את זה היום, אבל הכתובת היא לא תמיד גם נקודת הפריקה המבוקשת.
וויז יקח אותך לחזית הבניין, אני לפעמים צריך דווקא את הצד השני שלו כנקודת העצירה.
בגוגל לפחות אתה שם את הסמן על הנקודה המבוקשת ללא קשר לכתובת שלה.
boaz avrahami
08-12-19, 00:01
גם בוויז אתה לוחץ ארוכות על הנקודה, בלי קשר לכתובת ומנווט אליה.
יותר מזה, אתה גם יכול לתת לה שם על ידי הגדרת הנקודה ולנווט אליה בעתיד על פי השם שהגדרת
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אוקיי.
אבל עדיין לא ניתן לעשות רשימה עם סדר או מסלול שמור (שניתן מהר להעביר בין מכשיר למכשיר).
הרי תמיד ניתן לשמור מיקומים ולקפוץ ביניהם ידנית, ואם אין ברירה זה מה שנעשה, אבל אני מחפש להכניס פה רשימה מסודרת.
יש לך אפשרות לייצר מסלולים מרובי תחנות בגוגל מפס ולסדר לפי הצורך ואני מניח שאתה יכול בסוף גם לשתף את המסלול לנהגים שלך.
https://m.wikihow.com/Add-Multiple-Destinations-on-Google-Maps
אם אתה צריך גם אופטימיזציה למסלול (סדר התחנות במינימום זמן), זה ידרוש בד"כ שירות בתשלום
https://maps.me/
Maps.me תתן לך את מבוקשך.
דקירת נקודות מהמפה - תוכל לבחור את נקודות "הפריקה" ולא רק את ה POI המובנה בשירות.
יצירת מסלולים מרובי תחנות - ללא מגבלה ובכל אפליקציה (אתה יכול לבנות את המסלול ב PC ולשגר אותו ל Maps.me בתצורת KML.
המיפוי הוא OFFLINE - בלי צורך בתקשורת 3G /4G (כמובן שאפשר גם עם ולקבל יכולת של עומסי תנועה , מידע שמגיע מגוגל / וויז)
יצירת קבצי KML - תתן לך אופציה לייצר בבית ולשלוח במייל לכל מי שצריך את המסלול הנסיעה .
אני מזמן החלפתי את גוגל ווויז בתוכנה זו.
עם עוד בנפיט קטן , אפל שילבה אותה (בצורה לא מושלמת) ב Apple Car Play
מסמן את הנקודות , נוסעה לראשונה , פורק , מכוון לשניה , פורק ואז לשלישית וכך הלאה.
בהצלחה
+1 לתגובה המלאה של gillss, רק צריך להבין שזה ניווט שאינו מתחשב במצב התנועה, פקקים חסימות וכו'.
נשלח מהנייד
מכיר את האפליקציה ומשתמש בה בחו"ל, ניסיתי להכניס מסלול בדקירה, לא ניתן לשמור אותו בתוך maps me.
עם איזה כלי חיצוני אתם מייצרים קובץ שהיא יודעת לקרוא ?
קובץ kml. אתה יכול עם Google Earth, למשל.
אפשר גם כל תוכנת ניווט אחרת שיודעת לשמור קובץ kml או gpx .
אם maps. Me לא תומכת ב- gpx, קל מאד להמיר.
אתה יכול למשל להכין קובץ עם Israel hiking ולשמור כקובץ kml.
נשלח מהנייד
עשיתי דוקטורט בנושא. יכול להמליץ לך להשתמש בגוגל מפות, יש אפשרות להעלות קובץ אקסל עם הנקודות שלך.
אין מגבלה על כמות הנקודות (אני העליתי 200), לאחר מכן אתה יכול לעשות את תכנון המסלולים. אמנם זה מוגבל ל 10 במסלול אחד, אך אפשר בשיטה של האקסל לעשות מסלולים ל 100 נקודות בפעם אחת.
