צפייה בגרסה מלאה : הכרת והתאמת RZR800 משומש, שירשור מתגלגל
בשעה טובה רכשתי sbs, ברכבי ואופנועי שטח אני מנוסה אך טירון ב sbs, מספר שאלות:
1. המלצות לבחירת מצבי הנעה:
כביש זה ברור: 1*4
שטח קל כגון שבילים פתוחים האם 1*4 או 2*4
שבילי דיונות 2*4 או 4*4?
עליות בדיונות 4*4? מצב L or H? ובירידות בדיונות?
2. תיבת העברה מצב low, חוץ מעליות קשות, באיזה עוד תוואי שטח?
3. לחץ אוויר מומלץ בכביש ובשטח? נדרש להתאים בהתאם לתוואי כאשר יורדים מהכביש או מיותר?
4. הכלי מגיע ללא גלגל ספייר, האם פנצ'רים נדירים ביותר ולהסתפק בתולעים וקומפרסור או נדרש גלגל ספייר + מנשא גלגל, ג'ק (הכלי גבוה, איזה ג'ק מתאים? ) וכו'? המלצות מיוחדות לכלים נדרשים
5. עגלה, האם מעשי לגרור עם רכב משפחתי כגון סיד, קורולה וכו' מבחינת סחיבה או חבל על האנרגיה והעלות? המשקל הכולל 750 קג מחייב עגלה עם ברקסים לרכבים אלו, אלו עגלות פחות נפוצות כמשומשות.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
כמיטב המסורת, אענה על מה שאני יודע, ואחווה דעה על מה שפחות,
עגלה ורכב גורר:
קודם כל תבדוק משקלי גרירה מותר, אבל לפרייבט זה קשה ואם טכנית אפשרי, אז *לדעתי* ממש לא נוח.
ההשוואה שלי היא לעגלה 750 עם ג'טה 1300 בטיגואן, הג'טה התנדנדה ללא הפסקה הטיגואן כלל לא מרגיש.. הג'טה היתה מורשית 740 עם בלמים, הטיגואן 1800 עם בלמים.
עגלה יד שנייה ניתן למצוא, במחירי לא מאוד אטרקטיבי בצורה הזויה.
תשווה ביד 2 למחירי יצרנים.
לגבי פנצרים, אלה צמיגים דקי דופן, ושם רוב הנזק בנסיעה על אבנים ומסלעות.
כנראה שלא סתם רובם נוסעים עם גלגל נוסף על הגג.
לגבי לחץ אוויר, *לדעתי* אתה בכל מקרה בלחץ נמוך, אין פה קטע של לנפח בכביש ולהוריד בשטח, רוב חיי הכלי הם בשטח.
אני עם ריינג'ר, כלי לחלוטין אחר, שלך הרבה יותר ספורטיבי, אני משלב כמו בג'יפ, כשצריך טכני בבוץ, חול או עלייה כשהאחוריים לא נותנים עבודה.
כנ"ל לגבי low, הכלים האלה יכולים לעשות הכל ב high, רק כשאתה צריך ממש שליטה וניצול כוח אז low רלוונטי.
תהנה ובהצלחה!
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
קצת סדר
ההנעה ב800 נחלקת לשלוש
2x4 עם דפרנציאל פתוח
2x4 עם דפרנציאל נעול
4x4 עם דפרנציאלים נעולים
בכביש ובשבילים כבושים רצוי לבחור באופציה הראשונה,
אם תרצה לתת לזנב קצת לשחק תבחר באופציה השנייה
לנסיעת שטח תבחר באופציה השלישית.
לגבי low - תשתמש כמו שרשמו שצריך את הכח הרצוי בזחילה. אבל שים לב, גם אם תגיע למדרגה שhigh יכול לעבור, מומלץ לשים Low בכדי לשמור על הרצועה.
אני לא הייתי משנה את לחץ האוויר במעבר בין כביש לשטח, כמו שנאמר רוב הזמן הוא בשטח.
וממליץ על גלגל ספייר. לפעמים צמיג יכול גם להיקרע....
אלעד
תודה, אבל אני די בטוח שהמצב הראשון הוא 1על4 ולא 2על4
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ה 1 על 4 שלך ככל הנראה שווה ערך ל2 על 4 דיפ' פתוח
למיטב ידעתי, 3 מצבי הנעה:
2x4 דפרנציאל אחורי פתוח
2x4 דפרנציאל אחורי נעול
4x4
כמו כן, הילוך hi ו low.
בדיוק כמו עם הגיפ,
בכביש ובשבילים כבושים 2x4 ללא נעילה.
בכניסה לשטח טרשי ב 4x4.
מצב low בעליה / ירידה תלולה / ארוכה ובמעבר טכני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הי
החזקתי כזה במשך שנתיים וחצי. ענו לך על הרוב אז רק אוסיף
לחץ אוויר 8 psi עד 12 psi ואין צורך לשנות על הכביש
לי לא היה פנצ’ר יחיד בשנתיים וחצי . אבל הייתי שם ספייר אם הייתי יוצא לטיולים של יומיים שלושה. ברגיל היתה ערכת תולעים ולא יותר מזה וכאמור גם אף פעם לא השתמשתי. מה שכן עשיתי זה להכניס גיפה ירוקה בכל הגלגלים. מטפל בכל הפנצרים הקטנים
כל נסיעה איטית ממושכת תעשה ב low גם אם זה לא מעבר טכני .
הד
תודה, על איזו ג'יפה בדיוק מדובר? האם זה החומר שבצמיגי האופניים? או אחר פחות יקר?
יש תופעות לוואי של חוסר איזון מורגש או זניח?
במקרה שלי הכלי ישמש לא מעט גם ליומיומיות בכבישי המושבים ובשבילים פתוחים נוחים.
חנן-ג'יפולוג
05-12-19, 09:20
כבר כמה שנים טובות שהרכבים הפרטיים שמגיעים לארץ כבר לא מוגבלים ל750 ק"ג כולל.
בדוק את זה לגבי דגם רכב באופן פרטני. יש רכבים פרטיים עם יכולות גרירה של 1300 ק"ג ואולי אף יותר.
מכיר, תודה.
שאלתי ספציפית עבור רכבים שמורשים עד 450 קג ללא ברקסים, ועד 750 לעגלה עם ברקסים, במקרה שלי אלו ההגבלות עבור קורולה היברידית.
האם זה מעשי לגרור עגלה + רייזר עם קורולה כזו? אמנם רכב חברה אבל בכל זאת ....
gasgas והדסופה ענו לך כמו שצריך
רק כמה נקודות
1. הרייזר הזה שוקל יותר מ600 קילו , איך אתה מתכוון להעמיס אותו על עגלה של 750 קילו כולל , הרי העגלה שוקלת קרוב ל300 קילו ?
חריגה של מעל 6% עלולה לעלות לך ברשיון , החרמת הרייזר והעגלה ואפילו הרכב , קנס ונקודות.
לגבי הרכב הגורר , הרכבים החדשים עוברים את ה750 קילו עם ברקסים , לי יש מזדה 3 עם כושר העמסה של 1250 קילו כולל ברקסים, לא להתקרב ליונדאי I35 ולטיוטה קרולה , היונדאי יכול לגרור 300 קילו לעגלה עם ברקסים וללא ברקסים, תבדוק טוב עם הטיוטה זכור לי שגם יש להם בעיית משקלים .
2. אוויר בצמיגים , בין 8-12 כמעט בכל שטח או כביש , ההבדל בין הלחצים לפי הצמיגים , אם סינים קשים אז אפילו מתחת ל8PCI , בחולות\דיונות מומלץ פחות, אתה תרגיש בהבדל , בלחץ נמוך תוכל ליסוע בחולות ב2X4 בקלות , רק אל תגזים שלא ישתחרר הצמיג מהג'אנט, בנוסף למרות שלא שאלת , אל תעשה צלחות בדיונות ב4x4 אתה תתהפך בשניות.
נסיעה בLOW מומלצת בעליות קשות , המטרה העקרית לשמור על חגורת הווריאטור שלא תתאמץ ותקרע, צריך להזהר עם הגז.
נסיעה ב4X4 בעליות עם דרדרת , בבוץ , בחולות , כל השאר 4x2 נעול (מהנה יותר , ביחוד אם אתה אוהב זריקות זנב) , בכביש 4X2 דיפרנצייל פתוח , גם כדי שלא יפגע במכלולים וגם יותר יציב בכביש.
תהנה
רייזר 800 שוקל 454 קג משקל עצמי לפי הרשיון, כנראה לא משקל רטוב, לא שקלתי בעצמי.
עגלה לרייזר אמנם לא שקלתי אך להערכתי אפשר שתהיה פחות מ300 קג.
כך ש750 קג משקל כולל נשמע כמשקל מעשי.
קורולה חדשה מורשית לגרור 450/750.
רייזר 800 שוקל 454 קג משקל עצמי לפי הרשיון, כנראה לא משקל רטוב, לא שקלתי בעצמי.
עגלה לרייזר אמנם לא שקלתי אך להערכתי אפשר שתהיה פחות מ300 קג.
כך ש750 קג משקל כולל נשמע כמשקל מעשי.
קורולה חדשה מורשית לגרור 450/750.
אתה טועה ומטעה , משקל יבש של רייזר S 800 הוא 479 קילו , אתה מתכוון לדגם הרזה שנמכר רק ב2009 (לא S), בבדיקה שעשינו מספר חברים השקילה המלאה הראתה כ600 קילו , אף פעם לא רשמתי בפורום דברים שהם לא בדוקים.
