צפייה בגרסה מלאה : בניית שלט של החניה אסורה.
לחבר יש בעיה שתמיד חונים לו מול השער.
חשבתי לבנות לו שלט של החניה אסורה עם לדים בצבע אדום, שכל המנגנון יטען מהשמש.
לפני שאני מתחיל לבנות, אולי קיים משהו מוכן?
זה כנראה לא יעזור, או לשים חסימה בפועל או לשמור את מוקד 100 בחיוג המהיר ...
מאיר אלוני
06-03-18, 09:49
האם יש סימון מעטפה על הכביש לפני החנייה ?
מעטפה זו חרב פיפיות - אם אתה חונה מול השער שלך אתה גם יכול לחטוף דו"ח או גרירה ...
אצלי היתה גם תופעה דומה, התחלתי להתקשר למשטרה בכל פעם, גם כשלא הייתי צריך את השער פנוי. אחרי כמה חודשים התופעה הצטמצמה משמעותית ומאז יוצא לי להתקשר למשטרה פעמיים-שלוש בשנה ...
מאיר אלוני
06-03-18, 11:20
החוק השתנה לאחרונה וגם ללא מעטפה מי שחוסם חנייה פרטית ברחוב או בבניין מקבל דו"ח.
סימון מעטפה על הכביש + שלט קטן קנס 500 ש"ח לחונה על המעטפה ירתיע.
החוק השתנה לאחרונה וגם ללא מעטפה מי שחוסם חנייה פרטית ברחוב או בבניין מקבל דו"ח.
גם אם אני חוסם את השער של עצמי ??
מאיר אלוני
06-03-18, 15:46
גם אם אני חוסם את השער של עצמי ??
בוא נניח שאתה חוסם את החנייה שלך ושכן מתקשר למשטרה ומודיע שחוסמים חנייה שזוהיא עבירה פלילית היום, השוטר שמגיע לא שואל מי חוסם את מי ממלא דו"ח על עבירה פלילית ובמקרה הטוב קורא בכריזה לבעל הרכב להזיז את הרכב, האם שווה לך לקחת סיכון ?
מנסיון, המשטרה לא מגיעה למקום, היא מתקשרת לבעל הרכב החוסם. מכיוון שזה אני וזו החנייה שלי אני מניח שלא תהייה בעייה.
אגב, כשהם מתקשרים לבעל רכב להזיז את הרכב החוסם, הדבר לא מלווה בדו"ח או הגשת תלונה. פשוט מזיזים את הרכב וזהו.
יש קצת בעייתיות לסמן מעטפה, זה זה רחוב הולנדי, בינתיים זה בבירור של מחלקת ההנדסה של העיריה.
בכל מקרה, אני כל הזמן רואה שלטים בכביש שמאירים עם פנאל סולארי קטן.
האם קיים משהו כזה במחיר סביר?
יש המון באתרים הסיניים. ויש בעסקים של השילוט.
לא צריך להמציא את הגלגל (למרות שזה נחמד לפעמים(
אסף.
אני לא מצאתי, בינתיים לא משהו במחיר סביר וגם סולארי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.