מוזמן להתקשר אם צריך.
אתה מדבר על משהו כזה ?
https://www.youtube.com/watch?v=R1Jwal-W384
- - - Updated - - -
קובץ kml. אתה יכול עם Google Earth, למשל.
אפשר גם כל תוכנת ניווט אחרת שיודעת לשמור קובץ kml או gpx .
אם maps. Me לא תומכת ב- gpx, קל מאד להמיר.
אתה יכול למשל להכין קובץ עם Israel hiking ולשמור כקובץ kml.
נשלח מהנייד
תודה, אבדוק את כיוון הגוגל מפות כי זה נשמע כרגע מבטיח יותר.
אם לא ילך אפנה לצד הזה של עריכה בתוכנה אחת ושימוש בתוכנה אחרת.
עשיתי דוקטורט בנושא. יכול להמליץ לך להשתמש בגוגל מפות, יש אפשרות להעלות קובץ אקסל עם הנקודות שלך.
לא יודע מדוע, אבל לי זה לא עבד עם קובץ אקסל. דווקא עם קובץ גוגל "שיטס" (החלופה של גוגל לאקסל), עבד מעולה.
Sent using Tapatalk
[QUOTE=kd2;869023]אתה מדבר על משהו כזה ?
https://www.youtube.com/watch?v=R1Jwal-W384
- - - Updated - - -
כן. אך אני עשיתי בלי התוסף לכרום, אפשר להיכנס לגוגל מפות ולעשות דרך האתר. ראיתי רק כמה שניות, לא יודע אם הוא הראה אבל גם ניתן לתכנן מסלולים בקבוצות של 10 נקודות, עד 100 נקודות סה"כ.
לינק להוראות ?
10 נקודות הבסיס זה כלום כשאתה רוצה שגוגל ינווט ליעד לפי הדרך שאתה רוצה ולא לפי הדרך שהוא מכיר בה כטובה ביותר.
מידי פעם צריך לדקור לו נקודת ביניים כדי שיקח אותך דרך המסלול.
הגעתי לפשרה בין פשטות לדיוק.
הכנסתי את היעד בגוגל מפות לכל נקודת קצה, בין אם זה רק נקודת היעד הסופית כי גוגל מגיע אליה בדרך הנכונה לבד, ובין אם זה כמה נקודות כי צריך להכווין את הניווט לדרך מסויימת (עד 10 נקודות פר נקודת קצה אחת).
יצרתי את הניווט/דקרתי את הנקודה רגיל ב"מפות" ואת הלינק לניווט המדוייק ליעד הכנסתי לQRCODE שעושים בכל אתר בחינם.
(למשל אתר GOQR)
התוצאה היא דף מודפס, שאתה רק מכוון אליו את המצלמה לפי רשימת היעדים, הקוד נסרק אוטומטית ונפתח הניווט (בטלפונים ישנים יותר סורקים את הקוד עם קורא ברקודים).
יש שיגידו - אז מה ההבדל בין פשוט לשלוח מיקומים בוואצפ ? או הקשת כתובות ?
באופן הזה , זה ללא התעסקות כמעט לנהג, לוקח 10 שניות לכוון את המכשיר לניווט הבא, הרשימה מייצרת סדר ומורידה את הסיכוי לפיספוס או הקשת כתובת נכונה, רק בעיר הלא נכונה...
בשליחה בוואצפ יש סיכוי טוב ללחיצה על הלינק הלא נכון בוואצפ (כי זה 30 לינקים אחד אחרי השני ולך תזכור על מה לחצת פעם שעברה).
גם אם הרשימה נוצרת בוואצפ בלבד - קל לאבד אותה לשימושים עתידיים.
אם הדף הולך לאיבוד באותו יום ניתן לשלוח אותו למוביל בדרך דיגיטלית כגיבוי.
נוסה ועובד טוב מאוד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.