קח 480 קילו תוסיף שמנים , דלק , מים ברדיאטור , מערכת סטראו וסט רמקולים , דלתות , ארגז ,כננת, לדים , מטף ,סגירת גג ובוץ שנדחף לכל חור אפשרי ושום שטיפה לא תעזור, וזה במקרה הטוב יביא את הרייזר רק ל600 קילו ולא יותר.
נוסיף לזה עגלה עם ברקסים שאם תתאמץ ותקנה עגלה קלה במיוחד תשקול 250 קילו (אני לא מצאתי עגלה כזאת אבל אתה בטח אלוף) , והנה הגענו ל850 קילו, 13% חריגה , דו"ח עם אופציה להחרמת העגלה והרייזר, ואני מוכן להתערב איתך שתביא רייזר ועגלה עם ברקסים למשקל ונעבור בקלות את ה850 קילו.
גם אני חייתי באשליות , קניתי עגלה מורשת 500 שברשיון שלה שוקלת 140 קילו , טרקטורון שברשיון 320 קילו משקל יבש , חשבתי שהכל בסדר , עליתי על משקל והמשקל עמד על 680 קילו 34% חריגה , זו הורדה מהכביש במיידי ,הטקרטורון שקל 440 קילו, 120 קילו מעל המשקל היבש והעגלה 240.
שיהיה לך בהצלחה ואל תצא לדרכים בלי לשקול את העגלה והרייזר פעם אחת לפחות .
לינק לנתונים טכנים של רייזר S 2014
https://rzr.polaris.com/en-us/2014/high-performance/rzr-s-800-eps-stealth-black-le-2014-rzr/
479 קילו ערום.
שלום עופר,
מדוע הכעס? הרי המטרה היא התייעצות ושיתוף ידע.
ציינתי שלא שקלתי בעצמי וציינתי מה רשום בפועל ברשיון רכב של rzr800s 2010 ומכאן ההתייעצות עם מי שהיה בצומת הזו כי נשמע לי גבולי ורציתי דעות נוספות.
תודה על האינפורמציה ששיתפת, אכן פערים גדולים במשקלים, בהזדמנות אשקול את הrzr משקל רטוב ואעדכן.
שלום עופר,
מדוע הכעס? הרי המטרה היא התייעצות ושיתוף ידע.
ציינתי שלא שקלתי בעצמי וציינתי מה רשום בפועל ברשיון רכב של rzr800s 2010 ומכאן ההתייעצות עם מי שהיה בצומת הזו כי נשמע לי גבולי ורציתי דעות נוספות.
תודה על האינפורמציה ששיתפת, אכן פערים גדולים במשקלים, בהזדמנות אשקול את הrzr משקל רטוב ואעדכן.
שאלת מה הכעס , אסף כוותיק בפורום ובעל 1100 הודעות אנשים לוקחים אותך ברצינות, כתוצאה מהרצינות הזאת יהיה מצב שאנשים יסתמכו על דעתך ויסעו בעגלה שמורשת 750 קילו עם משקל עודף וישלמו ברשיון שלהם.
זה בדיוק מה שקרה למספר חברה שמטיילים איתנו בקבוצה , הם הסתמכו על בעלי נסיון במקום לקפוץ לשקילה, תאמין לי שהם עברו גהנום שתפסו אותם על משקל עודף וחלקם אפילו קיבלו הזמנה למשפט ועדיין לא סיימו עם הסאגה הנוראית הזאת, העלויות אלפי שקלים.
לאחר המקרה שלהם רצתי לשקילה , למזלי אותי לא בדקו אבל אם כן :mad: , היום יש לי עגלה 750 קילו לטרקטורון, סה"כ משקל 740 קילו מדוד (הטרקטורון והעגלה) אני מאמין שאחרי טיול בוץ אפילו תהיה לי חריגה של 10 קילו , והטרקטורון ברשיון רק 320 קילו, אין מצב בעולם שעם רייזר 800 אתה לא עובר את זה.
אל תרשמו בסמכותיות דברים שלא בדקתם לפרטים, משהו עלול להפגע.
במסגרת ההצטיידות לשטח, אשמח להמלצות, אלו כלים יחודיים לRZR800s מומלץ שיהיו איתנו בשטח?
מבחינת חלפים - רצועת וריאטור ספייר כבר יש, דורשת כלים יחודיים להחלפתה? מאריך גמיש לבוכסה 10?
בעניין קומפרסור: יש לי את הקומפרסור הותיק לרכב שטח שנרכש בל. כ, אך יחסית קופסה גדולה... יש אלטרנטיבות קומפקטיות נטענות? האם הנטענים ניתנים גם לחיבור למצית או מצבר כאשר הסוללה התרוקנה? אשמח ללינקים או דגמים של מוצרים מוצלחים.
מנשא לגלגל ספייר, נראה שיש כמה אופציות:
על הגג, מאחור באיזור המספר רכב, על המשטח מטען מאחורי המושבים, אשמח לתובנות בעד ונגד.
צריך ג'ק? ג'ק רגיל תופס מקום רב, האם יש המלצה לאלתר מראש ג'ק "ערבי"? מידות ותמונות יעזרו.
רצועות משיכה וחילוץ, הרצועות שיש לי מהגיפ נראות לי אובר קיל למשקל הכלי (לא מסתבך עם הערכות משקל טרם מדידה...) האם ניתן להסתפק בחבל סינטטי מתאים ארוך וקל יחסית?
תודה מראש
להחלפת רצועה מעבר למפתחות המתאימים כדאי גם לום קצר/כף צמיגים
וערכת תולעים
אזיקונים
במסגרת ההצטיידות לשטח, אשמח להמלצות, אלו כלים יחודיים לRZR800s מומלץ שיהיו איתנו בשטח?
מבחינת חלפים - רצועת וריאטור ספייר כבר יש, דורשת כלים יחודיים להחלפתה? מאריך גמיש לבוכסה 10?
בעניין קומפרסור: יש לי את הקומפרסור הותיק לרכב שטח שנרכש בל. כ, אך יחסית קופסה גדולה... יש אלטרנטיבות קומפקטיות נטענות? האם הנטענים ניתנים גם לחיבור למצית או מצבר כאשר הסוללה התרוקנה? אשמח ללינקים או דגמים של מוצרים מוצלחים.
מנשא לגלגל ספייר, נראה שיש כמה אופציות:
על הגג, מאחור באיזור המספר רכב, על המשטח מטען מאחורי המושבים, אשמח לתובנות בעד ונגד.
צריך ג'ק? ג'ק רגיל תופס מקום רב, האם יש המלצה לאלתר מראש ג'ק "ערבי"? מידות ותמונות יעזרו.
רצועות משיכה וחילוץ, הרצועות שיש לי מהגיפ נראות לי אובר קיל למשקל הכלי (לא מסתבך עם הערכות משקל טרם מדידה...) האם ניתן להסתפק בחבל סינטטי מתאים ארוך וקל יחסית?
תודה מראש
מלבד המאריך הגמיש יש גם כלי מיוחד שמגיע עם הרייזר לפתוח את השפתיים של הוריאטור בכדי שיהיה אפשר להוציא את הרצועה.
בכל מקרה הייתי מנסה פעם אחת בבית בכדי שבשטח ילך לך בקלות. (קשה באימונים קל בקרב) וככה תדע בדיוק איזה כלים אתה צריך ומה הפרוצדורה.
לגבי קומפרסור אוויר, אתה צריך משהו אמין שלא ישבוק בשטח, ההספק לא צריך להיות גדול, אין לך צמיגים 35 למלא.
אני לא סוחב איתי ג’ק, בכל פעם שהייתי צריך להחליף גלגל מצאתי את הדרך ״לייצר״ הצלבה ולגרום לגלגל להיות באוויר.
גלגל ספייר- תשים במקום שלא יפריע לך להגיע לכלים/צידנית/תיק. הגישה אליהם (ולפקל קפה) הרבה יותר תקופה מאשר לגלגל ספייר.
אלעד
תודה!
לגבי " יש גם כלי מיוחד שמגיע עם הרייזר לפתוח את השפתיים של הוריאטור בכדי שיהיה אפשר להוציא את הרצועה "
יכול בבקשה לצלם הכלי, מק"ט או תיאור באנגלית שאדע מה לחפש ברשת?
גלגל ספייר, היכן אתה ממליץ להתקין את הגלגל ספייר? על הגג לא כבד מדי מבחינת קלקול מרכז הכובד?
סירטון החלפת רצועה לדוגמא
https://youtu.be/PFZA0B6BWs4
תריץ חיפוש בגוגל ל Rzr 800 belt tool
או משהו בסיגנון.
לגבי גלגל ספייר, באמת על הגג יעלה את מרכז הכובד.
אני לצורך העניין קניתי מתקן מאוזן וגבוה אבל לא על הגג. וככה עדיין יש לי גישה נוחה לארגז.
משהו בסיגנון הזה:
https://www.pureoffroad.com/super-atv-spare-tire-carrier-rzr-xp-1000.htm
אשמח להמלצות לתכולת סט כלים לרזר800.
אני מנסה להיגמל מהרגל של סחיבת כמות גדולה של כלים מיותרים...מה המינימום שצריך להכיל סט כלים לרזר800?
יש קומפרסורים ניידים קטנים נטענים, האם שווים משהו והאם ניתן להפעלה גם מהמצית/מצבר כאשר נגמרת הבטריה? אשמח להמלצה ולינק.
אשמח להמלצות לתכולת סט כלים לרזר800.
אני מנסה להיגמל מהרגל של סחיבת כמות גדולה של כלים מיותרים...מה המינימום שצריך להכיל סט כלים לרזר800?
יש קומפרסורים ניידים קטנים נטענים, האם שווים משהו והאם ניתן להפעלה גם מהמצית/מצבר כאשר נגמרת הבטריה? אשמח להמלצה ולינק.
להבדיל מגיפ , SBS בנוי רק לשטח וכמות התקלות בשטח קטנה , רוב התקלות הם חגורת ווריאטור , פנצרים ופיצוץ של צמיגים או אפילו שבירה של הגאנט.
המלצה שלי קח חגורת ווריאטור ספייר + כלים להחלפה (כולל בורג להקטנת הווריאטור לצורך הסרה והתקנת החגורה) ,
ערכת פנצרים כולל נחשים שחורים ,קומפרסור פשוט, ספריי לתיקון פנצרים (עוזר לאיתור הפנצר) , גם קומפרסור עם צילינדר 1 או נטען יעשה את העבודה , אתה יכול להוסיף ספרי קרבורטורים שעוזר להחזיר את הצמיג למקרה שהורדת אוויר ויצא מהגאנט .
חלק מהרייזרים סוחבים גאנט ספייר למקרה של תקלה לדעתי זה כבר מוגזם.
בהצלחה
אני דווקא לא חושב שגלגל ספייר זה מיותר, כבר קרה לי יותר מפעם אחת שצמיג נקרע או ג׳אנט התפוצץ...
הייתי מוסיף מפתחות פתוחים במידות השכיחות (8,10,13,15,17,19) וג׳פקה.
ציוד חילוץ ( רצועה,שאקל) וכפפות עבודה.
יש גם הבדל בכמות הציוד שאני סוחב בטיול שעתי ליד הבית או ביציאה ליומיים שלושה של שטח.
במידה ויוצאים כמה חבר׳ה ליומיים שלושה מחלקים את הצורך בין כולם כל שלא כל אחד סוחב הכל אלא בין כולם יש את כל מה שצריך לצאת מהשטח.
כפי שציינתי, אני סובל שנים מתופעת סחיבת ציוד מיותר או חצי מיותר.
על כן לא עמדתי בפיתוי, וכבר רכשתי גאנט + גלגל ואני בשלב תכנון מנשא, בגדול דומה להצעה שעלתה כאן, מנשא אופקי גבוה, פחות או יותר בהמשך לקו הגג.
ואשמח להמלצה מה להכין כג'ק קומפקטי, מידות ל"ג'ק ערבי" או משהו קומפקטי דומה.
מנהלים, אשמח אם ניתן לשנות את שם השירשור המתגלגל שימשיך להתפתח למשהו כמו:
תובנות והתייעצות לאחר רכישת RZR800
על ג׳ק הייתי מוותר. מעולם לא היה לי ג’ק ברייזר.
מציאת סלע מתאים או ״קיר״ וברגע אתה מביא את הרייזר להצלבה ואת הגלגל הנדרש מעלה באוויר.
אני דווקא לא חושב שגלגל ספייר זה מיותר, כבר קרה לי יותר מפעם אחת שצמיג נקרע או ג׳אנט התפוצץ...
הייתי מוסיף מפתחות פתוחים במידות השכיחות (8,10,13,15,17,19) וג׳פקה.
ציוד חילוץ ( רצועה,שאקל) וכפפות עבודה.
יש גם הבדל בכמות הציוד שאני סוחב בטיול שעתי ליד הבית או ביציאה ליומיים שלושה של שטח.
במידה ויוצאים כמה חבר׳ה ליומיים שלושה מחלקים את הצורך בין כולם כל שלא כל אחד סוחב הכל אלא בין כולם יש את כל מה שצריך לצאת מהשטח.
רק קח בחשבון שאם יש לך צמיג חזק (6 או 8 פלי ) גם לאחר פיצוץ יש לך אופציה להמשיך במהירות איטית בחזרה לרכב או לבית או לכביש לחילוץ, יש גם צמיגים של חברת SUNF שאפשר להמשיך ללא אויר במהירות סבירה.
https://www.facebook.com/watch/?v=352079631894712 (https://www.facebook.com/watch/?v=352079631894712)
אני אישית 12 שנה עם טרקטורון , שום פיצוץ בגאנט או קריעת צמיג , אם אתה לא רוכב אקסטרים זה לא יקרה לך.
תשמרו מקום לערכת קפה , אוכל, חליפת סערה , עזרה ראשונה.
קומפרסור קומפקטי:
https://m.aliexpress.com/item/4000448028132.html?trace=wwwdetail2mobil esitedetail&spm=2114.best.6.1.6852dwNpdwNp99&scm=1007.17258.155808.0&pvid=3554adc1-6f7f-41d6-a2aa-d6bff94c010d&aff_platform=link-c-tool&cpt=1578285104672&sk=5OULlnte&aff_trace_key=eefe3ce8c84841d58a571b4871 d05080-1578285104672-09616-5OULlnte&terminal_id=2382d3e04b1543a1b4dbe1c0ae90 f05e
נמכרים היום קומפרסורים נטענים קומפקטיים, במקור עבור אופניים אופנועים וכו', מפתה לזרוק אחד כזה בתא הכלים.
1. האם יש נסיון עמם בניפוח צמיג sbs?
אמנם הנפח גדול אך הלחץ הנדרש רק 10 psi.
2. כאשר הבטריה הנטענת התרוקנה, האם ניתן לחבר למצית ולנפח?
מספר שאלות:
לטובת הזמנת חלקים לרזר מחו"ל.
היכן ניתן למצוא שירטוטי הרכבה מפורטים ברשת כולל מקטים? אם יש את הספר/קובץ לאחר החברים אשמח לצלמו/לקבלו.
אשמח ללינק לאתר המוכר חלקי פולריס.
ספציפית אני מחפש את יחידת האיתות/ צופר/ אור גבוה מתחברת מאחורי ההגה, קומפלט או בחלקים, הן הצופר והן האיתות עובדים לסירוגין, וספריי מגעים לא פתר הבעייה.
שאלה נוספת;
באחד הצמיגים יש חתך גדול ישן, כרגע יש בו 2 תולעים ועדיין אוויר בורח לאיטו, גם לאחר החלפת התולעים, האם ניתן לתקן על ידי פאטץ תיקון קבע?
לצערי בכלי שרכשתי הצמיגים במידה 27" במקום 26 המקורית, ואם כבר אצטרך להחליף צמיג, זה יתגלגל להחלפת כל ה4 לצמיגים לחזור למידה המקורית, עדיף לדחות ההחלפה.
הכוכב הכחול
18-01-20, 08:35
מספר שאלות:
לטובת הזמנת חלקים לרזר מחו"ל.
היכן ניתן למצוא שירטוטי הרכבה מפורטים ברשת כולל מקטים? אם יש את הספר/קובץ לאחר החברים אשמח לצלמו/לקבלו.
https://www.polarispartshouse.com/oemparts/c/polaris_utility/parts (https://www.polarispartshouse.com/oemparts/c/polaris_utility/parts)
אשמח ללינק לאתר המוכר חלקי פולריס.
https://www.superatv.com/?gclid=EAIaIQobChMI0KTdx8SM5wIVB-N3Ch0FZwgpEAAYASAAEgL6OPD_BwE (https://www.superatv.com/?gclid=EAIaIQobChMI0KTdx8SM5wIVB-N3Ch0FZwgpEAAYASAAEgL6OPD_BwE)
שבת שלום
לדעתי לא תמצא את ידית האיתות בחלקי חילוף מקוריים של הרייזר.
אני חושב שזו תוספת מקומית בישראל בכדי להפוך את הרייזר לחוקי לנסיעה על כביש.
יש כאלו קיטים בחו״ל למכירה של חברות אפטר מרקט אבל זה יקר (בסביבות ה300 דולר).
הייתי מנסה למצוא קודם חלקים משומשים במוסכי רייזר בארץ.
לגבי הצמיג, איפה החור? בדופן הצמיג או בחלקו העליון? אם בדופן פטץ לא יעזור.
לא הבנתי למה תצטרך להחליף את כל ארבעת הצמיגים? אם כולם במידה זהה ואפילו שהם גדולים מהמקורי ואין לך בעיית השתפשפות או נגיעה במרכב של הרייזר, תחליף רק את הצמיג הבעייתי לאותו גודל.
לגבי יחידת איתות, אורות יתכן שאתה צודק, אכן באתרים ראיתי בעיקר קיטים קומפלט וטרם מצאתי את היחידה על ההגה, את היחידה שבתמונות פירקתי וניקיתי כמיטב יכולתי ואת המגעים בקונקטור חיבור לכלי, עדיןן לא השתפר, אולי אחרי שיתייבש ספריי המגעים שבפנים.
לגבי הצמיג, החתך בסוליה ולא בצד.
אם אני נאלץ להכנס לרכישה והחלפת צמיגים אני מעדיף לחזור למידה המקורית, וכך גם לחזור ליחס ההעברה המקוריים ולמידה החוקית, אין לי נסיון האם יבדק בטסט הקרוב שבעוד מספר חודשים?
אלא אם יש למישהו צמיג 27x11-12 בודד תקין מיותר?
המידות המקורית הן
קדמי 26-9-12
אחורי 26-12-12
מה היתרון של צמיגי 27 על פני 26 ברזר?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200118/842fd7025e24e05b212c2e0f22a97e23.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200118/7d39c17a64b84f8a11b7292a712bb03d.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200118/148212662eafeb3fade400954e4bfd0e.jpg
זקוק לטיפול גם כן אשמח אם תעדכן שמצאת.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
זקוק לטיפול גם כן אשמח אם תעדכן שמצאת.
Sent from my Mi A1 using Tapatalkצמיג או יחידת מאותתים?
לך לחנות חלקי חילוף של טרקטורים. אם אני מזהה נכון זו יחידת איתות של מלגזה, מהסוג הזול במיוחד.
אסף.
תודה יבדק.
מדובר על יחידת איתות, אור גבוה ונמוך וצופר (לוחצים את הידית פנימה).
יש עליה מדבקה? מק"ט מוטבע? משהו?
אסף.
יש את המספר שבתמונהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200118/00c5d9e4296c72d6bf89ddc3b290e469.jpg
נראה שהמספר הזה אפשר להתקדם בחיפוש.
זה המקט של המדבקה....
אסף.
כנראה.
אין עוד מספר
מסתבר לאחר ניסוי וטעייה שהצופר עובד כאשר נמצאים על אור גבוה...ולא עובד באור נמוך...והאיתות עובד יפה לצד אחד ומגמגם לצד השני, עם זה עדיין ניתן לחיות....
מדידת צריכת הדלק על מיכל שכלל נסיעות שבילים פתוחים באופן רגוע, טיול בוץ קצר, וכבישים צדדיים: 6 קמ לליטר, האם תקין?
תקין לגמרי.
לאחר טיול נחמד שכלל חילוץ אחד הכלים ששקע בבוץ עם רצועה סטנדרטית, אשמח לתובנות לגבי רצועת חילוץ לsbs, ובמיוחד בבוץ שם נדרש לעיתים אורך.
הרצועות הסטנדרטיות שלי מהרכב מרגישות לי אוברקיל לכלי כה קל, וחבל על המקום שתופסות במיוחד אם נדרש אורך.
איזה סוג חבל יתאים למשימה? בחילוץ או בגרירה לכביש במקרה תקלה?
וכאשר לא צריך אורך, איך נכון לקצר חבל ארוך? קשר נראה לי מייגע לפתוח ולא בריא.
https://www.ebay.com/itm/333434746254
אסף.
אם התחלת במצווה, תוכל בבקשה לשלוח לינק?
אם התחלת במצווה, תוכל בבקשה לשלוח לינק?
https://www.ebay.com/p/2180954995
מחפש רעיונות למתקון עריסת טלפון ברזר800 באופן שיהיה נוח לנווט מהטלפון.
אשמח לתמונות והמלצות על מוצר נוח לשימוש.
אני עם זרוע ראם גם לטלפון וגם לטאבלט.
זרועות מעולות, מחזיקות את כל הטלטולים
איך והיכן מתחברת לרזר?
אני לקחתי מתקן לאופנוע וחיברתי אותו לידי האחיזה של זה שיושב לידי
אני עם זרוע ראם גם לטלפון וגם לטאבלט.
זרועות מעולות, מחזיקות את כל הטלטוליםיכול לצלם איך מותקנת ומתחברת לרזר?
אני מוצא בעיקר חיבורים על ידי וואקום לשמשה שלא רלוונטי או לכידון אופנוע.
האם חיברת לקורת כלוב ההגנה?
חיבור לידית הנוסע לא ככ נוח לטעמי, באלכסון מדי.
הטלפון מחובר לכלוב
משהו כזה:
https://www.rammount.com/part/RAM-B-231-2-UN10
האייפד מחובר לידית נוסע.
אצלם בסופש.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200219/7f71754b6335aba798d6a4723611d568.jpg
ככה נקנה, סכ״ה פתרון לא רע
אין לי לב לקדוח בדאשבורד...
אבל ננסה לחבור לקורת הכלוב השמאלית
שאלת תאורה קדמית:
התאורה המקורית חלשה.
מה האופציות לשיפור?
החלפת נורות/רפלקטורים ממקוריים לתחליפיים משופרים?
הוספת פס לד ? צמוד לגג כפי שרבים עושים ומסנוורים או באיזור הפנסים הקדמיים?
הצורך בתאורה לשימוש בכביש בלילה, כזו שלא תסנוור.
ראיתי שיש קיטים של נורות חזקות יותר מהמקוריות.
לא התנסיתי בהם.
אם תשים פנס לד (ברוחב 20-30 סמ)בגובה הגריל ותכוון אותו לכביש הוא לא יסנוור.
יש לי בר לדים על הגג
שני פנסי לד בגריל
וגם הפנסיה חזית הוחלפו ללד (מקורי)
בור נגיד שאני רואה בחושך לא רע
יש לי בר לדים על הגג
שני פנסי לד בגריל
וגם הפנסיה חזית הוחלפו ללד (מקורי)
בור נגיד שאני רואה בחושך לא רע
Sent from my Mi A1 using Tapatalkיודע לתת משוב בין פנסי החזית לדים לבין בר הלדים על הגג, מי יותר אפקטיבי? ואיזו התקנה יותר פשוטה?
יש לך לינק למוצרים מוצלחים?
יש אצלי גם פנסי לד בגריל, זה לא זה.
האלטנרטור והמצבר המקורי לא דורשים תיגבור לאחר תיגבור התאורה?
לא דורשים תוספת...
הלד בר חזק יותר כמובן..התקנה שלו פשוט כי זה למתוח כבל ולהניח בגג.להחליף פנסי חזית זה רק פלסטיקה ובמקרה שלי גם מגן חזירים
יטתר מאוחר אשלח לינקים
ישנן ברשת נורות לדים תחליפיות לנורות המקוריות, למשל:
https://www.ebay.com/itm/2PCS-9008-H13-LED-Bulbs-Headlights-For-Polaris-Outlaw-450-525-Scrambler-500-850/174129492429?fits=Make:Polaris&epid=2297539024&hash=item288aed31cd:g:OREAAOSwnWBdZ5yG&redirect=mobile
פערי המחיר מול בר לדים או סט פנסי חזית קומפלט משמעותי.
האם מישהו ניסה נורות כאלו ויכול לתת משוב?
האם יש סכנה שחמות מדי לשימוש ביחידת הפנס המקורית?
שוב תלוי באיכות החומר שרכשת..נורות מעלי גם יאירו כמו תחת וגם יהרסו את בית הפנס...נורות ששוות משהו עולות יקר ובלי קשר לטיול ליילי רק פנסי חזית לא יספיקו חייב בר לדים לטעמי
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200221/7223d74acf3df10278c1d63651ffc814.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200221/fd5d36d7cd2b266586fa897022343df8.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200221/ba01b335768ac215be2dfb6a8c4a4400.jpg
גם אצלי פנסים ראשיים של לד. מאירים לא רע בכלל.
חוץ מזה עוד תאורות (על חלקם הייתי מוותר) שהותקנו ע״י קודמי
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200222/9d1847ee50368b887d5b4c9e831017cf.jpg
לא יודע אם זה מאיר טוב או לא
אבל ניר הזוג פנסים העגולים מזעזע.
לגמרי...
משום מה הגוניור מרוצה מהם ולכן לא מעיף אותם לפח
שינוי מיקום?..
מצטרףhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200222/7d73e878d42d99602888b16feb3f18af.jpg
תמונות מקסימות חברים.
תמונה + לינק למוצר מוכח יהיה בכלל מדהים
https://www.ebay.com/itm/372893346655
https://www.ebay.com/itm/192623993009
https://www.ebay.com/itm/333434746254
אסף.מדהים, הגיע תוך שבוע מאמזון, במבחן המישוש מרגיש כמו מוצר איכותי....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200229/9ffbe3b105c6b5cd698dec0ec06d6651.jpg
הגיע הזמן להוסיף מעט שמן מנוע.
לא מצאתי פקק מילוי עליון.
הוספתי בעזרת מזרק גדול מפתח מדיד השמן...
האם פספסתי ויש דרך יותר נוחה להוסיף שמן מנוע?
מילא להוסיף מעט שמן כאשר חסר, אבל להוסיף כך 2 ליטר בעת החלפת השמן בטיפול?
אם אני זוכר נכון, המילוי הוא באמת ממדיד השמן.
תשתמש במשפך במקום במזרק.
המילוי הוא במדידה השמן
משםך קטן עושה את העבודה..
שמן מלא לרייזר 1.9 ליטר.
איזה שמן שמת?
מעט 15/50, כ 150 סמק.
מתכנן טיפול בקרוב מאוד, אמנם עשה רק 70 שעות מהטיפול הקודם אך עברו כשנתיים.
השמן המו לך זה קסטרול 4t
הקורונה מפנה זמן להשלמת התקנות....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/51cc92afe3aa4d0d4e657004eefcec3f.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/bb75ccdf6c65d83d9f822a67e0be9879.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/fe68dbd7f877760760f2b03010b17d98.jpg
זה המוצר שהוזמן והגיע תוך כשבוע, 305₪ כולל משלוח לארץ
https://www.ebay.com/p/17020951783
ימים יגידו על האיכות
יפה!
שאלה שכנראה הייתי צריך לשאול לפני ההתקנה ובכל זאת:
התקנתי את הלד באר שהגיע עם צמה קומפלט, מתג, ריליי וכו' ישירות למצבר, כדי לא להתעסק עם מערכת החשמל המקורית ולא עובר דרך הסוויץ של הכלי
ברור לנו שאם נשאיר את הלד באר דולק המצבר יגמר...
השאלה האם באופן חיבור זה, כאשר הכלי לא מונע, תתכן זליגת זרם עבור הריליי והמתג?
זכור לי שבניסוי מקדים שחיברתי פרוביזורי לבדיקת תקינות הייתה תאורה למתג, טוב ששכחתי ממנה כי הייתי מתקין אחרת, כעת מישום מה אין שם תאורה, ואין צריכה.
לפני שאני מבצע בדיקת זליגת זרם על ידי מד זרם בטור למצבר, האם יש עוד עיצה?
מצרף את הסכימה של הלד באר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200322/f5d29b010c7281bf60ad48de987cfbc5.jpg
קצת לפני סגירת המדינה עקב קורונה, הספקתי לעשות טיפול 100 שעות במוסך.
מיסב הגלגל קדמי ימני ואחורי ימני נדרשו להיות מוחלפים עקב חופש.
הותקנו מיסבים מקוריים, הופתעתי לרעה מהמחיר.
מחיר מיסב גלגל קדמי 248 ₪ מקט 1-3514699
מחיר מיסב גלגל אחורי 286 ₪ מקט 1-3514635
המחירים לפני מעמ, לטעמי יקר...או שאיני מעודכן?
1. האם המחירים סבירים? אם לא אני שוקל להזמין יזום מיסבים לצד שמאל במחיר משופר....
2. האם יש המלצה לתחליפיים איכותיים, ולינק?
תודה מראש
אם הישנים נשארו אצלך - תראה איזה מספר מוטבע עליהם. סביר שזה מספר timken או national
אסף.
הכוכב הכחול
04-04-20, 15:40
אם הישנים נשארו אצלך - תראה איזה מספר מוטבע עליהם. סביר שזה מספר timken או national
אסף.איזו חברה HD מומלצת למייסבי גלגל?
אסף.נותרו בידי, אחפש אחכ מה מוטבע
ניקיתי טוב טוב, לא מצאתי חריטה.
ננסה באור שמש, ונמדוד עם קליבר.
כמה מחיר הגיוני למיסבי גלגל כאלו?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200404/0a1303a2964e8cb981d3c9c847349b5e.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200404/11ef58c21c30569d0658a0da91ab7d8a.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200404/c2a18734a8dc0b15cfa43af271a69ed0.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200404/d4d260dc42a695413859aea3b9b2920e.jpg
חיפוש באמזון
סט של אייקוניק (ראה השוואה גם למקורי)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200404/20e6fb567e3a8f664d88d315a054ac59.jpg
תודה, אין ספק שעל נוחות וזמינות מיידית משלמים ביוקר, מעל פי 2.
למשל ניתן להזמין את הסטים האלו, וישנם רבים נוספים, דווקא בבודדים טרם מצאתי, רציתי אחד קדמי ואחד אחורי להשלמת הסט:
https://www.ebay.com/itm/4-Pcs-Wheel-Bearings-for-ATV-Polaris-RZR-800-S-800-4-800-3514699-3514635-T3U8/264576038262?epid=3034496674&hash=item3d99f5f576:g:sRgAAOSwz1peAHWP
https://www.ebay.com/itm/set-4-UTV-For-Polaris-RZR-800-S-800-4-800-Wheel-Bearings-3514699-2-3514635-2/274318351840?hash=item3fdea5dde0:g:2nUAA OSwcJtdiXVC
אתה צריך לעשות קצת עבודת בלשות ולמצוא את המק"ט יצרן המקורי.
אסף.
ל ריינג'ר שלי (לא רייזר) מצאתי לפי דוגמא בחנות חלקי חילוף לרכב, מסתבר שזה תואם דיהטסו כלשהוא.
עלו כ 80 ש"ח לגלגל אם איני טועה.
במחיר שציינת לפולריס אורגינל הגיוני לחלוטין.
איך היצרן רוקי מאונטיין בירינג?
מישהו שמע עליו? המחיר מפתה.
https://www.rockymountainbearings.com/products/polaris-wheel-bearings-replaces-3514699-3514924-3514822-3514627-after-market-upgrades-free-priority-shipping
https://www.rockymountainbearings.com/collections/polaris-wheel-bearings/products/polaris-wheel-bearings-replaces-3514635-3585502-3514917-after-market-upgrade-free-priority-shipping
הכוכב הכחול
13-04-20, 14:39
אתה צריך לעשות קצת עבודת בלשות ולמצוא את המק"ט יצרן המקורי.
אסף.וכשיש את המידות של המייסב,
איזו חברה מומלצת?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200413/7c13a6c1301515c88b655a5b7037b0b3.jpg
מה שבתמונה זה urb - חברה רומנית.
לפי המק"ט (מקום מקורי של פולריס כנראה) אפשר לחפש ולמצוא את המידה המדוייק ואת המבנה הפנימי. לפי מידות וגם מבנה אפשר לחפש בקטלוג ים של קויו, טימקן, skf, fag, ina וכן הלאה..
אסף.
איך היצרן רוקי מאונטיין בירינג?
מישהו שמע עליו? המחיר מפתה.
https://www.rockymountainbearings.com/products/polaris-wheel-bearings-replaces-3514699-3514924-3514822-3514627-after-market-upgrades-free-priority-shipping
https://www.rockymountainbearings.com/collections/polaris-wheel-bearings/products/polaris-wheel-bearings-replaces-3514635-3585502-3514917-after-market-upgrade-free-priority-shipping
Sent from my SM-T580 using Tapatalkאני הזמנתי את אלו שבלינק, במחיר הזה לא חשבתי פעמיים.
boaz avrahami
13-04-20, 15:49
Replaces Polaris Part Numbers 3514699 , 3514627, and 3514822
Bearing Dimensions : 44mm ID, 72mm OD, 33mm wide
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בעת החלפת נעליים חדשות...התגלה שהגוזונים של הגלגלים במצב לא טוב, אחד בכלל ז"ל... כנראה במהלך השנים לא היו עדינים איתם.
נראה שכבר עדיף להחליף את כל ה16 באופן יזום.
עדיין לא בדקתי מחיר מקורי בארץ.
תובנות? יש אלטרנטיבה עדיפה או פחות יקרה מהמקוריים?
אפשר להחליף הגוזון בלי לפרק את הבית?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200417/29bd4061638168ff66ba8467902ace8a.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200417/f98063019bfbe36aabe48c190f646bc9.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200417/8b0d0b9ea5ec9ecf005eb92b6601cd07.jpg
פירוק והחלפה של גוז'ון מומלץ לעשות כשהנבה מפורקת ממכלול הגלגל.
ההחלפה של הגוז'ון עצמו היא מאוד פשוטה עם פרס מוסכים, אפשר גם עם פטיש כנגד סדן או מלחציים.
יש לשים לב לא לפגוע בדיסק בלם!
הקורונה מפנה זמן להשלמת התקנות....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/51cc92afe3aa4d0d4e657004eefcec3f.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/bb75ccdf6c65d83d9f822a67e0be9879.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/fe68dbd7f877760760f2b03010b17d98.jpg
זה המוצר שהוזמן והגיע תוך כשבוע, 305₪ כולל משלוח לארץ
https://www.ebay.com/p/17020951783
ימים יגידו על האיכות
Sent from my SM-G950F using Tapatalkחוב קטן לבדיקת התאורה בשטח....פשוט מדהים, ראו עם הלד בר ובלעדיו.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200423/d0fd3673c76bd5818891a002e9bd7e17.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200423/db7ce582f0d4feb9ea39aa00332ceb1e.jpg
מחפש רעיונות למתקון עריסת טלפון ברזר800 באופן שיהיה נוח לנווט מהטלפון.
אשמח לתמונות והמלצות על מוצר נוח לשימוש.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkפתרון בזול למיתקון טלפון לטובת ניווט בשטח, מתקן שבמקור נועד לכידון אופני הרים, קצת יצירתיות ועושה העבודה:
https://m.aliexpress.com/item/32890240596.html?trace=wwwdetail2mobiles itedetail
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200423/a2f69eeebee0ae326334c94d9f7acdc3.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200423/b90e7e351e0617ca6937de9cfd914050.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200423/f7dfe4845040a6c9f880e9d07cc9279a.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200423/a8d5d7fe2a74f9a3a81507161a9edf14.jpg
שאלה עלמערכת ההיגוי ברזר800 מודל 2010:
בכלי אין הגה כח, ההיגוי באופן נורמלי קשה.
לאחרונה שמתי לב שההיגוי נעשה קשה יותר ולא חלק הן בנסיעה והן בעמידה, ומרגיש מעין מדרגות התנגדות (לא דפיקות) אותן יש לעבור, אין הכוונה לקצה המהלך בהיגוי אלא גם במרכז, בנסיעה לאחר סיבוב ההגה נראה שצריך יותר מבעבר לעזור לו לחזור למרכז.
בתחילה חשדתי שקשור להחלפת הצמיגים שנעשתה ממש לאחרונה, בעלי פרופיל שונה עם קוביות בולטות ואולי המעבר בסיבוב בין מגע הקוביות מייצר את תחושת המדרגות, לפחות בעמידה.
הרמתי את שני הגלגלים הקדמיים באוויר, ההיגוי כמובן קל יותר, אך עדיין מרגישים מדרגות, בואתה הזדמנות וידאתי שאין חופשים בגלגלים, לפני כשבועיים החלפתי גוז'ונים כולל פתיחה מיותרת של הנאבה בצד אחד.
בספר הרכב, איני מוצא איזכור למשאבת הגה וכמות וסוג הנוזל בו, והיכן ממלאים, יתכן שאין?
אשמח לכיוון.
לא מכיר rzr אבל..
מדרגות בהיגוי, בכלים ללא תיבה/מסרק, נובעות משחיקה במיסביי היגוי או תפוחים (כתלות בסוג מערכת ההיגוי). כשיש תיבת הגה, זה אותו רעיון, רק שחיקה בתוך תיבת ההגה באזור שעובד הכי הרבה (בד"כ האזור שבו הגלגלים מיושרים).
או גם וגם וגם.
יש מסרק הגה, בדוק את המסרק, את תפוחי ההגה, את המיסבים/תפוחים במזלג היכן שהנבה מחוברתhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200502/9596a115d312bca2764c03b1fe9d6d56.jpg
סגירת לופ: המדרגות שהורגשו בהגה כנראה קשורות למעבר מצמיגים שחוקים לחדשים, אני מניח שזו ההרגשה עם קוביות צמיגים חדשות ואגרסיביות, לאחר תקופה קצרה ולא מורגשת מדרגה בהיגוי.
שאלה: מחפש לינק לספר רכב 2010, מצאתי רק ל2011 ויש הבדלים, למשל קופסת הפיוזים אינה זהה והחלוקה בין הפיוזים שונה בין המודלים.
אופן זיהוי תת דגם מדוייק לטובת הזמנת חלקים ומק"טים:
לדוגמה מאתר
Polarispartshouse.com
שם מאוד מסודר ויש חלוקה לפי תת דגמים.
הבעיה שאופן החלוקה אינו ברור לי.
לדוגמה הדגם שלי rzr800s 2010
צילמתי איך מופיע ברשיון.
מבנה מספר השלדה דומה למספר תתי דגמים שם, ראו צילום מסך מהאתר.
איזו תת דגם באתר תואם את הכלי שלי?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200706/5066b4ba16b24e81028c6a3339b2266b.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200706/a3bec434b14123704702a603c019870e.jpg
חסר לך נתון בתמונה.
מה הדגם של הכלי ברשיון?
פולריס
VH76F
חוץ מזה אין עוד אינפורמציה ברשיון
אז בתמונה שלך, מהאתר שלהם, שני מימין למעלה.
הושלם פרויקטון של מתקן גלגל ספייר:
איני יודע לרתך וללא ציוד מתאים ועל כן לקח זמן רב עד שקרם עור וגידים.
ביד 2 נמצא ג'אנט קדמי ב400₪, נראה חדש ותחליפי למקורי, צמיג קדמי ישן השלים את הסט
מתקני מוצר מדף למנשא גלגל יקרים למדי, ולקח לי זמן למצוא בעל מלאכה שהיה בראש שלי ומוכן לשתף פעולה, ובסוף נמצא הפרטנר המתאים ובמחיר הוגן לשני הצדדים ונבנה פרוטוטייפ עליו נתגלח ביחד ויוכל לבנות מנשאים נוספים.
לאחר בחינת תמונות של מוצרי מדף, התלבטתי בין מנשא היושב אופקי וגבוה בהמשך לקו הגג לבין מנשא היושב בירכתי הכלי ונמוך יותר, מבחינת חלוקת משקל נראה שעדיף המיקום בהמשך לגג למרות שיושב גבוה, אך קלות היישום הכריעה לטובת מתקן בזנב הכלי.
הקושי העיקרי היה למצוא קלמרות במידה של צנרת הכלוב האחורי, אלו נמצאו בשימוש במתקיני תאורות על במות, מכאן היה יותר פשוט להתקדם, אם כי הקלמרה מחייבת בוקסה 21 ממ...עוד כלי לא סטנדרטי לסחוב...הקלמרות האלו מתחברות לכלוב על קורות לא מקבילות, כך שכל העסק יציב ולא יכול להחליק, כאשר מהדקים את הבורג המרכזי עליו יושב הגלגל, הצמיג נוגע בכלוב כך שכל העסק מהודק ולא רוקד.
ברזר הגלגלים הקדמיים והאחוריים במידת רוחב שונה, לכן במנשא מתקינים גלגל קדמי אותו ניתן להתקין כאחורי אם נדרש, היה לי חשוב שהמנשא יתמוך בשני הגלגלים, מה שמחייב שימוש בספייסר שניתן להורדה.
המוט המרכזי של המנשא, כולל הברגה 27 ממ, כלומר האום הסוגר מחייב מפתח פתוח 40....עצום וכבד..., נאלצנו לאלתר מפתח קומפקטי יותר.
גם מנשא לוחית הרישוי נדד מלמטה וחובר לאותו איזור של המנשא ומחייב הארכת כבל התאורה, כפשרה כאשר יורכב גלגל אחורי מפונצר על המנשא, לוחית המספר לא תהיה מחוברת.
טרם נבדק גלגל אחורי על המנשא, מחייב לוחית שטוחה במקום הפרופיל הריבועי שסוגר, משימה שתטופל בהמשך.
מצרף תמונות ומקווה שיהיה שימושי לאחרים בעתיד, מי שמעוניין בחיבור לבעל המלאכה שעבד איתי ונמצא בשפלה, נא לשלוח לי הודעה פרטית.1302931302941302951302961302971302 98130299
יפה!
האם יש משהו בין הפרופיל המרובע לג'אנט?
אם לא, אני ממליץ לך לשים שם איזה חתיכת גומי. שלא יהיה מגע ישיר של ברזל עם הג'אנט
יש מגרעת בולטת לתוך החור בג'אנט כדי שלא יוכל לזוז
אבל הברזל של הפרופיל נוגע ישירות בסגסוגת של הג'אנט?
וגם לפי התמונה, הפרופיל חתוך ולכן מתנהג כמו סכין במגע עם הג'אנט.
בויברציה בנסיעה המגע והחיכוך יהרוסו לך את הג'אנט.
שים שם גומי / פנימית משאית או משהו עבה כזה.
לדעתי גם כדאי לך לשפר את משטח המגע, גם הגומיה תהרס מהשטח מגע החתוך.
תרתך שם ברזל שטוח שהוא יהיה מגע עם הגומיה שהיא תהיה במגע עם הג'אנט.
תעלה תמונה של הפרופיל המגולוון בצד הפונה לג'אנט
ועוד רעיון, אם אתה רוצה נוחות תפעול של האום לך תדע מתי יאבד לך המפתח שהכנת , אולי על חשבון אפשרות פירוק מהיר גם ע"י גורמים עוינים, אתה יכול לעשות משהו כזה (אום פרפר) :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200728/7f753b167f48cae30949e338a344f72d.jpg
אתה יכול גם לקדוח חור בקצה בורג הגדול, ולשים שם מנעול
(את המפתח תוסיף לצרור של הכלי)
תודה, נחשוב על משהו להגנה על הסגסוגת
לגבי ריתוך ידיות לאום, צפוף שם מדי...
נזכרתי שעשיתי משהו כזה, בספייר של העגלה.
לא אני צילמתי, אז מתנצל.
אבל פה זה פלדה.
אצלך... לא
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200728/b50ce095cc1a81757e26522692e3ecbb.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200728/702d6e08f751d35a7df8cdc41485dc9d.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200728/aa8e93ed5db796499f383360dbbd9b3f.jpg
כדאי גם לשים גומי בין הקלמרות לקשת ימנע חלודה
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
אם רלוונטי, הנה תמונה יותר ברורה של האום הפרפרי שבניתי (האוזניים הן חוליות שרשרת ישנה) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200728/27fa2eb067a1dea53c36b45932a78b99.jpg
בכלי יש מתג בדאשבורד עם 3 מצבי הנעה:
4על4
2על4
1על4
תופעה חדשה:
לאחר שמחנים הכלי ומדוממים, כאשר הגיע לחניה בכביש ב1על 4 תקין וכך כובה, לאחר הנעה ורוורס תוך סיבוב ביציאה מהחניה , עושה רושם שכבר אינו 1על4 אלא 2על4 או יתכן אף 4על4, שומעים את החלקת גלגל אחורי פנימי בסיבוב על הכביש, אחרי כמה מטרים זה מסתדר.
עיצות מהיכן להתחיל לבדוק ואיך לבדוק? בעיית חשמל במתג? או בצד השני (לא ברור לי להיכן נשלחת הפקודה החשמלית)? בעייה מכנית?
אולי לפני ההנעה, להעביר את הגיר לניוטרל או לאו או היי או רוורס, להרים עם ג'ק ולבדוק אלו גלגלים חופשיים?
תודה מראש
תבדוק שהבלם חנייה שלך משתחרר.
אצלי (ריינג'ר) הנעילה מופעלת כלוחצים בלם חנייה.וזה גם הגיוני. כי הבלם חנייה עובד על גל ההינע ואם לא הדיפ' לא יינעל, הכלי יכול קצת לזוז.
רק בשביל הסדר הטוב
1 על 4 זה 2 על 4
2 על 4 זה תוספת נעילת דיפגנציאל אחורי
אני לא משוכנע שיש בעיה בכלל . גלגל מחליק גם ב 2 על ארבע ללא גיפרנציאל על כביש עם אחיזה גבוהה כל ששומעים אותו
. בנוסף למתג 3 מצבים יש נוריות חיווי בדשבורד. תבדוק מה החיווי ואם מתאים למתג
תבדוק שהבלם חנייה שלך משתחרר.
אצלי (ריינג'ר) הנעילה מופעלת כלוחצים בלם חנייה.וזה גם הגיוני. כי הבלם חנייה עובד על גל ההינע ואם לא הדיפ' לא יינעל, הכלי יכול קצת לזוז.
Sent from my LG-H930 using Tapatalkלא יודע אם הבלם חניה אצלי זהה לשלך, אבל אני לא משתמש בו בכלל.
אצלי זה מנגנון טיפש שאחרי שלוחצים על דוושת הבלם מספיק, יש מנוף שניתן להעביר מיקום עם היד/רגל וימשיך ללחוץ על הדוושה, לא נוח לשימוש.
אז בדוק את המתג אור בלם.
אצלי יש מנוף נפרד, דיסק נפרד.
אבל יש מתג על המנוף שמפעיל את הנעילה.
אם הידית לא חוזרת למעלה, הנעילה עובדת
רק בשביל הסדר הטוב
1 על 4 זה 2 על 4
2 על 4 זה תוספת נעילת דיפגנציאל אחורי
אני לא משוכנע שיש בעיה בכלל . גלגל מחליק גם ב 2 על ארבע ללא גיפרנציאל על כביש עם אחיזה גבוהה כל ששומעים אותו
. בנוסף למתג 3 מצבים יש נוריות חיווי בדשבורד. תבדוק מה החיווי ואם מתאים למתג
Sent from my iPhone using Tapatalkלא חושב שהיה אי פעם בכלי שלנו חיווי בלוח שעונים בין המצב התחתון שלפי הציור על המתג 1על4 לבין 2על4, אבדוק ואעדכן, אשמח אם עוד מישהו עם כלי זהה יבדוק,
אנו לא זוכרים (אני והבן שמשתמש בכלי ביום יום) שהייתה תופעה כזו קודם אבל הדסופה מערער לי הביטחון..
אני חושד בבעיית פיקוד לדיפרנציאל האחורי שלאחר כיבוי והדלקה חוזר למצב נעול למרות שבמתג במצב פתוח, ומשתחרר אחרי כמה מטרים.
תעשה את הבדיקה הבאה.
כבה מנוע, פתח סוויטש לחץ על הברקס ושחרר.
אתה שומע קליק של נעילה?
שאחזור הביתה אבדוק
לא יודע אם הבלם חניה אצלי זהה לשלך, אבל אני לא משתמש בו בכלל.
אצלי זה מנגנון טיפש שאחרי שלוחצים על דוושת הבלם מספיק, יש מנוף שניתן להעביר מיקום עם היד/רגל וימשיך ללחוץ על הדוושה, לא נוח לשימוש.
ויש שם מתג שמזהה את המצב הזה?
לא, לא חושב שזה הכיווןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201008/b757c9e45466f39109c0dd928bad26ef.jpg
טוב, ניסיתי.
הכל טוב, תודה על הנסיון
הכוכב הכחול
08-10-20, 15:50
בכלי יש מתג בדאשבורד עם 3 מצבי הנעה:
4על4
2על4
1על4
תופעה חדשה:
לאחר שמחנים הכלי ומדוממים, כאשר הגיע לחניה בכביש ב1על 4 תקין וכך כובה, לאחר הנעה ורוורס תוך סיבוב ביציאה מהחניה , עושה רושם שכבר אינו 1על4 אלא 2על4 או יתכן אף 4על4, שומעים את החלקת גלגל אחורי פנימי בסיבוב על הכביש, אחרי כמה מטרים זה מסתדר.
עיצות מהיכן להתחיל לבדוק ואיך לבדוק? בעיית חשמל במתג? או בצד השני (לא ברור לי להיכן נשלחת הפקודה החשמלית)? בעייה מכנית?
אולי לפני ההנעה, להעביר את הגיר לניוטרל או לאו או היי או רוורס, להרים עם ג'ק ולבדוק אלו גלגלים חופשיים?
תודה מראש
חג שמח
כותב את התגובה מניסיון עם RZR 900.
הדיפרנציאל נפתח ונסגר ע"י אות חשמלי.
בכניסה לגיר יש סולונוייד שהוא אחראי לפתוח ולסגור את המצבים
1,2,4X4
לסולונויד הזה יש גם חיבור חשמלי חיצוני.
בד"כ הקופסא החשמלית הזו נהרסת (מותכת מהחום של האגזוז)
הייתי ממליץ להחליף אותה / להצליב עם אחד תקין ולוודא.
https://www.amazon.com/gp/product/B01MQY4FI0/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UT F8&psc=1
כשאהיה ליד הכלי אצלם לך את המיקום המדוייק
הכוכב הכחול
08-10-20, 15:56
אנו לא זוכרים (אני והבן שמשתמש בכלי ביום יום) שהייתה תופעה כזו קודם אבל הדסופה מערער לי הביטחון..
תהיה בטוח בעצמך! תמיד :)
בלי קשר, אתה צודק.
ב1X4 הגלגל הפנימי לא משמיע רעשים / ננעל
כי.... הוא פתוח
הכוכב הכחול
09-10-20, 19:56
תמונות של הסולונואיד והחיבור החשמלי RZR800
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201009/dc3d0603f69df560367aff42e0a58657.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20201009/9ab957157d2b53b07096bbc8da63ca46.jpg
תודה, נחפש ונתחיל עם ניקוי בספריי מגעים של החיבור החשמלי ונתקדם משם.
אלו תמונות מרזר800 או 900?
הכוכב הכחול
09-10-20, 20:32
התמונות מRZR800
במקרה פגשתי היום 800 אז צילמתי לך..
(ב900 החיבור החשמלי באזור האגזוז)
תודה על ההשקעה...
הכוכב הכחול
09-10-20, 20:35
בכייף (;
בהצלחה, תעדכן
ברזר שלנו המיקום של קופסת החיבורים מעט שונה, אבל לא באיזור בעייתי מבחינת חום, ויזואלית לא בולט שם משהו ניכר ובכל מקרה ניקיתי המגעים שם עם ספריי מגעים.
במצב 1על4 במתג ( כנראה בפועל 2על4 עם דיפ אחורי פתוח)
עשינו בדיקה חוזרת על אספלט, ביציאה מהחניה ברוורס, ובהתיישרות בנסיעה קדימה עדינה, אכן שומעים את הגלגל פנימי אחורי מפרפר מעט.
עשינו סיבוב קטנטן ברחוב, וחזרנו לאותה החניה ללא כיבוי מנוע, ושוב נסיעה אחורה והתיישרות וחד משמעי הפעם אין פירפור.
נראה שקורה רק אחרי התנעה ומסתדר לבד תוך כמה עשרות מטרים וסיבוב או שניים.
בהזדמנות נשווה מול כלי אחר זהה., יתכן שתמיד היה כך ונורמלי?
אולי נכון להשוות מול מצב 2על4 עם דיפ נעול ולהשוות עם מרגיש זהה.
הכוכב הכחול
10-10-20, 20:16
בשפה של פולריס ולפי המתג-
AWD
2WD
1WD
131089
לגבי התקלה, ננסה כיוון אחר-
לוח השעונים.
כשאתה מעביר לרוורס,
בלוח שעונים מופיע האות R?
או שזה על מצב ביניים אחר?
החיווי בלוח שעונים של דיפ' פתוח (1WD)
מסומן בספרה 8 בתמונה המצורפת-
131090
תרגום-
131091
ברגע שהחיישן על הגיר לא מזהה את ההילוך כראוי + תצוגה ברורה של ההילוך בלוח השעונים,
הוא לא יפתח לך את הדיפ'.
בדקתי אצלינו.
בלוח המכוונים יש חיווי למצב דיפרנציאל פתוח, אין חיווי לדיפרנציאל נעול (ב H) ויש חיווי ל 4x4.
לא מזהה תופעה דומה למה שאתה מתאר.
מחדד שאצלי זה רייזר 2010, כנראה יש הבדלים בתצוגה בין כלים חדשים יותר, אין חיווי למצב דיפרנציאל אחורי, כלומר בין 1על4 לבין 2על4 בלוח שעונים אין הבדל.
רק במצב 4על4 יש חיווי ל4על4
1. סימון הרוורס עקבי, כנראה לא שם הבעייה
2. נראה שלאחר התנעה אם מדפדפים בין 3 מצבי ההנעה במתג וחוזרים ל1על4, הבעיה לא משתחזרת, נעקוב ונראה האם עיקבי ונותן כיוון.
3. מצורפות תמונות לוח השעונים במצב H & R , ובמצב 4על4 ובמצב 1על4, התצוגה במצב 2על4 זהה לתצוגה ב1על4, אך זה מהיום הראשון שיש לנו את הכלי, קרוב לשנה, כנראה לא זו התקלה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201010/f223d1950313eb2c5fafe2019fcbf48c.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20201010/a039675473ccfcaf998ec979b9b20925.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20201010/5080008fd4cf241ee583c79ae5a76994.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20201010/c0136c0a2cd46c7ad2b48f22a0979937.jpg
התצוגה אכן שונה
תודה, נחפש ונתחיל עם ניקוי בספריי מגעים של החיבור החשמלי ונתקדם משם.
אלו תמונות מרזר800 או 900?
Sent from my SM-G950F using Tapatalkהבעייה נעלמה, לפחות בינתיים, בהתחלה על ידי מעבר בין מצבי ההנעה הלוך וחזור אחרי הנעה טרם נסיעה ובהמשך גם ללא המשחק המקדים.
יתכן שספריי המגעים על החיבור החשמלי שיפר המצב.
נעקוב
שאלה, הכלי בן 10,כ920 שעות, 21000 קמ, אני מתלבט האם באופן יזום להחליף חלקי גומי במערכת הקירור כגון מספרים 7,24 בשירטוט שבלינק.
1. האם מיותר ופרנואידי?
2. האם יש חלקים יותר מועדים לפורענות במערכת הקירור אותם עדיף להחליף בנוסף או במקום?
https://www.polarispartshouse.com/oemparts/a/pol/503627e6f870023684116255/engine-cooling-system
תודה,
מגני בוץ:
בנסיעה בבוץ לכלי יש יכולת מרשימה לטנף את הנוסעים.....במיוחד מהגלגלים הקדמים
חשבתי להתקין מגני בוץ, יש אומרים שמשפר את איכות החיים משמעותית.
לפני שאני חותך ומאלתר, יש אצלי הדוד עלי מגינים לרזר900 שעל פניו מאוד דומה, לא מצאתי ל800.
1. האם המגינים של ה900 מתאימים ל800?
2. רעיונות או לינקים אחרים במחיר נוח?
3. שירטוט או תמונות וטיפים לייצור עצמי? חומר גלם מומלץ?
מצורפים הלינקים ל900
https://m.he.aliexpress.com/item/4000776314114.html?trace=wwwdetail2mobil esitedetail&aff_fsk=_AlE01A&aff_platform=shareComponent-detail&sk=_AlE01A&aff_trace_key=70e179dade2744d0959d6ce805 488670-1613224491635-06370-_AlE01A&terminal_id=505024f8e638427f86e537afbcd4 74f9&tmLog=new_Detail
https://m.he.aliexpress.com/item/4001106975841.html?trace=wwwdetail2mobil esitedetail&aff_fsk=_9RAZxQ&aff_platform=shareComponent-detail&sk=_9RAZxQ&aff_trace_key=972c3f1019e24b60997b7b0e29 47cdfc-1613249052060-05900-_9RAZxQ&terminal_id=505024f8e638427f86e537afbcd4 74f9&tmLog=new_Detail
132734
132735
Asaf-a
אסף.א
פעם כשהיה לי בופאלו," הרחבתי" את הכנפיים עם פרוסה של גומי מסועים עבה.
משהו כמו 10 ס"מ ברוחב, באורך שמתאים להיקף הכנף שלך.
תפוס לכנף המקורית עם ברגי אסכורית מלמטה (מכיוןן הגלגל)
מכוער אבל עושה את העבודה.
לא צריך מגיני בוץ
זוג כנפונים קדמיים של 900 עושה את העבודה. הם מעט יותר רחבים מה 800 המקוריים
או הרחבה מאולתרת כמו שרשמו לך למעלה
הד
תופעה שהחלה היום בסוף טיול ארוך ביום חם מאוד, לא היו אינדיקציות לחום מנוע ולא חסרים מים אם כי המפלס במיכל התפשטות במינימום.
בנסיעה מדי פעם יש השהייה, מעין גיהוק, ונראה שהכלי סוחב מעט פחות טוב.
כמו כן יש בק פיירים.
מניע תקיע.
המלצות מה לבדוק מהקל לכבד?
עשיתי סיבוב נוסף, אחרי שהכלי היה מכובה מספר שעות ומזג האוויר קריר.
הבעייה נעלמה, אין גמגום בנסיעה ואין בקפיירים.
אני די בטוח שמערכת מערכת הקירור לא הגיעה לטמפ גבוהה, אך החום באיזור תא הנוסעים שקרוב למנוע היה גבוה מאוד לאחר נסיעה ארוכה במהירות נמוכה-בינונית, אני שואל עצמי האם חום כזה משגע מערכת אוויר דלק, היה שרבי בצהריים.
גם כאשר כיביתי הכלי ל20 דק הבעיה לא נעלמה אם כי עדיין היה חם מאוד בחוץ ובתא הנוסעים.
Asaf-a
אסף.א
נשמע כמו משאבת דלק שמתקרבת לסוף החיים...
בהנחה שזה המקרה, האם חשוב לרכוש מקורית או ניתן להסתפק בתחליפית?
Asaf-a
אסף.א
בכלים בשנים האלה , הייתי משתמש רק בתחליפי..
זה לא כלי אמין פולריס אז על אחת כמה וכמה יישן ...
מה שקרה לך זה לא משהו תקין , בזמנו נסעתי טיול שלושה ימים לירדן , היה חום איימים ..מה שאתה מתאר לא קרה
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
לא יכול להיות שבנסיעה איטית בהילוך גבוה לאורך זמן ביום חם הוואריאטור התחמם , הרצועה התרככה והתחילה להחליק ?
לא יכול להיות שבנסיעה איטית בהילוך גבוה לאורך זמן ביום חם הוואריאטור התחמם , הרצועה התרככה והתחילה להחליק ?
לא, זה אינו המקרה, לא עניין של רצועה או נסיעה ביחס העברה שגוי.
Asaf-a
אסף.א
בכלים בשנים האלה , הייתי משתמש רק בתחליפי..
זה לא כלי אמין פולריס אז על אחת כמה וכמה יישן ...
מה שקרה לך זה לא משהו תקין , בזמנו נסעתי טיול שלושה ימים לירדן , היה חום איימים ..מה שאתה מתאר לא קרה
אתה מתכוון שהיית משתמש רק במקורי ולא תחליפי?
Asaf-a
אסף.א
התייעצות:
ניתן להחליף את המכלול קומפלט ( שכולל מצוף, קפיץ ועוד חלקים וחיבורים) ואז ההתקנה קלה אך יקרה.
או לפרק מהמכלול את המשאבה עצמה, סיכון שקונקטורים ופלסטיקים יתפרקו.
במוסך ממליצים על האופציה הקלה והיקרה....
Asaf-a
אסף.א
קלה להם ויקרה לך..על מה חשבת שימליצו?
אני הייתי קונה לרוב חליפי משום שהמחיר של פולריס מרגיע שחקים במחיר , האיכות ביננו..לא בשמיים..עדיף לקנות 4 חלקים סינים שכל אחד יחזיר שנה מאשר חלק מקורי שיחזיק חצי מזה באותו מחיר
אני החלפתי בספורטסמן רק את המשאבה בלי כל המכלול ועבד נפלא
בהצלחה
תודה, ומה היה הסימפטום בעיקבותיו החלפת המשאבה?
(עדיין אין לי ביטחון שאכן המשאבה היא הבעיה)
Asaf-a
אסף.א
אחרי 2.5 טיולים הבעיה לא חזרה, אני מתחיל לחשוב שאכן קשוב לתנאי השרב הקיצוני שהיה וחום האוויר שהמנוע ינק.
נעקוב
Asaf-a
אסף.א
הבעייה אכן נעלמה למרות שכבר נסענו בתנאי חום, לא קיצוני כמו בזמנו אבל בחום, מוזר
כיום מורכב ברייזר מאחור ארגז, סוג של מזוודת כלים גדולה שנפתחת כמו ספר באמצע הגובה, ומאוד לא נוח עם הכלוב האחורי, האבזמי סגירה צפופים עם הקשת, ולסובב הארגז לא מסתדר
אני מחפש ארגז אחור, במידות האלו, פתח עליון שנסגר באופן איכותי, רצוי שיהיה אטום לאבק ומים
בגדול אלו המידות בסמ
רוחב 45-50
עומק 40-45
גובה 30-35
אם למישהו זרוק ארגז יתום או יודע על מקור טוב לארגזים כאלו אשמח להפניה
Asaf-a
אסף.א
יש ארגזי ציוד אטומים מפלסטיק אצל אפי בקמפינג לייף אור עקיבא, נראה כמו צידנית אבל ללא דופן כפולה.
כזה
https://www.campinglife.co.il/p/%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%96-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-70-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%A1%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%95-2-%D7%A1%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94
תודה, נכנסתי לאתר, יש להם ארגזים דומים למה שאני מחפש אם כי לא במידה הרצויה, אני מכוון למשהו זול בהרבה כחדש, או איכותי משומש ויתום...או כמעט יתום
Asaf-a
אסף.א
אהלן אסף
בין האפשרויות הרבות שעברתי בנושא ארגז לרייזר, כרגע הפיתרון הנוח ביותר שהגעתי אליו הוא שני ארגזים קטנים של כתר - איכותיים ועמידים ומוגני מים עומדים אחד על השני במקום ארגז אחד עמוק. הארגזים מתחברים אחד לשני ובעצם אתה צריך לעגן רק את התחתון לרייזר.
בתחתון - ציוד שצריך פחות נגישות כמו רצועה וציוד חילוץ, רצועת וריאטור וכלים פחות נדרשים.
בעליון - פקל קפה, ערכת תיקון פאנצרים וכלים נגישים.
הארגזים עלו לי כ-180 ש"ח לאחד בחנות כתר בישפרו סנטר מודיעין.
133902133903
אם תרצה, יש לי ארגז אלומניום מבניה עצמית "יתום" מותאם למיטת הרייזר שאשמח למסור לך
אלעד
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210520/4aec68e096168484091847a0d94e8104.jpg
אהלן אלעד,
תודה על הטיפים לגבי ארגזי הכתר, נראה מצויין.
אצלי הגישה מאחור לא טובה עם שילוב של קשת ומנשא גלגל ספייר ולכן איני מרוצה מהגישה לסוגרי הארגז הנוכחי ומחפש אלטרנטיבות עם פתח עליון
אשמח לאמץ הארגז שלך, נהיה בקשר בהודעות פרטיות.
Asaf-a
אסף.א
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210523/460b43e2a67c7568832beb558196cdf4.jpg
תודה לאלעד!!
Asaf-a
אסף.א
כהכנה לחורף…הכיסוי גשם המאולתר שלי עייף.
יש אצל הדוד עלי מספר אופציות, קשה לדעת מי דקיק שנקרע בקלות ומי סביר.
אשמח להמלצות ולינק
Asaf-a
אסף.א
אני אישית סגרתי את לא הנוסעים עם ניילון ומשתינשי שמשות מפיבר..היה נוח בהרבה..ולא היה צורך לכסות
Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
הוזמן כיסוי מדוד עלי טרם הגיע, אעדכן אם יהיה מוצלח.
ומבחינת הגנה נוספת, אני מחפש ללא הצלחה דלתות בד גובה חצי, אלו שיש לי כיום התעייפו ודלתות קשיחות מאוד יקרות למשלוח.
Asaf-a
אסף.א
אני בניתי את שלי אצל מסגר עלה רבע ממה שניתן דרש
Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.